Mökin wc-piha

Mökin wc-piha

Millaista rakennetta voidaan kutsua maan tärkeimmäksi? Talossa itsessään? Toisaalta, kyllä, mutta on muotoilu, johon ei ole mukava elää talliin, on yksinkertaisesti mahdotonta. Mitä me puhumme? Luultavasti olet jo arvannut, että tämä on wc. Ja jos se ei ole sivustossasi, niin nyt on aika ajatella sitä, miten sitä voidaan rakentaa. Itse asiassa tässä työssä ei ole mitään vaikeaa, koska itse wc koostuu kuopasta, perustuksesta ja rakenteesta ylhäältä. Sinun tarvitsee vain päättää, mitä täsmälleen tämä muotoilu on. Rakennuksessa on erilaisia ​​muunnelmia. Tarkastelemme niitä suosituimpia, ja keskitymme myös omakotitalon talon talon rakentamiseen.

Tässä artikkelissa näet piirustukset sekä ohjeet melko yksinkertaisen mallin luomiseen. Tämä auttaa sinua ymmärtämään tämän idean maassasi. Lisäksi sinä opit valmiiksi rakenteen rakentamiseen.

Vaihtoehdot wc-rakentamisesta maassa

Voit olla kokonaiskuva wc kesämökeille, suosittelemme tutustut rakenteita, voidaan luoda omin käsin. Rakennustekniikat ovat monet, ne riippuvat täysin suunnittelusta. Tässä on luettelo suosituimmista vaihtoehdoista toteuttamiseen wc kesäasunto:

 1. Jauhe-kaapissa.
 2. Klassinen wc kuopalla.
 3. Kemiallinen wc ja kemiallinen WC.
 4. Vastareaktio-kaappeja.

Mitä kukin niistä on? Yksinkertaisin ja yleisin on yksinkertainen wc sekoittimen kanssa. Se on ihanteellinen kesämökille, koska laite tarvitsee vähän rahaa, materiaali ja muotoilu itsessään on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain kaivaa pesualta, vahvistaa sitä ja pystyttää ylärakenne. Esimerkki tällaisesta WC: stä näkyy kuvassa.

Mitä tulee vastareaktio-komerot, niissä on suljettu kuoppa, jossa jäte putoaa. Säiliö itse voi olla erilainen, erilainen muotoilu ja koko, ja se sijaitsee kauas rakennelmasta. Jätteiden hävittäminen siitä on melko yksinkertaista, kuten pesualtaan. Sinun täytyy palkata viemäriputki, joka pumppaa kaiken sisäpuolelta. Vaihtoehtona tehdä se itse. Kuvassa näkyy tämäntyyppinen rakenne.

Jauhe-kaapissa Se on eräänlainen säiliö, joka on suoraan sedanin alla. Sementtiä ei tarvita, ja säiliö itsessään on melko pieni. Hän on myös puhdistettava, kun hän täyttyy. Erityispiirre on se, että käytön jälkeen otetaan huomioon lisämenetelmät. Kyse on siitä, että turvetta turpeella on jätevedet. Tätä annettavalle vaihtoehtoa voidaan kutsua yhdeksi halvimmista, vain itse puhdistusprosessi aiheuttaa ongelmia. Jauhelausekkeet valokuvassa.

Ihanteellinen puhtauden, mukavuuden ja luomisen kannalta kemiallinen tai biotoilet. Sinun tarvitsee vain ostaa se ja asentaa se paikalleen. Tällaisten mallien etuja on se, että niitä ei tarvitse puhdistaa. Ja epämiellyttävä haju ei tule. Asia on, että jätteet jakautuvat erityisten bakteerien kustannuksella. Ainoa negatiivinen on hinta. Mutta jos sinulla on siihen varaa, on parempi käyttää tätä vaihtoehtoa.

Ja mitä jos sinulla on rajallinen budjetti ja sinulla ei ole varaa tällaisiin "sivilisaation eduihin"? Voit luoda itse WC. Ihanteellinen tältä osin - wc, jossa tyhjennys. Päärakennetta silmällä pitäen se näyttää aika hyvältä WC-talolta. Miksi hän on niin hyvä? Selvitämme.

Miksi juuri vessapuut

Aluksi halusimme selventää, miksi harkitsemme dacha-WC: tä, kuten kotaa. Asia on, että tällaisella epätavallisella mallilla on joitain etuja verrattuna perinteisiin "kilpailijoihinsa". Katsotaanpa positiivinen puoli:

 1. Muotoilu ominaisuus on, että kun luot ei tarvitse vaivata rakentamisen katon, korjaa se ja suunniteltu niin, että se ei virtaa. Meidän tapauksessamme wc: n katto on itse sivuseinät. Tämä näkyy selvästi kuvassa.
 2. Voit rakentaa WC-majan omilla kädilläsi paljon nopeammin. Asia on, että rakenteessa on pienempi määrä rakenteellisia elementtejä.
 3. Rakennukset ovat melko epätavallisia ja alkuperäisiä. Voimme sanoa luottavaisin mielin, että naapureidasi ei ole tällaista wc: tä. Voit kannattaa erottua.
 4. WC-ovi ei ole millään tavoin kolmio. Tämä on tavallinen neliöovi, jossa ei ole katkaistuja kulmia ja muita ongelmia.
 5. Talvella sinulla ei ole ongelmia sademäärän kertymisessä katolla. Lumi putoaa vessasta, koska sen ramppi on melko suuri.
 6. Mökin vessan koko voi vaihdella. Halutun tuloksen saavuttamiseksi voit säätää muodostuneen kolmion kulmakulman arvoa.
 7. Wc: n rakentamiseen käytettävä materiaali on puu, useimmiten palkit. Heidän käsittelynsä on melko yksinkertainen.

