Lämpötila ja kosteus Venäjän kylvyssä

Lämpötila ja kosteus Venäjän kylvyssä

Menestyksekäs lämpötilan ja kosteuden yhdistelmä voidaan pitää vaihtoehtona, jossa tunnet parhaiten, mahdollisimman mukavaksi ja rennoksi. Paljon, mutta ei kaikki, riippuu fyysisestä hyvinvoistasi ja kyvystä kuljettaa kuumaa höyryä venäläisessä kylvyssä. Höyryn laatu määräytyy suurelta osin höyryhuoneen kosteuden ja lämpötilan mukaan.

Mikä höyry venäläisessä kylvyssä on erilainen kuin sauna

Uskotaan, että sauna on kuuma ja kuiva uuni, jossa henkilö nopeasti menettää kosteutta, kuivataan, ylikuumenemisen ja sen seurauksena - ponnahtaa ulos höyryä muutaman minuutin kuluttua sen jälkeen, kun se on ylittänyt kynnyksen. Vakio saunaolosuhteet - lämpötila alle 100noinC ja kosteus 15%. Kun kosteus korotukset tulevat ns kynnys suvaitsevaisuuden, kun mies, vaikka terveeltä, alkaa tukehtua pois polttava toiminnan kuuman kostean ilman limakalvoja ja keuhkoja.

Venäläinen kylpy on paljon yksinkertaisempi ja pehmeämpi monin tavoin. Optimaalinen lämpötila venäläisen kylpyammeen höyryhauteessa on harvoin yli 65-70noinC. Jos vertaamme ehtoja, näemme, että venäläisen kylpyammeen ja saunan lämpötila on yhtä tarpeellinen, vaikka se eroaa 20-30noinVaikka kosteus vaihtelee kahdella tai kolmella kerralla. Siksi tärkein ongelma venäläisessä kylvyssä ei ole höyryhuoneen korkea ilmanpaine vaan sen liiallinen umpeutuminen.

Venäläisen kylvyn kevyen höyryn korjaus asiantuntijoiden mukaan tapahtuu noin näin:

  • Ensinnäkin höyryhuoneen seinät lämmitetään, mikä on höyrysaunassa tarvittavan ilman lämpötila - omistajat päättävät, mutta useimmiten jopa 50noinEn enää. Huolellisesti lämmitä höyrysaunan puun pinta, mikä lisää lämpöeristyksen tehokkuutta. Lämmitetyt seinät ovat venäläisen kylpyammeen vaalean parin takuu.
  • Lämpimässä, mutta lämmittämätön venäläinen kylpy höyryuunissa asetetaan pieni tilavuus kuumaa vettä, joka on yhden tunnin ajan vähitellen täyttää höyrysauna bathhouses helppo ja lämmittämätön höyryä;
  • Tarvittavan kosteuden saavuttamisen jälkeen leivonta uuniin maksimiin ja lämmitä yhteen polttopuualusta, kunnes ne poltetaan kokonaan. Ilmakehä lämmittää jopa 65noinYhdessä ja pysyvästi yhdessä tarvittavan höyryn kuivumisen tunnin sisällä.

Tämä höyry on helpoin ja hyödyllisin.

Vihje! Kevyen lämmön saamiseksi perinteisessä venäläisessä kylvyssä on hyödyllistä käyttää höyrygeneraattoria, joka tuottaa syttymätöntä virtausta, mutta joka on kyllästynyt pieniin pisaroihin.

Venäjän kylvyssä oleva lämpö nousee hitaasti ja helposti poistuu ilmanvaihdon tai tavanomaisen tuuletuksen avaamisesta.

Kuinka nousta venäläiseen kylpyyn ilman virheitä

Paras vaihtoehto olisi olla sallimatta järjestämistä höyryn venäläinen sauna ajelehtia, ja pätevästi lämmittämään kylpylässä ja lämmittää itse tai yritys, kun taas höyrysaunassa todellinen kevyt pari venäläinen sauna. Käynti saunaan muutamalla napautuksella on myös täysin mahdollista, mutta joka kerta ennen ilmankosteus ja lämpötila kohdistuksen uusitaan uudella tavalla. Kuinka nopeasti höyryä höyrysaunassa tullaan "puuhastelun" uudessa lähestymistavassa, se riippuu laitteesta ja pätevä johto lämmittimen ja ikkuna.

