Sulautetut altaat

Sulautetut altaat

Lucky niille, joilla on dacha on järvi tai puhdas lampi. Yhdessä heidän kanssaan lepo on täynnä. Voit työskennellä puutarhassa ja polttaa kovan päivän jälkeen. Niille, joilla ei ole tällaista luonnollista säiliötä, on myös myyntipiste. Vaihtoehtona voit rakentaa kaivosalustan. Tässä mallissa on useita mahdollisia toteutuksia. Ennen päätöksen tekemistä kannattaa analysoida etuja ja haittoja. Lisäksi artikkelissa annetaan ohjeita lisävarusteiden ja asennustöiden valinnasta.

Tyypit altaat

Paitsi vain kaivetut altaat erottavat lomakkeet. Myös niiden valmistusmateriaalit ovat moninaisia. Esimerkiksi polypropeenista ja komposiiteista valmistetut tuotteet toimitetaan valmiina. Niiden asennus on yksinkertaisempaa kuin konkreettisista. Pysyvien altaiden tärkein ominaisuus on niiden pitkä käyttöikä. Se on paljon korkeampi kuin puhallettavat ja kehysvaihtoehdot. Kiinteät altaat on suunniteltu huurteisiin talviin, joten niitä ei tarvita erityistä huolellisuutta.

Vahvistettu betonirakenne

Lähestymistapa betonialtaiden valmistelussa on erittäin tarkka. Ne käyttävät korkealaatuista terästä, joka toimii perustana ja vakauttaa koko rakennetta. Tällaisen kaivetun rakenteen rakentaminen voi kestää kuukausia, jos odotetaan suurta määrää. Mutta tällaisten rakenteiden käyttöikä on yksi pisimmistä. Asiakas voi toteuttaa minkä tahansa muodon ja koon hankkeen. Tässä suhteessa ei ole rajoituksia. Ainoastaan ​​tekninen prosessi ja kulutusmateriaalin määrä eroavat toisistaan. Puhdistus suoritetaan millä tahansa värillä. Pesuallas voi olla päällystetty mosaiikilla, jossa on monimutkaisia ​​ääriviivoja tai kokonaisia ​​kuvia. Halutessasi voit tilata rakastetun muotokuvan.

Betoniallas, joka kaivetaan täydellisesti, sietää miinuslämpötilaa, joten sen asennus on mahdollista lähes kaikilla alueilla. Tällaisen tuotteen ulkonäköä voi täydentää liukumäki, kauniit askelmat tai hyppytornit. Vahvan rakenteen ansiosta asennuksessa ei ole ongelmia. Joku pitää suljetuista uima-altaista. Se on konkreettista, joka voidaan asentaa jopa kellariin ilman ylimääräisiä purkutöitä. Maan maahan kaivaava betoniallas on helppo asentaa mihin tahansa ulkoasuun ja jopa tehdä siitä luonnollisen lampun. Yksi tällaisen sisäänrakennetun rakenteen osalta on myönteinen asia, jota voidaan pitää ylläpidettävänä.

Tällaisessa altaassa, joka kuumenee maan päällä, on myös miinus. Esimerkiksi asennusaika on melko pitkä verrattuna muihin tyyppeihin. Manuaalista työvoimaa ei automatisoida. Louhittu altaan laatu riippuu urakoitsijan ja asiantuntijoiden taidoista. Tällainen kiinteä virtausmalli vaatii suuria investointeja. Komponentteja tuskin voidaan kutsua halvalla. Kaivetun altaan purkamista ei ole mahdollista siirtää toiseen paikkaan.

Tällaisen kaivorakenteen rakentaminen alkaa kaivella kuoppaa tai suurta kuoppaa sen alla. Kun kaikki tarvittava työ tehdään itse säätökuoppaan, runko on laadukas vahvistus. Se on muotoiltava tulevan altaan ääriviivan mukaan. Lisäbetonia kaadetaan ja tarttumisesta kipataan. Useat kerrokset vedeneristys- ja vahvikekangasta asetetaan päälle. Viimeistelykerros on liima laattoille ja laattoille.

Pieni betoni kaivettu uima-allas rakentaa kesämökki ei ole ongelma. Mutta jos mielessäsi on laaja-alainen hanke, niin et voi tehdä ilman raskaita laitteita, joiden vuokra maksaa paljon. Siksi on parempi tilata avaimet käteen -asennetun uima-altaan asentaminen. Yrityksillä, jotka käsittelevät tätä, on oma työkalu tai ne voidaan vuokrata alennetuin hinnoin. Lisäksi et voi tehdä ilman ohjelmien ja laskelmien mallintamista, joita he tuottavat. Esimerkki muokkaamisesta on alla olevassa videossa.

Kiinnitä huomiota! Joku kaataa betonikierteisen uima-altaan höyrysaunan tai kylpyammeen lähelle. Vaikutus, joka elimistö saa lämpötilan vastakkaisista vaikutuksista, on parantava vaikutus.

