Όμορφες αίθουσες + φωτογραφία

Όμορφες αίθουσες + φωτογραφία

Όμορφα διαδρόμια στο διαμέρισμα μαρτυρούν την εκλεπτυσμένη γεύση των ιδιοκτητών, οι οποίοι φροντίζουν το ελκυστικό εσωτερικό όχι μόνο στα σαλόνια, αλλά και στα λειτουργικά δωμάτια. Μια ποικιλία υλικών φινιρίσματος και συλλογών επίπλων σας επιτρέπει να επιλέξετε το βέλτιστο φινίρισμα και έπιπλα για το διάδρομο, λαμβάνοντας υπόψη τη διάταξη. Σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού του χώρου, υπάρχουν τα δικά του χαρακτηριστικά, η μελέτη των οποίων θα επιτύχει ένα όμορφο σχέδιο. Πολλές φωτογραφίες θα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τις δικές τους ιδέες.

Χαρακτηριστικά της εσωτερικής διακόσμησης του διαδρόμου

Ο σχεδιασμός του δωματίου είναι μια πολύπλευρη διαδικασία. Αρχίζει με τον ορισμό του αρχικού στυλ και την επιλογή της μορφής της επένδυσης. Στη συνέχεια, σκεφτείτε το φάσμα χρωμάτων του εσωτερικού, την αντιστοιχία του με την περιοχή του δωματίου και το επιλεγμένο στυλ. Ρυθμίστε το χώρο και κάντε την είσοδο στο μέγιστο λειτουργικό μοντέρνο έπιπλο θα σας βοηθήσει. Ένα σημαντικό στοιχείο του σχεδίου είναι ο φωτισμός. Οι τελικές πινελιές της διακόσμησης ενός πανέμορφου εσωτερικού χώρου είναι η εγκατάσταση αξεσουάρ και διακόσμησης.

Επιλογή υλικών

Ο βασικός παράγοντας στην επιλογή υλικών φινιρίσματος είναι οι ιδιότητες απόδοσης τους, ειδικά για επενδύσεις δαπέδων και τοίχων. Η διακόσμηση, που είναι τόσο σημαντική για ένα όμορφο διάδρομο, ωθείται στο παρασκήνιο.

Βασικά κριτήρια επιλογής για υλικά περιτυλίγματος:

 • Αντοχή στην υγρασία του δαπέδου. Η υγρασία, η οποία πέφτει μαζί με τα παπούτσια του δρόμου στο πάτωμα, δεν πρέπει να προκαλεί παραμόρφωση ή εμφάνιση άλλων ελαττωμάτων στο πάτωμα.
 • Αντοχή. Αξιοπιστία των υλικών, η σταθερότητά τους υπό μηχανική επιρροή θα επιτρέψει να διατηρηθεί ένας όμορφος σχεδιασμός του διαδρόμου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι απαιτήσεις είναι σχετικές με την επένδυση δαπέδων και τοίχων.
 • Ευκολία φροντίδας. Ο διάδρομος είναι ένα δωμάτιο με υψηλό επίπεδο ρύπανσης, επομένως η τακτική συντήρηση των επιφανειών δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση, η αντίσταση των υλικών αξιολογείται όταν αλληλεπιδρά με καθαριστικά.
 • Ασφαλής σύνθεση. Η επιθυμία για όλα τα φυσικά είναι φυσική, αλλά όχι πάντα εφικτή. Η ποικιλία των τεχνητών υλικών καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός όμορφο και λειτουργικό εσωτερικό στην αίθουσα χωρίς απώλεια ποιότητας. Όταν επιλέγετε, αξίζει να μελετήσετε τα πιστοποιητικά ποιότητας και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τοξικές ενώσεις.

