Grill fra gasflasken med dine egne hænder

Grill fra gasflasken med dine egne hænder

I dag, på internettet, kan du finde mange originale ideer om, hvordan og hvad man skal lave en brazier. Denne artikel vil diskutere, hvordan man laver en grill fra en gasflaske med egne hænder. Det ser ud til, at dette er urealistisk, men der var håndværkere, der udviklede hele teknologien. Vi vil give dig en detaljeret beskrivelse, fotos og videoer for klarhed. Desuden kan du være sikker på, at du er i stand til at gennemføre en sådan ide.

Varianter af grill fra cylindre

Der er flere typer grill, som du kan gøre selv:

 1. normalt uden dækning
 2. røgeri;
 3. Tobak;
 4. grill.

Hver af disse arter har sine egne særpræg. En grill betyder for eksempel et konventionelt design, hvor en del af cylinderen er afskåret, hængslerne er fastgjort for at installere døren, og der sættes et gitter til kul. Alt er meget simpelt og primitivt.

Hvad angår røghuset er det lidt anderledes her. En sådan brazier bør være fuldt forseglet og udstyret med en ovn. For at lave et røghus er strimlen af ​​metal og en del af bunden skåret. Desuden er konstruktionen udstyret med et rør (skorsten).

Nå, en anden slags grill har et navn som en ryger. På en anden måde kalder folk det lokomotiv. Der er grill, grill, grill og røghus. Generelt kræves flere gasflasker til produktion. Efter færdiggørelsen af ​​fremstillingen ser designet virkelig ud som et damplokomotiv.

Nødvendige værktøjer til fremstilling

For at lave grill fra en gasflaske skal du samle et specialværktøj og materialer. Så i færd med at arbejde har du brug for følgende:

 • svejsemaskine;
 • en bulgarsk med en aftagelig cirkel;
 • klemmer;
 • metal pipe;
 • elektrisk boremaskine;
 • plademetal tykkelse på ca. 4 mm;
 • aluminium nitter;
 • hængsler til montering af dækslet;
 • en cylinder på 50 liter.
Vigtigt! Brugen af ​​en sådan grillkapacitet er en fare. For at undgå en ulykke skal du sørge for, at gasen er helt væk fra den, inden du skærer den.

Det er ret nemt at fjerne gas fra en cylinder. For at gøre dette skal du sætte cylinderen på hovedet og dreje ventilen helt. Da gasen er tungere end luft, vil gasen hurtigt gå ud. Til verifikation kan du bruge sæbe og lathering cylinderens hals. Hvis der vises bobler, kommer gasen stadig ud. For fuldt ud at kontrollere cylinderens tomhed, fyld den med vand.

I denne video kan du visuelt se, hvordan du laver en grill fra en gasflaske:

Instruktioner til grillning

Så processen med at lave en grill fra brugt flasker med egne hænder består af flere successive faser, som vi vil fortælle dig næste. Sørg for at gennemgå de forberedte videoer, da teorien er en, men at se i praksis en anden.

Så først og fremmest tage en standard 50 liter flaske. Afskær ikke sidevæggene, det vil sige toppen og bunden af ​​cylinderen. Ellers vil vinden ikke blæse op kulerne til stegning af kød. For at skære den nødvendige del i cylinderen, skal du finde sømmen. Ved hjælp af en mølle og et kanthjul til metal, udfør et snit.

Når du har færdiggjort klippet ved sømme, finder du basisringe, som er nødvendige for at forbinde gasflaskerens bund og krop. De bør ikke afskæres. De tjener som en hylde til låget. Så det viser sig, at du afskærer ballonen, så du har to dele. En af dem vil tjene som låg.

Det næste skridt er at sikre hængslerne. De kan fastgøres ved svejsning, forudfastgør dem på aluminiumnitter. Som et resultat vil gaskylinderen genvinde sin form, kun en del vil blive fastgjort til baldakinerne. Således dannes en grill fra cylinderen.

Det næste trin er at sikre håndtagene, der giver dig mulighed for nemt at åbne grilldækslet. Til dette formål anbefales det at bruge metalhåndtag, der kan klare høje temperaturer.

Vigtigt! For at forhindre, at gasflasken virker ved høje temperaturer, svejse et 32 ​​x 32 mm metalhjørne rundt om periferien af ​​hullets kanter. Klemmer vil være nyttige til dette. Efter at have klemmet dem, svejses hjørnet til cylinderen med svejsning. Dette hjørne vil også tjene som støtte til spydene.

