Planen for stedet er 15 hektar

Planen for stedet er 15 hektar

Erhvervelse af ny jord til opførelse af villaer eller huse vil give de nye ejere at vise fantasi og opfindsomhed i den praktiske udformning af fremtidens boliger og gårde på deres 15/100 af jord, hvilket er en ganske skræmmende opgave, selv for erfarne fagfolk. Planen på grunden på 15 hektar vil gentagne gange blive ændret og omfordelt før den fremtidige ejendoms hovedplan, som alt tænkes igennem, ligger på bordet.

Sådan begynder du at planlægge et område

I selve metoden til at planlægge placeringen af ​​private ejendomsobjekter er der ikke noget kompliceret. Du skal kun overveje et par punkter, hvis opfyldelse er obligatorisk i henhold til gældende lovgivning:

 • Overholdelse af afstanden fra bygningen på afsnittet til gadenes vejkørsel, den røde linje skal være i en afstand af 5 m fra gaden og 3 m fra kørebanen.
 • At overholde brandforskrifter mellem afstande mellem bygninger og et hegn
 • Tage hensyn til kravene i sanitære regler, når man vælger et sted for en brønd, et dræningssystem og en septiktank på 15 hektar plot.
Vigtigt! De fleste eksperter anbefaler at starte layoutet med det faktum, at placeringen på stedet for vandindtaget og udledningskassen er bestemt. Ofte forhindrer boringen af ​​en brønd under vand og undersøgelsen af ​​dybden af ​​forekomst af vandlag og jordsammensætning alvorlige fejl i planlægningen af ​​grunden af ​​huset.

Først da kan du planlægge webstedets layout. Området på 15 hektar - et ret stort område på 30 til 50 m, næsten en fjerdedel af fodboldbanen. Men selv i dette tilfælde er jorden aldrig meget, da man i betragtning af at der ud over huset også bliver bygget:

 • Garage eller overdækket carport;
 • Sauna med sommer køkken;
 • Have og frugt haven mindst fem hektar;
 • Legeplads;
 • Teplice, landbrugsbygninger til husholdning.

Hvis du ikke har praktisk erfaring med at udarbejde en ordning eller en lokalplan, er det bedst at basere typiske, allerede implementerede byggemuligheder, uden hensyntagen til naboer og bygningens orientering til verdens sider. Først efter det bestemmes den mest succesfulde placering af huset, en garage og en have på 15 tønder land, vil det være muligt at finde et sted til et bad og hozpostroek, men under hensyntagen til planens naboer og routing kommunikation.

Typiske ordninger til planlægning af et areal på 15 hektar

Hvis du beder om anbefalinger og kigge designere og arkitekter om at designe, kan vi se, at de fleste af de forslag, der vedrører bindingen af ​​bygningen bokse på jorden, alle de andre detaljer af bygherren beslutter på dine egne præferencer.

Det mest praktiske råd er at udarbejde en ordning for den relative placering af grunden af ​​huset og gårdens bygninger på planen. Oftest er standardarealet på 15 hektar et langstrakt rektangel med en overfladehældning på 5 til 15cirka.

I dette tilfælde skal du ved opstilling af layoutplanen sørge for zonal opdeling af webstedet som i billedet:

 • Området er opdelt i flere planlagte terrasser af forskellig størrelse;
 • I planens øvre punkt er der ifølge gården landbrugsbygninger, badehus og lagerbygning, på lavere niveau er der beboelsesbygninger;
 • Mellem bolig- og hjælpebygningerne er de tildelte arealer til haven, børnehave, rekreative område.
For information! Faktisk er der mellem gårdsbygningerne og huset skabelsen af ​​en grøn zone af haveafgrøder, buske og træplantager.

Denne grønne zone er et reserveområde for mulig frustration, opførelsen af ​​nye bygninger på stedet planen i den fjerne fremtid. Hertil kommer, at haven og havezonen ifølge arrangementet absolut ikke er dækket af bygningerne eller bygningen.

Traditionelle muligheder for at opbygge et forstæderområde

Den mest almindelige ordning for placering af bygninger og bygninger giver mulighed for placeringen af ​​en boligbyggeri foran stedet, foto. Dette er den såkaldte urban type af et byggeplads.

