Terraces aluksella "Velvet"

Terraces aluksella “Velvet”

Larchia pidetään oikein parhaimpana materiaalina katetilana. Se muistuttaa tammen ominaisuuksia, samaa vahvaa, tiheää, kestävää ja kestävää kaikenlaisia ​​vaikutuksia. Ei ole ihme, että sitä käytetään terassilaudaksi, koska tämä rakenne on sään, ihmisen ja muiden tekijöiden jatkuva vaikutus. Nykyään puuta käsitellään monin eri tavoin. Erityisesti terasseille ja verannalle käytettiin levyjä, joiden profiili on peitetty pienellä helmalla.

Tämän ansiosta kengät eivät liuku sateella. Tässä profiilissa on nimetty terassilevy "Velvet". Yleisillä ihmisillä sitä kutsutaan "liukumattomaksi". Tutustu tarkemmin tämän materiaalin ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin, raaka-aineeseen, joka yleensä on lehtikuusi.

Terassi arkkitehtuurina

Yksityisen talon oikea maisemasuunnittelu ei sisällä vain kukkapenkkiä, nurmikkoa, huvimajaa tai puutarhaa, vaan myös viihtyisä terassi tai veranta. Se antaa alueen täydellisen kuvan, ja saat kätevän paikan, jossa voit viettää iltoja sukulaisten kanssa, syödä illallista, paistua lihaa jne.

Ja tärkein asia tällaisen terassin luomisessa on laadukas materiaali, joka kestää kuorman, jatkuvan kävelyn ja ilmakehän vaikutuksen. Näitä ovat:

 • sademäärä;
 • lämpötilaerot;
 • tuuli;
 • UV-säteilyn vaikutus;
 • alhainen lämpötila talvella.

Kaikissa tapauksissa terassilla oleva lattia on puusta. On selvää, että sementtilaatta, kivi tai bitumi ei ole sopiva. Puu ei ole vain kauniisti ulkoa, vaan myös ympäristöystävälli, se ei polta jalkojaan, kun aurinko on voimakas. Ja jos ennen terassin levyt olivat lyhytaikaisia, tällä hetkellä tehty lattia voi kestää useita vuosia. Larch on esimerkki.

Terassialusta valmistettu lehtikuusi "Velvet" voitti sydämet monien omistajien avoimet terassit. Miksi? Selvitämme.

Aariemen ominaisuudet

Larch on havupuuta, joka ei menetä suosiotaan. Paikoilla lehtikuusi on Pietari ja Venetsia. Ja tämä jo sanoo paljon. On huomionarvoista, että lehtikuusi kestää sieniä, heikosti roiskeita, ei ole kaareva ja se ei ole pilaantunut hyönteisillä. Näiden tekijöiden ansiosta teräsverhojen pinta on tullut yksi parhaimmista. Velvet "-tyyppisen a: n ansiosta materiaali ei pääse liukumaan eikä kosteutta kerääntyy pinnalle, vaan se tyhjenee uria pitkin. Miksi "Velvet"? Katso kuva samanlaisesta terassilaudasta. Ulkopuolella se muistuttaa vakosamettikangasta. Siksi tämä nimi.

On huomattava, että lehtikuusesta on hämmästyttävä ominaisuus - lämpötilan vakaus. Tämä tarkoittaa, että se ei pelkää lämpötilan muutoksia, jotka vaihtelevat välillä -50 ja +50 ° C. Materiaali ei halkeile, ja palanen, seisova paljain jaloin vakosamettilaudalla, et poimi. Kiitos fytoncids, jotka erottuvat levyt, ilma on täynnä tuskin havaittavaa haju, jolla on hyödyllinen vaikutus sinuun.

Vähärasvaisen lehtikuusen ominaisuudet

Ensinnäkin tarkastellaan tuotteiden ulottuvuuksia. Laudoilla voi olla 20, 27, 32 ja 45 mm. Mitä leveys on, se on alueella 90-140 mm. Normaali- tai juoksukoko on kuitenkin 140x127 mm.

Jos puhuu vakosamettien pituudesta, niin se on hyvin erilainen. Laitureita on 1,65 m pitkä, ja ne ovat 4 m. Kaikki riippuu asiakkaan tarpeista. Välimatkojen koko on 0,5 m. Terassilaudan hinta määräytyy osastosta, kosteuden, laatan ja leveyden määrästä.

Standardin mukaan on mahdollista erottaa 4 lajiketta laakerista lehtikuusesta. Jokaiselle palkkaluokalle on ominaista levyn pinnan tila etupuolelta. Mitä tulee lajikkeiden fyysisiin ominaisuuksiin, ne eivät poikkea toisistaan.

Korkealaatuinen vakosametti on "Extra" -luokka. Tämä tarkoittaa, että etupuolella ei ole solmuja, hartsipisteitä, sinisiä ja sydämenmuotoisia nauhoja. Kaikki levyt ovat kuin poiminta, vaikka pienet naarmut ja halkeamat voivat olla. Mutta kääntöpuoli ei ole hallinnassa.

Kiinnitä huomiota! Tällaisen hallituksen kustannukset voivat yllättää sinut. Keskittyy kokoon, 1 m2: n levyillä on hintalappu 29-34 vuotta. e.

Mutta muiden lajikkeiden luettelo ja ominaisuudet:

 1. Lajike "C". Yksi halvimmista. Mekaanisia vaurioita voi esiintyä (2 kpl / m - tämä on normaali). Ei ole ilman aukkoja solmusta (1 kpl / 1 m). Muita pintavirheitä ei ole valvottu, joten älä yllätä, että materiaali saa ne. Kaikki määräytyy hinnan mukaan, joka on 11-14 vuotta. e. per 1 m2.
 2. Luokka "B". Vaihtoehto on parempi. Täällä ei enää siedä tahroja, kuituja, hartseja ja solmujen reikiä. Mekaanisista vioista on sallittua vain yksi kappale / m. Rajoitetussa määrin, havupuutelevyllä on halkeamia, ydintä ja solmuja. Per 1 m2 sinun täytyy maksaa 16-19 y. e.
 3. Arvosana "A". Sininen on poissa, samoin kuin ydinliuskat, reiät solmusta, hartsipohjat, nauhat ja suunnittelemattomat alueet. Normaalien hartsitaskujen rajoissa pieniä halkeamia ja naarmuja. Kustannukset ovat 20-29 dollaria. e.

"Velvet" -levyt ovat etulyöntiasioita. Loppujen lopuksi, siitä johtuen keloista tulee vaikeampaa liukua, eikä sadevesi kerääntyisi pinnalle. Tämän puun ansiosta ei roikkua, ja et astua lätäkköön.

johtopäätös

Jos ajattelet, mistä materiaalista terassisi tulee, varmista, että lehtikuusi on ihanteellinen vaihtoehto. Jos sinulla ei vielä ole varaa, käytä sitten muuta materiaalia. Vain täällä ensisijaisesti pitäisi olla vakosamettiprofiili, joka sietää paremmin ilmakehän vaikutusta ja on kätevämpää omistajalle.

 • Deck-aluksella

 • Puu-polymeerikomposiittilevy

 • Terassialuksen levittäminen lehtikuusta

 • Saumaton terrakottalevy

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 − = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map