Σκύλος από πλαστικά μπουκάλια

Σκύλος από πλαστικά μπουκάλια

Οι ιδιοκτήτες των προαστιακών περιοχών αργά ή γρήγορα σκέφτονται για το σχεδιασμό του τοπίου. Ακριβά στοιχεία διακόσμησης είναι διαθέσιμα σε λίγους, αλλά είναι επίσης ενδιαφέρον να διακοσμήσετε το έδαφος χωρίς σημαντικό οικονομικό κόστος. Πλαστικά μπουκάλια θα έρθουν στη διάσωση, το πεδίο εφαρμογής τους είναι σχεδόν απεριόριστη.

Ποικιλία μοντέλων σκύλων

Ανεξάρτητα από το σκοπό της ντάκας, αν χρησιμεύει ως χώρος ανάπαυσης ή χρησιμεύει ως νοσοκόμος υγρής γης, το ζήτημα του σχεδιασμού τοπίου δεν μπορεί να κινηθεί στην άκρη. Αστεία σκάφη από πλαστικά μπουκάλια θα προσελκύσουν την προσοχή των παιδιών και θα διασκεδάσουν τους ενήλικες. Η ίδια η διαδικασία παραγωγής προωθεί την ενότητα των γενεών και ένα ενδιαφέρον χόμπι.

Έχοντας ως στόχο να διακοσμήσετε την τοποθεσία με μια φιγούρα ενός σκύλου, πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να καθορίσετε τη θέση και το μέγεθος. Ένας ανοιχτός μικρός χώρος είναι σε θέση να διακοσμήσει ένα τέλος νάνος από ένα πλαστικό μπουκάλι. Για τις μεγάλες περιοχές είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μοντέλο σκυλιών υψηλότερο και το υλικό σε αυτό θα χρειαστεί περισσότερο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διακόσμηση σκύλων με βάση πλαστικά μπουκάλια. Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Λαμβάνοντας τα ως βάση, μπορείτε να βελτιώσετε το μοντέλο προσθέτοντας την τεχνογνωσία σας.

Είναι τόσο απλό όσο κάνει ένα αστείο ρύγχος ενός σκύλου από δύο πυθμένα πλαστικών φιαλών. Επιπλέον στοιχεία - αυτιά, όλα τα στοιχεία στερεώνονται μαζί με μια αξιόπιστη κόλλα που θα αντέξει τη βροχή και τον παγετό. Τα χρώματα επιλέγονται για υπαίθρια έργα, σκυλιά πολύ αισθητικά, διακοσμημένα με ακρυλικά χρώματα. Τότε όλα εξαρτώνται από τις καλλιτεχνικές τάσεις του τεχνίτη. Τα μάτια και το στόμιο για ένα πλαστικό σκυλί μπορούν να αγοραστούν σε ένα ειδικό τμήμα για τις τέχνες, να πάρουν ενδιαφέροντα κουμπιά, να διακοσμήσουν με ένα μαρκαδόρο ή χρώματα.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να συμπληρώσετε το σχεδιασμό του τοπίου με την αρχική μίνι στρωμνή, η οποία προσομοιώνει το dachshund. Για να μην ενοχλήσει με τη ζωγραφική, ένα πλαστικό μπουκάλι καφέ σκιά παίρνει για το σκάφος.

Η όλη διαδικασία αποτελείται από τέσσερα βήματα:

 • Μια ορθογώνια οπή κόβεται για να γεμίσει με χώμα.
 • Στο κάτω μέρος συνιστάται η δημιουργία οπών, ώστε να μην συσσωρεύεται υπερβολική υγρασία.
 • Τα μάτια υποδεικνύονται.
 • Ο σκύλος είναι στερεωμένος με αυτιά από τη δεύτερη πλαστική φιάλη.

Αν θέλετε να βελτιώσετε το μοντέλο, το ποσοστό μπορεί να συμπληρωθεί με μικρά πόδια. Η λειτουργία τους εκτελείται με σωλήνες από PVC ή φιάλες από πλαστικά μπουκάλια των 0,5 λίτρων.

Δημιουργικοί χαρακτήρες όπως η ακόλουθη ιδέα ενός φουτουριστικού σκύλου.

Επιλέξτε τι προτιμάτε και αρχίστε να δημιουργείτε.

Κάνοντας ένα πόδι

Ας μιλήσουμε λεπτομερώς για την περίπλοκη εκδοχή του ποντλ. Ένα τέτοιο σκυλί από πλαστικά μπουκάλια θα πάρει αρκετό ελεύθερο χρόνο. Αλλά το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες στη ντάκα.

Ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία:

 • Το σώμα του σκύλου συλλέγεται από τρία μπουκάλια χωρητικότητας 5 λίτρων. Σε δύο αντίτυπα, μόνο ο λαιμός κόβεται, στην τρίτη παραμένει η μέση χωρίς το κάτω μέρος και το πάνω μέρος. Αυτό το τεμάχιο εργασίας συνδέει τα δύο προηγούμενα.
 • Όλα τα εξαρτήματα στερεώνονται μαζί με βίδες με αυτοκόλλητη τομή, το συνολικό μήκος του σώματος του σκύλου είναι περίπου μισό μέτρο.
 • Ετοιμάζονται τρύπες για τα πόδια. Για να τους λαμβάνονται στερεό στριφτό σύρμα ζεύγους, το μήκος του κάθε τμήματος δοσομετρείται με ένα περιθώριο από τον υπολογισμό: 45 πόδια μήκος cm συν 20-25 cm για διέρχεται από το πλαστικό μπουκάλι και την επακόλουθη στερέωση.
 • Τα πέλματα του σκύλου είναι τυλιγμένα με μονωτικό ύφασμα πάχους 5 mm, σχεδιασμένο για να μονώνει το δάπεδο. Εξωτερικά, ολόκληρο το τεμάχιο εργασίας είναι προσεκτικά στερεωμένο με αυτοκόλλητη ταινία, αυτό θα σας επιτρέψει να κολλήσετε σε βίδες αυτοεπιπεδώματος σε επόμενα στάδια.
 • Από το κάτω μέρος των ποδιών του σκύλου, το δίχρωμο σύρμα αποσυνδέεται και λυγίζεται προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
 • Για να δώσετε στο σκυλί ένα πιστό περίγραμμα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πέλματα στην κορυφή. Για να γίνει αυτό, κόβεται ένα πλαστικό μπουκάλι για 1,5 λίτρα από το κάτω μέρος, τα υπόλοιπα κόβονται στα μισά. Μέρος του λαιμού είναι συνδεμένο με το πόδι του σκύλου στην περιοχή του γόνατος, το άνω μέρος στερεώνεται με βίδες στο σώμα των πλαστικών φιαλών.
 • Αυτές οι ενέργειες αντιγράφονται στα μπροστινά και πίσω πόδια του σκύλου.
 • Ο λαιμός του πούντλου σχηματίζεται από μια πλαστική φιάλη 2 λίτρων, στην οποία κόβεται ο λαιμός. Ο πυθμένας βρίσκεται στην κορυφή στην περιοχή του μελλοντικού κεφαλιού, το κομμένο άνω τμήμα στερεώνεται με βίδες στο σώμα.
 • Για το κεφάλι του σκύλου θα χρειαστεί μια άλλη πλαστική φιάλη, η οποία κόβει το μεσαίο τμήμα. Τα στοιχεία ενώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε το μικρότερο τεμάχιο εργασίας να περιλαμβάνεται στο μεγαλύτερο. Παραδοσιακά, οι λεπτομέρειες στερεώνονται με βίδες και τοποθετούνται στον κορμό με το λαιμό.
 • Πλαστικό μικρό μπουκάλι γαλακτοκομικών προϊόντων θα εκτελέσει τη λειτουργία του πλαισίου για την ουρά του σκύλου.
 • Ήταν δική μου σειρά να αντιμετωπίσω τη γούνα του ζώου.
  Η παρατήρηση! Εάν θέλετε να κολυμπήσετε κανονικά το σκυλί, καθαρίστε τη σκόνη και τα υπολείμματα, μπορείτε να επιλέξετε λευκό πλαστικό για μαλλί. Είναι πολύ πιο πρακτικό να διακοσμήσετε το μαλλί από καφέ μπουκάλια.
 • Η ουσία της διαδικασίας: πρώτα από τα πλαστικά προϊόντα είναι κομμένες λωρίδες, στη συνέχεια κάθε κομμάτι εργασίας κόβεται σε στενές λωρίδες, χωρίς να φτάνει στην άκρη για μερικά εκατοστά. Τα μέρη προσελκύονται προσεκτικά στο αέριο έτσι ώστε οι στενές λωρίδες να τυλίγονται γύρω από τον κύκλο, μιμώντας το μαλλί του σγουρού ποδοδέκτη.
 • Ο πόδι είναι ραμμένος στο κάτω μέρος του ποδιού. Κάθε νέα πλεξούδα μαλλιού καλύπτει με επιτυχία το σημείο προσάρτησης του προηγούμενου.
 • Ένα άλλο μπουκάλι των 5 λίτρων είναι απαραίτητο για να κόψετε τα αυτιά του σκύλου, τα οποία επίσης καλύπτονται με πλαστικό μαλλί και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, είναι στερεωμένες στο κεφάλι με μεγάλες βίδες με αυτοκόλλητη τομή.
 • Στο τελικό στάδιο σχηματίζεται το ρύγχος του σκύλου. Η μύτη μπορεί να κατασκευαστεί από τον πυθμένα της φιάλης, βαμμένη με μαύρο χρώμα. Μάτια - μαύρα κουμπιά στο στέλεχος, προ-στερεωμένα με σύρμα.

Σε πλήρη φόρμα, ένα ωραίο πούντλο θα έχει ύψος 90-95 εκατοστά. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να γίνει δίχρωμο, με έμφαση στο στήθος, στην άκρη της ουράς και στο κάτω μέρος των ποδιών.

Σε αυτό το έργο έχει τελειώσει, μια ευχάριστη διαμονή!

 • Καμηλοπάρδαλη από πλαστικά μπουκάλια

 • Παπαγάλος από πλαστικά μπουκάλια με τα χέρια τους

 • Κρίνοι από πλαστικά μπουκάλια με τα χέρια τους

 • Πεταλούδα από πλαστικό μπουκάλι με τα χέρια σας

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

16 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map