Soveværelse interiør med foto wallpapers

Soveværelse interiør med foto wallpapers

Soveværelse - det mest "private" rum i huset, personligt område. Derudover bruger folk op til en tredjedel af deres liv i soveværelset, og det meste af tiden sover de fra denne tredjedel, det kræver faktisk en særlig behandling for rummet.

Overvej en forholdsvis overkommelig, effektiv og meget effektiv modtagelse af soveværelse dekoration - wallpapers. I modsætning til det sædvanlige tapet behøver de ikke "akkompagnement" yderligere dekorationsmidler, nok til at klæbe dem på en kvalitativt planeret væg.

desktop wallpapers gratis bjergtoppe

desktop wallpapers gratis himmel

desktop wallpapers gratis sommerfugle

tapet orkideer

desktop wallpapers gratis grøn skov

desktop wallpapers gratis blomstrende træ

Valg af tapet til et soveværelse

Hovedproblemet ved valget af tapeter er i en utrolig bred vifte af emner. At vælge den bedste mulighed for et soveværelse vil tage tid at studere denne sort.

Typer af tapet

Produceret tapet på vinyl, ikke-vævet og papirbaseret. I soveværelset kan du lime nogen af ​​disse typer - åbenheden i rummet er lille og ubetydelig risiko for at beskadige dem. Af denne grund er det ikke nødvendigt for et soveværelse at vælge tapet med et beskyttende lag.

Hvis der ofte er små børn i soveværelset eller en hund kommer ind, kan man ty til en gennemprøvet metode og indsætte et tykt, normalt tapet af en mørkere farve i den nederste del af væggen og lyse fotobånd i øverste del. væg-papir sejl

Vægmaleri fjer

Vægmaleri Rose

vægpapir orkidé

Klassifikation af tapet til et soveværelse på et tema

Denne klassificering er ret vilkårlig, men det vil hjælpe med at bestemme retningen for søgningen:

 • Omegn: landskaber, landskaber, søer, floder, vandfald, skov, dyr, fugle, insekter, planter. Velegnet til enhver form for dekoration af rummet, er det vigtigt at vælge det passende farveskema. Et sådant tapet vil fylde rummet med frisk luft og hjælpe "flytte fra hinanden" væggene.
  Vægmaleri
  dugpapir
  vægpapir træ
  Vægmaleri Natur
 • Blomster. De burde have været kategoriseret som verden rundt, men blomster nyder den særlige kærlighed til købere og producenter. Interiøret vil blive dekoreret med makrofotografering af blomster, selv om dette plot ikke passer til enhver stil.
  jasmin baggrunde
  Vægmaleri Rose
  vægpapir tulipaner
 • Havtema: havet i alle dets former, mand og hav, fartøjer, fra fiskerbåde til gigantiske ocean liners. Der vil være historier til elskere af sejlsport og et smukt liv. Et sådant tema "tigger" i et værelse indrettet i marinestil.

  vægpapir havet
  vægpapirpalme

 • Vægpapirregiment
  vægpapir udsigt fra soveværelset
  vægpapir ocean
  væg-papir sejl
  væg-papir sejlfartøj
 • Vægmalerier, gengivelser af malerier, vægmalerier er et glimrende valg for elskere af klassisk stil. Det vil kræve passende stil møbler og interiør elementer. I små soveværelser er et sådant luksuriøst interiør usandsynligt at være passende, det er til rummelige værelser med højt til loftet.
  vægmaleri maleri
  vægmaleri maleri
  Vægmaleri Natur
 • Popkunst og glamour - for dem, der er interesseret i de mindste detaljer om livet af "stjernerne", såvel som for tilhængerne af konstruktøren Shchukin. Dette valg sikrer tilstedeværelsen af ​​"stjernen" på et minimum indtil næste reparation.
  Vægpapir Merlin Monroe
  Vægmaleri Angelina Jolie

 • Abstrakt billede. De kan være meget usædvanlige og interessante, men de kræver en passende holdning af ejerne af lokalerne. Ligesom alle usædvanlige og attraktive øjne, har en vane til hurtigt nok til at trætte.
  abstrakte tapeter
  abstrakte tapeter
  abstrakte tapeter
  abstrakte tapeter
  abstrakte tapeter
  abstrakte tapeter

 • Moderne by - et valg for loft stilarter, Hi-Tech, moderne. For at modstå stilen, skal du hente moderne møbler, dekorelementer og passende belysningsarmaturer.
  Wall Mural City
  Vægmaleri Bridge
  Wall Mural City
  Wall Mural City

