Parhaan puulämmitteiset kylpyammeet

Parhaan puulämmitteiset kylpyammeet

Tuhansia vuosia kylpy on tuonut ihmisille iloa ja iloa. Se on hyödyllinen vaikutus kehon terveyteen ja auttaa myös lievittämään stressiä. On mukavaa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa Thermessa. Mutta Venäjän kylpyläprosessissa todella hyödyttää, on tärkeää valita jokaisen kylpyamme - uuni.

Mitä pitäisi ohjata? Mistä valita? Onko saunan luokitus? Älä huoli, autamme sinua tekemään oikean valinnan. Artikkelissa tarkastellaan kylpyammeiden uunien etuja ja haittoja, niiden eroja sekä puulämmitteisten sauna-uunien luokitusta. Tämä auttaa sinua navigoimaan ja tekemään oikean valinnan, koska se on erittäin tärkeää.

Mitkä ovat uunit kylpyyn?

Ennen valinnan tekemistä sinun on perehdyttävä kylpytynnyrityyppeihin, usko minua, on paljon niitä. Sinun tulisi tietää, että uunin on täytettävä tietyt vaatimukset. Palonkestävyys, helppokäyttöisyys ja tiiviys ovat kohtia, joihin kiinnitetään huomiota. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon kylvynuunin teho. Sen pitäisi riittää lämmittämään kylpyamme, antaa hyvän höyryn ja lopulta kuivata höyrysaunan. Mikä uuni pitäisi valita? Kaikki riippuu kylpy-huoneen alueesta ja halutusta lämpötilasta.

On olemassa kolme erilaista uunia, jotka eroavat toisistaan ​​lämmön tuotannossa:

 1. Puu-uunit Venäjän kylpyyn.
 2. Kaasuuunit.
 3. Sähköuunit.

Kaikesta huolimatta pidämme ensimmäistä vaihtoehtoa, sillä saunassa puulämmitteinen uuni on paras. Ja nyt kerromme miksi. Ensinnäkin se on itsenäinen, joten se ei ole riippuvainen sijainnista, polttoaineen syöttämisestä jne. Tarvittaessa voit milloin tahansa sulata puun saunan uunin. Etkä välitä siitä, onko kaasua vai sähköä vai ei. Lisäksi puu on yhteinen materiaali alueellamme, joten et tunne raaka-aineiden puutetta ja se ei ole kallista. Ja mikä tärkeintä - polttopuiden venäläisen kylpyammeinen liesi pitää lämmön pidempään. Lokien polttamisen jälkeen muodostuu hiilet, jotka polttavat hyvin pitkään, pitävät lämpöä sekä kiukaan sisällä että sisätiloissa.

Miehistöjen miellyttävän räpäytyksen ansiosta luodaan eräänlainen ymmärrys. On mahdotonta olla huomaamatta, että puu on ympäristöystävällinen materiaali tai että se ei vaikuta ihmisten terveyteen. Nämä uunit ovat melko käytännöllisiä, ja lämmitys kestää vain 30 minuuttia. On myös otettava huomioon uunien luokittelu. Ne ovat:

 • suljetut tai avoimet uunit-uunit;
 • kuuma ja kylmä uunit;
 • suorat tai jatkuvasti kuumennettavat uunit.

Lisäksi uunien valmistukseen tarkoitettu materiaali on erilainen: teräs, valurauta ja tiilet.

Jotta sanottaisi mitä puuhella kylpyamme on paras, se on mahdotonta, itse asiassa kaikilla niillä on edut ja haitat. Mutta käyttäjiä, jotka jo käyttävät tätä tai kyseistä tuotetta, on jo luokiteltu, mikä vaikuttaa uunien valintaan. Suosittelemme tämän luokituksen parhaista uunien ja saunojen uunista, joista voit valita itsellesi sopivan mallin. Nämä ovat parasta mahdollista saunaa vuodelle 2016.

Thermophore Vitruvius

Ensinnäkin on tällainen uuni, koska niiden luokitus on 9,8 / 10. Tämä on melko korkea luku. On huomionarvoista, että kaikki arviot eivät tee itse tuottajat, vaan ihmiset, jotka ovat tehneet valintansa russian saunan uunista puusta. Tuotteessa itsessään on lasiovi, jonka läpimitta on 58 cm, jota voidaan oikein kutsua suurimmaksi. Näyttää siltä, ​​että liesi on kaunis ja rikas. Ensi silmäyksellä voi tuntua, että tämä on takka, joka on yksinkertaisesti liitetty 47 kg: n kyllästysaineeseen.

