Τύποι συναγερμού για παράδοση

Τύποι συναγερμού για παράδοση

Τα συστήματα προστασίας και ασφάλειας, υπάρχει ένας κανόνας «σίδερο» - εισβολείς που απαιτείται για να ξεπεραστεί το σύστημα συναγερμού ασφαλείας θα πρέπει να είναι υψηλότερη από την αξία των ενσώματων ακινητοποιήσεων, που εποφθαλμιούσαν. Με άλλα λόγια, το μοντέλο και οι δυνατότητες σηματοδότησης μιας dacha πρέπει να αντιστοιχούν στην κατάσταση ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού.

Ποιοι συναγερμοί ασφαλείας στο σπίτι και στις βίλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Το κύριο πρόβλημα στην επιλογή της σηματοδότησης για την εξασφάλιση της προστασίας είναι, παραδόξως, δεν είναι ένα μοντέλο ή τη λειτουργικότητα ενός συγκεκριμένου συστήματος σε εύθετο χρόνο για να εντοπίσει και να διορθώσει το γεγονός της επίθεσης και της διείσδυσης μέσα στο σπίτι. Το πιο δύσκολο κομμάτι για κάθε συναγερμό στη χώρα ήταν και παραμένει μια ερώτηση - «επιστάτη» πώς να οργανώσουν την προστασία της ιδιοκτησίας, τη σύλληψη ή τη σύλληψη του εισβολέα, μετά την παραλαβή της ειδοποίησης από την ηλεκτρονική Αυτό το πρόβλημα πρέπει να λυθεί σε συνδυασμό με την επιλογή ενός συγκεκριμένου συναγερμού.

Με τη βοήθεια των διαθέσιμων στο εμπόριο συμβατικών συστημάτων συναγερμού, μπορούμε να κανονίσουμε για την ασφάλεια και την προστασία των εγκαταστάσεων μαρτυρούν έναν τρόπο:

 • Δημιουργήστε μια πλήρη προσομοίωση της παρουσίας σύνθετης και πολυεπίπεδης ασφάλειας του κτιρίου, χρησιμοποιώντας απομιμήσεις κάμερες ασφαλείας και ηχητικές σειρήνες. Ο κύριος υπολογισμός είναι ο φόβος του άπειρου ληστή και η προσέλκυση της προσοχής των φρουρών, των γειτόνων, των περαστικών.
 • Εγκαταστήστε ένα ισχυρό σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και, το σημαντικότερο, αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα με μια πλήρως εξοπλισμένη βιντεοκάμερα. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από το σύστημα συναγερμού υποτίθεται ότι εκπέμπονται στον πίνακα ασφαλείας.
 • Δημιουργήστε ένα κύκλωμα ασφαλείας στη χώρα με διάφορους αισθητήρες και κάμερες ικανή να παρέχει μια πλήρη εικόνα για το DVR και σε αποκλειστικά κανάλια στον υπολογιστή σας, tablet, τηλέφωνο.
Σημαντικό! Η τελευταία μέθοδος για την τοποθέτηση συναγερμού στη ντάκα είναι η πιο ενδιαφέρουσα, αλλά ταυτόχρονα δαπανηρή και προβληματική, καθώς σας συνδέει πραγματικά με ένα χωριό διακοπών.

Ένα τέτοιο σύστημα σηματοδότησης, αναμφίβολα, έχει την υψηλότερη απόδοση και είναι πιο κατάλληλο για την προστασία του σπιτιού, αντί να δίνει. Είναι δύσκολο να ανατεθεί το ζήτημα του ελέγχου της λειτουργίας του συστήματος προστασίας σε σπίτια ακόμη και σε φίλους ή γνωστούς.

Πώς να οργανώσετε σωστά τον συναγερμό στο εξοχικό σπίτι

Οι ειδικοί συστήνουν να κάνουν δύο απλά πράγματα.

