Ταράτσες "Velvet"

Ταράτσες “Velvet”

Το λάκκο θεωρείται από δεξιά το καλύτερο υλικό ως καταστρώματα. Μοιάζει με τα χαρακτηριστικά δρυός, το ίδιο ισχυρό, πυκνό, ανθεκτικό και ανθεκτικό σε όλα τα είδη επιδράσεων. Δεν είναι περίεργο ότι χρησιμοποιείται σαν ταβάνι, γιατί αυτή η δομή υπόκειται στη συνεχή επιρροή του καιρού, του ανθρώπου και άλλων παραγόντων. Σήμερα, το ξύλο επεξεργάζεται με διάφορους τρόπους. Ιδιαίτερα για τις ταράτσες και τις βεράντες, χρησιμοποιήθηκαν πίνακες, το προφίλ των οποίων καλύπτεται με ένα μικρό ποδόγυρο.

Χάρη σε αυτό, τα παπούτσια δεν θα γλιστρήσουν σε βροχερό καιρό. Αυτό το προφίλ έχει το όνομα του σκάφους βεράντα "Velvet". Στους κοινούς ανθρώπους ονομάζεται "αντιολισθητικό". Ας μάθουμε λεπτομερέστερα τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά αυτού του υλικού, της πρώτης ύλης για την οποία είναι συνήθως η λάκκοι.

Αίθριο, ως στοιχείο αρχιτεκτονικής

Ο σωστός σχεδιασμός τοπίου ενός ιδιωτικού σπιτιού περιλαμβάνει όχι μόνο ένα παρτέρι, γκαζόν, κιόσκι ή κήπο, αλλά και μια άνετη βεράντα ή βεράντα. Θα δώσει στο έδαφος πλήρη θέα και θα πάρετε ένα βολικό μέρος όπου μπορείτε να περάσετε τις βραδιές με τους συγγενείς σας, να γευματίσετε, το κρέας κλπ.

Και το κύριο σημείο στη δημιουργία μιας τέτοιας βεράντας είναι ένα ποιοτικό υλικό που θα αντέξει το φορτίο, το συνεχές βάδισμα και την ατμοσφαιρική επιρροή. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • καθίζηση ·
 • διαφορές θερμοκρασίας;
 • άνεμος.
 • την επίδραση των ακτίνων UV.
 • χαμηλή θερμοκρασία το χειμώνα.

Και σε όλες τις περιπτώσεις το δάπεδο στη βεράντα είναι από ξύλο. Είναι προφανές ότι η πλάκα τσιμέντου, η πέτρα ή η άσφαλτος εδώ θα είναι ακατάλληλη. Το δέντρο δεν είναι μόνο όμορφα εξωτερικά, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον, δεν θα κάψει τα πόδια σας όταν ο ήλιος είναι ισχυρός. Και αν πριν από τα διοικητικά συμβούλια για τη βεράντα ήταν βραχύβια, το δάπεδο που γίνεται σήμερα, μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Το λούστρο είναι ένα παράδειγμα.

Η βεράντα του σκάφους από το μαλλί "Velvet" κέρδισε τις καρδιές πολλών ιδιοκτητών ανοιχτών βεράντες. Γιατί; Ας μάθουμε.

Χαρακτηριστικά της λάκκας

Το λάρυγγα είναι ένα είδος κωνοφόρων δέντρων που δεν χάνει τη δημοτικότητά του. Στους σωρούς από μαλλί βρίσκεται η Αγία Πετρούπολη και η Βενετία. Και αυτό ήδη λέει πολλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λάρυς αντιστέκεται στον μύκητα, εξασθενίζει ασθενώς, δεν είναι καμπύλη και δεν είναι χαλασμένος από έντομα. Χάρη σε αυτούς τους παράγοντες, το καταστρώματα της βελανιδιάς για βεράντες έχει γίνει ένα από τα καλύτερα. Και χάρη στον τύπο "Velvet" α, το υλικό δεν γλιστράει και η υγρασία δεν συσσωρεύεται στην επιφάνεια, αποστραγγίζοντας κατά μήκος των αυλακώσεων. Γιατί "Velvet"; Κοιτάξτε τη φωτογραφία μιας παρόμοιας βεράντας. Εξωτερικά μοιάζει με ύφασμα από κοτσάνι. Επομένως, αυτό το όνομα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βελανιδιά έχει μια καταπληκτική ιδιότητα - σταθερότητα θερμοκρασίας. Και αυτό σημαίνει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές θερμοκρασίας, που κυμαίνονται από -50 έως +50 ℃. Το υλικό δεν θα σπάσει, και το θρυμματισμένο, που στέκεται ξυπόλητος σε ένα μαύρο τετράγωνο, δεν σηκώνετε. Και χάρη στις φυτοντοκτόνες, που ξεχωρίζουν από τις σανίδες, ο αέρας γεμίζει με μια ελάχιστα αντιληπτή μυρωδιά, η οποία έχει ευεργετική επίδραση σε σας.