Η δήλωση της απαίτησης είναι αρκετά εφικτή. Μια πλούσια ποικιλία της αγοράς κατασκευών θα επιτρέψει την εξεύρεση κατάλληλων υλικών που θα αποτελέσουν τη βάση για το όμορφο σχεδιασμό των διαδρόμων.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εστιάζοντας στο σκοπό του διαδρόμου και το λειτουργικό του φορτίο, η επιλογή του στυλ είναι ισορροπημένη. Στην προτεραιότητα των σύγχρονων στυλ του εσωτερικού, όπου το πρακτικό στοιχείο αντισταθμίζει. Οι λακωνικές μορφές μπορούν επίσης να είναι ωραίοι και να προσελκύσουν το βλέμμα των επισκεπτών. Κατά το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου, είναι προτιμότερο να αποφεύγετε σύνθετες διαμορφώσεις και αφθονία διακόσμησης.

Η παρατήρηση! Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του διαδρόμου είναι ότι ακόμη και ένα διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να γεμίσει με πρακτικό νόημα και να εκτελέσει μια συγκεκριμένη λειτουργία.

Η διευθέτηση επίπλων δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, το χάος εδώ είναι απαράδεκτο. Η θέση κάθε αντικειμένου εξετάζεται λαμβάνοντας υπόψη την ακολουθία των ενεργειών που λαμβάνουν χώρα στο διάδρομο.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος με ένα όμορφο διάδρομο επιδεικνύει τη φωτογραφία:

Έγχρωμο σχέδιο σχεδιασμού

Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις για την επιλογή του χρωματικού σχεδίου για το διάδρομο. Ας ξεκινήσουμε με τα πιο δημοφιλή - τη φυσική παλέτα. Η ζήτηση για αποχρώσεις του ξύλου σε ένα όμορφο διάδρομο είναι φυσικό. Ακόμη και αν η βάση του σετ επίπλων δεν είναι φυσικό ξύλο, αλλά τα παράγωγά του, τα ίδια, οι περισσότερες συλλογές επικεντρώνονται σε φυσικούς τόνους. Ως εκ τούτου, η διακόσμηση των τειχών επιλέγεται ως ένα αρμονικό υπόβαθρο των επίπλων.

Η φαινομενική μονοτονία των λύσεων χρώματος κατά την επιλογή μιας φυσικής γκάμας είναι εσφαλμένη. Ας δώσουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό των πιθανών επιλογών για διακόσμηση επίπλων, το οποίο βρίσκεται σε όμορφα προθάλαμοι:

 • Ανάμεσα σε πολύ ανοιχτά χρώματα, η λεύκανση δρυός και η λευκή τέφρα είναι δημοφιλείς.
 • Η οξιά φαίνεται πολύ ήρεμη.
 • Λίγο πιο πλούσιο είναι το καρυδιά χρυσό και Milanese, η βελανιδιά είναι ελαφρύ και ελάφι.
 • Στο σκοτεινότερο τμήμα, γυαλιστερό κέδρο, επιλογή κερασιού, ιταλική καρυδιά.
 • Το μαόνι, το παλιό δέντρο και η βέργα συμπληρώνουν την παλέτα.

Εάν εξετάσουμε την κλίμακα των αποχρώσεων, τότε όταν επιλέγουμε ένα χρώμα από το μεσαίο τμήμα της σειράς, οι προσόψεις των επίπλων είναι συνήθως μονόχρωμες. Εξαιρετικά εντυπωσιακές σε πανέμορφους εσωτερικούς χώρους αναζητούν συνδυασμένα μοντέλα, όπου μια ελαφριά πρόσοψη πλαισιώνεται από ένα σκοτεινό πλαίσιο. Αλλά αυτό είναι θέμα της γεύσης του ιδιοκτήτη του διαδρόμου και των ιδεών του για το όμορφο εσωτερικό.

Το βιολογικό υπόβαθρο για τα έπιπλα της φυσικής παλέτας θα είναι τα τείχη των ακόλουθων αποχρώσεων:

 • στην ομάδα κρέμας - creme brulee, αφρό από cappuccino και milkshake?
 • φαίνεται πραγματικά ροζ-μπεζ φόντο - σοκολάτα γάλακτος ή κακάο με γάλα.
 • Μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα πανέμορφο εσωτερικό θα δημιουργήσει καραμέλα.
 • κανέλα, καραμέλα, σκούρες αποχρώσεις του καφέ με γάλα κατάλληλο για ευρύχωρους και φωτισμένους διάδρομους.

