Sadesulkupalojen lämpöeristys

Sadesulkupalojen lämpöeristys

Asennettaessa taloja laajennetuista savibetoniseinistä muodostuu kahdesta kerroksesta kuvatusta materiaalista. Usein tämä ei riitä pitämään talon lämpimänä talvikaudella. Siksi on tärkeää eristää rakenne asianmukaisesti. Sen varmistamiseksi, että laajennettujen savipohjien seinät säilytetään luotettavasti huoneen lämmössä, on tarpeen tuottaa lämpöeristys oikein ottaen huomioon betonirakenteen ja käytettävien materiaalien erityispiirteet.

Miksi on tarpeen tuottaa eristys

Sardelliittibetoni on erinomainen vahvuus ja kestävyys, joten se on erinomainen asuinrakennusten luomiseen. On huomattava, että kuvatun materiaalin lämmönjohtavuus on 3 kertaa matalampi kuin tiilen lämmönjohtavuus. Mutta on syytä muistaa, että sardeldiitti-betonien eristys on välttämätöntä. Tämä johtuu useista syistä:

 1. Jotta voima laajentuneelle savelle voimistuu, materiaali luodaan hyvin tiheä, joten lämpö kulkee riittävän nopeasti. Tästä johtuen laajennetun savibetonin seinät on eristettävä ulkopuolelta.
 2. Kuvatun materiaalin seinät helposti tuhoutuvat ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Materiaalin suojaamiseksi on välttämätöntä tehdä verhous ja eristää rakenne ulkopuolelta. Usein käytetään tätä tiilitiiliä.

On syytä muistaa, että seinien eristys sardeldi-betonilohkojen avulla auttaa säilyttämään talon mukavampaa ympäristöä, mutta myös pidentää sen käyttöikää, koska se suojaa seiniin tiivistystä vastaan.

Mitä materiaaleja minun pitäisi käyttää eristämiseen?

Ennen työskentelyä seinien eristykseen on välttämätöntä kipata pinta molemmin puolin. Se myös auttaa pitämään lämmön talossa. Laajennetun savibetonin rakenteiden lämpöeristys tapahtuu, kun käytetään seuraavia materiaaleja:

 1. Mineraalivilla. Monet rakennuttajat ostavat tätä eristystä, koska ne eivät ole palavia ja ne on valmistettu ympäristöystävällisistä osista. Mutta kun valitset tämän materiaalin, kannattaa muistaa, että lämpenemisen aikana on tarpeen luoda asianmukaisesti vedenpitävä este. Jos näin ei tehdä, mineraalivilla alkaa hajota kosteuden vaikutuksen alaisena.
 2. Vaahto. Tämä materiaali on helppoa ja halpaa. Polyfoamia on helppo korjata ilman ammattimaisten rakentajien apua. On huomattava, että jyrsijät helposti vahingoittavat ja menettävät sen ominaisuuksia kosteuden vaikutuksen alaisena. Mutta luodessasi luotettavan vedenpitävän esteen, sinun ei tarvitse huolehtia sen tuhoamisesta.
 3. Penoplex. Tämä materiaali voidaan helposti asentaa omiin käsiisi. Samalla se kestää kosteutta ja koostuu ympäristöystävällisistä osista.

Monet ammattimaiset rakentajat suosittelevat mineraalivillaa. Mutta yhä useammin käytetään penoplexia. Tämä johtuu siitä, että se on helppo kiinnittää seiniin ja että vedenpitävyys ei ole tarpeellista.

Miten talo eristetään mineraalivillalla

Kaikki talo talon lämpenemisestä laajennetuista savipohjista lämmön mukavuudesta tapahtuu seuraavasti:

 1. Ensinnäkin seinien pinta käsitellään. Tällaisen työn aikana on tärkeää poistaa pöly ja erilaiset epäpuhtaudet seinältä. Puhdistuksen jälkeen alusta levitetään pinnalle. Tämä on välttämätöntä eristeen paremman kytkemisen varmistamiseksi seinään.
 2. Liimausratkaisun luominen. Tietyn koostumuksen valinnassa on syytä kuulla asiantuntijoita, sillä materiaalin kiinnittämisen luotettavuus riippuu siitä. Liima on tehty oikein, jos se pidetään lastalla eikä tyhjentävä sitä.
 3. Seuraavassa vaiheessa liimaa levitetään seinään. Ensin on välttämätöntä käyttää koostumusta eristeenä ohuella kerroksella. Tämän jälkeen liima levitetään ympäröivän alueen ympärillä, jolloin eristyslevy kiinnitetään. On myös tärkeää soveltaa liimaa ja keskellä sivuston.
 4. Tämän jälkeen materiaali on kiinteä. Sinun pitäisi aloittaa alhaalta kulmista. Tällaisen työn aikana on tärkeää käyttää tasoa sen varmistamiseksi, että kaikki levyt ovat tasalaatuisia. On parasta kiinnittää levyt ympyrään. Tällä menetelmällä levyjen liimaamiseksi koostumus ensimmäisten elementtien alla kuivuu ennen kuin yläkerros alkaa tarttua. On muistettava, että kaikki levyt on sijoitettava tiilimuodostuman periaatteelle, kun yläosan keskiosa asennetaan kahden alemman risteyksen keskelle.
 5. Mineraalivillan kiinnittäminen tapahtuu sateenvarjotelineen avulla. Liiman täydellinen kovettuminen tapahtuu noin päivässä.
 6. Seuraavassa vaiheessa tehdään vahvistus. On suositeltavaa käyttää lasikuituverkkoa. Asennus on tehtävä pystysuoraan. Ennen tämän materiaalin asettamista lämmittimeen levitetään kerros liimaa, jonka jälkeen verkko on kiinteä.
 7. Sen jälkeen kipsiä levitetään keramzitobetonnyh-lohkoille. Tällainen työ suoritetaan vasta kipsiliiman kuivauksen jälkeen.
 8. Viimeisessä vaiheessa pinta on maalattu. Maalaus auttaa myös suojaamaan rakennetta ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta.

On huomattava, että vaahtoa ei suositella käytettäviksi, koska se on höyrynpitävää materiaalia, jonka seurauksena kondensoituminen voi muodostua seinämille. Tämän materiaalin asennus suoritetaan samalla tavalla kuin mineraalivillan levyt. Rakenteen oikea eristäminen ennen työn selvittämistä tietyn rakenteen lämmönjohtavuudesta.

Mikä on tapa valita ulkoinen lämpöeristys?

Kun rakennetaan taloja laajennettua savea, eristys suoritetaan kolmella tavalla:

 • eristys seinään;
 • ilmastoitu julkisivu;
 • lämpöeristys "märällä" tavalla.

Jotta voitaisiin ymmärtää, mitkä esitetyt menetelmät ovat edullisempia, kannattaa harkita kunkin ominaisuuksia.

Tuulettu julkisivu - tämä on tapa, jolla on kehys puusta, joka on vuorattu päällystetyllä materiaalilla. Tällöin luodulla rakenteella on lisäkuorma seinään. Rakennuksen lisääntyneen painon vuoksi tätä menetelmää ei suositella.

Laskimonsisäinen eristys tarkoittaa eristekerroksen kiinnittämistä ulkopuolelle ja päällyste koristekuvioineen. Tämä menetelmä on melko yleinen, mutta on syytä panna merkille, että sen täytäntöönpanoon on varattava paljon rahaa.

Märkä eristys on seuraavat edut:

 • edistää suojakerroksen luomista, mikä auttaa estämään laajentuneiden savilohkojen sään;
 • ei aiheuta raskaita kuormia rakennuksen seinille;
 • voit valita yhden julkisivujen monista sävyistä;
 • Käytettäessä tätä menetelmää käytetään pieni määrä rahaa.

On syytä huomata, että laajentuneiden savilohkojen talon osiot eivät ole eristettyjä.

Eristeen tyypin valinta rakenteen ominaisuuksista riippuen

Jos talon julkisivu ei ole valmis mihinkään, voit seinää tiiliä tiilillä kiukaan kiinnittämällä. Tämän lämmitysmenetelmän tehokkuus on melko korkea. Mutta on syytä huomata, että tätä menetelmää käytetään harvoin. Tämä johtuu materiaalien kustannuksista ja kustan- nusten kustannuksista.

Myös laajennetun saven rakenteita on usein eristetty samalla tavoin, mutta tiilen sijasta käytetään muita vastaavia materiaaleja. Esimerkiksi voidaan mainita metalli sivuraide. Eristeen rooli on usein vaahtoa.

Toinen mahdollinen tilanne - laajennetun saven talo on jo päättynyt tiilillä, mutta ilman eristyskerrosta. Tällaisessa tapauksessa rakennetta voidaan käsitellä polyuretaanivaahdolla.

Tätä varten reiät luodaan ensin seinään, jonka läpi syötetään polyuretaaniseosta. Sen jälkeen materiaali täyttää raot ja jäätyy. Tällaisen materiaalin käytöllä on monia etuja. Jyrsijät eivät voi vahingoittaa tätä materiaalia eikä pelkää kosteutta. Mutta on syytä muistaa, että tällaisella materiaalilla on korkeat kustannukset. Tämän vuoksi monet talon omistajat kieltäytyvät kuvatusta menetelmästä halvempien vaihtoehtojen hyväksi.

 • Kipsilevykaaret

 • Betoniseinät

 • Talon seinien rakennustyöt

 • Parempi maalata seinät autotallissa

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map