Το πρώτο βήμα είναι να καθοριστεί το πώς θα ανταποκριθεί σε ένα ξυπνητήρι στη χώρα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες προαστιακές περιοχές μακριά από τους ιδιοκτήτες τους σε ένα μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων. Χρειαζόμαστε ένα άτομο με εμπειρία και ετοιμότητα να φύγει ανά πάσα στιγμή στον τόπο όπου ενεργοποιείται ο συναγερμός. Το καλύτερο από όλα, αν είναι μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, η οποία έχει τη δυνατότητα να κρατούν την ποινική ή την οργάνωση που ήθελε σχετικά με τις διαθέσιμες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο δεύτερο στάδιο, είναι απαραίτητο να συμφωνηθεί μια μέθοδος για την ενημέρωση της ασφάλειας των συστημάτων συναγερμού. Εάν υπάρχουν σοβαρές τιμές υλικού στο σπίτι ή στη χώρα, τότε κατά την επιλογή ενός μοντέλου συναγερμού, φροντίστε να εξετάσετε την παρουσία τέτοιων συστημάτων:

 1. GSM, με δυνατότητα σύνδεσης μιας πρόσθετης εξωτερικής πηγής τροφοδοσίας και μιας απομακρυσμένης κατευθυντικής κεραίας. Είναι καλύτερο εάν η ασύρματη μονάδα μπορεί να βγει έξω από τις εγκαταστάσεις της dacha σε ένα ξεχωριστό κουτί ή σε ένα εξοπλισμένο μέρος στην προαστιακή περιοχή.
 2. Συστήματα από διάφορα βίντεο ή κάμερες, καταγραφή συμβάντων στο DVR.
 3. Η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου συναγερμών με το τηλέφωνο. Η βασική πρόσβαση στην αλλαγή του κωδικού πρόσβασης ή στις λειτουργίες της διαγραφής αρχείων στη μνήμη συναγερμού πρέπει να γίνεται με τη βοήθεια προγραμματιζόμενων πλήκτρων.
 4. Το σετ του συστήματος πρέπει να διαθέτει ελεγχόμενη ηχητική σήμανση, η οποία θα ενεργοποιείται από την εντολή του χειριστή και μια ισχυρή ανεξάρτητη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Συμβουλές! Σύμφωνα με την αντίδραση στον ουρλιέ να δουλέψει, μπορείτε εύκολα να καθορίσετε τα προσόντα του εισβολέα. Οι άστεγοι θα αφαιρεθούν αρκετά γρήγορα και οι απατεώνες με την εμπειρία θα προσπαθήσουν να απενεργοποιήσουν την πηγή του ήχου.

Τα πιο ενδιαφέροντα συστήματα συναγερμού για το δόσιμο

Επίσης καλό λειτουργικά χαρακτηριστικά, το σύστημα σηματοδότησης πρέπει να έχει υψηλή αξιοπιστία και την ικανότητα να λειτουργούν σε θορυβώδη περιβάλλοντα, μια χαμηλή θερμοκρασία και ασταθή τροφοδοτικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η παρουσία των συναγερμών ψευδώς θετικά για τα πουλιά, νυχτερίδες, γάτες, σκύλοι - όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι σε θέση να εισέλθουν στο έδαφος της βίλας. Για να ανταποκριθεί σωστά στην πτώση στο κύκλωμα προστασίας κήπο, βεβαιωθείτε ότι η κάμερα πρέπει να είναι παρόντες.

Σύστημα "Sentinel S200MMS"

Πρόκειται για ένα από τα λίγα σχέδια συναγερμών χαμηλού κόστους, εξοπλισμένα με τη δυνατότητα μετάδοσης εικόνας απευθείας στη μορφή του κινητού μηνύματος. Οι προγραμματιστές προσέγγισαν πολύ καλά την οργάνωση της διαδικασίας χρήσης εικόνων φωτογραφιών και βίντεο. Τις περισσότερες φορές, η εργασία με μια εικόνα από μια βιντεοκάμερα, ακόμα και σε ακριβά μοντέλα, οργανώνεται χρησιμοποιώντας το κανάλι Internet και το πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων.