Παραδείγματα εσωτερικών χώρων με όμορφο διάδρομο στη φωτογραφία:

Δεν είναι όλες οι δυνατότητες σχεδίασης. Οι εσωτερικοί χώροι, όπου κυριαρχεί το λευκό, διακρίνονται από την πολυπλοκότητα. Φυσικά, η λύση δεν είναι πρακτική, αλλά με σωστή επιλογή υλικών με εύκολη συντήρηση, το ζήτημα της διατήρησης της παρθένου καθαρότητας δεν θα είναι οξύ.

Επιθυμώντας να κάνουν το εσωτερικό του διαδρόμου όχι μόνο όμορφο, αλλά και πρωτότυπο, μπορεί κανείς να στραφεί στην ιδέα των αντιθέσεων. Για μια έμφαση επιλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις. Αποτελεσματική εμφάνιση στο σχεδιασμό των τοπικών περιοχών των ακόλουθων χρωμάτων:

 • πλούσιο κίτρινο.
 • Μάιος χόρτα;
 • βαθιά μπορντό?
 • μπλε ουρανού ή βαθύ μπλε.
Προσοχή παρακαλώ! Οι φωτεινές λεπτομέρειες δεν πρέπει να είναι πολύ, οι αντιθέσεις μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στις προσόψεις των επίπλων όσο και στα θραύσματα των τοίχων.

Ένα όμορφο εσωτερικό του χώρου εισόδου παρουσιάζεται στην επόμενη φωτογραφία:

Υφή και μορφή διακόσμησης

Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του διαδρόμου θέτει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο φινίρισμα της επιφάνειας. Στο εσωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε το αρχικό όμορφο σχέδιο, είναι σημαντικό να ασχοληθεί με τη δύναμη των υλικών και τη συμμόρφωσή τους με τις συνθήκες λειτουργίας.

Πρακτικό πάτωμα

Για το δάπεδο, είναι κατάλληλο όλο το φάσμα των υλικών επίστρωσης, τα οποία χρησιμοποιούνται στο τελείωμα του δαπέδου. Η εξαίρεση είναι το παρκέ, η εμφανής εμφάνιση του οποίου ισοδυναμεί με την πολυπλοκότητα της φροντίδας. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά των δημοφιλών λύσεων σε ένα όμορφο εσωτερικό:

 • Πλακάκια. Ο ηγέτης όσον αφορά τις ιδιότητες απόδοσης του. Αντοχή, αντοχή στην υγρασία, ποικιλία συλλογών σας επιτρέπει να βρείτε μια οργανική επιλογή για το εσωτερικό του διαδρόμου. Η τάση των τελευταίων ετών είναι η εξαγωνική μορφή του κεραμιδιού, όταν δημιουργείται η επίδραση των όμορφων κηρηθρών. Για να αισθανθείτε άνεση όταν περπατάτε ξυπόλητοι, πριν εγκαταστήσετε τα κεραμίδια, είναι προτιμότερο να ανησυχείτε για την εγκατάσταση ενός συστήματος ζεστών δαπέδων.
 • Πλακοειδές χαρτόνι. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικός τρόπος φινίρισμα για να επιτευχθεί ένα όμορφο σχέδιο. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η περιοχή μπροστά από την πόρτα εισόδου είναι καλυμμένη με κεραμίδια.
 • Υπόγειο. Εξαιρετικά τεχνολογική λύση, λόγω της ιδιαίτερης αντοχής της επικάλυψης. Ο περιορισμός της επιλογής μπορεί να είναι υψηλό κόστος και πολύπλοκη εγκατάσταση σε σύγκριση με άλλα υλικά. Η χρήση διακοσμητικών στοιχείων στη διαδικασία διευθέτησης θα επιτρέψει τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και όμορφου σχεδίου στο εσωτερικό του διαδρόμου.
 • Η πέτρα είναι φυσική και τεχνητή, χρησιμοποιείται ξύλο για τη διακόσμηση του δαπέδου του διαδρόμου λιγότερο συχνά. Θα παρέχεται ένα όμορφο εσωτερικό, αλλά, όσον αφορά τη λειτουργικότητα, η λύση είναι λιγότερο συμφέρουσα.
Συμβουλές! Μελετώντας τους όμορφους εσωτερικούς χώρους, αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα μικρό διάδρομο είναι σημαντικό το πραγματικό πλακάκι ενός πλακιδίου ή ενός ελασματοποιημένου χαρτονιού. Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην οπτική αύξηση του χώρου.

