Tapetet på krydset har løst, hvordan man korrigerer det korrekt

Tapetet på krydset har løst, hvordan man korrigerer det korrekt

For at kvalitativt klæbe tapet har du brug for en masse øvelse og erfaring, men selv fagfolk har fejl, især da mere end halvdelen af ​​succesen afhænger af tapets kvalitet og niveauet af forberedelse af væggene. Det er nok bare at rette boblerne eller lime kanterne på lærredet.

Den mest ubehagelige betragtes som en mulighed, hvor mellem lærredet sømmene i leddene skiltes, og den primede basis af væggen blev udsat.

Hvorfor blive gift ved krydset

De fleste fagfolk, som f.eks. Video, har en tendens til at tro, at årsagen til situationen, når tapetet splitter og kanterne er kommet ud, har tjent ikke fuldt gennemtænkte handlinger fra medarbejderen:

 1. Den dårlige kvalitet af limet på grund af den store mængde vand, mens limets konsistens til berøring eller udad ændrer sig ikke, det spredes ikke som vand, men ser tykt, viskøs nok masse. Men sammensætningens klæbende kapacitet er signifikant reduceret. Efter påføring på overfladen af ​​væggen og bagsiden af ​​vinyl eller papir tapet, de er stærkt vandlogged og som følge heraf stærkere end nødvendigt strække på væggen. Ved fugtproblemer reduceres tapens bredde som følge heraf - kanterne er adskilt i leddene, og kanterne er steget;
 2. Overtrædelse af tørringstilstanden for indsat tapet. Under indflydelse af varme, sollys og mest forfærdelige, - tapetets kanter tørrer ud for hovedtøjet og taber faktisk grebet med væggen.

For at undgå en situation, hvor gik kanterne af panelerne op, og gå videre til forhindre eventuelle problemer, folk ofte umiddelbart efter klistermærker af tapet malerier forsøge at holde limtræ i den lukkede stilling ved hjælp af de mest utrolige værktøjer som video

Ofte kan kanterne af tyndt papir tapet med en vaskbar overflade spredes. De er de værste og korrigerede.

Forsøger at løse situationen, når tapetet splittes i krydset

Den mest kardinal og alle anerkendte pålidelige måde er en simpel tapet krydsfiner i rummet. Men hvis årsagerne ikke blev elimineret, kan en gentagen procedure føre til afskalning af leddene. Derudover kræver dette en betydelig indsats og omkostninger. Hvis leddene på tapetet bliver skrællet og spredt ud til en minimumsværdi på 1-2 mm, er det værd at forsøge at løse situationen med "lille blod".

Ret grunden til, at tapetet på krydset

Før genoprettelsen af ​​leddene og forsøg på at rette op på situationen, vil vi forsøge at korrekt vurdere årsagen til, at kanterne på lærredet er adskilt. Først og fremmest forsøger vi at bestemme, hvor tæt kluden er mod væggen. Hvis der i området 5-10 cm bred ved siden af ​​leddet er adhæsion ganske tilstrækkeligt, hvilket betyder, at hovedårsagen var den dårlige kvalitet af panelets limede kanter.

For at rette op på situationen vil vi udføre følgende procedurer i rækkefølge:

 1. Tynd-bladet kniv fra bygningen skal De tilslutte og løfte de samvirkende kanter af tilstødende blade, er det nødvendigt at opnå den maksimale genvinding grænsefladen uden trussel om skade på tapet selv, som regel denne værdi når 3-5 cm, afhængigt af kvaliteten af ​​tapet;
 2. I en afstand på 10-15 cm fra panelernes flade kant skal fugten forsigtigt fugtes med renset vand. Jo større afstanden til hvilke leddene skiller sig ud, desto større er størrelsen af ​​det fugtede rum på tapetbanen. For at gøre leddene nemmere og hurtigere at sprede, kan en lavspændingsspray anvendes til fugtning. Ofte fugtes leddene og de tilstødende kanter af tapetet indefra med en sædvanlig vådskumgummi svamp.
 3. Overfladen på væggen under leddet skal grundigt rengøres fra klæbemiddelets afskalningsrest og også behandles med renset vand;
 4. Så den mest tidskrævende opgave. Under leddene af fugtet tapet og stedet på væggen er det nødvendigt at omhyggeligt behandle med en blanding af lim og polyvinylacetatemulsion blandet i en andel på 50/50;
 5. De hævede kanter af tapetpladerne limes forsigtigt til væggen og presses til ledningen med en plastikspatel og en smal gummivals. For at gøre det nemmere at kontrollere kvaliteten og ikke lade leddene adskilles igen, udføres "udrulning" -proceduren fra midten af ​​panelet til ledningen i mindst 10 minutter.
 6. Når panelernes kanter lukkes ved fugen, limes overfladen med sammensætningen PVA-m, medens limens længde ikke skal være tykkere end 1 mm.
vigtigt! Faktisk er vi nødt til at strække den limimpregnerede stofbase med en rulle.