Uuni on ihanteellinen suomalaiselle saunalle, jonka pinta-ala on 8-15 m3. Siinä on kaksi osaa: tuulettuva osa ja kuuro, jotka luovat kevyen höyryn. Tulipesä on 50 cm pitkä, tuhkalaatikko on vasemmalla, mutta se on mahdollista järjestää uudelleen niin sopivaksi. Uunit vaativat hyvin järjestettyä savupiippua, koska uunissa on vain vähän aivohalvauksia ja vapautuneen kaasun paine on suuri.

edut:

 1. Tyylikäs muotoilu.
 2. Laatu materiaali, josta se on tehty (teräs).
 3. Lämmitin lämmittää hyvin sekä keskeltä että alhaalta.
 4. Universal asennus.
 5. Alhainen nokipäällystysmäärä.

Uunin haittapuoli on yksi: savupiipun on lisäksi suojattava suurelta kuormalta.

NARVI Oy NC 16

Toinen takkapuiden takka on arvoltaan 9,6 / 10. Lämmittimen kapasiteetti on jopa 16 kW, joten se voi helposti lämmittää keskikokoisen saunan (8 - 16 m3). Suunnittelussa itsessään on Spartan harkitseva muotoilu. Se sijoitetaan 50 kg kiveä, joka sallii uunin nopeasti ja tasaisesti lämmittää ilmaa höyryhuoneessa ja tallentaa sen pitkään. Narvi NC: n säädettävien jalojen ansiosta sinun ei tarvitse hikoilla asennusta ja asennusta.

Kiinnitä huomiota! Tämän tyyppinen lattia-seisova uuni kylvyssä on sijoitettava turvalliseen etäisyyteen seinästä. Tämä on noin 50 cm.

Ovi on myös valmistettu tulenkestävästä lasista, joten voit tarkkailla polttoprosessia. Ovessa on puiset kahvat, jotka eivät lämmitä. Näin voit avata tai sulkea sen milloin tahansa ilman polttamasta ihoa. Uuni on yhdistetty savupiipuun takapaneelin kautta tai ylhäältä (jos on lisävaruste).

edut:

 1. Nopea ja yhtenäinen lämmitys.
 2. Säädettävien jalojen esiintyminen.
 3. Suuri lämmitin.
 4. Suuri energiatehokkuus.
 5. Puiset kahvat.

Haittapuoli: on epämiellyttävä kytkeä savupiippu paneelin kautta takaa.

Se oli paras sauna-uuni, jonka voit valita itse. Ja nyt harkitsemme, mikä on parempi valita teräsuunin Venäjän kylpyammeen.

Thermoform Geyser

Sitä voidaan kutsua klassiseksi uuni, joka on suunniteltu venäläiseen kylpyyn. Sen luokitus on vaikuttava - 9,9 / 10. Tämä on monien kokeneiden höyrylaivojen valinta. Se on valmistettu seostetusta ruostumattomasta teräksestä, jolla on lisääntynyt lämmönkestävyys. Lämmitin on jaettu kahteen osaan, joten uunissa on erityinen kaksivaiheinen muunnosjärjestelmä: avoin ja suljettu. Ensimmäisessä osassa esiintyy raskas höyry, mutta kulkee toiselle, kuivataan. Tämän seurauksena höyrysauna saa kuivan, kevyen höyryn. Liiallisen nestemäärän estämiseksi tuleen uuniin asennetaan erityinen annostusventtiili suppiloon. Höyryhuoneen liesi on suunniteltu 8-18 m: n tilavuudella3. Uunissa voi olla 40 litraa. Pidennettäessä käyttöikää kaikki uunin paikat, joissa on lisääntynyt kuorma, vahvistuvat.

edut:

 1. Kevyt höyry tuotetaan.
 2. Lämmittimessä on suuri äänenvoimakkuus.
 3. Uuni lämpenee nopeasti.
 4. Tapaus on luotettava ja hyvin tehty.
 5. Suuri muotoilu.

Haittapuoli: Jos puu poltuu, kuuluvuus kuumenee voimakkaasti.

Tunguskan termofori

Sitä voidaan kutsua Thermophoren suosituimmaksi malliksi. Arvosana on 9.7 / 10. Se hiljaa höyryhuoneen tilavuus 8-18 m3 haluttuun lämpötilaan ja luo oikean ilmapiirin. Lisäksi laitteet ovat taloudellisia, polttopuuta pidempi, ja ne tarvitsevat vähemmän. Tehokkuus on erinomainen. Kaikki on tehty viisaasti, muotoilu on sellainen, että lämmitin tasaisesti kuumenee kummallakin puolella. Kylpy nopeasti ja laadullisesti lämpiää, koska yksikössä on kotelo-konvektori. Se muodostaa kohdennetun kuuman ilman virran. Uunin kiinteä koko on 60 litraa. Säiliöön kiviä sijoitetaan 55 kg. Liesi sopii kaikkiin Venäjän kylpyihin.

edut:

 1. Se lämpenee nopeasti.
 2. Muodostaa hienojakoista höyryä.
 3. Lämmitin ja uuni ovat suuria.
 4. Suunnittelu on helppo koota.
 5. Erinomainen vastinetta rahalle.