Απολαύστε το όμορφο εσωτερικό σχέδιο του διαδρόμου θα βοηθήσει τη φωτογραφία:

Τείχη: μια ποικιλία ιδεών σχεδιασμού

Πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση των τειχών προκειμένου να επιτευχθεί ένα όμορφο εσωτερικό στο διάδρομο. Κάθε μέθοδος έχει στιγμές νίκης. Χαρακτηριστικά των δημοφιλών ιδεών σχεδιασμού θα δώσει μια ιδέα μιας κατάλληλης επιλογής για το δικό σας διάδρομο.

 • Διακοσμητικό γύψο. Πάρτε ένα όμορφο σχέδιο μπορεί να οφείλεται σε μια ενδιαφέρουσα υφή της επιφάνειας του τοιχοποιία ή απλά περιορίζεται σε μια κατάλληλη υπό την υπόλοιπη εσωτερική σκιά. Δεδομένου του σκοπού του διαδρόμου, αξίζει να ανασκοπήσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά των διαφόρων συνθέσεων γύψου.
 • Βαφή. Θα παρέχεται ένα όμορφο εσωτερικό με μικρό οικονομικό κόστος. Η βασική προϋπόθεση - να χρησιμοποιηθούν υδρατμούς-ενώσεις απόδειξη, έτσι ώστε να ήταν δυνατό να κρατήσει τα τείχη καθαρό σε ένα όμορφο διάδρομο. Για να σχεδιάσετε το δωμάτιο ήταν άψογη, απαιτείται προσεκτική προετοιμασία των επιφανειών πριν από τη ζωγραφική. Ακόμη και τα μικρότερα ελαττώματα είναι απαράδεκτα εδώ.
 • Ταπετσαρία. Ο παραδοσιακός τρόπος εσωτερικού σχεδιασμού δεν έχει χάσει τη σημασία του. Πάρτε ένα όμορφο σχέδιο θα βοηθήσει τα προϊόντα με την αρχική υφή ή μοτίβο. Προτιμάται το υλικό σε μη υφασμένη ή βινυλική βάση. Όμορφος εσωτερικός χώρος επιτυγχάνεται με τη βαφή στερεών ταπετσαριών. Σε αυτή την περίπτωση, γίνεται δυνατή η αλλαγή της ατμόσφαιρας του διαδρόμου σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν η ζωγραφική επαναλαμβάνεται σε διαφορετική σκιά.
 • Πλαστικά πάνελ. Είναι ένα πρόσθετο στοιχείο του όμορφου σχεδιασμού των διαδρόμων. Συνήθως χρησιμοποιείται για την επένδυση του πυθμένα της επιφάνειας του τοίχου. Οι υπόλοιποι τοίχοι γίνονται κατά την κρίση κάποιου από τα υλικά που προτείνονται παραπάνω. Η ταπετσαρία, το χρώμα ή ο διακοσμητικός γύψος φαίνονται εξίσου αρμονικά. Το κύριο πράγμα είναι να παρατηρήσετε τη συμβατότητα των χρωμάτων.

Συνδυάζοντας τιμολόγια και χρώματα στο σχεδιασμό των τειχών - μια δημοφιλής σχεδίαση υποδοχής σε ένα όμορφο διάδρομο. Εξαιρετικά εντυπωσιακό στο εσωτερικό φαίνεται γύψο σε συνδυασμό με μια διακοσμητική πέτρα, η οποία είναι επενδεδυμένη με γωνίες ή άλλα μέρη του διαδρόμου. Μεμονωμένα έργα, αν το επιτρέπει ο χώρος, προσφέρουν αρχικά πλαίσια γυψοσανίδας που ξεχωρίζουν στον τοίχο μόνο σε βάρος του όγκου, διατηρώντας παράλληλα την ενότητα του χρώματος. Τελειώνοντας χύτευση - μια άλλη δημοφιλής τεχνική, η οποία βρίσκεται συχνά στο εσωτερικό των όμορφων διαδρόμων.

