Problemfri terracotta bord

Problemfri terracotta bord

Gulvbelægning strukturer under åben himmel, er konstant udsat for hærgen af ​​nedbør, hvilket fører til behovet for et materiale, der effektivt kan modstå fugt og tjene i mange år. Disse unikke egenskaber har pyntede sømløse besidder bred anvendelse i kajerne belægning enhed, i den udendørs café nær svømmebassiner og havegange til stabling.

Hvad er en terrasse bord

Grundlaget for fremstillingen af ​​rækkehuse overtræk er træ-plast komposit (WPC), bestående af træmel, polymerer, bindemidler og farvestof for at bibringe ønskede farver. Alle ingredienserne blandes i de rigtige proportioner, er den resulterende sammensætning til en ekstruder, hvor under indflydelse af højt tryk ud klar til bord, simulerer tekstur af naturtræ.

Som et polymeradditiv anvendes PVC eller polyethylen. Plader fremstillet af PVC-baseret polymer har bedre præstationsegenskaber, men på grund af arbejdets høje pris og kompleksitet er det ikke blevet anvendt i vid udstrækning. Oftere anvendes polyethylen, hvilket gør det muligt at reducere produktionsomkostningerne væsentligt, hvilket spillede en afgørende rolle i valget af dette materiale.

Efter profil er sømløse terrassebord opdelt i to kategorier:

 • fyldig;
 • hul.

De terrasserede paneler med en solid profil er i stand til at modstå store stødbelastninger, hvilket gør dem i vid udstrækning anvendelige på offentlige steder med høj trafik. Hullbræt er egnet til opførelse af alle typer terrasser og har lavere omkostninger.

Bestyrelsen har en dobbeltsidig universel overflade - en lille og stor "fløjl", som gør det muligt at anvende materialet på kommercielle og private genstande, både inde og ude.

Fordele og ulemper

På grund af det træbaserede grundlag har boards fra WPC alle fordelene ved træ, og tilsætningen af ​​polymerer har fjernet sine ulemper:

 • høj modstandsdygtig over for svampe og skimmel
 • økologisk kompatibilitet
 • enkel installation og efterfølgende pleje
 • Mulighed for brug i et bredt temperaturområde
 • modstand mod glidning;
 • lang levetid
 • brandsikkerhed;
 • lav vandabsorptionskoefficient
 • modstand mod ultraviolet lys;
 • høj materiale modstand mod aggressive medier;
 • monolitisk sømløs konstruktion;
 • stort udvalg af farver og nuancer.

Den eneste ulempe ved sømløse terracottaovertræk kan kun henføres til materialets høje pris, der overstiger omkostningerne ved naturligt træ.

Fabrikanter af terrasseborde

I forbindelse med den stigende efterspørgsel efter terrassebord er der mange producenter, der ønsker at tjene penge på dette. På grund af produktets høje kvalitet og rimelige priser er produkterne fra det tjekkiske selskab "Holzhof" meget populære.

Holzhof sømløse bord er lavet af høj kvalitet PVC og knust blødt træ i forholdet 50/50, hvilket sikrer høj slidstyrke af produkter. Brædderne fremstilles i form af paneler med en længde på 4 og 6 m og har 3 sorter af tykkelse - 25, 30, 35 mm.

Holzhof gulvbrættet har en glidebestandig klasse C, hvilket gør det til den bedste mulighed for brug på offentlige steder. Dette bord kan bruges til konstruktion af dæk og pier, hvor overfladen udsættes for ekstreme belastninger. Levetiden for terracotta belægningen erklæret af producenten er mere end 35 år.

Blandt produkterne fra indenlandske producenter kan man skelne terrassebord "Ulmus", hvad angår præstationsegenskaber, praktisk talt ikke ringere end udenlandske analoger. Som en polymerbase anvendes PVC blandet med træmel i et forhold på 40/60. I modsætning til "Holzhof" i rækken af ​​paneler har en længde på 3 m.

Belægningens driftstemperatur er fra -40 til + 70 ° C, levetiden er ikke mindre end 25 år. Ulmus terrassebordet er perfekt til gulv på loggier, balkoner, udendørs caféer, nær swimmingpools og andre vandlegemer. Det æstetiske udseende af brættet gør det muligt at bruge dem til facader, bygge hegn og andre hegn.

Monteringsteknologi

Lægning af terrassebordet er ikke særlig vanskeligt selv for lægmand - det er nok at overholde de grundlæggende regler. Til installation har du brug for et snedkeredskab, der bruges til at arbejde med konventionelt træ. Alt brugt materiale skal forblive i 24-48 timer på stedet.

Substrate forberedelse

For at skabe en holdbar terrasseret struktur, har du brug for en solid, ens grund, der er i stand til at modstå belastninger. Den bedste mulighed er en betonplade, der ikke kræver yderligere behandling. Hvis det ikke er muligt at lave en betonbase, kan installationen foregå på jorden, tidligere komprimeret med knust sten eller grus. Ved brug af denne mulighed er det nødvendigt at lave punktstøtter til logfiler. Til dette formål anvendes betonplader af 300x300 mm, stablet med en afstand på højst 500 mm.

Vigtigt! For at undgå akkumulering af vand inde i strukturen er det nødvendigt at lave bundhældningen mindst 1-2% i retning af at lægge loggen.

Ramme konstruktion

Til konstruktion af en ramme bund anvendes en profil lavet af samme materiale som brættet. Logene lægges parallelt med hinanden i trin på mindst 400 mm. Med en tung belastning på gulvet bør denne afstand reduceres. Fastgørelse til bunden er lavet ved hjælp af rustfrit stål skruer med et forsænket hoved i en afstand ikke over 500 mm. Når der fastgøres til en betonbase under logfiltrene, skal gummipuder placeres.

OBS venligst! Glem ikke den termiske udvidelse af materialet. For at undgå deformation er det nødvendigt at observere kompensationsafstanden mellem leddene i loggen mindst 2 mm og afstanden fra væggen på 20 mm.

Stacking af en terrasse bord

Montering af dækket er lavet vinkelret på bjælkerne ved en omgivende temperatur på mindst 5 ° C. Det første panel er placeret op mod væggen og fastgjort til begge sider, alle følgende sammenføjes rille i rillen og fastgøres med skruer Pan hoved i fastsættelsen fremspring på alle kontaktpunkter med en vis forsinkelse, gennem forborede huller. Som med installationen af ​​loggen, glem ikke kompensationsgabet - mellem bordene skal det være 1 mm.

Der er to måder at montere materialedækket og diagonalen på. Ved stabling af hver på hinanden følgende række af brædder er det nødvendigt at foretage forskydning med halvdelen af ​​panelets længde, mens hængende ende af brættet ikke må overstige 40 mm.

For at give et æstetisk udseende til terrassedækslet, efter at installationen er afsluttet, lukkes alle ender med specielle hjørner, stik og endebånd fremstillet af WPC.

De vigtigste fejl, der tillades, når man lægger en sømløs terrassebræt:

konklusion

Terrassebordet er helt miljøvenligt materiale, hvis brug vil medvirke til at skabe et behageligt rekreativt område på stedet for et landhus. Ved at kombinere fordelene ved naturligt træ og polymerer kan du nyde denne komfort i mange år.

 • Hvordan man vælger en terrasse bord

 • Typer af terrassebord

 • "Savewood" decking bord

 • Dæk terrasse bord

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map