Korjaustiivisteet vessassa ammeessa

Korjaustiivisteet vessassa ammeessa

Veden laadusta ja jäykkyydestä riippuen kylvyssä olevan sekoittajan keskimääräinen käyttöikä on 5-7 vuotta. Jos mikseriä ei ole tehty Kiinassa, mikä myös tapahtuu, on mahdollista, että ankkuri ja nosturit elävät 10-15 vuotta. Joka tapauksessa ensimmäiset kuluneisuuden merkit näkyvät noin kolmessa vuodessa, kun vesihana alkaa vuotaa, syntyy ongelma, miten tiiviste voidaan vaihtaa kylpyhuonehanaan. Tähän mennessä useimmiten on korjattava akseli- ja patruunoiden nosturit. Tämän tyyppisiä sekoittimia käytetään melko laajalti, vaikka ne korvataan asteittain keraamisilla levyillä varustetuilla venttiilijärjestelmillä.

Kylpyhuone Hana Rakentaminen

Yksinkertainen, ensisilmäyksellä sekoitus kylmän ja kuuman veden toimittamiseen kuuluu yli kymmenestä perusosasta:

  • Epäkeskoiset liittimet, joissa on liitosmuttereita. Niiden avulla sekoitin asennetaan putkien kierteisiin päihin kylmällä ja kuumalla vedellä. Jokainen kahdesta kiinnitysmutterista on suljettu kierteillä, joissa on teflonnauha ja kumitiiviste.
  • Kaksi hanat kuumaa ja kylmää vettä varten. Jokaisen nosturin sisällä on liikkuva kuusikulmio - laatikko, jossa on pieni päätytiiviste - lyijykynä, joka tosiasiassa kattaa veden toimituksen avaamisen;
  • Suihkukytkin, jossa on aallotettu letku ja vedenjakolaite, jota kutsutaan nimellä "mikrofoni". Kaikki liitokset, letkun ensimmäisestä letkumutterista mikrofonin kiinnitykseen, tiivistetään kumitiivisteillä.
Lisätietoja! Kumin keskimääräinen kestoikä on yksi vuosi kovaa vettä ja kolme vuotta, kun työskentelee tavanomaisen suolapitoisuuden mukaan, joten tiivisteitä on vaihdettava lähes joka toinen vuosi sekoittimen käyttöiän aikana.

Luetteloon merkittyjen osien lisäksi sekoittimessa on hankaus tai veden pääletku. Tiivisteen siipipyörän mutterin alapuolella alkaa yleensä sifonisoida yksi ensimmäisistä. Joissakin tapauksissa tiivisteen vaihtaminen on tarpeen muutaman kuukauden kuluttua sekoittajan asennuksesta.

Tällainen kumisaumaus on helppo vaihtaa, ruuvaa mutteri, irrota letkun putki ja vaihda kuluneet kuminauhat uudella ohutrenkaalla. Vaihda tiiviste kosketuksessa hieman yli viisi minuuttia.

Vastaavalla tavalla voit korvata tiivisteen alla mutterilukon suihkussa joustava letku ja paikka kiinnitys chopper vettä. Mutteri uusi sekoitin on yksinkertaisesti ruuvaa käsin, kolmen vuoden kuluttua palvelun, vahva mieleen metallia, ja se on tarpeen käyttää häntäluu näppäintä, jotta ei murskata ohutseinäisiä Gadget, ennen kuin kääntyä pois ja vaihdetaan ikenet, se on kääritty paperilla tai paksu kangas.

Korjaus ja nosturin tiivisteen vaihto

Kylpyhuoneen hanahana pääosa on laatikko. Rakenteellisesti laatikko on messinki runko, jonka sisällä on ruuvi tai mato, joka on liitetty kuusiokulmaan. Kun nostokahva käännetään sauvan rihlat, ruuvi syöttää eteenpäin tai taaksepäin liikkuvan kuusikulman, jonka päällä on päätiiviste tiivisteellä. Boux on kääritään sekoittimen rungossa lankaan.

Akselilaatikon rakenne sisältää kolme tiivistettä, joita on vaihdettava sekoittajan korjauksen aikana:

  • Päätiivistystiiviste on kumikynä, halkaisija 15-18 mm ja paksuus 4 mm. Tiiviste asetetaan messinkipidikkeeseen ja kiinnitetään pienoismutterilla M3;
  • Laskeutumislangan asettaminen akselilaatikon ulkokehälle. Se kuluu paljon harvemmin kuin tärkein tiiviste. Veden ikääntymisen ja vaikutuksen vuoksi käsityöläiset haluavat muuttaa sitä myös nosturin ensimmäisessä korjauksessa, muuten vettä vuotaa rungon alle;
  • Pyöreä rengas tai tangon tiiviste. Kuten käytännössä on osoitettu, kun rengas kuluu ulos, ilmenee voimakas vuoto, varsinkin kun vesihanaa ei ole täysin avattu, joten on myös toivottavaa muuttaa sitä ensimmäisellä tilaisuudella.
Lisätietoja! Kauppaan voi ostaa joukon tiivisteitä hanan hionnan korjaamiseen, mutta putkimiehet haluavat ostaa valmiita uusia laatikoita ja muuttaa osaa nosturista kokonaan.

Tämä on logiikka - muuttaa koko jalusta kokoonpano helpompaa ja nopeampaa kuin viettää aikaa huolto ja puhdistus kuluneet kuusikulmio ruuvi plakin ruostetta ja suolaa. Mutta käytännössä tällaisessa varaosa on huomattavasti vähemmän kiinteitä, on parempi olla heittää pois vanhan sivuston, ja palvella häntä, puhdistaa, voitelee, muutos purkkaa ja lykättiin parempia aikoja.

