Τύποι καλοκαιρινών βεράντες

Τύποι καλοκαιρινών βεράντες

Εξετάστε τα διάφορα είδη βεράντας, τα οποία έχουν πρόσφατα κερδίσει τη δημοτικότητά τους μεταξύ των ιδιοκτητών προαστιακών περιοχών. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να εξοπλίσουν τις καλοκαιρινές κατοικίες τους, επιλέγοντας όχι μόνο την επιλογή του σχεδιασμού τοπίου, αλλά και την επιλογή ενός συγκεκριμένου φράχτη για τη βεράντα.

Για να επιλέξετε την επιλογή των περιφράξεων, πρώτα θα ανακαλύψουμε τι είναι η "βεράντα" και πώς φαίνεται.

Σύνθεση και τύποι βεράντας

Αυτός ο ιστότοπος, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς στην επιφάνεια της γης ή ανυψώνεται από αυτό σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ειδικά εξοπλισμένο για μια άνετη διαμονή.

"Terra" σημαίνει γη, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στη θέση της ταράτσας. Οι τύποι των καλοκαιρινών τραπεζιών εξαρτώνται από το βαθμό ανοίγματος τους. Στο οικόπεδο σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανοιχτές, ημι-κλειστές, κλειστές εκδόσεις αυτών των δομών.

Προσοχή παρακαλώ! Μην συγχέετε τη βεράντα με τη βεράντα, η οποία είναι ως επί το πλείστον τζάμια, είναι συνδεδεμένη με την πιο dacha σπίτι.

Τι μοιάζει με μια ανοιχτή βεράντα; Είναι ένα δάπεδο που δεν έχει στέγη. Εδώ μπορεί να υπάρχουν ζώνες για ξεκούραση, παιχνίδια, γεύματα.

Συμβουλές! Εάν μια ηλιόλουστη τοποθεσία έχει επιλεγεί για την ταράτσα, σε αυτή την περίπτωση είναι σκόπιμο να σκεφτούμε μια παραλλαγή προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Για παράδειγμα, μπορείτε να τραβήξετε μια σκηνή, χρησιμοποιήστε μια ομπρέλα στον κήπο.

Μια ποικιλία τύπων καλοκαιρινών βεράντων, που μπορούν να επιλεγούν για την καλοκαιρινή κατοικία τους, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή φράχτων, όλα αυτά παρουσιάζονται στο βίντεο

Αίθριο με τη μορφή πολυεδρικού

Οι επαγγελματίες συχνά προσφέρουν στους πελάτες τους την εκτέλεση της βεράντας σε ορθογώνια μορφή. Για παράδειγμα, ασύμμετρες, τετράγωνες, ορθογώνιες μορφές βεράντας μπορούν συχνά να εμφανιστούν στη φωτογραφία των τελικών έργων εσωτερικών ειδικών.

Για μια τέτοια βεράντα, που βρίσκεται στην ύπαιθρο, μπορείτε να οργανώσετε πολλά λειτουργικά τμήματα.

Ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του κήπου, εκτός από τον χώρο για ξεκούραση, στη βεράντα μπορείτε επίσης να διαθέσετε χώρο εργασίας, παιχνιδιού, γεύματος.

Ως υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή βεράντες, οι επαγγελματίες προτείνουν ένα φυσικό δέντρο.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόχωρο ή πολυεπίπεδο σχεδιασμό βεράντα, σκεφτείτε τη θέση της αυλής, την κύρια είσοδο.

Συμβουλές! Κατά κανόνα, προσπαθούν να χτίσουν μια βεράντα στη νότια πλευρά του σπιτιού. Η επιλογή αυτή εξηγείται από τη δυνατότητα να απολαύσετε τον ήλιο κάτω από τις ακτίνες του ήλιου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Κομψή σχεδίαση

Αυτή τη στιγμή μεταξύ των πιο δημοφιλών μορφών διακόσμησης βεράντες, οι ηγετικές θέσεις ανήκουν στο παραδοσιακό, μοντέρνο, παραλιακό, χωριό.

