Makuuhuone maalaistyyliin

Makuuhuone maalaistyyliin

Maalaistyyli tai, kuten tavanomaisesti kutsutaan, maa on erityisen kiinnostava megacityjen ja pienkuntalaisten asukkaille. Lähes kaikki, jotka ajattelevat lepoa, edustavat maalaismökkiä tai viihtyisää talonrakennusta, jossa voi rentoutua paitsi kehoasi, myös sielusi. Useimmiten maan tyyliä käytetään keittiön ja ruokailuhuoneiden järjestämiseen, mutta huoneissa ei ole mitään orgaanista.

Maalaistyylinen huone on tilava, valoisa huone, joka on täynnä söpöjä pieniä asioita ja miellyttäviä massiivisia huonekaluja (kuten tässä kuvassa).

Maatyypin pääpiirteet

Kylän tyyliin ominaisuuksia, kuten:

  • ekologinen yhteensopivuus;
  • yksinkertaisuus;
  • luonnollisuutta;
  • valossa;
  • mukavuutta;
  • pastellivärejä.

Ilman näitä ominaisuuksia on vaikea kuvitella maalaistyylisen huoneen suunnittelua. Muussa suunnassa on melko vaatimaton: voit kokeilla huonekaluja, tekstiilejä, lisävarusteita, leikata.

Makuuhuoneessa on oltava lepo ja mielenrauha - ja tämä on tärkein edellytys!

Mitkä viimeistelymateriaalit soveltuvat makuuhuoneeseen

Ensinnäkin on valittava vain luonnonmateriaaleja. Maa ei ole sellainen tyyli, johon rakennusmarkkinoiden uutuudet sopivat, konservatismi on tässä sopivampi.

Vihje! Kaikki luonnollinen on tänään erittäin kallista. Voit säästää huomattavasti viimeistelyaineita, mutta voit ostaa keinotekoisia.

Vain ne on jäljitettävä luonnollisen viimeistelyn laatuun: kivi, puu, kangasvastike.

Paras kattavuus makuuhuoneen seinät maan tyyli on maali. Vain väriaineet ovat parempia valita paksuiksi, jolloin sovelluksen jättäminen tekstuurin jälkeen antaa värien sakeuden. Ei ole suositeltavaa kokeilla koristeellisia ja venetsialaisia ​​laastareita, vaikka ne jäljittelevät luonnollisia materiaaleja, mutta niitä pidetään liian kalliina ja pretensoitavina yksinkertaisen maalaistyyliin.

Voit yrittää levittää seinälle kuvioitua laastaria ja maalata ne sitten lempeällä, rauhallisella värillä (kuten kuvassa).

Mutta on parempi loppujen lopuksi peittää makuuhuoneen seinät tapetilla. Vinyyliä, välilasiaa ja lasikuitua on lykättävä toiseen tapaukseen - maan tyyliin ne näyttävät hankalilta. Paperi näyttää paljon harmonisemmalta, tässä tapauksessa paperi taustakuva on parempi kuin kalliit kuvioidut päällysteet.

Sopivin vaihtoehto on kangaspäällysteet. Puuvillan, liinavaatteiden, chintzin taustakuva - täydellinen ratkaisu makuuhuoneen seinille maan tyyliin. Taustakuvaksi tulee olla rauhallinen, parempi mustavalkoinen. Kasviskoru, pieni kukka tai herneet sopivat myös maan tyyliin, mutta heidän kanssaan on helppo liioitella. Siksi on parempi rajoittaa väri viimeistely vain osa seinistä tai vain yksi niistä. Erinomainen esimerkki näkyy kuvassa. Tehokkain ulkonäkö tapetilla koristeena seinään sängyn päällä, ja muut seinät voidaan maalata yksivärisellä tai liimattu taustakuvaksi.

Maan makuuhuoneen lattian pitäisi olla luonnollinen ja lämmin - nämä ovat tärkeimmät kriteerit. Paras suunnitelma on höylätty lauta, erityisesti tammi.

Suositus! Jos ostat luonnollista tammaa - liian kallis, se voidaan korvata parketilla tai laminaatilla. Vain valita levyn värit, lähellä luonnollista puuta.

Puulla voit kokeilla sen tekemistä mielenkiintoisemmaksi. Esimerkiksi kattaa puinen lauta lakalla, kyllästys, tahra. Tämä tekee puun varjosta epätasainen, korostaa sen koostumusta. Erilaisesta puusta peräisin olevat lattiat näyttävät hyviltä, ​​vain on hyvä maku, jotta ne voidaan jakaa osaavasti.