Uima-allas polypropeenista

Polypropeeni on materiaalia, jota monet voivat tuntea käyttämällä sitä lämmön ja vesijohtoputkien pohjana. Itse asiassa se on varsin vahva riittävän paksuudeltaan, joten sitä käytetään kaivettujen altaiden valmistukseen. Ne valmistetaan erilaisissa kokoonpanoissa ja muodoissa. Tällaisen kaivetun altaan asentaminen on paljon helpompaa kuin konkreettisia versioita. Kaivamisen lisäksi ne voidaan sijoittaa pinnalle suuren kylpyammeen tapaan. Syvyysvaikutuksen lisäämiseksi sisäseinät ja pohja voidaan maalata sinisellä tai muulla värillä. Polypropeenin pohjaveden pohjan materiaalin paksuus on useita millimetrejä suurempi kuin sivuseiniin nähden.

Polypropeenista valmistettu kaivauskulho on erittäin ympäristöystävällistä. Vedessä ei ole haitallisia päästöjä ja hajuja. Muovin alhaisen lämmönkapasiteetin ansiosta voit laskea veden lämpötilaa alhaisemmalla nopeudella. Betoni on hygroskooppinen aine, joten tietty osa nesteestä voi vuotaa tällaisen kaivosaltaan läpi. Mutta suhteessa polypropeenituotteeseen, elämä voi olla taattu tiiviys. Jos muovi ei naarmuta mitään, tämä tuote on erittäin helppo puhdistaa ja pestä eri epäpuhtauksilta. Seinät eivät muodosta sientä. Kaivettu allas sopii täydellisesti pysyvään auringonvaloon. Ultraviolettisäteet eivät tuhoa suojakerrosta. Hän ei myöskään pelkää huurretta.

Tällaisen kaivutuotteiden asennuksen kustannuksia pienentää myös se, että mosaiikki- tai muita laatat eivät ole tarpeellisia. Toimitusajankohdasta lähtien tällaisen kaivostoiminnan täydellinen saatavuus maan päällä voi kulua viikossa. Tällaisen tuotteen käyttöikä on 20 vuotta. Muovi ei ole alttiina bakteereille, jotka ovat maassa, joten se säilyttää sen eheyden. Polypropeeni on hyvin juotettu, joten jos on pieniä vaurioita, tällainen kauha voidaan korjata.

Tällaisen materiaalin haitat sisältävät epätasapainon fyysisiin vaikutuksiin. Kaivetun altaan pinta voidaan helposti naarmuttaa raskailla tai teräksellisillä esineillä. Samalla naarmuuntuu lika, joka heikentää ulkonäköä. Ruiskutettua polypropyleenikulhoa ei tyhjennetä monoliittiselta kapasiteetilta. Se kerätään juottamalla komponentit. Peitettäessä saumoja tulee käyttää erityistä ekstrudoitua ainetta. Jotkut eivät pidä polypropeenikorujen suhteellisen yksinkertaisesta ilmestymisestä suhteessa betoniin, joka on muotoiltu mosaiikissa.

Fiberglass-allas

Polypropeenituotteiden lisäksi komposiittimateriaalien tuotteet ovat erittäin suosittuja. Näitä on usein havaittavissa läntisen tuotannon elokuvissa. Käyttäjä voi valita yhden tällaisen kaivausalueen ehdotetuista muodoista. Sen pinta on täysin sileä. Kapasiteetti on helppo asentaa ympäröivään maisemaan ja pihan koristeluun mökillä. Komposiittimateriaalien louhittu allas voidaan toteuttaa useilla tasoilla, jotta lapset voivat kylpeä sinne. Lisäsuojausta varten tehdään erityisiä pinnoitteita.

Komposiittimateriaalien sisäänrakennetun altaan valmistusprosessi on varsin monimutkainen ja tinkimätön. Siihen liittyy useita materiaalikerroksia. Niihin kuuluvat erilaiset hartsit, akryylikomponentti, vahvistuskerros, UV-säteilyltä suojaavat erikoiskomponentit ja väriaine. Useimmiten esine tuodaan valmiiseen kulhoon, kuten tapauksessa, jossa on polypropeenin kaivosyhdistelmä. Se voidaan koota paikan päällä, mutta tämä vaatii erityisehtoja. Tällaisessa kaivosaltaassa ei ole saumoja eikä edes varjon karheutta. He pitävät veden lämmön hyvin. Pesualtaan tekniset reiät on helppo valmistaa, joten lisävarusteita voidaan asentaa. Käyttöikä kestää polypropyleenin louhattuja altaita sekä joitain konkreettisia ja saavuttaa 50 vuotta tai enemmän.

