Automatisering til svingporte med åbning udad

Automatisering til svingporte med åbning udad

Muligheden for moderne automatisering kan ikke overemphasized. Nu på ethvert moderne objekt med stor trafikkapacitet installeres automatiske porte. Swing strukturer er udstyret med specielle mekanismer, der drives eksternt. Det er nok at trykke på knappen på fjernbetjeningen, og dørene vil være åbne. Automatisering af forskellige strukturer er en ganske populær retning for byggearbejde. Automatisering til svingporte med åbning til ydersiden skal opfylde visse krav, så det skal vælges korrekt.

Fordele ved automatiske porte

Ud over den øgede brugervenlighed ved brug af sådanne porte er der mange andre positive aspekter af automatisering. For eksempel kan disse designs reducere tidspunktet for ankomsten af ​​maskinen på stedet.

Andre fordele ved automatiske svingporte:

 • Komfortkomfort på stedet i et dårligt vejr. Føreren behøver ikke at forlade bilens interiør for at åbne skyderne alene.
 • Høj åbningshastighed. Pløjningen af ​​dobbeltbladsporten tager ikke mere end 15 sekunder.
 • Drevet låser dørene sikkert, hvilket udelukker deres løsnelse samt skader på bilens krop.
 • Rolig drift.
 • Tjenestemekanismernes varighed.
 • Høj driftssikkerhed - porten er sikkert fastgjort i lukket stilling, hvilket forhindrer indtrængen af ​​ubudne personer i stedet.
 • Hvis strømforsyningen slukker, kan porten låses op med tasten.

Hver ejer af et forstæderområde kan vælge producenter af automatisering til svingporte, dets egenskaber, formål og omkostninger til produkter. Producenterne fra Italien - "Faac", "Came", "Nice", vandt særlig tillid blandt kunderne. Højkvalitetsprodukter og enkelhed i hver model tillod dem at producere kvalitetsprodukter. Stor popularitet blandt russiske forbrugere er nydt af automatisering til svingportene "Nice".

Med lave krav til automatisering (bruges til private formål) kan du se på produkterne af sådanne mærker:

 • «Hyppo»;
 • «Toona»;
 • Pop KCE;
 • «Wingo».

Hvis du køber automationen i sættet, kan du foretage installationen hurtigt nok. Dette vil også give dig mulighed for at konfigurere automationen til specifikke driftsforhold.

Hvis budgettet ikke giver dig mulighed for at købe produkter af høj kvalitet, dyre produkter, kan du se på produkter fra kinesiske producenter. Ikke alle firmaer udsætter hele produkt for streng kvalitetskontrol. Af denne grund er der stor sandsynlighed for at købe et system, der efter et stykke tid skal reparere eller endda fejle. Automatisering til swingporte «Came» - en af ​​de bedste muligheder.

I Kina opererer også en fabrik til produktion af indenlandske produkter. Mærket "An-Motors" er det russiske selskabs "Alutech" hjernebarn. Produkter under dette navn skal købes uden at bekymre sig om produktets kvalitet. Indenlandske eksperter kontrollerer kvaliteten af ​​hver model.

Typer af automatisering til svingstrukturer

Automatiske svingporte er ikke længere en nysgerrighed. Sådanne designs er blevet populære på grund af deres enkelhed og høj åbningshastighed. Nogle ejere af garager og forstæder er mistrolige over for sådanne elektromekaniske anordninger. Men når du bruger automatisering, bliver livet kun enklere. Åbningen af ​​en sådan port tager kun 15 sekunder, og det er ikke nødvendigt at nærme dem.

Swing porte er udstyret med 2 typer automatisering - håndtag og lineær. Hver af disse elektriske drev har særpræg og driftsregler. Inden du foretrækker en af ​​dem, er det værd at tage højde for brochernes vægt, deres dimensioner, åbningsvejen og endda temperaturen i denne region. Der skal lægges særlig vægt på automatiseringen til svingporte "DoorNan".

