Epoksipohjamaali tölkissä

Epoksipohjamaali tölkissä

Jokainen, joka ei ole välinpitämätön henkilöliikenteen tilalle, joutuu säännöllisesti korjaamaan ja kunnostamaan maaleja ja lakkoja. Pienet naarmut tai lastut, jotka haluamme korjata omin käsin, siunaus, jota nykyaikainen teollisuus tarjoaa mahdollisuuksille. Jos halutaan, voi ostaa paljon erilaisia ​​maaperän, maali ja pinta suojaa, vähentää kiiltoa ja väriä pinnoite, tahroja poistoaineet ja kiillotusaineet, kuten tavanomainen pakkaus, ja aerosolisäiliö.

Mikä on epoksipohjamaali säiliössä

Tämän epoksihartsia kovetin, stabilointiainetta, liuotinta ja kemikaalien kasa, jolloin polymeerin massa jäädä säiliöön nestemäisessä tilassa niin kauan kuin aluketta painekaasu ei suihkutettiin pinnalle metallia tai muovia. Liuotin alkaa nopeasti haihtua, ja kovete aktivoidaan ilmakehän hapen vaikutuksesta ja sitoo käytetyn koostumuksen kiinteään kalvoon.

Aerosolipakkaus epoksipohjamaalilla sylinterissä antaa tiettyjä etuja ja hyötyjä muille alukkeen sovelluksille:

  • Epoksipohjamaalin valmistelu kestää muutaman sekunnin: sinun täytyy ravistaa voimakkaasti kynää tusina kertaa ja mieluiten lämmetä 20-25noinC;
  • Haluttaessa ja tietty taito voidaan ruiskuttaa erittäin ohuella suihkulla, mikä mahdollistaa hitaasti "puhaltaen" monimutkaisimpien muotojen ja jopa suljetun profiilin pinnasta;
  • Epoksipohjamaalin säiliötä voidaan käyttää rajoittamattomasti, jos se on järkevää puhdistaa suihkupää jäljellä olevasta massasta.
Lisätietoja! Jopa korkeammassa hinnassa alusta pohjassa voi olla edullisempi kuin epoksialukkeen tavanomainen muoto.

Tavanomaiset kahden komponentin muodossa saavutetaan huomattavia ylitys epoksi, jos olet valmistanut pohjamaali massa varastossa, sinun täytyy ajatella missä hyödyllistä käyttää maaperän jäämät, koska sen jälkeen sekoittamalla ainesosat, myös alhaisissa lämpötiloissa, koostumus vielä jäätyy.

Ominaisuudet epoksipohjamaalin käyttämisessä tölkissä

Materiaalin suosion tärkein indikaattori voidaan katsoa läsnäollessa autokauppojen hyllyillä, joissa ilmapallot ovat maaperässä. Käytännössä epoksipohjamaali ei kuitenkaan myy paljon. Ja se pitää:

  1. Aerosolimuodon valmistuksen ja varastoinnin monimutkaisuus vaatii vakavaa tietämystä ja erityisiä materiaaleja, joten on vaikea luoda kenttää ilmapalloon. Joten on olemassa mahdollisuus, että ostettu epoksipohjamaali on alkuperäistä ja erittäin hyvälaatuista;
  2. Pakkaus kanisteriin rajoittaa vesihöyryn ja hapen pääsyä maaperän materiaaliin, pohjamaalien kontaminaatio vesipitoisilla nesteillä on yleisin syy huonoon päällysteen laatuun;
  3. Uskotaan, että aerosolipohja "epoksi" säiliössä on yhteensopimaton tiettyjen autojen emaloiden, alkydin ja polyvinyylikloridin kanssa. Siksi mestari on maalata yli pohjamaali maaleja vain epoksilakan "vtyuhat" kotimainen alkydi lakka et onnistu - kaikki maalattu pinta joutuu ryppyjä ja kuplia.
Tärkeää! Materiaali ei ole yleinen, toisin kuin tavanomaiset kaksi-komponentin muodossa, sitä ei voida varastoida vuosia autotallissa tai kellarissa, joten säiliön koko epoksi pohjamaali pinnoite on suunniteltu pienellä alueella ja rajoitetun ajan käytön.