"Kylän" makuuhuoneen katon on oltava valkoista. Ja kohta. Aikaisemmin värjäykseen käytettiin kalkinpoistoa, nykyään se on moderni materiaali - vesipohjainen maali. Tällainen päällyste virkistää kattoa, ei vahingoita terveyttä eikä vaivaa tilaa, kuten ripustettuja tai jännittyneitä rakenteita.

Koristele katto voi olla kuvioitu kipsi, vain tehdä se varoen - voit helposti pilata kaiken. Luotettava menetelmä on puupalkit. Kattoon ulottuvat katot voivat olla paitsi laakereita myös koristeellisia. Tätä varten ei saa käyttää massiivipuuta todellisia palkkeja vaan räjähtää laatikon tai muovisten paneelien levyiltä.

Kattopalkkien värin on oltava sopusoinnussa huonekalujen ja makuuhuonekalujen kanssa. On parempi olla tekemättä niitä liian tummilta, hiljaisemmilta ja luonnollisilta sävyiltä.

Vihje! Tässä valokuvassa näkyy win-win -vaihtoehto - valkoinen palkki valkoisella katolla.

Ikkunat ja ovet

Ovien maan tyyli makuuhuone on tehtävä massiivinen. Suuri, jos se on massiivipuusta valmistettu kangas. Korvaava kallis ovi voi olla yksinkertaisempi muotoilu, mutta sen on oltava täysin puinen - ei tarvita lasia eikä muovia täällä.

Mitä suurempi ikkuna makuuhuoneessa, sitä parempi. Maan tyyliin auringonvalolla on tärkeä rooli - sen täytyy tunkeutua huoneeseen kaikkialta, heijastuu peileihin, joita monimutkaisevat seinien ja katon valkoiset värit.

Ikkunoiden kehykset voivat olla joko valkoisia tai ruskeita, jäljittelemällä luonnollista käsittelemätöntä puuta. Erinomainen ulkonäkö keinotekoisesti vanhentuneita kehyksiä ja sillat, korostaen yksinkertaisuuden "kylä" tyyliin.

Makuuhuoneen huonekalut maalaistyyliin

Huonekalujen tärkein vaatimus on luonnonmukaisuus. Makuuhuoneen maalaustyylissä kaikkien huonekalujen on oltava puisia. Se voi olla suunnittelija sarjaa, erotettu toisistaan ​​koko huoneeseen, ei yksiselitteisesti. Tai käsittelemättömistä mäntylevyistä tehtyjen "kömpelöiden" töiden karkea huonekalu.

Näyttää kauniisti värillisiä huonekaluja, valitse valo sävyjä varten: valkoinen, kerma, sininen, pistaasipähkinä.

Makuuhuoneen keskeinen elementti on sänky. Maalaistyyliin sopivia ovat pienet, kelvolliset sängyt pienille jaloille. Sängyn on oltava leveä ja mukava. Sänky itse voi olla puusta, mutta pienet kaiverrukset ovat sallittuja. Toinen vaihtoehto on taottu pääty, tässä tapauksessa taiteen taonta on löydettävä myös muilta sisustustuotteilta harmonian säilyttämiseksi.

Sängyn lisäksi makuuhuoneessa on oltava muitakin huonekaluja, yleensä maan tyyliin on ominaista suuri määrä käytännöllisiä ja yksinkertaisia ​​huonekaluja. Tämän täytyy välttämättä olla lipasto, vaatekaappi, pukeutumispöytä tai yöpöydät, pöytä ja tuolit.

Vaatekaappi tai sisäänrakennettu vaatekaappi ei ole maakoodin vaihtoehto. Tässä on parempi laittaa vaatekaappi jalkoihin, täydentää sitä suurella laatikolla (kuvassa).

Huonekalut sijoitetaan makuuhuoneeseen kaaokseen, ei noudattamatta tiukkoja viivoja ja jonkinlaista järjestystä. Pitäisi olla mukava ja kaunis! Jos makuuhuoneen tilan sallii, voit laittaa suuren pukeutumispöydän peiliin puu- tai pajukehyksessä. Ja myös - pöytä ja useat tuolit, kun taas tuolit voivat olla yhtä pehmeitä tai puisia, ja pöydän on parempi valita yksinkertainen, karkea ja massiivinen.

