Sådan limes tapet med et billede

Sådan limes tapet med et billede

Baggrund med et billede er ikke kun smukt, det er en mulighed for at lave et indvendigt rum i en stil, som du har valgt efter vilje. Derfor tilbyder producenterne i dag et stort udvalg af finish med et mønster, der vil tilfredsstille alle forbrugere, uanset deres præferencer. Men der er en alvorlig ulempe i disse tapeter - det er svært at kombinere mønstre på væggen på forskellige strimler af materiale. Samtidig modtager du en stor mængde affald, hvilket medfører en kontant udstrømning. Derfor er det værd at overveje, hvordan man limer tapet med en tegning korrekt, hvordan man reducerer affald og udgifter ved montering.

Hvis vi taler om det klassiske tapet med et billede, er deres design forbundet med gentagelse af mønstre med en vis periodicitet, som kaldes rapport. Det er denne periodicitet, der forhindrer kombinationen af ​​tegninger uden affald. Varierende rapport med et bestemt trin, som skal tages i betragtning ved limning af tapet på væggen. Normalt er skridtet ikke mere end en meter, mange producenter peger på etiketten på rullen for at hjælpe forbrugerne direkte i butikken med at bestemme affald og fremtidige omkostninger.

For eksempel i stuen i lejligheden af ​​standardlayouten til limning af væggene bliver du nødt til at købe 1-2 ekstra ruller af tapet. I nogle lejligheder kan tallet nå op til tre ruller. Selvfølgelig kan affald bruges til at lime områderne under vinduet og over indgangsdøren, og du kan også bruge små stykker til store møbler. Men det mindsker ikke behovet for yderligere materiale af hele arten.

OBS venligst! Hvis du vælger tapet med et billede til klistring på væggene, skal du forstå, at jo mindre rapporten er, desto mindre affald kommer du til sidst.

Under alle omstændigheder kan affald ikke undgås, især i den indledende fase af wallpapering tapetet fra tegningerne på væggen. Derfor anbefaler eksperter den første strimmel af efterbehandling materiale, der skal lægges under loftet, så det starter med et solidt mønster. Følgende bands passer enten ved direkte match af mønsteret eller i et tavlermønster. Det er ligesom nogen kan lide det.

Mangler af vægge og loft

Hvordan mangler og fejl i overfladerne, der skal behandles, afspejles i kvaliteten af ​​wallpapering.

 • I et rum kan vægge afvige fra hinanden i højden. Derfor vil den samme længde af strimlen af ​​materiale et sted være lidt overflødig, og et sted vil de simpelthen ikke blive savnet. Derfor rådgive - for hver stribe tapet inden for 3-5 cm. Tillæget efter limning af alle overflader skal skære med en kniv. Denne lille afstand vil også give dig mulighed for at skifte tapetet lodret for at justere dem korrekt med billedet.
 • Sticky tapet med et billede er bedre at starte ikke fra hjørnet af rummet, men fra en lodret tegnet linje, der kæmper på væggenes plan på en lodret linje. Det er denne justering, der undgår afvigelsen fra lodret. Forresten vil selv den mindste fejl på forsiden give en stor fejl sidst. Og det vil se mindst grimt ud.
 • Nogle vægplaner selv efter justering har en lille krumning. Visuelt er dette ikke synligt, men ved at limke tapet med et billede, skal du straks være opmærksom på det. Bare i defekte steder (buler eller hak) vil der være en mismatch af tal. Hvad kan man gøre for at forbedre situationen? På et defekt sted, hvis tegningerne ikke falder sammen, rynker materialet. Det vil sige, der er et overskud af tapet. Så du skal bare skære den over og overlappe siderne af klippet. Selvfølgelig er det den såkaldte kirurgiske metode at komme ud af situationen, men der er ingen anden mulighed. Under alle omstændigheder vil det ikke være synligt med et lille billede på tapetet af denne fejl.