Kuten näet, laskimme peräti 7 edut, jotka wc-talossa on. He sanovat suuntaavan todella rakentavan juuri tällaisen rakenteen. Kuitenkin oli joitain puutteita. Lähes puolet niistä:

 • se on kyse ulkonäöstä. Vaikka se on alkuperäinen, se ei aina ole käytännöllinen. Suunnittelu voi radikaalisti poiketa muista rakenteista, jotka eivät sovi maisemaan;
 • koska muoto on kolmiomainen, hyödyllinen tila, jossa korkeus on kadonnut;
 • jos sinulla ei ole tarpeeksi pitkää materiaalia (joka on melko suuri), silloin maassa on vaikeampaa rakentaa wc.

Sinulla on kaikki tiedot vertailla hyviä ja huonoja puolia. Tämä auttaa sinua päättämään, kannattaa rakentaa samankaltaisia ​​vessat sivustossa. Jos kyllä, katsotaan sitten piirustusta dacha-tyyppisestä WC: stä ja sen luomisen tekniikasta.

WC-teltan rakentamisen paikka

Rakennuksen rakentaminen alkaa sopivan sijainnin valinnalla. WC: lle tämä on vielä tärkeämpää. Ei ole ihme, että on olemassa erilaisia ​​sääntöjä ja määräyksiä, joiden noudattaminen ei ole pelkkä muodollisuus, vaan lupaus mukavasta elämästäsi. Yksi tärkeimmistä säännöistä on luoda olosuhteet, joissa jätteiden kosketus pohjaveteen tulee olemaan vähäinen.

Mutta tämä ei ole kaikki vaatimukset, jotka vaativat huomiota. Katsokaamme täydellistä rakennetta koskevien kriteereiden luetteloa, jotka on rakennettu oikein kaikille parametreille:

 1. Jos on vettä juoni (joki, järvi, kaivo), sitten etäisyyttä mahdollisti rakentamiseen WC -. Vähintään 30 metrin Siinä tapauksessa säiliö sijoitus on alhaisempi kuin tulevaisuuden paikka wc, on suositeltavaa vaihtaa sijoituspaikkaan tai rakentaa alla vesilähde .
 2. Jos kellarissa, kellarissa tai muissa vastaavissa rakenteissa on oltava 15 metrin etäisyydellä.
 3. Asuinrakennusten osalta optimaalisen etäisyyden katsotaan olevan 8 metrin pituinen.
 4. Jos maassa on lemmikkejä, sitten heidän "siirtokuntansa", sinun täytyy vetäytyä 5 metriä.
 5. Puutarha, kukkapenkit, sängyt ja muut istutukset, jotka usein löytyy läheltä talonsa Myös pidä tällaista naapurustossa. Vähimmäisetäisyys wc: stä on 1 m.
 6. Lopuksi, harkitse tuulen suunnan omalla alueella. On tärkeää, ettet epämiellyttävät naapureitanne ja älä kuuntele heidän valituksiaan. Ei ole suositeltavaa rakentaa WC-aita lähellä aitaa.

Kiinnitä huomiota! Ennen WC: n rakentamisen aloittamista on tärkeää selvittää pohjaveden sijainti. Rakennetta saa rakentaa, jos vedenpinta on 2,5 metriä maanpinnan alapuolella tai enemmän. Muussa tapauksessa tyhjennys on vaihdettava epäpuhtaussäiliöön, taustavalaistuun klusteriin tai jauheliinaan.

Jos otat nämä säännöt ja suositukset huomioon, niin ekologisessa suunnitelmassa rakentunut rakenne ei vaikuta millään tavoin ulkoiseen ympäristöön. Jokainen on onnellinen - ja sinä, kasveja ja naapureita, ja jopa lemmikkejä. Löytyi sopiva paikka? Sitten aloitamme talon WC: n rakentamisen.

Vaihe 1 - Teemme hiekkalaatikon ja WC-altaan perustan

"Meditaatiohallituksen" perusta on tyhjennys. Se on hän, joka ottaa tärkeimmät "isku". Puhdistuksen tiheys riippuu sen koosta. Puhdistus on suositeltavaa olla täyttämättä kaivoa reunaan, mutta kun jäteveden määrä WC: ssä on saavuttanut 70%.