Όμορφη οροφή

Αντανακλώντας στο σχεδιασμό του διαδρόμου, υπονοείται ότι είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Επομένως, όταν δημιουργείτε ένα ανώτατο όριο, δεν υπάρχουν ουσιαστικά ειδικοί περιορισμοί. Το χρώμα είναι συνήθως άσπρο ή μερικούς τόνους ελαφρύτερο από το κύριο φόντο των τοίχων. Τα υλικά και η μορφή διακόσμησης εξαρτώνται από το επιλεγμένο στυλ, την περιοχή και το ύψος της αίθουσας. Το οικονομικό στοιχείο της έκδοσης έχει επίσης σημασία. Εξετάστε διαφορετικές προσεγγίσεις, απλές και φθηνές σε πιο πολύπλοκες στην απόδοση:

 • Βαφή. Επιπλέον, η λύση είναι φτηνή, αλλά το μινιμαλιστικό εσωτερικό στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από λακωνικότητα και απλότητα των μορφών σχεδιασμού, μπορεί να είναι ένα επιχείρημα υπέρ του χρώματος. Όπως και στην περίπτωση των τοίχων, απαιτείται προετοιμασία μιας ιδανικής επιφάνειας. Μείον την επιλογή - η έλλειψη δυνατότητας εγκατάστασης ενσωματωμένων φωτιστικών.
 • Stretch οροφή. Μια πρακτική λύση για ένα όμορφο διάδρομο, το οποίο μαζί με τη λειτουργικότητα έχει επίσης υψηλό βαθμό διακοσμητικό. Τα κύρια πλεονεκτήματα - εύκολη εγκατάσταση, η ικανότητα να κρύβουν μικρά ελαττώματα της ανώμαλης οροφής, ενσωματωμένο φωτισμό, ιδιότητες υψηλής απόδοσης του υλικού. Κρίσιμα ελαττώματα εκεί, εκτός από το ότι ο ιδιοκτήτης του διαδρόμου δεν θεωρεί ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο όμορφο.
  Η παρατήρηση! Κατάλληλο για διαδρόμους με χαμηλά ταβάνια, όταν επιλέγετε ένα γυαλιστερό φιλμ φωτεινών χρωμάτων, η ένταση του δωματίου αυξάνεται οπτικά.
 • Αναρτημένες δομές. Για ένα όμορφο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε συστήματα ενός επιπέδου ή δύο επιπέδων. Είναι δυνατή η χρήση ενός γυψοσανίδας με μετέπειτα διακοσμητικό φινίρισμα ή συνδυασμό με ταινία PVC. Οι ιδέες σχεδίασης για ένα όμορφο διάδρομο με κρεμαστό σχέδιο είναι ατελείωτες. Η κύρια κατάσταση για χρήση στο εσωτερικό είναι ένα επαρκές ύψος του δωματίου.

Οργανικά παραδείγματα του σχεδιασμού της οροφής σε ένα όμορφο διάδρομο περαιτέρω στη φωτογραφία:

Ο φωτισμός είναι ο τέλειος βοηθός του αρμονικού σχεδιασμού

Για να επιτευχθεί ένα όμορφο εσωτερικό χωρίς μια σχετική έννοια φωτισμού είναι αδύνατη. Μια σημαντική προϋπόθεση ελκυστικού σχεδιασμού είναι ο αρμονικός συνδυασμός κεντρικών και βοηθητικών διατάξεων φωτισμού. Ο κεντρικός φωτισμός σπάνια εκπροσωπείται από έναν μόνο πολυελαίμονα, για ένα ευρύχωρο δωμάτιο αυτό σαφώς δεν αρκεί. Πάρτε ένα φωτεινό διάδρομο, όπου συνήθως δεν υπάρχει παράθυρο, μπορείτε με πολλούς τρόπους:

 • Ένας κεντρικός πολυέλαιος συμπληρώνεται με προβολείς, που διανέμονται κατά μήκος της περιμέτρου του δωματίου.
 • Διεξαγωγή εγκατάστασης 2-4 συσκευών φωτισμού (ανάλογα με τη διαμόρφωση του διαδρόμου).
 • Χρησιμοποιήστε εξαιρετικά μικρές ενσωματωμένες πηγές σε μεγάλες ποσότητες.
 • Ως βοηθητικό φωτισμό που χρησιμοποιεί ενεργά αποχρώσεις ή κηλίδες. Η επιλογή του μοντέλου εξαρτάται άμεσα από το στυλ του διαδρόμου και τη μορφή των οργάνων στην οροφή. Η ταυτότητά τους είναι το κλειδί για ένα όμορφο εσωτερικό σχέδιο.
 • Ο φωτισμός LED γύρω από τους καθρέφτες, οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες στο πάνω μέρος του ντουλαπιού και ακόμη και ο χαμηλότερος φωτισμός των επίπλων φαίνονται εντυπωσιακοί.

Ο σχεδιασμός του φωτισμού και η επιλογή του σχήματος των φωτιστικών εξαρτάται άμεσα από την στιλιστική λύση για ένα όμορφο διάδρομο. Στο κλασικό εσωτερικό, οι στρογγυλές μορφές είναι σχετικές, οι σύγχρονες τάσεις είναι πάντα ο λακωνισμός και η απουσία περιττής διακόσμησης. Provence, χώρα, μπαρόκ ή shebi-chic είναι πολύ σπάνια στο διάδρομο, μπορείτε να επιτύχετε όμορφο σχεδιασμό σε απλές μορφές.

Αξεσουάρ επίπλων

Ο αριθμός και το μέγεθος των επίπλων εξαρτάται εντελώς από την περιοχή και τη διάταξη του δωματίου. Σε ένα όμορφο εσωτερικό ήταν επίσης λειτουργικό, όταν η τακτοποίηση έπιπλα τηρούν την ακόλουθη σειρά:

 • Ακριβώς κοντά στην μπροστινή πόρτα υπάρχει μια θήκη για τσάντες. Σε έναν περιορισμένο χώρο μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει μια θέση στην ντουλάπα ή στο ράφι στην κρεμάστρα.
 • Στη συνέχεια είναι ένα παπούτσι ή άλλο τομέα για την αποθήκευση των επίπλων.
 • Cabinet - ένα πολυλειτουργικό κομμάτι των επίπλων. Ανάλογα με το μέγεθος και την εσωτερική διαμόρφωση, μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αντικείμενα, η παρουσία των οποίων στο διάδρομο είναι απαραίτητη. Ένα πανέμορφο σχέδιο του υπουργικού συμβουλίου επιτυγχάνεται χάρη στις αρχικές προσόψεις. Για μικρά δωμάτια, το πραγματικό μοντέλο γωνιακών επίπλων, το οποίο εξοικονομεί με επιτυχία χώρο.
 • Η βιολογική αντικατάσταση σε ένα όμορφο εσωτερικό μπορεί να γίνει ντουλάπα με καθρέφτη πρόσοψη και φωτισμό.
 • Οι δημοφιλείς είναι βολικοί οθωμανοί, οι οποίοι διευκολύνουν τη διαδικασία επανεκπαίδευσης. Επιλέγοντας ένα μοντέλο με ένα κουτί αποθήκευσης καθιστά αυτό το έπιπλο ακόμα πιο λειτουργικό. Οι σύγχρονες συλλογές προσφέρουν σύνολα επίπλων, όπου ενσωματώνεται ένα άνετο κάθισμα στο κιτ.