Εάν υπάρχει μήνυμα ότι ο αισθητήρας κίνησης ή το κύκλωμα θραύσης στην πόρτα έχει ενεργοποιηθεί, μπορείτε να εισάγετε προγραμματιστικά τη μνήμη της μονάδας συναγερμού και να δείτε την εικόνα από την κάμερα. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση μπορεί να μπλοκάρει σχετικά εύκολα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε την εικόνα. Στη σηματοδότηση "Sentinel", η εικόνα θα σταλεί σε εσάς ή στο τηλέφωνο του φρουρού στη φωτογραφία MMS με ανάλυση 640x480. Το μπλοκάρισμα είναι αρκετά προβληματικό. Επιπλέον, το μπλοκ υλικολογισμικού θα στείλει ένα αντίγραφο από τη βιντεοκάμερα σε δύο γραμματοκιβώτια στο δίκτυο. Συνολικά, το σύστημα είναι σε θέση να κάνει και να στείλει έως και 20 φωτογραφίες μέσα στο εξοχικό σπίτι, κατόπιν αιτήματος.

Το "Sentinel" έχει πολύ αδύναμη αυτονομία, η ενσωματωμένη μπαταρία του δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 8 ώρες.

Πιο ισχυρό και λειτουργικά τέλειο είναι το σύστημα Sapsan. Οι δυνατότητές του περιλαμβάνουν τη χρήση ενός σχεδόν απεριόριστου αριθμού ραδιοφωνικών αισθητήρων, την εργασία με απομακρυσμένα βίντεο και κάμερες, τη μεταφορά φωτογραφιών μέσω Internet και MMS. Σε αντίθεση με τον "Guardian", αυτό το σύστημα συναγερμού δίνει ένα μεγάλο αριθμό εικόνων ποιότητας και έχει υψηλό βαθμό αυτονομίας λόγω της εφεδρικής ισχύος. Το κόστος του Sapsan 6 Pro είναι περίπου διπλάσιο από το Sentinel.

Χαρακτηριστικά της χρήσης GSM σηματοδότησης στη χώρα

Η ιδέα της εγκατάστασης ενός συστήματος σηματοδότησης με ένα κανάλι ασύρματης επικοινωνίας είναι σίγουρα πολύ επιτυχημένη. Θεωρητικά, η λειτουργία σηματοδότησης GSM-συναγερμός μπορεί να σταματήσει με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής, το γεγονός ότι οι προσπάθειες έχουν υποστεί σίγηση θεωρείται από τον φορέα εκμετάλλευσης, ως μια προσπάθεια να διεισδύσει στο έδαφος του κήπου.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες λύσεις με απομακρυσμένες μονάδες κεραίας και ικανά να μεταδίδουν σήματα κατευθυντικά συστήματος και, το πιο ενδιαφέρον, ο πομπός μπορεί να είναι ανακατανομές μακριά σειρά «jammers».

Ένα τέτοιο απλό σύστημα, για παράδειγμα, είναι το σύμπλεγμα ασφαλείας DACH-01, 02. Δομικά, η σηματοδότηση χωρίζεται σε δύο μπλοκ - τον έλεγχο και τη μετάδοση. Στην απλούστερη περίπτωση, μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση δυο εκατοντάδων μέτρων.

Σημαντικό! Αυτό το είδος σηματοδότησης, στην πραγματικότητα, είναι ο πρωταθλητής στην αυτονομία της εργασίας, σε τέσσερις μπαταρίες Dacha-01 είναι σε θέση να εργαστούν, χωρίς ένα μικρό, ένα ολόκληρο έτος.

Παρόμοια χαρακτηριστικά μπορούν να διαθέτουν μόνο πολύ ακριβά συστήματα ασφαλείας με μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες λειτουργίες εργασίας με τους αισθητήρες στο Dacha-01 δεν είναι κατώτερες από τις ακριβότερες συναγερμούς.

Εάν η ένταση σήματος του σταθμού του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας είναι ασθενής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενισχυτή κεραίας σήματος. Θεωρητικά, θα πρέπει να διπλασιάσει την απόσταση σταθερής λήψης ενός κινητού σήματος για μια θερινή κατοικία σε μια αγροτική περιοχή.

