Modulaariset huonekalut lastenhuoneeseen

Modulaariset huonekalut lastenhuoneeseen

Valitse huonekalut päiväkoti ei ole helppo tehtävä. On tärkeää muistaa, että se kasvaa lapsen kanssa, toisin kuin "aikuisten" huonekalut, joka ei muutu. Yksi kätevimmistä vaihtoehdoista on lastenhuoneen modulaarinen huonekalut.

Hyödyt modulaarisista huonekaluista

Modulaarinen huonekalut on saatavana sarjaan, josta voit valita haluamasi tuotteet. Ne on yhdistetty muotoiluun, ne voidaan järjestää eri tavoin huoneeseen. Tarvittaessa voit ostaa tarvittavia kohteita (moduuleja), esimerkiksi ostaa kirjoituspöydän, kun lapsi siirtyy kouluun.

Mukana on myös valmiita sarjoja, jotka koostuvat useista moduuleista, joten ne voidaan sovittaa 3 vuoden ikäisille lapsille ja koululaisille. Ja jos on toinen lapsi, voit varustaa yhdelle huoneelle kahdelle lapselle. Huonekalusarjan suunnittelu taimitarhalle ei muutu pitkään aikaan, joten voit löytää sopivat moduulit usean vuoden kuluttua.

Modulaariset kalusteet lapsille tehdään useammin muutosmahdollisuuksin. Esimerkiksi vuodesohva tai pöytä voidaan usein koota oikealle ja vasemmalle puolelle, kuten kuvassa. Myös iso asu avolouhokselle on huonekalu, säädettävä korkeus. Voit jättää julkisivut auki tai ripustaa ovia, modulaariset sarjat tarjoavat tämän.

Toinen etu modulaaristen kalusteiden - lisääntynyt lujuus. Tämä tarkoittaa, että aktiivisille lapsille moduulit ovat ensisijainen vaihtoehto. Kaiken tämän ansiosta modulaariset kalusteet kestävät kauemmin kuin tavallinen kaappi.

Se on suunniteltu siihen, että sinä aika ajoin järjestää tai purkaa sen yhdistämällä sen muihin elementteihin. Pakkaukseen on liitettävä yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Ensimmäistä kertaa voit koota huonekalut päällikölle, mutta jos haluat tehdä uudelleenjärjestelyn huoneesta tai täydentää sisustusta uusilla moduuleilla, sinun on kerättävä se itse.

Huonekalujen modulaariset huonekalut ovat tavallisesti pienempiä kuin normaalikokoiset lastenhuoneen kalusteet, painaa vähemmän. Se voi olla sekä kotelo että sisäänrakennettu.

tarvikkeet

Lasten huonekalut valmistetaan tavallisesti seuraavista materiaaleista:

 • MDF,
 • lastulevy,
 • puurakenteesta.

Puu on turvallisin ja ympäristöystävällisin materiaali. Useimmiten löydät mäntyä, joka on halpaa. Tämän puuvillan haittana on pehmeys, on helppo jättää hampaat ja naarmut tällaisiin huonekaluihin. Myös edullisia ovat koivu-, pyökki- tai tammi-malleista tehdyt kalusteet ovat paljon kalliimpia, mutta kestävämpiä. Lasten huonekalujen kestävyys ei kuitenkaan ole aina tärkeä, sillä lapsen kasvun myötä joitakin kohteita on muutettava.

Järjestelmä sisältää paitsi puutavaran myös huonekalualan, jotka ovat halvempia.

Myös lapselle on turvallista käyttää MDF: tä, mutta se on valmistettu kokonaan puupölyltä käyttäen myrkytöntä liimaa. Ylhäältä MDF peitetään suojaavalla kerroksella, joka suojaa pintaa naarmuilta ja helpottaa märkäpuhdistusta.

Lastulevyä on halvin vaihtoehto, mutta se voi vapauttaa haitallisia aineita (formaldehydiä). Tämä ei koske kaikentyyppisiä materiaaleja. Lastulevyä on useita lajikkeita, jotka valmistetaan GOST- tai E-1-luokan mukaisesti ovat turvallisia. Tämän materiaalin huonekalut olisi myös upotettava (maalattu tai laminoitu) hyllyjen ja muiden osien kaikkiin osiin - niiden kautta formaldehydi erittyy aktiivisesti. Huonekaluista ei voi laittaa lastulevyä akkuun.

Miten valita ja ostaa hyviä huonekaluja

Lasten modulaaristen huonekalujen valinta on suunniteltava huolellisesti. Riippumatta siitä, onko sinulla poika tai tyttö, huonekalujen pitäisi olla

 • turvallinen,
 • kaunis
 • toimiva.