Το κύριο σύνολο για ένα όμορφο διάδρομο μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα αντικείμενα κατά την κρίση σας, καλό, η αγορά είναι γεμάτη με προσφορές με αρθρωτά έπιπλα, όπου υπάρχει η δυνατότητα διακύμανσης στην επιλογή. Θάλαμο, βάθρο ή στάση για ομπρέλες - όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες των ενοικιαστών του διαμερίσματος.

Χρήσιμα αξεσουάρ και διακόσμηση

Το εσωτερικό του πανέμορφου διαδρόμου δεν μπορεί να φανταστεί χωρίς καθρέφτες. Συνήθως είναι ενσωματωμένα στο ντουλάπι ή βρίσκονται ακριβώς δίπλα του.

Η παρατήρηση! Προτιμώνται τα μεγάλα μεγέθη. Ένα πρόσωπο πρέπει να δει τον εαυτό του σε πλήρη ανάπτυξη πριν βγείτε έξω.

Οι φωτογραφίες του πανέμορφου σχεδίου είναι γεμάτες με παραδείγματα, όπου το εσωτερικό του διαδρόμου είναι διακοσμημένο με καθρέφτες ασυνήθιστου σχήματος ή σε όμορφο πλαίσιο. Ο δεύτερος σκοπός των επιφανειών καθρεφτών είναι η οπτική επέκταση του χώρου. Φυσικά, ο πρόσθετος φωτισμός σε αυτό το τμήμα του διαδρόμου είναι υποχρεωτικός.

Κάντε το εσωτερικό του όμορφο διάδρομο πιο ζεστή και σπιτική σχεδιασμένη ματ. Μπορεί να γίνει μια φωτεινή προφορά σχεδιασμού ή σχεδόν να συγχωνευθεί με το δάπεδο. Κατά την επιλογή, προτιμούν τα υλικά που καθαρίζονται εύκολα.

Ένας ικανός σχεδιασμός επιτρέπει στο διάδρομο την παρουσία μιας μικρής ποσότητας διακόσμησης. Δημοφιλείς λύσεις:

 • Εικόνες ή φωτογραφίες στους τοίχους. Οι διαστάσεις τους πρέπει να είναι ανάλογες με την επιφάνεια του δωματίου. Κατά προτεραιότητα, μεγάλες εικόνες όπου δεν χρειάζεται να μελετήσετε μικρές λεπτομέρειες. Το θέμα της εικόνας επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη το στυλ του εσωτερικού.
 • Ένα όμορφο λουλούδι στο πάτωμα ή στο κομοδίνο φαίνεται ελκυστικό, αλλά εδώ χρειάζεστε μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον φωτισμό.
 • Ακόμη και μια ομπρέλα σε μια όμορφη βάση ταυτόχρονα εκτελεί μια πρακτική και διακοσμητική λειτουργία.
 • Τα πλευρικά ράφια του ντουλαπιού μπορούν να διακοσμήσουν μικρά αγγεία ή αναμνηστικά.

Για να υπερφορτώσετε το εσωτερικό του διαδρόμου με διακοσμητικά στοιχεία, προσπαθώντας να το καταστήσετε πιο όμορφο, δεν αξίζει τον κόπο. Ο λακωνισμός και η συνέπεια στις λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν την εκλεπτυσμένη γεύση των ιδιοκτητών, οι οποίοι δεν κυνηγούν την εξωτερική γοητεία. Η επιθυμία να παρεκτροπή τον πλούτο του - Moveton, που άφησε όμορφο εσωτερικό στο τέλος του περασμένου αιώνα.

Για να υποστηρίξει τη λειτουργικότητα του διαδρόμου θα βοηθήσει σωστά επιλεγμένα από υφή και χρώματα υλικά, εργονομικά έπιπλα, υψηλής ποιότητας φωτισμό και ένα ελάχιστο ποσό διακόσμησης.

 • Σχεδιασμός προθάλαμου σε ιδιωτικό σπίτι + φωτογραφία

 • Ένας οθωμανός στο διάδρομο με κουτί αποθήκευσης

 • Εσωτερικό του διαδρόμου σε ένα μοντέρνο στυλ

 • Πίνακες στο εσωτερικό του διαδρόμου και του διαδρόμου

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map