Tärkeää! Puutavaran ja taotun huonekalujen lisäksi maalaustyylisessä makuuhuoneessa voit käyttää pajun sisustustuotteita.

Makuuhuoneen tekstiilit

Makuuhuone on maan tyyli - tekstiilien maailma. On olemassa monia verhot, peitteet, lautasliinat, peitot ja tyynyt. Kaikki tämä olisi valmistettava luonnon kankaista: puuvillaa, pellavaa, puuvillaa, villaa.

Sängyssä voit valita sängynpeitteen herkän kalkkikiven tai pienen herneen, höyhenpeitteen. Patchwork huovat ja peitot näyttävät hienolta, jos makuuhuoneen omistaja tekee ne.

Ikkunoiden verhot ovat parempia valita monofoniset, läpikuultavat. Valoisassa makuuhuoneessa ne tuhlaavat auringon säteet, eivätkä estä niiden tunkeutumista sisään. Verhoja kukassa tai kasvullisen ornamentin oletetaan.

Tyynyt sängyllä pitäisi olla paljon. Ja kaikkien pitäisi olla erilaisia: sekä kooltaan, että tekstuurina, väreinä. Maatyyleissä voit sekoittaa paljon sävyjä, mikä tärkeintä, älä käytä välkkyviä, kirkkaita värejä. Ikään kuin aurinkoisat värit - tämä on mitä tarvitset makuuhuoneen maalaustyyliin (esimerkki valokuvassa).

Brodeeratut paneelit, neuletiivisteet, makrame ja pöytäliinat - kaikki tämä täydentää orgaanisesti maan makuuhuoneen, tekee siitä viihtyisemmän ja "asumisen".

Lattialle on tehtävä punottu matto, laastari ruudullinen tai luonnollinen turkki. Pehmeä katto ei saisi peittää koko lattiaa, tarpeeksi pieni matto lähellä sänkyä.

Lisävarusteet ja sisustus makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen makuuhuoneessa tarvitaan yksinkertaisesti iso puinen rinta. Se voi olla karkea puu tai runko, joka on vuorattu kankaalla. Se on asennettu sängyn jalkaan ja sitä käytetään vuodevaatteiden, tyynyjen ja muiden tekstiilien säilytykseen.

Toinen yksityiskohta on ruutu. Muotoseinä käytetään vaatteiden vaihtamiseen, ja nyt se on vain sisustuselementti. Puusta, pajusta, kuvakudoksesta tai muusta kankaasta - näytöllä on yhtä aikaa tilaa sozier, ja maan tyyli on tunnistettavissa.

Lisävarusteet makuuhuoneessa pitäisi olla paljon. Se voi olla antiikkiesineitä, välineitä, moderneja yksinkertaisia ​​asioita. Käsityön sisustus näyttää hyvältä: puusta, savesta, kangasta.

Lukuisia huonekaluja makuuhuoneessa on koristeltu figuurilla, maljalla, kannulla, kelloilla, levyillä ja muilla esineillä. Seinillä voit ripustaa pyöreitä tai soikeita peilejä, paneeleita tai maalauksia puukehyksissä.

Valaistuksessa voit valita alkuperäisiä kynttilänjalkoja, sohvia ja lattiavalaisimia väärennetystä metallista, puusta ja kankaasta.

Tulokset ja suositukset

Luo makuuhuone maan tyylillä on tyhjästä. Tässä tapauksessa ei ole mahdollista muuttaa hieman jo olemassa olevaa mallia, jossa otetaan käyttöön "maaseudun" motiivit ja yksinkertaisuus. Suunnittelukäytäntönä on yksinkertaisia, kansan- tai etnisiä tyylejä, jotka maksavat eniten.

Näihin luonnonmateriaalien alueille välttämätön, käsintehtyjä kohteita tänään ovat erittäin kalliita ja eksklusiivisia. Siksi ennen kuin voit luoda makuuhuoneen maalaustyylin, sinun on punnittava materiaalikapasiteettia ja kysyttävä suunnittelulta. Ja näet valokuvan tai videon likimääräisen tuloksen.

  • Makuuhuone high-tech-tyylillä

  • Makuuhuone on barokkityylinen

  • Makuuhuone beigenvärillä

  • Valkoinen makuuhuone

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map