Kun ostat, kiinnitä huomiota huonekalujen laatuun. Sen pitäisi olla hyvin kerätty, että sillä ei ole epämiellyttäviä hajuja, näkyviä vikoja. Siksi on parempi ostaa huonekaluja, joissa voit katsoa sen elävää, koskettaa ja tarkistaa osia. Verkkokaupat tässä tapauksessa - ei paras valinta, jos niillä ei ole näyttelytilaa. Ne säästävät aikaa, mutta valmiin version laatu saattaa olla heikko tai yksinkertaisesti erilainen kuin kuvassa näkyvä.

On suositeltavaa ostaa tunnettujen valmistajien tuotteita. Myös ostaessasi pyydä turvallisuustodistus ja hygieeninen todistus. Tuotteet on valmistettava turvallisista, ympäristöystävällisistä raaka-aineista.

Siksi korkealaatuiset lasten huonekalut eivät voi olla halpoja, se on syytä muistaa. Ei kannata kaivata halvempaa ja ostaa sitä markkinoilla, on parempi mennä erikoisliikkeeseen, jossa tuotteiden laatu voidaan tarkistaa. Kun ostat, selvitä toimitus- ja kokoonpanokustannukset.

Mitä tulee suunnitteluun, sinun ei tarvitse kiirehtiä äärimmäisyyksiin ja ostaa liian kirkkaita - se voi yllyttää lapsen, varsinkin jos hän on jo hyperaktiivinen - ja liian hämärä - sen jälkeen, kun se on huonekalu lapsille. On parempi valita pastellisävyisten kuvioiden malli, mutta muutamia kirkkaita aksentteja.

Yleensä lastenhuoneeseen:

 • vakiokaapit (swinging tai coupe) vaatteille ja kirjoille,
 • seinäkaapit tai hyllyt,
 • telineet,
 • pöytä
 • sänky, joskus yhdistettynä muihin kohteisiin,
 • työpöydän huonekalut (kirjoituspöytä, tuoli, telineet jne., usein ne tehdään tilauksesta),
 • lasten kulmat hyllyillä,
 • jossa on eri laatikoiden lukumäärä.

Ennen ostamista voit luoda useita sisätiloja tietokoneohjelmaan, se voidaan tehdä yhdessä salonkiyrityksen konsultin kanssa ja voit itse. Modulaariset huonekalut tarjoavat vapauden järjestää lohkot huoneen ympärille, mutta jos tarvitset huonekaluja, jotka eivät ole vakiokokoisia, jotkut yritykset voivat tehdä sen tilauksesta.

Tytölle ja pojalle

Modulaariset sarjat voivat olla pojille, tytöille ja universaaleille. Ei ole välttämätöntä tehdä poikan huoneessa sinisiä sävyjä, mutta tytön huone - vaaleanpunaisena. Hyvä vaihtoehto olisi huonekalu puuhun tai puuhun, mutta värilliset julkisivut.

Tytön huoneessa pitää ripustaa peili, se voi olla osa pukeutumispöytää. On myös tärkeää, että vaatteet vaativat vaatteita, joista tytöllä on yleensä enemmän.

Pukujen sarjat tai huonekalusarjat voidaan tehdä meri-, merirosvo- tai urheilutyyliin. Teini-ikäisille sopii tiukempia vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin nykyaikaiseen tekniikkaan.

Ja mitä sinun tarvitsee tietää ostaa yksittäisiä huonekaluja?

Sänky

Lastenhuoneessa voit laittaa sängyn, ja taitettava sohva tai sohva. Tässä on tärkeää, että kehys on tukeva ja patja - ortopedinen, sileä ja ei liian pehmeä, hypoallergeenisellä täyteaineella. Pesulaatikoiden säilyttämiseen tarvitaan, jos ne sijaitsevat sängyn pohjalla.

Voit valita parvihuoneen, jossa on pöytä tai leikkialue ja kahdelle lapselle - kerrossänky. Kun ostat tällaisia ​​malleja, kiinnitä huomiota toisen kerroksen vahvaan aidat ja turvalliseen portaikkoon. Muuten, portaissa voi olla laatikoita tai kaappeja. Bed-parvi voi olla ei vain katon alla, myös pienempiä vaihtoehtoja.

kaapit

Kaapin tulee olla riittävä vaatteiden, kirjojen ja lelujen sijoittamiseksi. Suljetun vaatekaapin lisäksi tarvitaan hyllyjä ja hyllyjä.

Kaapit eivät saa olla kovin korkeita - korkeintaan 180 cm. Niiden on oltava vakaita, jotkut mallit on kiinnitetty seinään. Lapsella pitäisi olla mukava käyttää kaappeja, joten niiden syvyys ei saa ylittää 50-55 cm, ja kirjahyllyissä optimaalinen syvyys on 25 cm.

pöytä

Esikoululaiselle tarvitset pöydän, joka on kirjoitettu opiskelijalle. Sen pitäisi olla lapsen kasvun mukaan. On suositeltavaa valita mallit, joissa on pyöristetyt kulmat. Taulukko on sijoitettava siten, että valo putoaa vasemmalle, jos lapsi on oikealla kädellä ja oikealla, jos hän on vasenkätinen.