Ved siden af ​​huset er der en garage og en parkeringsplads til bilen. Den forreste del af planen er fyldt med dekorative buske og træer. Udviklingen af ​​frontlinjen beskytter størstedelen af ​​webstedet fra vejbanen. Således er ud af 15 hundrede dele af det fyldte afsnit den tredje del. Der er stadig et sted for en sportsplads, en sauna og en swimmingpool.

Ulempen ved en sådan planlægningsordning kan tilskrives en meget lille størrelse af stedet foran huset og garagen. For en bil kan du stadig finde et sted, for en afhentning, lastbil eller minibus er der praktisk taget ikke noget sted at vende om.

For en sommerbolig eller et landsted vil ordningen med det centrale arrangement af et lille hus på planen i 15 hundrede dele mere nærme sig.

Det er værd at bemærke designerens professionelle arbejde, når man planlægger sporene, stedet for at plante grøntsager og haver. Ifølge ordningen er sporene ikke lagt langs hegnet, men med buede zigzags eller linjer, der ligner et kort over et børns brætspil. Swimmingpoolen og børnenes del af planen overføres til solsiden af ​​stedet, væk fra sengene og kørebanen. Ifølge ordningen plantes træer langs hegnet og den solrige side af huset, som perfekt dækker huset fra solen, naboerne og forbipasserende.

Dacha-udviklingsordningen forudsætter overførsel af huset til den nordligste del af 15 hektar og afledning af størstedelen af ​​planen til haven, buskplantagerne, senge og en have.

Med dette arrangement er huset to eller en halv etager højt, med garagen i kælderen af ​​bygningen. Fra køkkenhaverne er der et sommer køkken knyttet til huset eller en varm veranda. Under ordningen er 11 af 15 hektar afsat til senge og drivhuse, så denne version af ordningen kan med rette betegnes som den mest succesfulde for forstæder.

Moderne planer om planlægning af tomter

Ovenstående klassiske layouter giver dig mulighed for at bruge hele webstedet på webstedet på den mest rationelle måde. Mere moderne muligheder antager overførslen af ​​en lejlighedsbygning ind i planens indretning. I dette tilfælde er den forreste del af planen, der vender mod vejen og indgangen til stedet, plantet med en have, og blomsterbed og senge er oprettet. Dette giver dig mulighed for at reducere støj, fjerne duften af ​​brænding fra kørebanen og gøre territoriet mere lukket.

Stedet foran huset kan bruges som et sted til hvile og børns spil. Ifølge ordningen blev garagen og baldakinen til bilen med succes overført til hjørnedelen af ​​planen. Solen belyser således meget af det fri territorium.

Separat er det værd at nævne problemet med at tilslutte indgangen til stedet. Oftest er garagen til bilen under ordningen placeret lige foran indgangen port, foto.

De fleste eksperter anser sådanne ordninger usikre og tilbyder at planlægge indgangen i form af en sti, der fører til det indre af hjemmesiden som i diagrammet.

Det traditionelle amerikanske layout af bygninger og bygninger giver dig mulighed for at skjule det meste af huset bag haven og kun efterlade landskabsdesignelementer og et sted at slappe af på planen. Faktisk er dette planen eller planen for byggepladsen, primært til rekreation og sikkert tidsfordriv.

konklusion

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at kopiere nøjagtigt de løsninger, der opfandt for lange og smalle sektioner, der er et rationelt korn i en sådan ordning. Først og fremmest, som startede forbedringsplan med opførelsen af ​​garagen, godt klar over, hvor stor en indsats der kræves ved indførsel af byggematerialer til det område af hjemmesiden, så sørg for at forlade, når man planlægger rejse gennem porten til den frie, ikke en blindgyde. For det andet er det meget vigtigt for en dacha at kunne bruge ekstra udstyr, f.eks. En traktor eller gravemaskine til opførelse af en swimmingpool eller en septiktank. For det tredje garanterer tilstedeværelsen på planen om muligheden for at ankomme en lastbil eller enhver anden bil assistance i en kritisk situation, for eksempel i tilfælde af brand eller ulykke.

 • Træer langs hegnet på stedet

 • Site plan for cadastral nummer

 • Plastnet til nødbeskyttelse

 • Smukt værftet af et privat hus med egne hænder

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map