Hvordan man laver vand i et bad

Hvordan man laver vand i et bad

Apparatet til dræning af vand i et bad er en af ​​de vigtigste processer, uden den korrekte organisation, som en komfortabel og langsigtet drift af den opførte bygning er umulig. Derfor er gennemførelsen af ​​denne type arbejde givet betydeligt tid og penge. Hele systemet med afløbsaffald og brugt vand i et bad består af to dele:

 • Udførelse af et dræn inde i badet, der består i et særligt design af gulvet;
 • den efterfølgende dræning af spildevand ud over badene for nogen af ​​varianterne af kloakken (en drænpit eller en pit mv.).

Enhed til dræning af vandet i badegulvet

Som regel leveres dræning af spildevand i et bad direkte i gulvkonstruktionen og udføres straks, når den er bygget. Dette er den enkleste og mest effektive måde at organisere udledning af vand i et bad.

I de fleste tilfælde anvendes de tre mest almindelige versioner af dræningsdesignet i et bad med forskellige gulve:

 • flyder;
 • tætte;
 • beton.

Dræning af vand i et bad i et lækker gulv

Lav vand i badet i det flydende gulv - en ret simpel design og teknologisk udfordring. Men for al sin enkelhed har det pågældende design en betydelig ulempe - dens funktion er kun mulig i den varme årstid. I betragtning af billigheden og letheden af ​​enheden til ejerne af badehuse i forstæderne, kun ved at bruge dem i sæsonen, er det ret almindelig og bekvem løsning.

Arbejds rækkefølge:

 • graver en pit til en dybde på ca. 60-70 cm ca. i midten af ​​udgravningsgraven for at danne grundlaget for badet;
 • Så fra gruset i retning af kloakken godt eller hvor der er planlagt en drænpit, er en gravgrave gravet ud, i hvilken der er lagt et rør med en mindste gradient på 5-6 grader;
 • Endvidere er det nødvendigt at fylde badets fundament, så langs kantene af undergrunden er det nødvendigt at udgrave jorden og fylde skræget. Formålet er at styre vandet, der strømmer fra badgulvet til hulen først, og derfra gennem røret, ind i kloakken eller overløb godt eller grop;
 • Gulvbadekar af træplader, som er lagt på præmonterede bjælker.

Glem ikke om obligatorisk forarbejdning af alle brugte træstrukturer under gulvene. Den består i det absolutte antiseptiske middel og vandtætningen af ​​skjulte træflader.

Bjælker, bjælker og brædder, der anvendes under gulvene i badet, er det ønskeligt at udføre fra hårdttræ, dette vil øge perioden for deres drift. Gulvplader af et gulv i et bad er stablet med en tilbageløb på mindst 5 mm, ikke slået af negle og fastgøres på kanter, der giver mulighed for deres periodiske fjernelse til tørring.

Fordele ved at dræne vandet i badets flydende gulv:

 • billighed af anvendte materialer
 • Enkelhed af et design og teknologi af enheden, der gør det muligt at udføre alt kompleks af værker af egne hænder;
 • enkelhed og enkelhed i reparationsarbejde
 • et forholdsvis højt niveau af komfort, der tilvejebringes ved brug af træ og en følelse af "varmt" sex.

Til minuserne af et sådant design, ud over den komplekse anvendelse i koldt vejr, kan man inkludere et ret kort levetid. Dette er delvist opvejet af lethed og billighed ved reparationer. Desuden vil den installerede træpalle, der overtager en del af vandet, også øge levetiden en smule.

Aftapning med ikke-drænet gulv

Den overvejede mulighed for at dræne vand i badeværket er noget mere kompliceret end den forrige. Det mangler dog de ulemper, der er beskrevet ovenfor, kan let bruges hele året rundt og er mere pålidelig.

Arbejds rækkefølge:

 • Før du hælder badets grundlag, lav et forudbestemt sted at installere et rør for at dræne vandet;
 • Grenrøret installeret i den øvre del af udløbsrøret skal laves på niveauet af badkarets finish
 • Fyld grundvandet af badet, lav det nødvendige arbejde med vandtætning, lægge bjælkerne, lav et gulvbelægning under gulvet, hvilket giver en åbning til det installerede grenrørafløbsrør;
 • Lav de hårde gulve på badet på de blegne bjælker med skråhældningens hældning fra 4 til 6 grader mod afløbsrøret.
 • gøre alt det nødvendige arbejde med varmeisolering, vandtætning mv., der leveres af gulvbadekarens design, ikke direkte relateret til vaskens opbygning
 • udfør enheden af ​​den endelige gulv fra brædderne, installer en vandmodtagestige eller en palle oven på dysen.

Det overvejede design af dræning af vandet i et bad er mere kompliceret teknologisk, er dyrere økonomisk, men det er også betydeligt mere pålideligt og har en længere levetid uden behov for reparation.

