Hvordan man laver en fugl til en hund med egne hænder: størrelser, tegninger

Hvordan man laver en fugl til en hund med egne hænder: størrelser, tegninger

Alle glade ejere af firebenede venner vil besøge landet oftere, så deres kæledyr vil strække sine poter godt. Nå, hvis der er en sommerbolig. Endnu bedre, hvis du bor i et landhus og i harmoni med naturen.

Men spørgsmålet opstår - hvordan man begrænser hundens bevægelse på stedet og udstyre soveværelset i gården. Hvis din hund af stor eller mellemlang race skal placeres i gården nær huset fugle for sin kaudate ven.

En fugl til en stor hund er nødvendig, hvis:

 • en meget stor hund og holder den i huset er ikke tilladt. Store racer omfatter sådanne racer som kaukasiske hyrde, Bernese Mountain Dog, Alabai, St. Bernard, Newfoundland, Mastiff.
 • nogle gange er der et behov for at isolere en firbenet ven i et stykke tid. For eksempel, hvis gæsterne er ankommet, eller der arbejdes på byggearbejde i gården af ​​huset.
 • hvis hunden er vagtmand og bor i gården. Kabinettet bliver hjem til hende og hjælper med at skjule sig fra sne og regn.

Det er ret rigtigt at købe en klar fugl til din hund i en specialbutik eller gøre det til ordre. Men hvis du har lyst og mulighed, samt bygherrenes minimale færdigheder - kan en pålidelig og smuk fugl til hunden gøres med egne hænder.

Hvor skal en fugl til en hund

Vigtigst, vælg et sted at opbygge et kabinet på dit websted. Det er ikke nødvendigt at have bur på det yderste sted på gården. Der er en god mulighed for at fortryde, hvad der var gjort, fordi en hund, der er isoleret fra samfundet, vil genere og bjeve højt.

Hundekage vil være overflødigt og ved siden af ​​hegnet: i dette tilfælde vil din hund være interesseret i at passere folk. Og hvis hunden er stor, kan den let springe over hegnet, for eksempel om vinteren, vælger man en snedrift uden for svinget. Dette kan resultere i problemer for jer begge.

Det bedste sted for kabinettet er den forreste del af gården. Hundens kabinet vil blive placeret nær porten til huset og ved siden af ​​stien. Hunden vil således kunne observere, hvad der sker omkring, men samtidig er det tilstrækkeligt isoleret i sit husly.

Giv din firbenede ven gode levevilkår. Bygningen af ​​kabinettet er trods alt et alvorligt anliggende, det bør kontaktes med særligt ansvar. Før du begynder byggearbejde, skal du være opmærksom på:

 • hund racer;
 • husdyrets alder
 • hundens køn
 • placering af webstedet
 • vinden steg.

Hvad skal være en fugl for en hund

Det grundlæggende krav til opbygning af et kabinet er som følger: Husk at du bygger et hus til din hund, og det skal være behageligt, hyggeligt og roligt. I kabinettet skal hunden føle sig varm og tør. Dog sover og sover ikke kun hunden der. Han spiller også der, hviler, bevogter territoriet.

Din hund skal have rigelig plads til at bevæge sig inde i kabinettet, derfor:

 • fugle til beagle, spaniel, siba inu eller andre mellemliggende racer ikke mere end 50 cm ved manken, området skal være mindst seks kvadratmeter;
 • fugle til husky eller labrador, og også andre hunde, hvis højde ved manken når 65-70 cm, er det nødvendigt at opbygge et kabinet med et areal på otte meter;
 • aviary for den kaukasiske eller centralasiatiske herde, Alabai bør være meget stor: mindst ti kvadratmeter. Det er ønskeligt mere.

Vi besluttede på størrelsen af ​​pladsen. Og hvad med dyrets køn? For en tæve og en hund er kravene helt anderledes. En kvindelig person har brug for et forsyningsrum og en vestibule, som vil være i kabinettet. Det bør beskyttes så meget som muligt fra dårligt vejr, fordi tæven er født hvalpe, og de vil ikke være i kabinen, men vil flytte rundt i hele området for deres spil.

Hunden har brug for en stor og pålidelig kabine, han er fysisk stærk og stærk. En stor og stærk hund er i stand til at slå en lås eller slå et kabinet, så det skal være robust.

Funktioner af strukturen af ​​vægge, gulv og tag i kabinettet til hunden

Hvis et kabinet er bygget til en hund, der altid vil bo i gården, er det vigtigt at beskytte det fra et udkast og låse kabinettets tilstødende og bagvæg. Til opførelsen af ​​disse vægge er det bedre at bruge:

 • træpaneler;
 • tykt plankeplade i metalrammer;
 • mursten;
 • monolitisk beton;
 • cinder block.