Jo større afstanden til hvilken kantene har adskilt sig, og jo tyndere papirbunden af ​​tapetmaterialet er, desto mindre chance for succes.

For at sikre, at leddene ikke adskilles igen, er det nødvendigt at forsegle de forseglede sømme med en tynd film, som forhindrer hurtig fordampning af vand. I praksis er det blevet bekræftet, at hvis leddene adskilles med en afstand på 5 mm, er det nødvendigt at rive kantene af med en tredjedel af panelets bredde og fugte næsten hele overfladen af ​​tapetet.

.

Hvis kanterne er spredt for større afstand, skal leddene korrigeres på andre måder. Dette skyldes først og fremmest den begrænsede afstand, hvorpå tapens våde klud kan forlænges under påvirkning af en mekanisk kraft uden at bryde. Hvis der er trimning materiale, kan du praktisk talt indstille den maksimale forlængelse af det våde tapet. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at gennemtrænge en del af standardbredden og rulle den ud på et tykt glas med en gummi rulle. Hvis tapetet har spredt sig med et beløb, der overstiger forlængelsen af ​​den opnåede prøve, vil det ikke være muligt at genoprette sømmerne ved den beskrevne metode

.

Hvordan kan ellers "helbrede" de led, der er adskilt?

Ud over ovenstående mulighed er der en restaureringsmetode til genopretning af samlingen, det er ligegyldigt hvor langt kantene har flyttet. Men det kan kun bruges til tykt tekstureret papir fra papir beregnet til maling.

Essensen af ​​metoden består i at forsegle hulrummet mellem kanterne med en særlig limkomposition med efterfølgende trowelling og maling. Sammensætningen fremstilles ud fra det færdige eller superfine fyldstof med tilsætning af 25-30% cellulosefibre opnået ved slid på papirets basisbasis.

Når genopretningssammensætningen påføres, er de kanter, der er spredt, dækket med papir, så efterbehandlingspastaen ikke falder på tapetoverfladen. Ved hjælp af en spidskniv bliver overfladen forsigtigt nivelleret og gnides med smørret efter tørring. Takket være tilstedeværelsen af ​​cellulosefibre og akrylbase sprækker sammensætningen ikke og absorberer malingsbrønden.

Desværre skal denne metode kontrolleres i praksis for hver specifik type tapetmateriale. Der er mange beviser for vellykkede korrektioner af sømme, som adskiller sig fra temperaturen, men der er tilfælde, hvor 10-12 måneder efter maling begynder kridtfundamentet at vise gennem maling.

konklusion

For korrigerede sømme, der er spredt under genlimning af panelerne, er der risiko for at klæbe igen. Når den stærkt fugtede eller tørrede ud under påvirkning af direkte sollys, kan den klæbte base ofte producere betydelig deformation af klæbemiddellaget og som følge heraf eksfolieres fra væggen. Men en sådan proces truer først og fremmest leddene af vinyl tapet efter 4-5 år, for papir - sådanne tilbagefald er ret sjældne.

 • Sådan fjerner du snavs fra tapet

 • Hvordan laver leddene af tapetet usynlige

 • Sådan fjerner du sømme på tapetet med dine egne hænder

 • Sådan vedhæftes et spejl til en væg med tapet selv

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map