Tällaisen päätöksen kielteinen puoli voi olla sen lopullinen kustannus. Se on verrattavissa kaivetun altaan betoniin. Komposiittiallas kaivaa, joten on tarpeellista valmistaa melko suuri kuilu sille. Erikoisvarusteita tarvitaan kaivetun altaan toimitusvaiheessa ja asennuksessa. Sen varmistamiseksi, että komposiittikupin yläosa säilyy ehjänä, ympärille raken- netaan betonipäällyste, mikä edistää stabilointia.

Vihje! Tällainen sisäänrakennettu allas voidaan sulkea. Tätä varten sen yläpuolelle rakennetaan polykarbonaatin tai muun materiaalin kupolia. Sen muotoilu on liukuvaa, joten se säästää vettä roskista ja myös lämmittää vettä nopeammin auringosta.

Lisävarusteet

Jättämällä allas vartioimatta, näet, että veden laatu heikkenee. Se vaatii jatkuvaa puhdistusta. Päivän kylmänä aikana tai vuoden aikaan, se on lämmitettävä mukavuutta. Allas tarvitsee myös säännöllistä puhdistusta. Tämän varmistamiseksi tarvitaan lisää moduuleja.

suodattimet

Suodatinjärjestelmä on poolin tarve. Se ei päivitä jatkuvasti vettä, kuten jokia. Siksi saattaa ilmetä levät ja jotkin mikro-organismit, joiden vuoksi ulkonäkö on pilalla ja epämiellyttävä haju ilmestyy. On tarpeen siirtää vettä tällaisen asennuksen kautta vähintään kerran päivässä poistamaan kaikki roskat, jotka saattavat päästä siihen päivässä. Odottamaton saostuminen voi häiritä altaan veden tasapainoa, lisätä sen happamuutta tai lisätä siihen haitallisia epäpuhtauksia. Suodatin vakauttaa helposti suorituskykyä ja poistaa metallipitoisuudet. Koko asennus koostuu kolmesta päämoduulista: letkut, pumppu ja suodatinkerrokset. Pumppu pyrkii jatkuvasti kiertämään nestettä ja kulkemaan sen kalvojen läpi. Suodatinosa voi koostua yhdestä tai useammasta kerroksesta. On myös vaihtoehtoja, joissa kasetit korvataan. Puhdistusaine on erilaisten jakeiden, kivihiilen ja muiden lisäaineiden hiekka.

lämmittimet

Tämän moduulin arvoa ei voida yliarvioida kevättalvella tai myöhään syksyllä. Ne mahdollistavat veden lämpötilan nostamisen lyhyessä ajassa. On olemassa useita lajikkeita niistä. Jotkut ovat aurinkokeskuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköä käytetään vain pumppuun, joka pumppaa vettä erityisiin keloihin, ja lämmitys tarjoaa aurinko parhaiten. Seuraava lämmittimet ovat lämmönvaihdin. Se asennetaan lämmitysjärjestelmään ja tuottaa lämpötilan vaihto piirin ja altaan välillä. Se on tosiasiallista kulhoille, jotka sijaitsevat tiloissa ja vain juoksevalla lämmityksellä. Viimeinen vaihtoehto on virtauslämmitin, joka muistuttaa sähköistä saraketta. Myös kotitekoisia tuotteita on paljon.

muut

Päämoduulien lisäksi on myös kaikenlaisia ​​tikkaita, jotka on valmistettu muovista tai ruostumattomasta teräksestä. Ne voidaan asentaa pohjaan tai ne eivät pääse siihen. Jotkut kulhot mahdollistavat skimmerien läsnäolon, jotka varmistavat veden siirron ja sen kiertämisen. Luomalla ainutlaatuisen vaikutelman muotoiluun asennetaan usein vedenalainen valaistus, joka tekee pimeästä ajasta unohtumattoman kokemuksen. Suodatusjärjestelmän lisäksi voidaan asentaa ultravioletti- tai muita desinfiointiaineita. Jätteiden puhdistaminen altaasta saattaa olla tarpeen käyttää erityisiä piikkejä sekä automaattisia pölynimureita. Syksyn lehtipuudulle on hyödyllistä käyttää mekanismia, joka sulkee kulhon erityisen teltan avulla. Se on hyvä koristella uima-allas erityisellä alueella, jossa voit laittaa aurinkotuoleja ja pöytiä.

johtopäätös

Jotkut kylpytuotteista voidaan rakentaa itsenäisesti. Mutta se vie paljon vaivaa ja aikaa. Mikä allas on paras vaihtoehto sivustollesi päättää vain sinä. Sen pitäisi tuoda tunne täydellisestä tyydytyksestä ja rentoutua voimakkaissa elämänkaikkeissa.

  • Kuinka tehdä merivesi altaassa

  • Pool "Bestway" -kehys

  • Renkaiden koristeellinen kaivo

  • Karttoja altaalle

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 42 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map