Lineære aktuatorer har en temmelig simpel enhed. De kaldes også "orm". Arbejdet med sådan automatisering udføres på grund af stangens fremadgående bevægelser. Den kører i sin tur reduceren. Stammen og gearkassen er anbragt i en unik sag. Når stangen begynder at bevæge sig, er porten enten tiltrukket af sagen eller afstødt fra den.

Et karakteristisk træk ved de lineære type drev er afmatningen af ​​rammen ved afslutningen af ​​åbningen eller lukningen. På grund af dette fungerer automatiseringen meget længere. Designet kan også åbnes manuelt. De lineære aktuators alsidighed er, at de kan installeres på porte, der åbner både udvendigt og indvendigt.

Som det fremgår af navnet på håndtaget, har det 2 håndtag. Også sådan automatisering er udstyret med en reducer, som styrer løftene i bevægelse. Enheden er monteret på posten. Håndtaget er fastgjort til rammen.

Portens åbning ved hjælp af håndtagautomatik udføres i overensstemmelse med princippet om bevægelse af den menneskelige hånd. Dette giver dig mulighed for at montere enheden på en afstand på op til en halv meter fra skærmen.

Automatiseringspakke

For at undgå vanskeligheder under installationen af ​​automatiseringen til svingportene, er det værd at sikre sig, at det komplette sæt er fuldstændigt under køb. Standard sæt inkluderer:

 • Systemets styreenhed;
 • 2 drev, som er monteret på svingportens understøttende søjler;
 • elektronisk fjernbetjening, der giver fjernbetjening af dørene;
 • En manual, der gør det muligt at udføre installationen selv.

Ud over de grundlæggende elementer kan du købe yderligere. Disse omfatter nøgleringe, en antenne, en lampe, en radiomodtager. Nøgleringe vil være nyttige, hvis du bruger porten på én gang af flere personer. Også, hvis du har wickets i dørbladet, skal du købe en elektromekanisk lås. Ved hjælp af en alarmlampe vil fodgængere blive underrettet om begyndelsen af ​​brochurenes bevægelse. Højkvalitetsprodukter fra virksomheder "Nice" og "DoorNan".

For at øge sikkerheden ved portdriften er dørene udstyret med fotoceller. Hvis der opstår en person eller et kæledyr under vingenes bevægelse i deres handling, vil lukningen / åbningen stoppe. Det er muligt at designe automatisering til svingporte med egne hænder, men det vil tage lang tid at studere funktionerne i sådanne systemer.

Hvordan vælger man automatisering

For swing porte at åbne og lukke ordentligt i mange år, er det værd at tage sig af det rigtige valg af automatisering. Det er vigtigt at overveje flere parametre:

 • Væg af foldere. Hvis portens vægt ikke svarer til mulighederne for automatisering, kan en stærk vind deaktivere den. Drevet skal klare tunge belastninger. Det tager også højde for afstanden fra sløjfen til støtteposten.
 • Intensitet af driften. Hvis portens patency er høj nok, er det værd at vælge hurtige og holdbare drev. Hvis du vælger automatisering til hjemmebrug, kan du stoppe på en enhed med en kapacitet på 20 maskiner i timen.
 • Modstand mod temperaturændringer. Hvis der er mulighed for alvorlige frost i regionen, er det nødvendigt at installere et kraftfuldt drev, som kan klare store belastninger. Den indbyggede wicket er ofte udstyret med en håndtagdør, hvilket gør det nemt at åbne det selv i svære frost.

Hvis du installerer det automatiske system på svingportene, og derefter forsigtigt bruger det, varer det længe nok. Det er bedre, hvis systemet har en lille magtmængde. Dette eliminerer udseendet af funktionsfejl, når belastningen stiger. Også fra tid til anden er det værd at smøre mekanismens detaljer.

 • Porte med egne hænder + tegninger, diagrammer, skitser

 • Hvordan vælger hængsler til svingende porte

 • Installation af svingporte

 • Behandling af træ hegn

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 62 = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map