Itse asiassa tällaista työtä ei voida kutsua monimutkaiseksi. Se vie aikaa ja kestää jonkin aikaa. Voit tehdä sen itse käyttämällä lapio tai vuokraa raskaita laitteita. Mutta pienelle maalaiskunnalle omat ponnistelut riittää. Suositeltu kuoppa on 2 h2 h2 m. Merkitse alue ja kaivaa maata. Käytä mittanauhaa ja putkilinjaa, säädä kuopan kokoa ja tasaisuutta.

Kun kaivo on valmis, on parempi vahvistaa seiniä. Heistä tulee perusta, jolle pohjakohva perustuu. Vahvistaminen tapahtuu levyjen, betonirenkaiden tai tiilen kustannuksella. Levyt on kastettava antiseptisesti ennen töiden aloittamista.

Vihje! Kun pohja asetetaan, voit tehdä sen taipuisaksi rakenteen takaosaan. Sitten sisältö lasketaan kohti luukkua, joka on suunniteltu pitämään kuoppa. Älä unohda, että sinun on tehtävä reikä WC: lle, tuuletettavaksi ja pumppaamaan jätettä.

Vaihe 2 - WC-ylärakenne

Maanrakennustöiden avulla siirrymme sujuvasti itse kehyksen rakentamiseen. Daçan WC-talon piirustus- piirustukset toimitetaan. Kun kaikki puolet menestyksestä riippuu niistä. Päärakenne voi olla useampia tyyppejä: kämpä, kota, linnunhakka tai talo. Meidän tapauksessamme tämä on ensimmäinen vaihtoehto. Kuvassa näet täsmälleen, miten tämä muotoilu on tehty.

Piirustusten ansiosta et tekisi virheitä. Ota huolta asianmukaisen materiaalin saatavuudesta. Rakennuksen raaka-aine on puu, nimittäin levyt. Niitä on helppo työskennellä ja ne ovat käytännöllisiä. Työskentelemällä hänen kanssaan et voi tehdä ilman:

 • sahat;
 • höylä;
 • mittanauha ja kynä;
 • kynnet ja vasara (vaihtoehtoiset ruuvit ja ruuvitaltat).

Tässä on vaiheittainen ohje ylhäältä luodun luuston luomisesta:

 1. Pohjan suojelemiseksi aseta vedenpitävä materiaali päälle. Ruberoidi on aivan oikeassa. Aseta se 2-3 kerrokseen.
 2. Aloita kokoonpanon WC-kerroksen kokoaminen. Ihannetapauksessa käytä palkkeja 50x50 mm ja levy 40 mm. Siinä älä unohda tehdä teknistä reikää kehyksessä. Suositeltu halkaisija on vähintään 30 cm.
 3. Nyt voit rakentaa rakenteen etu- ja takaseinät. Näiden visuaalisten piirustusten ansiosta voit nopeasti toistaa mitä näit. Ja mitat auttavat sinua tekemään työsi. Kuvassa on takan wc-takaseinä.
 4. Tee seinien muodostaminen erilliselle pinnalle. On parempi käyttää palkkia, mutta vaihtoehtoinen alusta on 50 mm. Kuva altaan etuseinän alla.
 5. Kun nämä kaksi osaa ovat täysin valmiita, voit kiinnittää ne rakenteen pohjaan.
 6. Nyt on aika luoda reunus sivuseinille, joka toimii katona. Jos aiot asentaa kattotiiliä, kotelo voi olla 20 mm: n kaltevuus.
 7. Itse asiassa kaikki monimutkaisimmat asiat jäävät jäljelle. Nyt se on jopa yksityiskohtia. Olet jättänyt lopettamaan majan, nimittäin - asentamaan ovea, luistelemaan luistin, voittamaan seinät vuorauksella ja asettamaan katemateriaalin. Työ ei ole vaikea, mutta vie vähän aikaa.

Ja puisen linnoituksen suojaamiseksi valmiin rakenteen on oltava antiseptistä. Voit jopa ostaa puun erikoismaalin ulkoilutyöhön ja tehdä vessapussista vieläkin kauniimman.

Vihje! Älä suosittele metallisten kateaineiden (kuten aaltopahvin, metallin jne.) Käyttöä, sillä sen sisällä on kesällä uskomattoman kuuma. Metalli on hyvin lämmitetty ja pitää lämpöä pitkään. Ja wc: lle on hyvin huonoa.

Se on kaikki. Rakennus on valmis. Suunnittelu on käyttövalmis. Voit olla ensimmäinen käyttää sitä liiketoiminnassa. Katso videota siitä, miten luoda muotoilu omilla käsillänne.

johtopäätös

Prosessin luominen esikaupunkialueella sijaitsevalle majalle ei ole helppo asia. Tähän tarvitaan vain aikaa. Työ on niin yksinkertaista, että valmiin rakenteen voi tehdä päivän aikana. Ja jos pyydät apua, voit hallita sitä nopeammin. Voit jakaa näyttökertoja kommentteihin. Oletko onnistunut tekemään WC-istuimen tällaisessa järjestelmässä? Yritä selvittää vastaus tähän kysymykseen.

 • Lämmin WC mökissä

 • Polykarbonaatin valinta kasvihuoneeseen

 • Wc-vessassa

 • Kuinka tehdä ristikkäitä kasvihuoneissa?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map