Ας προσπαθήσουμε να επισημάνουμε μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά για κάθε κατεύθυνση στυλ. Το μοντέρνο στυλ συνδυάζεται με τον άνετο μινιμαλισμό. Για αυτό, οι λακωνικές μορφές, οι αυστηρές γραμμές, η απλότητα και η λειτουργικότητα είναι κατάλληλες.

Προσοχή παρακαλώ! Η αυστηρότητα των γραμμών δεν σημαίνει στέρηση της θέσης ανάπαυσης για άνεση και άνεση στο σπίτι.

Για μια τέτοια ταράτσα, οι επαγγελματίες επιλέγουν απλά αλλά πρακτικά έπιπλα. Οι συσκευές φωτισμού που χρησιμοποιούνται σε αυτή την κατεύθυνση στυλ θεωρούνται επίσης χωρίς πάθος.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε επιπρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία στη βεράντα, μπορείτε να περιοριστείτε σε εκείνα τα αντικείμενα και υλικά που είναι ανεπιτήδευτα στη φροντίδα και τη λειτουργία, τα οποία είναι εύκολα στη φροντίδα και βολικό στη χρήση.

Τι μπορώ να αγοράσω για να διακοσμήσω την αυθεντική βεράντα; Ως πρόσθετη επίπλωση το λουλούδι στέκεται, ένα τραπέζι του καφέ, ένας μικρός καναπές θα κάνει.

Ως τα κύρια υλικά που είναι βέλτιστα για τη διακόσμηση αυτών των περιοχών, μπορείτε να εξετάσετε PVC, σύνθετα υλικά, πέτρα, μέταλλο, καθώς και απομίμηση φυσικού ξύλου.

Κλασική κατεύθυνση

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Για παράδειγμα, το αρχικό βλέμμα θα δώσει μια βεράντα κιγκλιδώματα, μπαλκονόπορτα στα οποία γίνονται με ένα ασυνήθιστο σχέδιο. Αυτή η ταράτσα μπορεί να διακοσμηθεί με πλίνθους διαφορετικών διαμορφώσεων.

Συμβουλές! Ως υποστήριξη για την κατασκευή των τοίχων της καλοκαιρινής κατασκευής, μπορείτε να επιλέξετε στήλες στρογγυλού ή εξαγωνικού σχήματος.

Για την εξομάλυνση των γωνιών αυτού του σχεδιασμού χρησιμοποιούνται αυλακωτές και οκταγωνικές γωνίες.

Κατά την οικοδόμηση μιας πλατφόρμας κλασσικού (παραδοσιακού τύπου), επιλέξτε το είδος του ξύλου που έχει ένα πρωτότυπο φυσικό μοτίβο. Ως βέλτιστοι τύποι ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασία, επισημαίνουμε το μαόνι και το κέδρο. Δίνουν στο κτίριο μια ευχάριστη σκιά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Φωτεινή τόνους

Εάν το σπίτι σας έχει μικρά παιδιά, στην περίπτωση αυτή, το κιγκλίδωμα δεν θα είναι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και ένας τρόπος προστασίας των παιδιών από ατυχήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις βεράντες που είναι υπερυψωμένες.

Επιπλέον, σκαλιστά σκαλωσιές θα γίνει μια πολυτελή εκδοχή του ντεκόρ για τον κλασικό σχεδιασμό της βεράντας.

Στυλ αποικίας

Βασίζεται στη χρήση ορισμένων στοιχείων κλασσικής αρχιτεκτονικής, αλλά περιλαμβάνει τη χρήση πολύχρωμων στοιχείων. Αυτή η κατεύθυνση συνδέεται με τη συμμετρία, την ομορφιά, την πρακτικότητα, τη χρήση των παραδόσεων που χρησιμοποιούνται στο αποικιακό στυλ.

Για παράδειγμα, ως τμήμα προφοράς της βεράντας μπορείτε να πάρετε μια πέργκολα, χιονισμένο κιγκλίδωμα με κιγκλιδώματα, έναν αρχικό πάγκο.