Pöydän tarvitsee vakaa tuoli, jossa on korkea selkä. Se on myös valittava kasvun mukaan. On hyvä, jos pöytää ja tuolia korkeutta säädetään.

Vaihtoehdot kahdelle lapselle

Jos huoneessa on kaksi lasta, voit jakaa sen värillä. Lasten modulaariset huonekalut mahdollistavat huoneen sisustuksen yhdellä tyylillä, mutta eri väreillä. Tämä pätee erityisesti lapsen veli ja sisar. Tässä tapauksessa voit valita sekä klassisia että teemamalleja, esimerkiksi tehdä poikasta sängyn kirjoituskoneella ja tytölle - keijukylän muodossa.

Voit myös ostaa erikokoisia huonekalujen sarjoja, mutta yhtä muotoa. Modulaarisia huonekaluja on yleensä saatavana eri väreissä, joten voit valita oikean tai asentaa kaksi samanlaista, mutta eri väriä kahdelle lapselle.

Saatavilla on myös valmiita huonekaluja kahdelle lapselle. Ne voivat olla esimerkiksi kerrossänky, ei välttämättä perinteinen muoto. Alempi taso voi olla kohtisuorassa ylempään, ja kaappi voi toimia ylemmän sängyn tuen roolissa. Nämä sarjat vaativat vähän tilaa. Niihin voi kuulua myös erillinen kaappi, hylly, kirjoituspöytä.

Koululaisille

Kun rakennat tilaa kouluikäiselle lapselle, muista kuunnella hänen toiveitaan. Lapset pitävät paitsi sinun, myös lapsen.

Jos olet hankkinut esikoululaiselle modulaarisen sarjan, ei ole vaikeaa vaihtaa huoneeseen koulunkäynnin aikana: riittää ostamaan kirjoituspöytä, mukavat tuolit, hyllyt ja reunustimet oppikirjoille ja muistikirjoille.

Koulun pojalle tärkeä osa on tietokoneen työpöytä. Se voi olla kulmikas ja tavallinen, samoin kuin työskentely tai pöydäteline.

Työpöydällä on useita hyllyjä: järjestelmäyksikkö, näyttö, lisävarusteet. Se on pienikokoinen, ehkä liian pieni. Myös tällaisilla pöydillä on usein liukuva hyllynäppäimistö, joka ei aina ole kätevää. Taulukoiden haittana on se, että pöydän yläpuolella on hyllyt, joiden vuoksi et voi venyttää jalkoja. Lisämateriaaliin kuuluu ylähyllyt, joihin voit lisätä levyjä ja muita asioita.

Tavallinen taulukko (työskentely) sopii, jos hän suorittaa kirjoittamisen tehtävän. Hänen pöydänsä on suurempi ja hän vie enemmän tilaa.

Koululaisille sopivat myös sarjat, jotka eivät koostu erillisistä osista, mutta ne kootaan yhtenä yksikkönä. Niihin voi kuulua esimerkiksi parvi, jossa on pöytä tai kaappi, joka voidaan koota eri yhdistelmiksi. Tällaisia ​​malleja tuotetaan yhdelle tai kahdelle lapselle.

Lasten huonekalujen valmistajat

Monet venäläiset ja ulkomaiset yritykset tuottavat lasten modulaarisia huonekaluja. Kotimaisten valmistajien joukosta on mahdollista huomata:

 • "Shatura Furniture" - tuottaa useita erilaisia ​​lasten modulaarisia huonekaluja eri värejä ja kokoja, materiaaleja käytetään LDPS ja MDF,
 • "Borovich-huonekalu" - tuottaa modulaarisia kalusteita lastulevystä, MDF: stä ja massiivipuusta myös eri väriratkaisuissa,
 • "Favorite House" - tuottaa huonekaluja klassisena muotoiluna ja teemalla sarjakuva-sarjassa.

johtopäätös

Modulaarinen huonekalut sopii erinomaisesti lastentarhaan. Tärkeimpiä etuja ovat järjestelyn vapaus, kyky ostaa tarvittavia tuotteita, kun lapsi kasvaa, muutosmahdollisuus (korkeuden säätö, kokoonpano yhdelle ja toiselle puolelle, kyky poistaa kaapin ovet). Tällaiset huonekalut valmistetaan sarjojen tai valmiiden sarjojen muodossa.

 • Lastenhuoneen kalusteet

 • Huone: teini-ikäinen: sisustus

 • Lasten huonekalut tytöille

 • Pehmeä lattia lastenhuoneeseen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map