Kipsilevyn valmistelu tapetille

Kipsilevyn valmistelu tapetille

Tärkein kriteeri onnistuneelle korjaukselle on kaikkien pintojen visuaalinen symmetria, edellytys on seinien läsnäolo. Seinien ihanteellisen tilan saavuttamiseksi voi olla useita tapoja, ennen kaikkea kipsilevyjen tasoittaminen.

Tällöin tarvitaan lisävalmistusta kipsipaperin maalaamiseksi tai liimaamiseksi. Kyse on siitä, miten valmistaa seinä ja liimaa taustakuvaa, ja siitä keskustellaan tässä artikkelissa. Käytännöllisyydestä kuvaamme koko prosessia vaiheittaisten ohjeiden muodossa, jotka auttavat sinua tutustumaan perusvalikoimaan ja työskentelyn periaatteisiin seinien valmistelun alalla.

Maalamme kipsilevy

Ensimmäinen vaihe on valmistaa kipsilevy kittiä varten. Tämä on pakollinen menettely, joka auttaa sinua välttämään naapurustossa pieniä haitallisia hyönteisiä ja estämään sienen seinämien muodostumista

Tätä varten tarvitset:

 • Primer (sisustustöihin)
 • Kapasiteetti (kätevää työtä varten rullalleen)
 • helmi
 • Harja (pitkällä kasa)

Käsiteltävän pinnan pinta-alan mukaan kaadetaan tarvittava määrä maata säiliöön, etikettien suuntauksen helpottamiseksi, virtaus neliömetriä kohden on yleensä kirjoitettu.

Vihje! Pohjamaalia voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotöissä, mutta sisustustyöt ovat hieman halvempia.

Sitten kaikki on yksinkertaista, käsittelemme kipsilevyalueen rullalla ja vaikeasti tavoitettavia paikkoja ja kulmia harjalla. Odota sitten, kunnes se kuivuu, se tavallisesti esiintyy suuremmassa järjestyksessä kuin etikettiin on ilmoitettu. Älä pelkää soveltaa paljon maaperää, kipsilevy ei pilaa.

Huomio! Varmista, että harja on puhdas, jos pienet pikkukivet tai hiekkajäätelöt tulevat alustaan, seinien täyttöprosessi on vaikeaa.

Tiivistysliitokset

Seuraava askel on tiivistää nivelet, ja tämä auttaa sinua:

 • Spatula (2 kpl)
 • Vahvistettu verkko (sirppi)
 • Kapasiteetti leveät levyt (ämpäri, altaan)
 • Phillips-ruuvimeisseli (itsekierteittävät ruuvit)
 • Putty (viimeistely)

Tämä operaatio on tärkeää, että teidän kipsilevyä toiminut mahdollisimman pitkään, koska tulevaisuudessa voit päättää uudelleen keppi tapetti tai jopa luopua niistä ja maalata seinät. Olisi välittömästi huomattava, että sen lisäksi, että tehtaan saumat ovat yleensä läsnä, ja tietty määrä joutuneiden liitosten ilmennyt, että ensi silmäyksellä, on mahdollista olla koskematta, mutta se on väärä käsitys. Ne on kirjattava 45 °: n paperi-veitsellä ennen maaperän käsittelyä, toisin sanoen viisteen poistamiseksi ja jatka sitten samoin kuin tehdasliitokset. Levällään lastalla ensimmäinen kerros täytettä kipsilevyä pitkin liitosta ja siten koko pituudeltaan, niin aikaisemmin valmistettu (tai leikata) verkko liittää yhtenä kappaleena liitoksen vähitellen työntämällä se täyteaine pehmeät liikkeet lastalla. On toinenkin tapa, seuraavat häntä, leikataan etukäteen on tarpeen vahvistaa maaliin yhteisen liimalla ja kitti kuivauksen jälkeen, tässä tapauksessa, valmistella seinä alla tapetti on nopeampaa.