En lignende procedure bør også udføres fra hængselsiden. Kun hjørnet er svejset fra indersiden af ​​gasflasken. I næste fase er det tid til at tackle benene. Som benene kan tjene som et runde eller firkantet rør eller det samme metalhjørne, som blev svejset for at styrke gasflasken. Benene er svejset ved svejsning, så de har samme længde. Vær opmærksom på, at det er vigtigt at bestemme, hvilken type grill du vil lave: bærbar eller stationær. Ud fra dette beslutter det, hvilke ben der vil være. For bærbar er det f.eks. Muligt at fastsætte små hjul eller svejsemetal "penny", der ikke tillader "drukning" af en grill i jorden. Med hensyn til den stationære, kan basen hældes med beton og betonfødder.

Tip! Ved at svejse sløjferne til ballonens og lokkens krop, skal du sørge for, at alt er gjort nøjagtigt. Fixen vil være ret problematisk. Derfor vil der være behov for udenhjælp til at holde låget med hængsler og markere hvor og hvordan man laver mad.

Når alle hovedelementerne er svejset, er det stadig at sætte låget på hængslerne. Det er vigtigt her at svejse kappen til dækslet. Ellers falder låget gennem grillen inde i gasflasken. Det er trods alt nødvendigt at afprøve stabiliteten af ​​hjemmelavet grill fra en gasflaske. Åbn låget og slip det. Hvis grillen ikke falder, bliver alt godt udført. Hvis det falder, skal benene desuden være hjørnet eller vinklen på benene øges.

For at sikre den nødvendige trækkraft ved brænding af brændstof er det nødvendigt at bore huller i hele kroppen. Gennem dem vil også aske og vand spildes ud. Faktisk kan vi på nuværende tidspunkt antage, at grillen fra gascylinderen er klar.

Det er yderst vigtigt at udføre kvalitet i slutrengøringsarbejdet. Svejs alle svejsepunkter. Sørg for, at der ikke er indskud i cylinderens indvendige del, som skal skrælle og ryge på kød under opvarmningen.

Derudover kan en grill fra en gasflaske udstyres med et rør, hvilket vil øge trækkraften betydeligt. For at lade grillen nemt flyttes, kan små hjul svejses til benene. Som praksis viser, er det for nemheds skyld at bruge en grill fra en gasflaske nødvendigt at dele produktet i to dele. I den ene er fremspring til gitter lavet, og i det andet udtages udskæringer til spydstykker. Der er ingen særlige begrænsninger. Du kan se videoer og fotos i denne artikel og tage dig selv den oprindelige ide.

Jo bedre at male grill

Grill fra gasflasken kan males med maling af to typer:

 1. Pulvertermo-maling. Denne metode er vanskelig at implementere hjemme, da det kræver en høj temperatur grillbrænding.
 2. Varmebestandig silikone emalje. Denne maling kan modstå temperaturer op til 600 ° C.

Også kendt er en anden metode til maleri - oxidation. Dette er en ret arbejdskrævende proces for hjemmestere, men det er ret ægte. Produktet behandles med svovlsyre 5%. Derefter koges en stærkt koncentreret opløsning af vaskesæbe i to timer i en opløsning af kaustisk natrium. En sådan grill vil vare dig i mange år. Gennem sin drift tager korrosion ikke det.

Tip! Uanset hvilken type maling du vælger, skal du sørge for at rense grillen fra alle slags snavs. Desuden affedt overfladen.

konklusion

Så vi har overvejet alle funktionerne ved at lave grill. Dette er en besværlig forretning, men resultatet vil ikke forlade dig ligeglad. Især vil det være godt, når du laver den første shish kebab eller steger grøntsager. Sådan mad, som du ved, er meget nærende. Af denne grund må du ikke fratage dig en sådan velsignelse. Med lidt indsats kan du gøre alt selv. Komplet videoen og vurder dine evner. Vi håber, at dette materiale vil hjælpe dig i denne sag. I kommentarerne til denne artikel kan du dele din egen oplevelse med vores læsere med hjemmelavede produkter, som også kan lide at du vil gøre alt selv og spare penge.

 • Sådan lægger du en grill af mursten

 • Røghus-grill lavet af mursten af ​​egne hænder

 • Arbejdsbænk i garagen

 • Hvordan gemmer hjulene i garagen korrekt

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map