Αυτονομία συστημάτων συναγερμού και πρόσθετες λειτουργίες

Τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα συναγερμού ασφαλείας για εξοχική κατοικία ή χειμερινή κατοικία είναι σε θέση όχι μόνο να ανταποκριθούν στην εισβολή των απρόσκλητων φιλοξενουμένων. Πρότυπο χάλυβα μη αναγνωρισμένη λειτουργία εγγενούς έλεγχο της θερμοκρασίας μέσα στον κήπο του προγραμματιζόμενου ορίου, να συνεργαστεί με το δωμάτιο καπνό αισθητήρα, την ικανότητα διαχείρισης ισχύος ηλεκτρικές συσκευές που ελέγχονται μέσω απομακρυσμένης ενεργοποίησης μικροφώνου υγιές περιβάλλον στο σπίτι. Για παράδειγμα, το μοντέλο συναγερμού "Ώρα 8" μπορεί να ελέγξει από απόσταση το σύστημα παρακολούθησης ενός λέβητα αερίου που θερμαίνει τις βίλες.

Αλλά η χρήση πρόσθετων συστημάτων εξυπηρέτησης συνεπάγεται την ύπαρξη σταθερού τροφοδοτικού, το οποίο δεν μπορεί πάντα να πραγματοποιηθεί για εξοχικές κατοικίες και εξοχικές κατοικίες.

Η αυτονομία της λειτουργίας οποιωνδήποτε συστημάτων συναγερμού εξακολουθεί να είναι πολύ επιθυμητή. Στις πιο ακριβές παραλλαγές προστασίας για την παροχή θερινής κατοικίας μπορεί να προσφέρονται σύνολα αλκαλικών ή όξινων μπαταριών με ενδιάμεση μονάδα μετατροπής τάσης από 12V σε 220V. Θεωρητικά, μια τέτοια εφεδρική πηγή πρέπει να είναι αρκετή για 60-70 ημέρες εργασίας στη χώρα για να τροφοδοτήσει κάμερες και υπέρυθρες φώτα.

Ορισμένες οργανώσεις που πωλούν συναγερμούς διαρρήξεων προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές ενέργειας - σε ηλιακούς συλλέκτες και αιολικά πάρκα. Για τους φωτοσυσκευές υπάρχει ήδη μια μικρή πρακτική εμπειρία με τη χρήση αιολικών εγκαταστάσεων, η ερώτηση περιορίζεται από το υψηλό κόστος της μονάδας και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασής της στη χώρα. Αλλά οι προοπτικές είναι πολύ καλές.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για το σύστημα ασφαλείας για το dacha δανείζεται από τα συγκροτήματα ασφαλείας για διαμερίσματα. Η ουσία είναι να προγραμματίσετε τη σειρά ενεργοποίησης και απενεργοποίησης φωτισμού σε δωμάτια, εξωτερικά φώτα, συσκευές εξαερισμού, μουσική. Σε αυτή την περίπτωση, μια πλήρη εντύπωση της παρουσίας των οικοδεσποτών στη χώρα.

Συμπέρασμα

Η πρακτική εμπειρία από τη χρήση διαφόρων συστημάτων για εξοχικές κατοικίες δείχνει ότι οι πιο απαιτητικοί ήταν τα συστήματα ασφαλείας που αγοράστηκαν απευθείας από τις εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών. Είναι πολύ σημαντικό να ρυθμίσετε σωστά τον συναγερμό στη dacha, για να διορθώσετε το έργο και να το καταστήσετε αξιόπιστο και ανθεκτικό σε ψευδείς συναγερμούς. Διαφορετικά, ακόμη και στο πιο ακριβό σύστημα ασφαλείας θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν μόνο οι μισές από τις δεσμευμένες δυνατότητες.

 • Συναγερμός με μονάδα GSM για θερινή κατοικία

 • Ανεξάρτητος συναγερμός για το δόσιμο

 • Συναγερμός ασφαλείας για το δόσιμο

 • Κεραμική θερμάστρα για θερινή κατοικία

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map