Haitta: lämmityksen jälkeen jäähtyy melko nopeasti.

Wasp Thermophore

Koko alueesta tämä on Thermofor-linjan pienin laite. Sopii höyryhuoneisiin, joiden tilavuus on 4 - 9 m3. Venäjän kylpy on vain täydellinen, osoittaa itsensä paras puolelta. Tämä pieni, mutta älykäs laite kykenee lämmittämään höyrysaunan 1 tunnin käytön ajan 100 ° C: een. Lämmitin voi pitää 25 kg kiveä ja sisältää 2 osaa. Pienen koon ansiosta uuni on helppo koota ja sopii mihin tahansa tilaan. Mutta polttopuita on valittava pieniksi, niiden koko ei saisi olla yli 32 cm. Suunnittelu voi olla erilainen: pitkällä polttoainekanavalla (jos tarvitset lämpöä vierekkäisestä huoneesta) ja lyhyestä. Arvosana on 9.7 / 10. Jos sinulla on pieni höyrysauna, niin tämä on paras valinta.

edut:

 1. Tiiviyttä.
 2. Se kuumenee hyvin nopeasti.
 3. On olemassa useita asennustapoja.
 4. Edullinen.
 5. Tiukka ja ergonominen muotoilu.

Haitta: ei ole suositeltavaa käyttää suurilla kuormituksilla.

Nämä olivat suosituimpia terästuotteita, jotka ovat olleet kysyntää useiden vuosien ajan. Nyt harkitse valurauta-aggregaatteja Venäjän kylvyssä.

Hephaestus PB-01

Tuotteen arvosana on 9,8 / 10. Se on erittäin voimakas ja voi lämmittää ei yhtä tilaa, vaan useita. Kokonaistilavuus on 45 m3. Laitteen ominaisuus on sen 60 mm paksu seinä. Lisäksi et näe pultti- ja hitsauskytkentöjä missä tahansa, mikä tekee uunista lujan ja kestävämmän lämpökuormituksen. Kaikista malleista Hephaestuksen suurin tehokkuus on 90%. Sama asia on mono siitä ajasta, jolloin laite kuumenee ja tuotetun höyryn laatu - ne ovat parasta. On huomionarvoista, että laitteistolla on jälkipolttojärjestelmä. Sen ansiosta tilojen lämmitys vaatii vähemmän puuta, ja siitä johtuva lämpö kestää kauan. Hephaestus PB-01: lle osoitettiin kaikki positiiviset ominaisuudet, sitä on käytettävä tulipaloilla. Kaikki, mitä voit yllättyä - valtava paino 350 kg: n rakentamisessa. Tämä tarkoittaa, että kylvyssä olevan lattian tulisi olla vahvasti vahvistettu. Hyvin, kylvyn kustannukset ovat korkeat.

edut:

 1. Kestävyys, kestävyys ja luotettavuus.
 2. Korkein tehokkuus kaikkien keskuudessa.
 3. Uuni pystyy varastoimaan lämpöä pitkään.
 4. Voidaan kuumentaa suuri alue.
 5. Energiatehokkuuden korkea taso.

Haitat: valtava paino ja korkeat kustannukset.

Vesuvius Legend Suite

Tehokas kone - 30 kW. Tämä liesi voi parantaa höyrysaunaa, jonka tilavuus on 28 m3. Uuni on valmistettu valuraudasta, jonka seinämän paksuus on 12 mm. Se on sinetöity, luotettava ja kestävä. Käyttäjät saivat mallin arvosanalla 9,6 / 10. Sen tehokkuus on myös melko korkea. Terästuotteisiin verrattuna lämmön säteily samassa lämpötilassa on 73% suurempi. Tämän seurauksena höyry ilmestyy yksinkertaisesti upealle, lämmityslaitteen ansiosta, jonka kapasiteetti on 180 kg. Ja on mukavaa, että lasi lähellä liesi on itsepuhdistuva, ja siellä on säiliö tuhkaa varten.

etuja:

 1. Korkea tehokkuus.
 2. Valurauta varastoi ja antaa lämpöä pitkään.
 3. Lämmitin on suuri.
 4. Lisääntynyt lujuus, luotettavuus ja käyttöikä.
 5. Itsepuhdistuva järjestelmä lasiin.

Haitat: vaikuttava paino ja hitaasti kuumenee.

johtopäätös

Me tarjosimme paljon vaihtoehtoja uuneille, jotka ovat osoittautuneet myönteisiksi. Ennen kuin valitset puulämmitteisen saunan, lue tämä tieto ja käytä sitä oikein. Voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan, joka auttaa sinua tässä asiassa.

 • Cast-rauta-uunit kylpy Vesuvius

 • Vuolukivi-uuneja

 • Polttopuut uunissa

 • Kylpyammeet Vesuvius

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − 18 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map