Edelleen, tasoittaa seuraava kerros täytteet pusku värin kohdistamiseen pinnan ja kipsilevyä, kerros on tunkeutua syvälle sauman, mutta ei ylä- sallittu kuperuus tai muita väärinkäytöksiä seinien, taustakuvana nämä paikat kohonnut. Sama toimenpide tehdään sisäkulmat lopulta revitty tapetti vain ääni mesh päällystyksen jälkeen toinen kerros on tarpeen työntää tiiviisti lastalla kulma koko pituudelta, jotta vaikutus "soikea kulmat." Jotkut käytetään tämän toiminnon, alumiini ulkopuolelle liimattu verkkoon (katso jäljempänä), mutta se on ylimääräisiä kustannuksia, erityisesti koska tällainen yksityiskohta rikkoisi symmetria kulman ja pullistuu taustakuva.

Tärkeää! Kuivumisen jälkeen sauman sijasta kitti väistämättä vetää sisäänpäin

Jos liisteriä ilman ylimääräistä käsittelyä saumoja, se näyttää onkalo, mutta älä huoli, tässä tapauksessa vain kävellä toinen kerros kitti seinille onteloita. Toinen pieni mutta merkittävä piste - jos kiinnität kipsilevyn profiilille ruuveilla, myös paikkoja, joihin hatut sisältyvät siihen, pitäisi myös esikäsitellä. Ruuvit täytyy painua syvälle seiniin niin, että ne ovat kiinni lastan, ja peitellä nämä paikat ohuella kitti muutoin Pip tapetti, ne alttiita repeämä seinät paikoissa, joissa kiviseinään ei vahvistettu.

Seinien ulkokulmien valmistus

Ulkoisten kulmien suojaus:

 • Kaikki edellä mainitut;
 • Vastapenkki (alumiinikulma);
 • Taso (vähintään 1 metri pitkä).

Ulkokulmilla on suurin riski karsia seiniä, koska kipsilevy ei ole liian kestävä. Niin sanottujen vastapäiden ulkoreunojen suojaamiseksi - ohuesta alumiinista tai muovista valmistetulla rei'itetyllä kulmalla on muunnelmia, joilla on sirppi patched, joten niitä olisi hyvä käyttää. Suurten vaikutusten vuoksi nämä kulmat ovat todennäköisempää jättämään kipsilevysi ehjänä, mutta älä usko, että tämä on ihmelääke, ole varovainen, älä salli seinien hajoamista! Kipsipaperin kulman asentaminen on ehkä vaikeinta seinien valmistelussa, ehkä jopa avustaja.

Jopa siveltimen, sovelletaan lastalla kitti Sisäkulma sitten varovasti välttää rikkomatta painon alla materiaalista talletettu tuovat sen nimetylle nurkkaan ja kiinni kipsilevyä, ei tunkee seinään täydellä voimalla. Poista ylimääräinen materiaali lastalla ja laita taso koko pituudelta kulman molemmilta puolilta, tarvittaessa paina sitä itse tasolla. Kun se kuivuu hieman, sinun on käydä vielä yksi kerros - joka kattaa jäljellä olevat reiät kulmassa. Kiinnitä huomiota siihen, että kulma ei kestä kipsilevyä.

Kun kaikki kitti kuivataan, irrota kaikki epätasaisuudet ja ylimääräinen materiaali seinämiin pitkin kipsilevyyn ja voit jatkaa viimeistelyvaiheita.

Käännetty kipsilevy

Tehtyjen toimenpiteiden jälkeen tulee vielä yksi tärkeä askel - sinun pitäisi kattaa koko kipsilevy viimeistelykittiä käyttäen. Tätä varten käytät kaikkia aikaisemmin käytettyjä työkaluja, paitsi, että yksi kittipesä on hieman leveämpi, noin 400-500 mm, seinien täyttämiseksi.