Et par praktiske tips

Disse tips hjælper dig med at vælge og indsætte tapet:

 • Det anbefales at limke vægpapir på en væg, der ikke er dækket af møbler, og hvor billedet er tydeligt synligt. Som et ekstra område under tapetet kan du bruge døren til rummet, især i små soveværelser.
  Vægpapir sten
  Taj Mahal wallpapers
 • Når du vælger, skal du ikke glemme egenskaberne for kolde og varme toner. Evnen til at udvide rummet er kolde farver (fra lilla til turkis, og grøn refererer til dem). Opret et hyggeligt og behageligt miljø i rummet vil hjælpe gul, rød, orange og deres mange nuancer. Du skal dog betale for komfort, fordi varme farver visuelt indsnævrer rummet.
  palmer
  vægpapirpære
  sakura tapeter
  Vægmaleri Rose

 • Det vertikale arrangement af billedet på billedbaggrunden vil visuelt øge loftets højde, vandret - gøre rummet under.
  vægpapir mælkebøtter
  vægpapir træer
  vægmaleri maleri
  Canyon vægmaleri

 • I små soveværelser anbefales det ikke at lim 3d vægpapir. Denne anbefaling strækker sig til tapet med et makrobillede. Et lille område af rummet, de vil visuelt gøre endnu mindre.

 • Flerfarvede tapeter af mættede nuancer kræver velovervejet belysning. Så bliver deres plot "afsløret" bedre.
  vægpapir havet
  Vægmalerier blade
  Wall Mural Island

 • Yderligere loft og væglamper kræver billeder med perspektiv. Eksperter anbefaler, at man foretrækker tapet med et perspektivbillede, der har en lys baggrund, men det er et spørgsmål om smag.
  vægpapir bambus skov
  Vægpapir sten
  baggrunde lavendel
  vægpapir af en aleja
  wallpapers Mansard

 • Det er fristende at vælge imponerende smukke baggrunde med 3d effekt, men det skal huskes, at sådanne billeder maksimerer "tilstedeværelseseffekten" i store og høje værelser. For små værelser kan du vælge fragmentarisk (bestående af en enkelt rulle), fluorescerende med baggrundsbelysning, emitterende diffust lys eller LED-vægpapir, som med fjernbetjeningen kan ændre sammensætningen af ​​"billeder".
  rumpapirer
  vægpapir plakat
  dugpapir

 • Det er meget vigtigt! Vælg et billede "for dig selv", baseret på deres smag. Når alt kommer til alt, vil ikke alle lide rådene om at give preference til "appeasing" og søvnige tapetbilleder til soveværelset, især under hensyntagen til den forskellige tidsalder for mennesker.

Regler for at kombinere farver

For at opnå harmoni i det indre af soveværelset såvel som i et hvilket som helst andet rum i huset, er det kun muligt at observere balancen mellem lyse farver med den generelle rolige tone i resten af ​​væggene og møblerne. Til billedet af saftige greens er de lyse møbler og de samme lette vægge gode. En kombination af havakvamarin og lyse sandforhold betragtes som en klassiker. Tværtimod vil baggrunde af pastelltoner kræve flere farver accenter i det indre af soveværelset.

Vigtigt! Folk opfatter farver på forskellige måder, og en kombination, for de fleste tilsyneladende mærkelige og uacceptable for et soveværelse, kan synes at være værdig til opmærksomhed. Derfor er det altid tilrådeligt at forhåndsvise forskellige muligheder for at kombinere nuancerne af det valgte billede med den generelle stil i rummet og om muligt rådføre sig med specialister.

vægpapir ocean

græs baggrunde

vægmaleri maleri

vægpapir fersken

vægpapirpære

sakura tapeter

Vægpapir armanac

planet wallpapers

Som en konklusion

Vægpapir er et vidunderligt dekorativt materiale til vægdekoration, der giver nye og overkommelige soveværelse designmuligheder. Men efter at have læst på internettet mange, mange artikler om hvordan man bruger dem i soveværelset, lytte til dig selv. Ellers er risikoen stor, at et smukt billede af grønne tulipaner eller en vidunderlig terose snart bliver overvældet med banalitet. Og du vil falde i søvn og vågne op i soveværelset, men ikke artiklernes forfattere. Vælg et billede, der vil glæde dig om morgenen. Måske bliver morgenen "god".

vægpapir tulipaner

Vægmaleri Rose

 • Strukturelle vægge til ledninger uden støv

 • Smukke 3D vægpapir på en væg og et loft

 • Vinyl vægpapir på en ikke-vævet basis

 • Sort og hvid tapet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map