Täyttö kilpeen autotallille

Täyttö kilpeen autotallille

Kun yksityisautojen määrä kasvaa, amatöörisatamassa on vauhtia, ja useimmat autoilijat yrittävät rakentaa halpaa ja samalla erittäin kestävää laatikkoa kuljetusvarastolle. Ottaen huomioon halu pitää koneen ja rakenteen mahdollisten ongelmien vajoamisen, ja ottaen huomioon täydellinen puuttuminen tietoa maaperän laatu työmaalla, useimmiten hyväksytty ratkaisupohjaisista paras perusta on monoliittinen laatan alle autotallissa.

Louhinnan valmistelu autotallin alla olevan laatan kaatamiseksi

Teknisesti betonilaatan pohjan rakentaminen ja valmistelu autotallin rakentamiseksi ei ole erilainen kuin matala perustus, ero on vain työn alla:

 • Tulevan levyn tarkka sijainti on merkitty paikan päällä, suunnittelutyöt suoritetaan, maaperä ja maa poistetaan syvyyteen 40-50 cm;
 • Useiden kerrosta hiekka-sora-seoksen tyyny asetetaan ja putoaa, kalvo, eristys ja vedeneristys asetetaan;
 • Sopii muotti on vahvistetut kaksi kuumaa tankoraudoitus kerros, alempi kerros etäisyydellä 4 cm: 3- vedenpitäväksi ylemmästä - 3- 5 cm: n päähän pinnasta peitelevy.
Vihje! Riippumatta siitä, miten ja mistä materiaalista näytetään seinät autotallin, on järkevää vapauttaa venttiilin pohjalevystä muodossa pystysuoran viikset edelleen ligaatio tangot muurattuihin seiniin tai valu.

Näin ollen on mahdollista käyttää tehokkaasti levyn liiallista jäykkyyttä autotallin rungon vahvistamiseksi. Seinien asentaminen autotallin seiniin tekee koko rakenteen paljon vahvemmaksi ja jäykemmäksi. Jos katto on suunniteltu levyvalulla, vahvistaminen vahvistaa vain autotallin seiniä ja mahdollisesti lujitushihnan valmistuksessa ei ole tarvetta.

Laita ensin ja kiinnitä vahvistuksen pohjakerros. Kun asetat "sammakot" tai standardikupit, kiinnität toisen kerroksen vahvistuksen. Neulat on neulottava, eikä niitä saa hitsata. Useimmat asiantuntijat suosittelevat neulomista pehmeällä langalla, motivoimalla suosituksia, jotta suojaavaa kerrosta ei rikkoisi. Todellisuudessa neulominen johtimella mahdollistaa vahvan ja samanaikaisesti liikkuvan lujituksen luuston. Tässä prosessissa täyttämällä muotti osat eivät siirry, ja jähmettymisen aikana kellariautotalli ligaatio baareja avulla tasoittaa ja kompensoida jännityksiä betoniin.

Kuinka täyttää uuni autotallin alle omilla käsilläsi

Vakiovahvuuslaskenta ohjelmapaketteja käyttäen antaa optimaalisen arvon paksuiselle kiinteälle alustalle yhden kerroksen 120 mm: n autotallin pohjalle. 6x4 m: n kokoisen autotallin rungon pohjalle on noin kolme kuutiometriä betoniliuosta.

Todellisuudessa laattapohjan paksuus valitaan jonkin verran suuremmaksi kuin laskettu arvo:

 • Ensinnäkin, on halu nostaa autotallin lattialla maanpinnasta vähintään 10 cm. Useimmiten käytetään yksityisellä garazhestroenii saranoitu autotallin ovet. Siksi tarvitaan aukko, jotta portin normaali avaaminen voidaan varmistaa myös talvella, runsaalla jäällä ja lumella sisäänkäynnin edessä.
 • Toiseksi sula ja sadeveden ei pitäisi päästä autotalliin, vaikkapa vino-suihkulla;
 • kolmanneksi korkea takka takaa autotallin tavanomaisen käytön jopa ennalta arvaamattomissa tilanteissa, esim. pohjaan kuuluvan osan laskeutuminen tai maaperän lävistys ennen huoneeseen saapumista.
Tärkeää! Viimeinen kohta on erityisen tärkeä ja vaatii enemmän huomiota suunniteltaessa autotallin suunnittelua, vaikka monet autoilijat ovat laiminlyöneet vaaran ja saavat joukon ongelmia ovien avaamisesta.