Tiivisteen vaihto akseliventtiilissä

Nosturin kahva, joka on välttämätön veden katkaisemiseksi, uhkaava ja lisääntynyt ponnistus ovat ensimmäisiä merkkejä tiivisteen vikaantumisesta. Jos et muuta joustavaa ja jatka samassa hengessä, jonkin ajan kuluttua koko laatikko epäonnistuu ja korjaus maksaa paljon enemmän.

Ensinnäkin, sulje tappio sisäänkäynnin keskustasta. Pura lukituskokonaisuus on helppoa, kylvyn tai pesuallas joten se on erittäin hankalaa, joten istutus hihnan kirjekuoreen pehmeä paksu kangas ja coccygeal avain huolellisesti kääntyä pois koko kokoonpanon. Harvoin, mutta sattuu, että veistos kiinni kalkkipitoisesta päällysteestä. Tässä tapauksessa sinun täytyy pudottaa muutama tippa jarrunestettä ja puolen tunnin jälkeen, yritä uudelleen.

Venttiilin rungosta poistettu akselinpultti puhdistetaan ruosteesta ja kalkista ja tarkasta sitten tiivisteiden kunto. Nosturin kahvan irrottamiseksi tangosta on poistettava koristeellinen korkki, ruuvaa kiinnitysruuvi ja vedä kahva pois rihloista pienellä vaivalla. Voit vaihtaa tiivisterenkaan välittömästi tankoon. Kiinnitämme vanhan renkaan tangon päälle ja kiinnitämme lukkorenkaan.

Jos haluat vaihtaa toisen tiivisteen, pohjalevyn alapuolelle, on tarpeen ottaa veitsi terävällä veitsellä ja vetää se ulos asennusuraan. Jos jarrunestettä käytettiin purkamiseen, lanka ja venttiilirunko on pyyhittävä kuivaksi puhtaalla liinalla.

Nosturipalvelun 3-4 vuoden kuluttua päälukitustyyny voi deformoitua tai menettää kimmoisuutta, tavallisesti ohut rengasmainen riski näkyy kumipinnan puoleisessa osassa, mikä osoittaa materiaalin ikääntymistä.

Jos haluat vaihtaa tiivisteen, ruuvaa kiinnikkeen mutteri ja poista kumien jäänteet. Uusi tiiviste asetetaan koon mukaan laskulevyn alla ja mutteri ruuvataan paikalleen. Jäljellä on tarkkailtava kontaminanttien läsnäolo hanaan, purkaa ja puhdistaa laskuliuska, ja voit asentaa akselin sekoituskappaleeseen.

Kuinka vaihda tiiviste keramiikasta ja kasetista

Kumitiivisteisten nostureiden lisäksi sekoittimissa käytetään yhä enemmän akselilaatikkoja, joissa on keraamisia vuoria. Kaksi pinnoitettua levyä ja polymeerisäike antaa hyvän vastarintaa nosturille kovaa vettä. Bouffissa itsessään ei ole kumitiivisteitä, joten jos on syytä vaihtaa lukituselementti, on parasta korvata koko vispilä. Poikkeus on rengaskumin tiiviste kierteen alla. Tiivisterenkaan korvaamisprosessi vastaa täysin edellistä versiota.

Tietenkin jokainen saniteettiliittimien, hanojen ja sekoittimien valmistaja tuottaa varaosia tuotteilleen. Akseli, venttiilin halkaisija ja kaikkien mallien tiivisteputken koko ovat erilaiset. Jos siis päätät vaihtaa koko akselin, sinun on otettava se mukanasi myymälään unohtamatta lukkosepän niitettä. Vaikka täydellinen sattuma ulkonäössä, alkuperäinen laatikko voi erota uudesta osasta millimetrin murto-osalla. Se tulee esille vain, kun päätät vaihtaa tiivisteen tai akselin. On selvää, että useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen uusi osa menettää esityksensä eikä sitä ole mahdollista palauttaa myymälään.

On vieläkin helpompaa vaihtaa patruuna pesualtaan tai kylpyammeen ohjaussauvalla. Keinuvivun sivupinnalla on muovinen tulppa kiinnitetty ruuvi. Ruuvimeisselin irrottaminen, voit irrottaa vipun varovasti. Seuraavaksi sinun täytyy avata kotelo, vetää itse kasetin tynnyri, vaihtaa tiivisteet ja asentaa uusi osa paikalleen. Joissakin patruunamallissa tiiviste on jo painettu päätypinnalle, tässä tapauksessa tehtävä on yksinkertaistettu.

johtopäätös

Joskus kylpyhuoneessa olevan nosturin tilanne vaatii kiireellisiä korjauksia, aika ostaa korjaussarja tai vaihtaa koko akseli, ei vain fyysisesti. Tässä tapauksessa voit vaihtaa joustavaa vaihetta hätävarusteeksi. Kylmän veden hankauksen materiaalina sopii esimerkiksi paksu parkittu nahka, esimerkiksi housuvyöllä. Riittää, että leikkaa kaksi tai kolme pienempää pienempää laastaria, lävistä lävistäjä keskeltä ruuvilla ja asenna itsestään valmistettujen tiivisteiden pakkaus akselivarren laskuvarusteisiin. Tämän jälkeen kiinnitysmutteri kiristetään ja ulkonevat reunat siististi siististi kirkas veitsi tai terä. Samalla tavalla voit vaihtaa vesihanan elastista kuumaa vettä, mutta se kestää useita viikkoja.

  • Kuinka piilottaa putket kylpyhuoneessa

  • Asennuksen jäähdyttimen vaihto

  • Laki kaivojen rekisteröinnistä

  • Putkien vaihto kylpyhuoneessa

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map