Χαρακτηριστικά της κολοκύνθου κόλλας

Πρώτα απ 'όλα, ας δούμε τις διαστάσεις των προϊόντων. Οι σανίδες μπορούν να έχουν ένα τμήμα 20, 27, 32 και 45 mm. Όσον αφορά το πλάτος, είναι στην περιοχή των 90-140 mm. Ωστόσο, το κανονικό ή τρέχον μέγεθος θεωρείται ότι είναι 140x127 mm.

Αν μιλάμε για το μήκος του board, τότε είναι πολύ διαφορετικό. Υπάρχουν σανίδες μήκους 1,65 μ. Και υπάρχουν 4 μ. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του πελάτη. Το διάστημα των μεγεθών είναι 0,5 μ. Η τιμή της σανίδας για την ταράτσα καθορίζεται από το τμήμα, την ποσότητα υγρασίας, την ποιότητα και το πλάτος.

Σύμφωνα με το πρότυπο, είναι δυνατό να διακρίνουμε 4 ποικιλίες από μια σανίδα από λάρι. Κάθε βαθμός χαρακτηρίζεται από την κατάσταση της επιφάνειας των σανίδων από την μπροστινή πλευρά. Όσον αφορά τις φυσικές ιδιότητες των ποικιλιών, δεν διαφέρουν.

Η υψηλότερη κατηγορία ξύλου κορμοτεχνημάτων είναι η κατηγορία "Έξτρα". Αυτό σημαίνει ότι στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχουν κόμβοι, ρητινώδη κηλίδες, μπλε και σε σχήμα καρδιάς ζώνες. Όλες οι σανίδες είναι σαν να μαζεύετε, αν και μπορεί να υπάρχουν μικρές γρατζουνιές και ρωγμές. Αλλά η πίσω πλευρά δεν ελέγχεται.

Δώστε προσοχή! Το κόστος ενός τέτοιου συμβουλίου μπορεί να σας εκπλήξει. Με επίκεντρο το μέγεθος, 1 m2 πλακών θα έχει μια τιμή τιμής 29-34 y. ε.

Αλλά ο κατάλογος και τα χαρακτηριστικά άλλων ποικιλιών:

 1. Ποικιλία "C". Ένα από τα φθηνότερα. Μπορεί να υπάρξει μηχανική βλάβη (2 τεμάχια ανά 1 μ. - αυτός είναι ο κανόνας). Δεν θα κάνει χωρίς τρύπες από τους κόμβους (1 κομμάτι ανά 1 m). Άλλες επιφανειακές ατέλειες δεν ελέγχονται, οπότε μην εκπλαγείτε ότι το υλικό θα τις έχει. Όλα εξαρτώνται από την τιμή, η οποία φτάνει τα 11-14 έτη. ε. ανά 1 m2.
 2. Βαθμός "Β". Η επιλογή είναι καλύτερη. Εδώ, οι λεκέδες, η ινωδότητα, οι λωρίδες ρητίνης και οι οπές από τους κόμβους δεν είναι πλέον ανεκτές. Όσον αφορά τα μηχανικά ελαττώματα, επιτρέπεται μόνο 1 τεμάχιο ανά μέτρο. Σε μια περιορισμένη ποσότητα, η σανίδα της κόλλας θα έχει ρωγμές, πυρήνα και κόμπους. Ανά 1 μ2 θα πρέπει να πληρώσετε 16 έως 19 ετών. ε.
 3. Βαθμός "Α". Το μπλε απουσιάζει, όπως και οι ταινίες πυρήνα, τρύπες από κόμπους, ρητινώδη κηλίδες, λωρίδες και μη σχεδιασμένες περιοχές. Μέσα στα όρια των κανονικών τσέπες ρητίνης, μικρές ρωγμές και γρατζουνιές. Το κόστος είναι από 20 έως 29 δολάρια ΗΠΑ. ε.

Οι πίνακες "Velvet" έχουν πλεονέκτημα έναντι των ομαλών. Μετά από όλα, λόγω των αυλακώσεων θα είναι πιο δύσκολο να γλιστρήσει, και το νερό της βροχής δεν θα συσσωρευτεί στην επιφάνεια. Χάρη σε αυτό το δέντρο δεν θα σαπίσουν, και δεν θα πάτε σε μια λακκούβα.

Συμπέρασμα

Εάν σκέφτεστε το υλικό από το οποίο θα φτιάξετε τη βεράντα σας, βεβαιωθείτε ότι η λάιδα είναι μια ιδανική επιλογή. Ακόμα, αν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, χρησιμοποιήστε άλλο υλικό. Μόνο εδώ στην προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ένα προφίλ κοτλέ, το οποίο ανέχεται καλύτερα την επίδραση της ατμόσφαιρας και είναι πιο βολικό για τον ιδιοκτήτη.

 • Πίνακας καταστρώματος

 • Σύνθετη σανίδα ξύλου-πολυμερούς

 • Τοποθέτηση του σκάφους από βελανιδιά

 • Ολοκληρωμένη σανίδα από τερακότα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map