Kun höyryhuone on tullut, 20-30 minuutin kuluttua keho sopeutuu lämpötilaan ja kosteuteen, ja höyryhuoneen jäähtyminen ilmestyy. Seinien hyvä lämmöneristys ja hyvä kivi-uuni saavat hyvän parin tunnin tai kahden. Kylvyssä, jossa on terässubuletti, venäläisen höyryhuoneen todellinen höyry kestää enintään puoli tuntia.

Yleiset virheet

Tyypillinen höyryvirhe on pidettävä uunin laella ylimääräisen veden kanssa. Tässä tapauksessa venäläisessä kylvyssä jonkin aikaa, jotain turkkilaista hammaa muodostuu. Jälkeen kymmenen minuutin kuluttua höyry huone alkaa jäähtyä nopeasti, koska korkea kosteus on kosteutta ja epämukavuutta. Vieläkin pahempaa, jos liesi kuumennetaan kuumaksi, lisää vettä uuniin ja höyryä höyryä huoneeseen kuumalla kostealla pilvellä, josta on mahdotonta hengittää.

Ensimmäisessä tapauksessa on poistettava höyryhuone, korjattava uunin työ ja poista vesi uunista. Uuden osan täyttämisen jälkeen ja uunin lämpenemisen jälkeen, kun höyrysauna lämpiää, on suositeltavaa avata salpa ja poistaa suurin osa höyrystä höyryhuoneen jäähdytetyllä ilmalla. Antaessasi huomattavasti lämpöä höyryhuoneen ilmakehään päästä huoneeseen ja pienissä osissa lisäävät huoneen ilman vesipitoisuutta.

Joskus toimivat kastike kuumaa vettä kivet korvata alumiini pulloon tilavuus pari litraa vettä, josta kautta laskostetun putken tippuu vettä kuuma kivet uuniin.

Vihje! Erityisen tehokas on se, että kiviä kastellaan vedellä ja lämmitetään kuumennetulla uunilla pyyhellä tai vanerilla. Yksittäiset mestarit pystyvät järjestämään todellisen kevyen höyryn, joka on tyypillistä venäläiselle kylvylle 10-15 min.

Toisessa tapauksessa on parempi säätää märkää ja kiehuvaa ilmapiiriä höyryhuoneen huoneesta. Lämpötila venäjän kylvyssä laskee ja kosteus tasaantuu. Voit avata ovet pukeutumishuoneessa ja odotella kuumaa ilmaa kylvyn tiloista ajaa kuumaa pilviä tuuletukseen.

Valon höyryn salaisuus

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on ehdottaa saunan ja venäläisen kylpyammeen yhdistelmää yhdessä höyryhuoneessa. Tämä menetelmä ei ole kaikille miellyttävää, mutta monissa tapauksissa se sopii, jos ihmiset pitävät eri lämpötilajärjestelmiä yrityksessä.

Menetelmän ydin on seuraava. Aluksi höyryhuone lämpenee korkeimpaan lämpötilaan ja matalaan kosteuteen. Tällaisessa saunassa voi hikoilla niitä, jotka pitävät suomalaisesta "brazierista". Tänä aikana suurin osa kivestä on lämmitetty maksimiin, joten höyryhuoneen ilmanvaihto on avattava lisäämällä kosteutta saunakäyttöön pienillä annoksilla kuumaa vettä.

Jos höyryhuoneen syöttö- ja poistoilmasyötön työpaneelit on järjestetty oikein, ylimääräinen höyry suoritetaan huoneesta ja höyryhuoneessa muodostuu vakiomääräinen kosteuspitoisuus. Hieman lisääntynyt ilman lämpötila laskeutuu nopeasti hyväksyttävään 60-65 ° C: seennoinS.

Tärkeintä on - kuuman celsiusilmakehän jälkeen korkea kosteus ja alentunut lämpötila näyttävät mukavalta ja miellyttävältä. Mutta hikoilla tällaisella kontrastilla, sinulla on oltava normaali paine ja terve sydän.

johtopäätös

Menestys hyvä höyry venäläinen sauna riippuu pitkälti järjestelyn kaikki sen osat, mutta tärkein vaatimus on, että Venäjän uunin avulla pitää vakaan lämpötilan saunan ja kosteus säätää lämmittimen ja ilmanvaihto.

  • Patikointi-kylpytynnyri

  • Uunin suunnittelu Venäjän kylpyyn

  • Mikä on ekokylpy

  • Mikä on ero venäläisen kylpyammeen ja suomalaisen saunan välillä?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map