Teknologi til limning tapet med et billede på væggen

Pokleit korrekt tapet med et billede - det betyder at kombinere disse meget tegninger på væggen. Hvordan er det bedst gjort?

Den første anbefaling er at skære på en gang ikke en rulle tapet, men to eller tre. Det vil sige, læg på gulvet straks to ruller parallelt med hinanden og kombinere dem efter mønsteret, i betragtning af rapport. Påfør dem højden af ​​loftet eller højden af ​​vægdelen, der skal trimmes af vægpapiret og plot striberne langs de markerede markeringer. Tilsvarende skæres de resterende bånd. Men overvej det faktum, at de efterfølgende strimler justeres til de to første skiver. Det vil sige, det vil være en slags skabelon til trimning.

OBS venligst! Jo større mønster, jo mere rapport, jo mere affald.

Alle andre handlinger svarer til standard teknologi til vægpapir på vægge. Selvfølgelig er deres nuancer også til stede her, men de er ikke meget betydningsfulde. Og alligevel.

 1. Som allerede nævnt ovenfor er det bedre at stable tapetet med et mønster langs en lodret brudt linje.
 2. Arbejde bedre sammen: man holder strimlen under loftet, den anden justerer materialet ved at tilpasse mønsteret.
 3. Klistermærket skal startes fra vinduet, det vil sige fra det sted, hvor det er lettere og bedre at se, hvordan processen er lavet.
 4. Klæbemiddelforbindelse fremstilles i en halv time før begyndelsen af ​​limningværkerne. I løbet af denne tid er han infunderet og vil tage en god sammenhæng. Fortynd den tørre lim kun i varmt vand, blandingen skal hældes i vandet og ikke omvendt.
 5. Overfladen, hvorpå tapetet skal spredes, og hvor klæbemiddelopløsningen skal påføres, skal være ren og tør. Eventuelle fejl i overfladen bliver tydeligt synlige på det lagt materiale.

OBS venligst! Efter hver smøring af tapet med lim og lægge dem på væggen, skal du omgående rengøre gulvets eller bordets plan fra alt, hvad det kan få. Rengør altid med en fugtig klud og tør derefter.
 • Det er meget vigtigt at omhyggeligt behandle klæbende bagsiden af ​​tapetet. Hver centimeter skal smøres. Hvis dette ikke er gjort korrekt, det vil sige, der er frie områder fra limen, så i færd med at klæbe, kan du ordne alt. De centrale områder er fugtet med en fugtig klud og triturated, kanterne bøjes, og de anvendes lim sammensætning. Det er vigtigt, at det klæbemiddel, der påføres, absorberes lidt i materialet, hvis det er et uvævet eller vinyludseende. Papirbaggrund limes til væggen umiddelbart efter påføring af lim.
 • Det er meget vanskeligt at kombinere mønstre og tegninger på allerede fastlåste bands, selvom man måske siger umuligt. Derfor skal alle indstillinger med justering udføres på hængestrimlen. Det vil sige, den første side er allerede indsat, den anden er bragt til den første og tegningerne er justeret, den anden strimmel er ikke i kontakt med vægoverfladen. Når mønsteret er faldet sammen, kan du klæbe strimlen tæt.

Så tapetet med valget af et billede er en mere kompliceret okleychny-proces end limning af en monofonisk finish. Under alle omstændigheder er det muligt at gennemføre det korrekt uden problemer, hvis du kender alle nuancer af det arbejde, der udføres.

Som praksis viser, er det kun vanskeligt at kombinere mønstrene med to eller tre første bånd, så alting sker på det rullede spor. Så der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du står over for opgaven med at indsætte tapet med et billede af dine egne hænder.

 • 3d tapet på loftet

 • Materialer til efterbehandling bad inde og ude

 • Tørre blandinger til plastering vægge

 • Hvorfor springer gipset, når det tørrer?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map