Pehmeällä viivalla levitä kittiä kittiä isoon lastalle ja ne levittävät sen jo seinään tasaisesti jakamalla materiaalia. Kiinnitä erityistä huomiota sisempiin nurkkiin, aluksi zashpatlyuyte-seinään yhdeltä puolelta kulmasta antaen sille hieman kuivan ja sitten ottaa toisella puolella, se auttaa välttämään "kopioita" valmiilla puolella.

Tärkeää! On parempi viimeistellä kipsilevy viimeistelykittiä käyttäen ja asentaa se seinälle ohut kerros. Hänelle taustakuva on tiheämpi.

Kun koko prosessi on päättynyt, anna seinien kuivua, tämä kestää vähintään 24 tuntia. Kuten on laita pohjamaali, on tärkeää välttää joutumasta kitti vieraita esineitä, jopa pienet hiukkaset, näkymätön silmä, koska kun johdat lastan kuten roskat jättää syvät uurteet pinnalla paljastaen kipsilevyä, joka on vaikea taistella.

Kuori seinät tapetin alla

Kun olet odottanut täydellisen kuivauksen pintaa, tarkasta huolellisesti se, kiinnitä huomiota kaikkiin puutteisiin, jotka voivat pilata liimattua tapettia liimauksen jälkeen. Jos heidät löytyisivät, aseta käsivarsi päälle timanttiverkolla

Kaikki epätasaisuudet on pyyhittävä huolellisesti, erityisesti se koskee aaltoilevia alueita, ne eivät peitä taustakuvaa. Kuten aina erityistä huomiota sisäkulmatartunta, jos niillä on liikaa kertymistä kuivattua materiaalia, ne tulisi poistaa huolellisesti, on tärkeää, ettei liikaa sitä ja sivuosan mehusiivilä ei jätä uomia tapetit myös niiden kanssa, ei spravyatsya.Vazhno! Kun työskentelet timanttiverkoston kanssa, muista suojata hengitystiet ja silmät, laita nenäliina nenäsi ja suuhuni ja silmät säästävät silmälaseja tiukasti kiinni kasvoillesi.

Verkossa on pienten leikkausten huomaamatonta käyttöä käsissä, välttää epämukavuutta, käytä käsineitä.

Alusta valmistettu pinta tapetille

Kun pintakäsittely on viimeistelty halkaisijaltaan timanttiverkolla, palaa maahan. Edellä mainittujen toimenpiteiden mukaisesti toista pohjustusprosessi rullalla ja pitkällä paalunharjalla, aseta alusta kittipohjalle.

Vihje! Jos et päästä pohjamaalaukseen, mutta tapetit on liimattu, voit maadoittaa ne.

Tämä ei ole perusluonteista, koska kittipehmusteiden alkusuunnitelma on jo erilainen, ennen kaikkea sen on liitettävä tapetit helposti seinään. Seinien kiinnittymisen jälkeen ne kaikki ovat peitetty hienolla pölyllä, mikä väistämättä johtaa siihen, että taustakuva leviää.

Huomautus! Jos aiot valmistaa kuivatusmaalia, jota aiemmin maalattiin tai tapetit, sinun on ensin poistettava vanha maali seinistä ja käytä vanhaa lämminvettä vanhojen tapettien poistamiseksi.

Tässä artikkelissa esitetyt menetelmät ovat perustieto seinien valmistamisesta kipsilevystä, jos noudatat tarkasti artikkelissa annettuja ohjeita eikä pelkää ottaa vastuuta asunnon korjaamisesta. Voit tehdä tämän yksinkertaisen toiminnan ilman asiantuntijoita ja liimaa taustakuvan laatua valmistavalle kipsilevylle. Pokleitin taustakuva tämän jälkeen ei ole vaikeaa.

 • Kuinka nopeasti puhdistaa seinän taustakuva

 • Miten liittää taustakuva seinälle taustakuvaksi

 • Kuinka päivittää vanha taustakuva

 • Kuinka laskea tapettien rullien määrä?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map