Den åbne mur skal vende mod syd, sydøst, syd-vest. Den er lavet af metalstænger.

vigtigt! Det er bedre at bruge stængerne, ikke gitteret. For prisen bliver det dyrere, men det vil vare længere. Gitteret vil bryde efter et stykke tid.

Wicket er lavet ved hjælp af en metal ramme og jern stænger. Hvordan skal kabinettet lukkes? Husk, at væsens hund er smarte og listige. Mange låse åbner de let. Forstoppelse skal være pålidelig og være placeret udenfor.

Giv hunden et varmt tørt gulv. Den bedste mulighed for gulvbelægning er træ. Gulvet i tykke brædder er holdbart og giver beskyttelse mod træk. Basen kan være lavet af beton, men i dette tilfælde er det nødvendigt at have et trægulv med ventilation nedenunder.

vigtigt! Asfalt, beton og andre lignende belægninger kan beskadige hundens kløer og led.

Brædderne skal behandles med specielle midler til beskyttelse mod skimmel og råd og også for at sikre, at de ikke har knuder og negle, fordi hunden kan blive skadet.

Du kan lave trægulve i form af en panelstruktur. I dette tilfælde skal du først samle metalrammen fra det profilerede rør. Trim det derefter med plader med en tykkelse på mindst 40 mm.

Montering af gulvet skal være opmærksom på, at brædderne ikke skal sænke og der ikke må være slots mellem dem. Ellers vil hunden nemt komme der med en klo. Fra bunden bør brædderne altid være åbne, hvilket forhindrer rottningsprocesser. Jordbunden under gulvbelægningen er bedst vandtæt, ved hjælp af sådant materiale som tagmateriale.

For at skabe den nødvendige clearance skal det være nødvendigt at hæve gulvet på støtten, mursten murværk tjener som en støtte.

vigtigt! Gulvet i kabinettet skal være skråt fra sidevæggene til midten og mod forsiden.

Der er ingen særlige krav til taget, kun tilstedeværelsen af ​​en stor visir er vigtig. Den kan være lavet af absolut tagmateriale. For eksempel fra:

 • metal fliser;
 • skifer;
 • blødt tagdækning
 • trapezformet plade.

Det bedste er det tag, der ikke kun beskytter hunden mod regn, men vil have høj støjisolering. Tagets hældning skal foretages mod dræningen. Således vil vand ikke akkumulere under gulvet.

Den generelle betingelse for at holde en hund i et kabinet er tilstedeværelsen af ​​et sted til en tur og en rummelig kabine. Standen bør ikke være stor, men dog skal hunden komfortabelt sove i det hele. I koldt vejr bør varmen fra hunden varme op huset indefra. Tilstedeværelsen af ​​et sted til at gå er også nødvendigt, så hunden kan klare behovet. Og også at løbe eller varme op. Ved siden af ​​kabinen kan der være en vestibul: indvendig kan det opbevares personlige ejendele hos en hund. For eksempel legetøj, knogler, skåle. Og også en puerperal for hvalpe.

Beregning af størrelsen af ​​kabinettet til hunden

Hvis vi besluttede med området af kabinettet, hvad med højden? Kabinets højde skal være udformet på en sådan måde, at hunden kan stå frit på bagbenene og ikke berøre taget samtidig.

vigtigt! Hvis kabinettet er bygget til flere hunde, skal området øges med en og en halv gang.

Tegninger til opførelse af et kabinet til hunde med egne hænder

Når du har besluttet størrelsen af ​​kabinettet, tegner du en tegning. For at gøre dette kan du bruge det færdige projekt eller gøre det i henhold til din plan. Efter tegningen er klar skal du tage vare på byggematerialerne til opførelse af kabinettet.

Det er slet ikke svært at lave et bur til dit elskede kæledyr! Det vil være godt, hvis du har svejsning udstyr. Du kan dog bruge en almindelig puncher.

Til opførelsen af ​​bygningen skal du:

 • metal hjørne;
 • jernstang eller færdig smedet gitter;
 • materiale til taget;
 • træ til dekoration;
 • kabine til hunden.