Kaatamalla betonipohjalaatan alla perusta autotallin suositellaan tehtäväksi yhdessä vaiheessa, jos betonin määrä laastia sekoitin ei riitä, täyttö on tehtävä, jossa ero on enintään 3 tuntia aikaa.

Kaatamisen jälkeen on tarpeen tasata betoniliuoksen pinta silityslaitteella. Siten saadaan hyvin sileä ja kiinteä säätiö.

Menetelmät kattokerroksen muodon optimoimiseksi autotalliin

Levyn paksuus 120 mm: ssä riittää voimaa, mutta ei riittävää korkean perustan rakentamiseen. Puoletmetrin paksuisen pohjan täyttäminen lattiatason nostamiseksi on kallista ja hyödytöntä. 0,5 metrin levyiselle betonille tarvitaan vähintään 12 kuutiota betonia tai 26-30 tuhatta ruplaa lisäkustannuksia. Siksi usein turvautuvat säätiön epätavalliseen perustaan ​​- alakohtaisesti.

Tällaisen levyn rakennetta voidaan verrata useisiin rinnakkaisiin nauhoihin, joilla on matala perustus, jonka päälle valetaan täysimittainen ohut monoliittinen levy. Vahvistuksen rakenne ei eroa tavallisesta versiosta.

Tällaisen perustuksen kokoaminen tekniikassa suoritetaan seuraavassa järjestyksessä. Kehää pitkin autotallin ja silmukan sisällä taukoja oja syvyys 50 cm. Silmukan sisällä on yksi, vähintään kaksi pitkittäistä ja yksi poikittainen nauhat melkozaglublennogo perusta. Siellä on sora-hiekkalaatikko, vesitiivis, EPS. Nauhojen väli on tiiviisti tiivistetty ja hiottu, minkä jälkeen se vedeneristys ja eristys on asetettu. Nauhat on vahvistettu kahden palkin hihnojen alaosassa ja yläosassa. Monoliittisella levyllä on oma vahvistuskehys yhdessä kerroksessa.

Asentamisen jälkeen muotti ja koko kakku levyn MZLF nousee maanpinnan yläpuolella korkeus on noin 20 cm. Tässä hyvin ohut valettu levy on saatu, kun taas korkea, kohonnut yläpuolella johtuen levitetyn kerroksen paksuuden Epps. Tuloksena on ohut monoliittinen autotalli, joka on vahvistettu jäykistävillä kylkiluilla.

Kaada pohjalevyn jokin muunnos vain yhteen istumaan yhdellä tilavuudella sekoittimesta. Betoniratkaisun arvioitu versio vaatii noin 5 kuutiota, mikä vastaa KAMAZin perustuvan betonisekoittimen vakioainetta.

Ominaisuudet monoliittinen kellari autotalli

Perus- ja tärkein positiivinen ominaisuus levy on, että kyseessä on oikea muodostumisen perusta kakku, jopa heikko ja märkä maaperä monoliitti sementit ja vahvistaa koko laatikko autotallin, vaikka se on rakennettu betonielementeistä. Lisäksi autotalli ei ole asuinrakennus, mutta useammin vain varastointipaikka ajoneuvoon, työkalut, varaosat ja tarpeeton roskakori.