Epoksihapon etuja kanteesta

Aerosolimuoto ei vaikuta alukkeen käyttämiseen. Tavallisen kaksikomponenttimuodon tavoin pohjasta oleva pinta on puhdistettava metalliksi, rasvanpoistettava liuottimella ja kuivattava perusteellisesti. Kantaan perustuva aluke, kuten muut alukkeet ja maalit, on hyvin herkkä kosteuden jälkien läsnäollessa valmistetulle pinnalle, lämpötilalle, pölyn määräksi ja kosteudelle.

Siksi yksinkertainen suihkutusmuoto ei tarkoita sitä, että naarmuuntunut pinta voidaan "puhaltaa" säiliöstä suoraan kadulla välittömästi naarmujen tai vaurioiden jälkeen. Usein tällainen kiire johtaa siihen, että metallin on oltava pohjustettu uudella tavalla.

Ainoa tapaus, jossa asiantuntijat suosittelevat aerosolin pohjustusta, ovat kuljetukset tai liikenne kuumalla säällä ja suolaveden läsnäolo. Tällöin vaurioitunut maalikerros on parasta puhdistaa välittömästi ja puhalletaan ulos tölkistä. Sitten työpajassa ohut kerros poistetaan, mutta se jonkin aikaa vähentää vakavasti metallin piilevää suolasyrossin korroosiota.

Aerosolikannen koostumusta voidaan käyttää ohuissa nauhoissa rinnakkain tai siksak-liikkeissä. Maa kuivuu hyvin pitkään - lähes 15 tuntia, joten myös kapillaarivoimat vetävät ohut kerroksen ja tekevät siitä tasaisen. Teoriassa voit uudestaan ​​pinnoittaa pintaan 20-30 minuutin kuluttua.

Epoksiluvun kuivaus eroaa tavanomaisista maaleista siinä mielessä, että muunnos kiinteäksi massaksi ei ole ilmakehän kustannuksella, vaan koveteaineen vaikutuksesta.

Epoksihartsien erittäin korkean tarttuvuuden ansiosta alusta voidaan levittää alumiini-, lasi-, teräs-, kupari- ja muovipinnoille.

Maaperä on erittäin sopiva poistoon sirut ja naarmuja alumiinin osat kilpamallien, moottoripyörien, puskurit, verhous, räystäät, ja mikä tärkeintä - piilotettuja onteloita ja syvennykset, jotka eivät saa pneumaattinen ase.

Suihkusuihkun vähäisen voiman vuoksi on mahdollista työskennellä käsiteltävän pinnan kanssa suhteellisen pienellä etäisyydellä, mutta tämä on tehtävä huolellisesti, jotta ei muodostu raitoja ja aaltoja. Käytetty kalvo on erittäin tiheä ja kiinteä. Sen vuoksi myöhempi värjäys voidaan rajoittaa kahteen kerrokseen maalista ja yhdestä kerroksesta lakta.

Epoksipohjan haitat epoksi

Yleisimpiä virheitä pidetään epoksi-aerosolimateriaaleina korkealaatuisesta korroosiosuojasta. Itse asiassa epoksikalvo ei pysty estämään korroosioprosesseja, joissakin tapauksissa suuren määrän lisäainesosia, kuten aluke voi aiheuttaa teräksen korroosiota. Useimmiten tämä tapahtuu, jos tölkissä olevaa seosta varastoitiin hyvin pitkään ja se kuoriutui ja ennen sen käyttöä epoksipohjaista maata ei sekoitettu kunnolla.

Tällaisten ongelmien välttämiseksi monet valmistajat lisäävät sinkki- tai magnesiummikropartikkeleiden koostumusta, joiden pitäisi estää ruosteiden muodostuminen. Mutta käytännössä riittää vain valmistelemaan pinta hyvin ja ravistamalla paria ravistamalla astiaa maalla.

johtopäätös

Hyvälaatuinen epoksimateriaali ja kätevä pakkausmuoto mahdollistaa aerosolikannen tunnistamisen parhaiten sopivalla maalla pienikokoisille kosmetiikkasävyille ja mini-korjauksille. Lisäksi tällainen muoto vähentää huomattavasti aikaa ja vaivaa, jota tarvitaan maalaamisen valmistelemiseksi.

  • Kuinka valita emali maali seinille

  • Kuinka valita epoksihartsi

  • Maalien sekoittaminen oikein

  • Taustakuvien maalaustyypit

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map