Afløb ved enheden af ​​betongulv

Beton gulve i badet har en vigtig minus, i sammenligning med enhver version af træet - de er kolde. Men på trods af dette, når man bygger et bad i moderne forhold, bruges det relativt ofte. Årsagen er, at de er holdbare og nemme at bruge, de kan bruges til fliser, og moderne keramiske fliser er et af de mest holdbare og pålidelige materialer. Desuden har flisen et attraktivt udseende, hvorfor forskellige designløsninger er mulige. Derudover falder en træpall ofte på beton eller fliser, hvilket reducerer problemet med badets "kolde" gulv.

Dette dræningsdesign udføres, når fundamentet arbejder, er allerede færdigt, inden gulvbelægningens begyndelse begynder.

Arbejds rækkefølge:

 • lav et hul i isoleringen, der er nødvendigt for at installere en stige til dræning af vand
 • fra bundens nederste mærke sætter risten fast på siden af ​​stigen, så hældningen ikke er mindre end 5 grader;
 • gangway for at forbinde røret til det eksisterende drænsystem (kloak eller overløbsbrønd, pit, dræningssystem);
 • Når der laves et færdiggulv, uanset om fliserne påføres, gøres forsegling af alle led og installation af risten på stigen.

Med dette design er drænet installeret enten i dampbadets centrum eller i et af hjørnerne ved en af ​​væggene. Meget lettere er den anden mulighed, så det er meget mere almindeligt. Efter afslutningen af ​​disse værker er følgende skema dannet:

 • Det brugte spildevand kommer ind i vasken;
 • derfra følger de renden til gangbroen;
 • Fra gangen flytter de gennem røret ind i kloaksystemet og opererer på stedet.

Efterfølgende dræningssystemer

Der er flere mest almindelige og ofte anvendte drænsystemer:

 • anvendelse af princippet om naturlig filtrering
 • affaldsgrop
 • opførelsen af ​​en dræningsbrønd
 • Brug grubet direkte ind i jorden under badet
 • fælles for hele sektionen af ​​kloaksystemet.

Naturlig filtrering

Et forholdsvis komplekst system, der kan anvendes med et relativt stort volumen spildevand, undtagen når de indeholder faste partikler. Systemet består af en slags tank og et forgrenet kloaksystem, der bevæger sig væk fra det og ligger i området omkring området.

Tanken indeholder en septiktank, som delvis behandler de vandforurenende partikler. Beholderens kapacitet skal være mindst tre gange så meget som spildevandet. Med en vis periodicitet ændres septiktanken i tanken, og spildevandspumpen samler op i sedimentet.

Afløbsdybde

Et temmelig simpelt design kan bruges, når grundvandet er dybt nok. Tankens kapacitet, som kræver en drænpit, afhænger af antallet af afløb. For eksempel, hvis et bad udnyttes af tre personer, er en tilstrækkelig mængde af en drænpit 75 liter. Gruben ligger 2-3 m fra bygningen. I de fleste tilfælde styrkes kanterne simpelthen med en konventionel keramisk mursten eller sten, hvorefter filtermaterialet placeres der. Det er normalt arrangeret fra to lag: i den nederste del - fragmenter og krummer af mursten, udvidet ler, murbrokker og i det øverste bygningssand.

I stedet for at fastgøre vægge med en mursten bruges der ofte en gravning af en plast eller metal tønde, hvor bunden er pre-slået ud, og der laves adskillige huller i væggene.

Tøm godt ud

Ikke mindre enkle og overkommelige for selvfremstillingsdesign. Kan bruges, når grundvand er tæt på overfladen, og afløbsindretningen er umulig. Drænboringen består af en lufttæt beholder, som et rør er forbundet til at modtage afløb. Pumpen skal jævnligt pumpes ud med en spildevandsmaskine. Normalt arrangeret i en afstand på ikke mere end 5 meter fra bygningen.

Gruben (jorden under opførelse)

Ganske ofte brugt design, som er populært på grund af designens enkelhed og pålidelighed. Gruben er lavet direkte under dampbunden. Den er fyldt med noget filtreringsmateriale, som sædvanligvis anvendes som ekspanderet ler, grus, sand eller en blanding deraf. Faktisk bruger dette system også princippet baseret på naturligt spildevand filtrering. Dens anvendelse er mulig, når deres volumen er ubetydelig, eller badet anvendes sjældent.

Kloaksystem

I tilfælde af at et enkelt kloaksystem er installeret og fungerer på stedet, udledes spildevandet direkte ind i det. For normal drift er det nok at observere forskellen i niveaukarakterer.

konklusion

Et kompetent og korrekt udført system til dræning af vandet vil bidrage til at øge badets levetid og fordelene og komforten fra besøget.

 • End at behandle et bad udenfor

 • Sådan laver du en blomme i et træbad

 • Bad med sauna og pool

 • Et afslapningsrum i et træbad

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map