Mikä on autotallin alla oleva takka eroaa kerrostalon kellarista

Autotallin alla oleva liesi toimii tiukempien olosuhteiden alapuolella kuin asuinrakennus, se on harvoin lämmitetty. Erityisen käytön vuoksi syntyy useita lisävaatimuksia:

 1. Usein autotalli ei ole lämmitetty, joten kiinteä levy on pohjimmiltaan lämmitetty sisäisellä lämmöllä. Siksi, jos rakennuksen laatikko ei maksa seinää seinälle tiiviissä autotallirakennuksessa, laattasäiliön on oltava täysin eristetty;
 2. Monoliittisen laatan kutsutaan usein kelluu, mutta se ei tarkoita, että laatta säätiö voi kestää ilman ongelmia missään kunnossa. Se toimii hyvin kovassa ladattu laatikko tiilitalo, mutta voi taittaa painon alla autotalli valon takia voimakas heittoliina maaperän ja korkea pohjaveden;
 3. Ei ole väliä kuinka oudolta se kuulostaa, mutta levy järjestely voi vain täyttää muotti betonilla raudoituksen ratkaisun ja parhaan perustan maailmassa. Kuormitus osa pohjalevyn alle etuseinässä autotalliportit, ja muut osat ovat erilaisia, pääasiassa johtuen epätasainen työolosuhteita.
Lisätietoja! Yksi epävarmuustekijöistä säätiön perustuspaineista on autotalliin varastoitu kuljetus. Auton saapumishetkellä seinän etupuolella oleva paine kasvaa lähes ja kahdesti kerrallaan ja samanaikaisesti.

Miksi levyn etureunan vahvistaminen autotallin alla on tarpeen

Jos pohjalaatan autotallin tehdään standardin versio, jossa ei ole vahvistushihnoja ja jäykisteet, kuormitus auto voi aiheuttaa pieniä, joskus jopa murto-osan millimetrin taipumisen emästä. Vahvistetun 100-120 mm paksuisen levyn lujuus riittää kestämään muodonmuutosta rikkomatta.

Suurin vaara ei ole tämä. Jos turvatyyny on järjestetty laatan alla perusta oikein käyttämällä likainen savi- hiekkaa, rikki tai tiivistämällä tekniikka, määräajoin taipumat etureunan emäksen aikaan tehostuneen tiivistys ja tyynyt, ja lopulta pieni ontelo muodostetaan alle levy. Aikana sadekauden aikana ontelo täyttyy vedellä ja syntymättömän jäätymisen jälkeen se alkaa nostaa peruslevyä.

Lisätietoja! Tällaisen ongelman ensimmäinen merkki on kipsin halkeaman ulkonäkö ja autotallin ovien heikko sulkeutuminen.

Jos et ryhdy toimenpiteisiin, ohut ja joustava levy jatkaa "rikkoa" autotallin seiniä, kunnes täysipainoiset halkeamat tulevat näkyviin. Tällöin koriin pohjaan irtoava ankkuri, joka kaatuu autotallin pohjaa, on erittäin hyödyllinen.

Levyn säilyttämisen tärkein edellytys on tehokas kuivatus ja asianmukainen sokea alue

Ajetaan harvoin niin, että alue rakentamiseen autotallin alapuolella maanpintaa on kallio, ja levy voidaan valaa kuoppaan kaivettiin asentamisen jälkeen vedeneristys. Usein todettu vastakkain - sinun on poistettava suuri määrä savia, kaada soraa, levitä geotekstiiliä, kerros hiekkaa, ja vasta sen jälkeen kaada betonia. Tässä tapauksessa ennen hiekkalaatan asettamista on välttämätöntä tehdä haarautunut kuivatusjärjestelmä rei'itetyistä putkista.

Vähintään kaksi putkea on asetettava levypohjan etupuolelle ja betonialueen alle autotallin sisäänkäynnille. Tällöin on yleensä mahdollista poistaa tehokkaasti pohjavesi ja pintavesi ja välttää täysin turvotusvaara.

johtopäätös

Tehokkaaseen viemärijärjestelmään estää 99% liittyviä ongelmia muodonmuutoksia ja tuhoaminen aaltoilun maaperän pystyy rikkomaan vahvistettu peruslaattaan jopa 25 cm: n paksuinen. Säiliössä kerätty vesi voi olla erittäin hyödyllinen kotitalouksien tarpeisiin, esimerkiksi auton pesemiseen.

 • Teräpalkki nauha-pohjaan

 • Vaahtolohkojen taloon perustuvan nauhapinon perusta

 • Tyylikkäästi nauhamaisen säätiön päällystysalueilla + video

 • Kauniisti nauha-pohja runko-osan alle

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map