Sjenica s debla s vlastitim rukama

Sjenica s debla s vlastitim rukama

Paviljon s drvenih debla može biti ukrašen u različitim stilovima, uzimajući u obzir dizajn ostatka prostora, kao i osobne sklonosti vlasnika stranice. Analizirati različite varijante arbours, mi ćemo dodijeliti svoje prepoznatljive osobine.

Azijski stil

To odgovara takvim vrtnim kućama, koje su izrađene u smjeru kineske i japanske unutrašnjosti. Između stila postoji značajna sličnost, stoga neki vlasnici zemljišta, koji nemaju iskustva u unutarnjoj umjetnosti, zbunjuju međusobno. Razlog za tu sličnost je da u japanskoj arhitekturi postoji dosta elemenata koji se posuđuju iz kineskog moda.

Savjet! Prilikom izgradnje kineske vidikovca, posebnu pažnju treba posvetiti krovu. Smatra se pozivnom karticom ovog unutarnjeg smjera, čini ljetnikovcu prepoznatljivom.

Na primjer, oblik krova može se odabrati u obliku četiri ili šest lica, stvoriti dva sloja za to. Kao obvezni element za takvu konstrukciju, izaberite savijene rubove na stvorenom krovu.

Potrebno je obratiti pažnju na činjenicu da je klasičnim ukrasom zgrada ukrašena slikama vila zmaja, kao i ukrasne svjetiljke, popunjene crvenim četkama.

Japanska arhitektura

Unatoč sličnosti s kineskom arhitekturom, tu je i unutarnji smjer i njegove osobitosti. Na primjer, postoje razlike u dizajnu zgrade. Japanska kultura preuzima suzdržanost, ravne linije, meke boje, glatke površine. Izgradite takve paviljone od stabala (na slici), zatim obojite u smeđoj, crnoj ili tamnoj boji višnje.

Pažnja molim te! Japanski stil uključuje minimalan broj ukrasnih elemenata.

Na primjer, možete upotrijebiti glatke zavjese od platna kao dekorativni element i odabrati namještaj iz tamnog drveta širenjem mekih jastuka na kauč, slične bojama zavjesama.

Izvornu sjenicu s drvenih debla vlastitim rukama, japanske i kineske varijante, korisne savjete za početnike, sve to ćete pronaći u videofragmu

Ruski i ukrajinski stil dizajna

Takve opcije za dizajn ljetnih verandi potječu iz 18. i 17. stoljeća. Oni su slični onome koji je tipičan za seljake tog vremena.

Izraz "ukrajinski stil" razmatra dizajneri kao verzija bijele kuće koja ima slamnato krovište, a pored nje nalazi se ograda na kojoj se nalazi lonci i staklenke. Profesionalci koji rade u "ukrajinskom stilu" pokušavaju iskoristiti ove svijetle i osebujne osobine pravca unutrašnjosti za uređenje granica.

Savjet! Da biste stvorili najveću sličnost s ukrajinskom stilu krova pergole prekrivene slamom. Klupe su od pola dnevnika, pokazujući primitivni narodne arhitekture.

Sigurno, sada su se u ovom smjeru interijera pojavile neke dodatne pojedinosti. Na primjer, umjesto teških dnevnika, danas se odabiru daske za ploče, što znatno pojednostavljuje zadatak graditelja i dizajnera, osim što sama gradnja postaje svjetla i prozračna.

Pažnja molim te! Ukrajinski trend uključuje "igranje okolo" pojedinosti. Na primjer, možete stilizirati roštilj ili roštilj s ukrajinskom štednjom, napraviti pravi ogrebotinski ogradu oko vidikovca, ukrašavajući ga s nekoliko dekor elemenata.

Ruske ljetne pergole

Ovo područje obuhvaća nekoliko različitih varijanti ljetnih zgrada. Rustikalni stil pretpostavlja maksimalnu sličnost ljetne verande s seljačkom kolibom. Razmotrimo njegove karakteristične osobine malo kasnije, prvo ćemo izdvojiti dizajn dječaka koji pogoduje raznovrsnim lijepim i složenim rezbarijama.

Za proizvodnju takvih listova odabran je "okrugli" stablo ili kvadratna traka. Urezivanje otvora koristi se za ukrašavanje ograda i stupova.

Osim toga, bojaški stil je prikladan i lijepih lijepih stupova, kao i ukrasnih rupa stvorenih pod krovom. Pri ukrašavanju unutarnjeg prostora prostorije, stručnjaci preporučuju odabir elemenata dekoriranja, slično ukrajinskom pravcu.

Savjet! U bojarskoj verandi umjesto ognjišta, možete stvoriti imitaciju prave ruske peći.

Namještaj je bolje odabrati od ploča, dodajući sliku starog samovar, lijepa keramika, željezo.

Rustikalni dizajn

To je vrsta rustikalnog dizajna interijera. Ako Provence potječe iz Francuske, zemlja se pojavila u Americi, tada rustikalni stil nema određenu "domovinu", to je kolektivna slika ruralnog načina života.

Provanzijski smjer ne uključuje korištenje svijetlih boja, oni bi trebali biti blijedi, kao da se spaljuju pod užasavajućim zračenjima svijetlog ljetnog sunca.

Savjet! Za Provence kao prevladavajuće nijanse odabrana interijera profesionalci bijela.

Prilikom odabira namještaja za Provanse, prednost se daje najboljem svjetlu pletiva namještaja od prirodnog ratana ili proizvodima koji koriste klesarstvo, bojanje svih elemenata u bijeloj boji.

Prilikom odabira tekstila za Provence, stručnjaci interijera preporučuju odabir lijepih tkanina koje imaju mali cvjetni ispis. Na primjer, u Provansi odgovarajuće tekstilne zavjese, mekani jastuci za namještaj, stolnjaci. Po želji možete ukrasiti i cvjetnim posudama za cvjetove, stavljajući ih u njih curling.

zaključak

Bez obzira na stil koji odaberete za dizajn svoje ljetne verande, pokušajte uzeti u obzir sve prepoznatljive pojedinosti odabranog stila. Na primjer, za Provence, prirodnost i prirodnost se vrednuju, au kineskim paviljonima pokušavaju stvoriti luksuzno okruženje. Svaki smjer unutrašnjosti može se "razrijediti" miješanjem nekoliko stilova odjednom

  • Sjenica iz vlastitih paleta

  • Kako izgraditi podrum ispod staje

  • Kako izgraditi sjenicu u zemlji

  • Gazebo u orijentalnom stilu

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map