Saját kezekkel a fa fadobozból áll

Saját kezekkel a fa fadobozból áll

A fa törzsekből álló pavilonok sokféle stílusban díszíthetők, figyelembe véve a többi helyiség kialakítását, valamint a hely tulajdonosa személyes preferenciáit. Vizsgáljuk meg az arbor különböző változatait, megkülönböztető jellemzőket adunk meg.

Ázsiai stílus

Ez megfelel az ilyen kerti házaknak, amelyek a kínai és a japán belső irányból készülnek. A stílus között jelentős hasonlóság áll fenn, ezért egyes országos helyszínek tulajdonosai, akik nem rendelkeznek belsőépítészeti tapasztalattal, összekeverik egymással. Ennek a hasonlóságnak az oka, hogy a japán építészetben igen kevés elem van a kínai divatból.

Tipp A kínai pavilon felépítésekor különös figyelmet kell fordítani a tetőre. Ez a belső irány hívó kártyának tekinthető, felismeri a nyári házat.

Például a tető alakja négy vagy hat arc formájában választható, és két szintet hoz létre. Az ilyen konstrukció kötelező elemeként válasszuk ki a hajlított széleket a létrehozott tetőn.

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a klasszikus díszítéssel az épületet tündér sárkányokkal és díszítő lámpásokkal díszítették, piros ecsettel kiegészítve.

Japán építészet

A kínai építészet hasonlósága ellenére ott van a belső irány és a megkülönböztető jellemzői. Például különbségek vannak az épület tervezésében. A japán kultúra tartást, egyenest, puha színeket, sima felületeket vállal. Az ilyen pavilonokat fából faragott (képen), majd festeni barna, fekete vagy sötét cseresznye színű.

Figyelem! A japán stílus minimális számú dekoratív elemet tartalmaz.

Például használhatja a vászon sima függönyöket díszítő elemként, és válasszon bútorokat sötét fából, puha párnák elhelyezésével a kanapén, hasonlóan a függönyökhöz.

A saját kézzel készített fatörzsekből származó eredeti kerítés, japán és kínai változatok, hasznos tippek a kezdőknek, mindezt megtalálja a videó részletében

Orosz és ukrán stílusban

A nyári verandák kialakításának ilyen lehetőségei a 18. és a 17. századból származnak. Olyanok, mint az akkori parasztok jellemzői.

Az "ukrán stílust" a tervezők a fehér ház házaként kezelik, amely nádtetős tetővel rendelkezik, mellette pedig egy vödör kerítés, amelyen edények és edények vannak rá. Az "ukrán stílusban" dolgozó szakemberek próbálják használni a belső irányok e fényes és megkülönböztető jellemzőit az arborok díszítésére.

Tipp Az ukrán stílushoz való maximális hasonlóság megteremtése érdekében a kerítés tetőjét szalmával takarják. A standok félnaplóból állnak, ami a népi építészet primitívségét mutatja.

Természetesen most néhány további részlet megjelent ebben a belső irányban. Például, a nehéz naplók helyett ma a dán deszkákat választják, ami jelentősen leegyszerűsíti az építők és a tervezők feladatát, ráadásul az építkezést könnyebbé és tágabbá teszi.

Figyelem! Az ukrán trend magában foglalja a "játék körül" részleteket. Például egy grillsütőt vagy egy grillsütőt stilizálhat egy ukrán kályhával, egy igazi wattle kerítéssel a pavilon körül, díszítőelemekkel díszítve.

Orosz nyári pergolák

Ez a terület a nyári épületek különböző változataiból áll. A rusztikus stílus feltételezi a nyári verandának a parasztházzal való maximális hasonlóságát. Nézzük meg a megkülönböztető jellemzőit egy kicsit később, először ki fogjuk nevezni a boyar design, amely sztrájk a különböző szép és összetett faragványok.

Az ilyen fadarabok előállításához egy "kerek" fát vagy négyszögletes sávot választanak ki. A nyitott faragás kerítések és oszlopok díszítésére használható.

Ezen kívül a boyar stílus megfelelő és faragott gyönyörű oszlopok, valamint a díszítő rések létre alatt a tetőn. A szoba belső terének díszítésekor a szakemberek az ukrán irányhoz hasonló dekoráció elemeket választanak.

Tipp A kandalló helyett a boyar verandán létrehozhat egy igazi orosz kemencét.

A bútorok közül jobb választani a táblák, hozzátéve a kép egy régi samovar, szép kerámia, vas.

Rusztikus design

Ez egyfajta rusztikus belsőépítészeti irány. Ha Provence Franciaországból származik, akkor az ország megjelent Amerikában, akkor a rusztikus stílusnak nincs egy bizonyos "hazája", hanem egy vidéki életforma kollektív képe.

A provansális irányzat nem feltétlenül az élénk színek használatát jelenti, sápadtnak kell lenniük, mintha égett volna a fényes nyári nap sugaraitól.

Tipp Provence, mint a domináns szín, a belső szakemberek fehér.

A Provence-i bútorok kiválasztásánál előnyben részesítjük a természetes rattanból készült világos fonott bútorokat, vagy olyan termékeket, amelyek művészi kovácsolást használnak, és fehér elemeket festenek.

A Provence-i textíliák kiválasztásakor a belső szakértők olyan gyönyörű szöveteket választanak, amelyek kis virágnyomtatással rendelkeznek. Például Provence-ban megfelelő vászon függönyök, puha párnák a bútorok, asztalterítő. Kívánt esetben virágos virágcserép is díszíthet, és virágokat készít.

következtetés

Bármelyik stílust választja a nyári veranda tervezésekor, próbálja figyelembe venni a kiválasztott stílus minden megkülönböztető részletét. Például Provence esetében a természetet és a természetet értékelik, és a kínai pavilonokon megpróbálnak fényűző környezetet teremteni. Bármely belső irányt "hígítva" lehet egyszerre több tervezési stílus keverésével

  • Arbor a raklapok saját kezéből

  • Hogyan építsünk egy pincét egy istálló alatt

  • Hogyan építsünk egy kerti pavilonot az országban?

  • Gazebo keleti stílusban

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map