Processen med at opbygge en hundelokal

Tegningen er klar, kabinets placering og dens dimensioner bestemmes, byggematerialerne købes, hvilket betyder, at det er tid til at gå videre til selve processen. Byggeri skal starte med at køre hjørner i jorden langs omkredsen af ​​den fremtidige hundelokal. Først svejses det tværgående hjørne vandret. Det er han, der vil sikre de vertikale hjørner indbyrdes. Når du installerer strukturen, husk at du skal vælge et sted for wicket. Og også give en udskæring i bunden af ​​gitteret. Det er sandsynligt, at hunden bliver nødt til at fodre fremmede, og hun kan være aggressiv.

Derefter fortsæt til opførelsen af ​​gulvet. Jorden det bør ikke overlades af den grund, at hunden nemt kan lave en tunnel under og løbe væk. Bag- og sidevæggene skal dækkes med brædder. Væggen kan også blive skifer eller plast. Træet er dog den mest pålidelige og miljøvenlige løsning. Disse vægge skal nødvendigvis bygges af tæt materiale for at undgå udkast og ikke at fange en hund.

Monter derefter metalstænger eller metalnet på andre vægge. Du kan kun lave et tag på kabinen eller på hele kanten af ​​kæledyrsskabet. Hvis mulighederne tillader det, kan to hegn anvendes som to trævægge.

Gitter til hegnet kan svejses. Men hvis der ikke er nogen svejsemaskine, fortsæt som følger:

 • Fastgør stængerne i jorden i en afstand af ti centimeter mellem hinanden;
 • få træ bjælker og gøre dem nicks, dybden af ​​indsnittene skal matche bredden af ​​jern stang;
 • Fastgør stangen til stængerne, så hver stang går ind i hakket;
 • Fix det med et hjørne (vi borer huller i baren og hjørnet og fastgøres med bolte).

Hvis du udfører proceduren, vil risten derfor være robust og pålidelig. Døren ved porten skal fastgøres på hængsler eller bolte. Låsen er værd at lave to: en lås og en hængslet. Hælen kan gøres udenfor og indeni. For eksempel vil arbejdet med montagekabiner udføres, og ejeren skal lukke med hunden inde i strukturen.

Booth og sted til fodring af en hund

Tag det ansvarligt at bygge eller købe en messe. Det er trods alt et hus, et husly og et sted at sove dit kæledyr. Overvej følgende nuancer:

 • Bådens størrelse skal svare til kæledyret efter størrelse;
 • inde i hunden skal kunne vende sig og strække sig ud;
 • en masse plads til hunden er ikke nødvendig, sådan en kabine bliver kold;
 • For bondevægge skal man bruge nåletræsarter;
 • hvis klimaet er hårdt, varme også væggene
 • kabinets tag er aftageligt, så du nemt kan nå hunden eller få den ud af kabinen i tilfælde af sygdom;
 • Det er bedre at lave et tag fladt - for en hund er det et observationspunkt bag det, der sker
 • pas på, at hunden ikke forlader kabinettet ved hjælp af kabinen som en hjælp.

Placer fodringsområdet tæt på hegnet. Det er bedre at lave eller købe et specielt bord med riller til skåle til vand og mad.

Hjemmebure til små hunde

Bure er nødvendige ikke kun for ejere af hytter og hytter, men også for beboere af lejligheder. Nej, selvfølgelig bygger ingen sådanne store strukturer. Men ikke desto mindre foretrækker nogle ejere af miniature dekorative hunde også at begrænse deres frihed.

Aviary for hvalpe

Hertil kommer, at fuglehallen i lejligheden er nyttig til hvalpe, hvis de har planlagt en hund. I den periode, hvor tæven føder hvalpe, vil minivolier være den bedste erhvervelse.

vigtigt! Anslå området for din lejlighed. Om et kabinet vil passe der eller være begrænset til et bur, en klipper.

I burets bur skal der placeres hundesengetøj, legetøj, en skål med vand og en ble, som hunden kan overgive sig til.

Rådet! Aviary - ikke stedet for straffen for hunden, uanset hvor han er hjemme eller på gaden. Dette er hundens hjem, hvor det skal gå med en positiv holdning og føle sig sikker der. I kabinettet kan du ikke straffe og slå hunden.

Kendskab til de grundlæggende parametre i kabinetterne, konstruktionstrin og tekniske funktioner, vil du være i stand til selv at opbygge et kæledyrs hus, og også være sikker på at se videoen med en detaljeret beskrivelse af processen

Held og lykke i denne vidunderlige forretning!

 • Grill fremstillet af mursten og metal af egne hænder

 • Sådan laver du en havepunch

 • Hvordan man opbygger en hytte med egne hænder fra en bar eller et metal

 • Sådan opbygges en cesspool af betoneringe

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map