Motorblokke, japansk, diesel

Motorblokke, japansk, diesel

Oftest ejer ejere af jord, når de køber en motorblok, opmærksom på dens kapacitet samt omkostningerne. Russiske og kinesiske modeller er ret billige. Japanske enheder er mindre populære, da de har en høj pris.

YANMAR YHC 800 Motoblock

En fælles model er den japanske motorblok YANMAR YHC 800. Denne enhed er kendetegnet ved høj effekt og er designet til at udføre forskellige værker på stedet. Til denne enhed er vedlagt forskellige vedhæftede filer:

 • pløje;
 • plæneklipperen;
 • Kartoffel;
 • bulldozerblad;
 • harve;
 • river;
 • kartoffelplanter.

Den beskrevne teknik kan anvendes ikke kun til jordodling, men også til rengøring af sne og snavs. Effekten af ​​den beskrevne enhed er 8 hk, så takket være det kan du hurtigt behandle store områder.

Fordele ved dieselmotorer

Tænk på valget af motoblock, først og fremmest er det nødvendigt at studere funktionerne i forskellige typer af motorer. Flere og mere ofte købes diesel, i stedet for el- og benzinmodeller. Dette skyldes, at de har følgende fordele:

 1. Højere effektivitet.
 2. Lavere brændstofforbrug. På grund af dette kan ejeren af ​​et stort areal bruge en lille sum penge, selv ved hyppig brug af enheden.
 3. Lang levetid. Denne egenskab er tilvejebragt af funktionerne i de dele, der bruges til at oprette en dieselmotor. Bygningselementer er mindre udsatte for slid og er tilstrækkeligt pålidelige.
 4. Høj trækkraft. På grund af dette kan sådanne produkter fungere ved lave omdrejninger. Derfor tolererer dieseludstyr et sådant arbejde som dyrkning, hilling og pløjning.
 5. Let drift. Dieselaggregater er mere bekvemme, da de ikke har en karburator, der kræver regulering. De beskrevne enheder kan have vand og luftkøling.

Grundejere køber ofte Terra diesel-enheder, der er lave omkostninger og samtidig er pålidelige nok enheder.

Hvordan man vælger

For at kunne vælge enheden korrekt for en bestemt sektion er det nødvendigt at bestemme, på hvilke betingelser produktet skal anvendes. Størrelsen og effekten skal svare til arealet af det sted, hvor det vil blive brugt. Det er også nødvendigt at tage hensyn til jordens egenart.

For eksempel at behandle jomfru eller forsømte lande, er det værd at købe enheder, der har stor vægt. Dette skyldes, at lette enheder ikke holdes i jorden, og der kræves stor indsats for at opretholde deres position under drift.

Hvis enheden vil blive brugt til at arbejde jorden på et websted, der gentagne gange er blevet behandlet, er det værd at købe varer med lav vægt. Hvis du vælger en tung enhed, vil den dykke ned i jorden, hvilket kræver, at operatøren gør en stor indsats for at nå det og vende tilbage til sin oprindelige position.

Også de typer arbejde der skal udføres på stedet tages i betragtning. For eksempel er det værd at overveje, at en tung enhed er egnet til at arbejde med et hængsel. Sådanne indretninger må dog ikke anvendes med fræsere.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis maskinen ofte arbejder med bagtilgørelserne, er det nødvendigt at købe strukturer med en vægt på 100-120 kg. Hvis du vil købe en mere bekvem og funktionel enhed, skal du være opmærksom på modellerne med en kraftudtagaksel og en aktiv fræsere. Men det er værd at bemærke, at sådanne motoriserede blokke har en høj pris.

Under køb af enheden skal du også være opmærksom på vedhæftede filer, som kan installeres på en bestemt model. Kartoffelplanere, for eksempel, forenkler i høj grad processen med plantning. Adaptere til motorblokke giver dybere jordbehandling.

På trods af at de beskrevne enheder er i stand til at fremskynde og lette processen med jordodling på stedet, er det værd at huske de indsatser, der er gjort under arbejdet. Tror ikke, at en motorblok nemt kan styres af en kvinde eller en ældre person. Sådanne enheder kræver betydelig indsats under drift. Men i hvert fald er jordens dyrkningshastighed væsentligt øget.

I betragtning af alle listede faktorer er det muligt at vælge den mest egnede enhed til behandling af dit eget websted. Hvis du ikke tager højde for jordens egenskaber, vil arbejdet med det købte produkt være mindre effektivt.

Funktioner af billige modeller

Køber japanske eller kinesiske billige motoriserede blokke, det er værd at huske deres fordele og ulemper. Ulemperne omfatter begrænset funktionalitet. På trods af de mange forskellige vedhæftede filer er billige modeller for lette og har lidt strøm. På grund af dette er de ikke i stand til at håndtere den komprimerede jord.

Fordele ved billige produkter:

 1. Kompakthed. På grund af den lille størrelse af sådanne enheder er det praktisk at bruge på et hvilket som helst sted.
 2. Høj arbejdshastighed. På grund af motorblokens lethed kan de håndtere et stort område på kort tid.
 3. Pålidelighed. På trods af lave omkostninger skaber mange producenter pålidelige produkter, der kan bruges uden brud i lang tid.
 4. Lav pris. Det er derfor mange grundejere og købe billige motorboks. Hvis grundplanen er lille, er det ikke nødvendigt at købe en kraftfuld og dyr model, da næsten alle værker har en billig motoblok.

Ved at købe japanske produkter kan du være sikker på deres kvalitet. En af de populære modeller er Hopper dieselmotor med en kapacitet på 9 hk. Denne enhed købes ofte på grund af dens pålidelighed og høj effekt. Efter at have overvejet flere populære modeller, kan du vælge den mest passende enhed.

 • Græsslåmaskiner græsplæner

 • Hvordan man vælger en motorsave russisk

 • Bensin trimmere til beskæring træer

 • Garden Trimmer Telescopic

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 42 = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map