Μεσογειακό στυλ

Παρουσιάζοντας μια γραφική περιοχή κοντά στη λίμνη ή στην ακτή της θάλασσας, ως ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του τόπου, μπορείτε να δείτε το παράκτιο στυλ.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν χτίζετε μια βεράντα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τέτοια υλικά φινιρίσματος και οικοδομής που εναρμονίζονται αρμονικά με τη γενική ατμόσφαιρα του χώρου. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γκρι χρώμα για αυτή την κατεύθυνση. Είναι επιθυμητό να κατασκευαστεί μια βεράντα με θέα στον ποταμό, μια δασική λίμνη, τη θάλασσα.

Για να φανεί ολοκληρωμένη η τελική σύνθεση, θυμηθείτε μια πραγματική θαλάσσια κρουαζιέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που σχετίζονται με τη θάλασσα ως διακοσμητικά στοιχεία.

Θέση για ανάπαυση άρθρωσης

Σε εξωτερικούς χώρους, κάθε φαγητό φαίνεται πολύ πιο νόστιμο από ότι σε μια κλειστή περιοχή. Για να μην κατακλύσει η βροχή κατά τη διάρκεια του κοινού γεύματος την ηρεμία σας, καλό είναι να σκεφτείτε το θόλο για τη βεράντα.

Πρόσφατα, μεταξύ των έργων που προσφέρονται από τους εσωτερικούς σχεδιαστές, είναι δυνατό να εντοπιστούν οι επιλογές για τα πεζούλια, τα οποία είναι μια λογική προσθήκη στο εξοχικό σπίτι.

Στο χώρο που θα προκύψει μπορείτε να οργανώσετε έπιπλα από ψάθινα έπιπλα από φυσικό μπαστούνι, μέταλλο, ξύλο. Για να καταστήσετε την υπόλοιπη ζώνη άνετη και άνετη, μπορείτε να την συμπληρώσετε με ειδικά αφαιρούμενα καθίσματα, μαλακά μαξιλάρια.

Σε αυτή την περίπτωση, χωρίς προβλήματα, μπορείτε να κανονίσετε ένα οικογενειακό δείπνο έξω από τις εγκαταστάσεις, να συναντήσετε τους επισκέπτες.

Συμπέρασμα

Ανάλογα με το πόσο συχνά σκοπεύετε να επισκεφθείτε μια εξοχική κατοικία, μπορείτε να χτίσετε μια ανοιχτή ή κλειστή βεράντα. Από τον επιλεγμένο τύπο αυτού του σχεδιασμού το καλοκαίρι, η επιλογή των υλικών για έπιπλα, τα διακοσμητικά στοιχεία μέσα στην ληφθείσα δομή εξαρτάται άμεσα.

Για να διαθέσετε μια τραπεζαρία στην βεράντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα μπαστούνια από κατασκευαστές επίπλων. Για να προστατεύσετε από τη σκόνη, βρωμιά, καλό είναι να σκεφτείτε την επιλογή της οροφής, διαφορετικά θα πρέπει να πλένετε συνεχώς όχι μόνο το πάτωμα της βεράντας, αλλά και τα έπιπλα που είναι πάνω της.

Αν θέλετε, μπορείτε να φροντίσετε την περιοχή στην οποία μπορείτε να προετοιμάσετε φαγητό. Για παράδειγμα, κάτω από τη στέγη της βεράντας μπορείτε να οργανώσετε μια περιοχή μπάρμπεκιου, απολαμβάνοντας τους επισκέπτες με νόστιμες λιχουδιές, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Μια εξαιρετική προσθήκη στη βεράντα θα είναι μια κούνια στον κήπο, με μια άνετη μαλακή ταπετσαρία. Για τους ιδιοκτήτες προαστιακών περιοχών, οι οποίοι, εκτός από τις γόνιμες δραστηριότητες στα κρεβάτια και τα παρτέρια, ονειρεύονται μια αξιοπρεπή ανάπαυση, η βεράντα θα βοηθήσει να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

  • Βεράντα στο στιλ της Προβηγκίας

  • Τζάμια για εξοχική κατοικία

  • Καλοκαιρινό κιόσκι

  • Περίπτερα από πολυανθρακικό

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map