Πώς να φτιάξετε ένα κιόσκι καλοκαιριού με τα χέρια σας

Πώς να φτιάξετε ένα κιόσκι καλοκαιριού με τα χέρια σας

Το καλοκαιρινό κιόσκι μπορεί να γίνει όχι μόνο ένας χώρος για ξεκούραση με όλη την οικογένεια, αλλά και μια υπέροχη προσθήκη στο τοπίο. Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε καλοκαιρινό κιόσκι με τα δικά σας χέρια, χωρίς να προσλαμβάνετε επαγγελματίες κατασκευαστές. Αυτό θα απαιτήσει μια μικρή ποσότητα δομικών υλικών και βασικές γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία τέτοιων δομών. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κιόσκι καλοκαιριού με τα χέρια σας από διάφορα υλικά. Σε πολλές περιοχές δημιουργείται μια πέργκολα, η οποία είναι μια θόλος αναρριχητικών φυτών.

Αξίζει να δημιουργηθεί μια κληματαριά

Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα σχέδιο με φούρνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε απευθείας στο κτίριο χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο στην κουζίνα.

Αλλά αξίζει να θυμάστε ότι η δημιουργία ενός κτιρίου θα απαιτήσει κάποια χρήματα, οπότε είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το κόστος και να καθορίσετε αν αξίζει να το φτιάξετε ή μπορείτε να κάνετε επέκταση στο σπίτι. Μερικές φορές η δημιουργία του περιγραφόμενου τύπου κατασκευής στην προαστιακή περιοχή είναι αδύνατη λόγω του μικρού μεγέθους της. Πριν δημιουργήσετε ένα ανοιχτό κιόσκι το καλοκαίρι, θα πρέπει να προετοιμάσετε προσεκτικά ένα σχέδιο της μελλοντικής δομής.

Τύποι καλοκαιρινών άξονων

Για να δημιουργήσετε μια δομή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως ξύλο, τούβλο, πέτρα και μπλοκ αφρού. Η πιο απλή έκδοση είναι μια σκηνή, η οποία αποτελείται από ένα μεταλλικό σκελετό και ένα ειδικό ύφασμα που μπορεί να προστατεύσει από τις βροχοπτώσεις. Αλλά μια τέτοια δομή δεν μπορεί να εκπληρώσει τις λειτουργίες της καλοκαιρινής κουζίνας. Για να καταλάβετε τι είδους δομή θα πρέπει να επιλεγεί για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, αξίζει να εξετάσετε τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται.

Τις περισσότερες φορές στις τοποθεσίες δημιουργούνται ανοιχτές κατασκευές από ξύλο. Είναι δημοφιλείς λόγω της απλότητας της δημιουργίας και του χαμηλού κόστους των υλικών. Σε τέτοια κτίρια μπορείτε να εγκαταστήσετε το μπρελόκ. Αλλά ταυτόχρονα αξίζει να θυμόμαστε τις προφυλάξεις ασφαλείας ότι η κατασκευή δεν ανάβει.

Οι κλειστές δομές συχνά κατασκευάζονται από τούβλα. Είναι εξοπλισμένα με φούρνο και είναι μονωμένα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν το χειμώνα. Επιλέγοντας το στυλ διακόσμησης μπορείτε να πάρετε αυτό που σας αρέσει, επειδή τέτοια κτίρια σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε φαντασία του ιδιοκτήτη. Αλλά επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο στυλ, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να αντιστοιχεί στο σχέδιο του σπιτιού.

Εάν μια ανοιχτή καλοκαιρινή κατασκευή είναι υπό κατασκευή, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα θόλο και τοίχους με τέτοιο τρόπο ώστε τα έπιπλα και ο εξοπλισμός του να προστατεύονται από τη βροχή. Συχνά ανοιχτές κατασκευές δημιουργούνται από μέταλλο. Τέτοιες δομές έχουν ένα θόλο από πολυανθρακικό και συχνά δημιουργούνται με ένα μπάρμπεκιου.

Έχοντας εγκαταστήσει ένα δένδρο στη δacha με τα δικά σας χέρια, μπορείτε να το κάνετε ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε.

Στάδια συναρμολόγησης της δομής

Η δημιουργία κιόσκι καλοκαιριού πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια:

 1. Επιλέξτε το πιο κατάλληλο μέρος. Σε αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να επιλέξετε το πιο βολικό μέρος στον ιστότοπο. Συχνά, οι δομές συνδέονται με το σπίτι, γεγονός που μειώνει το κόστος. Αφού τακτοποιήσετε μια κληματαριά δίπλα στον κήπο, μπορείτε να απολαύσετε το άρωμα των λουλουδιών και το είδος των φυτών. Όταν η δομή βρίσκεται στην μακρινή γωνία του κήπου, θα πρέπει να φροντίσετε να δημιουργείτε άνετα κομμάτια.
 2. Επιλέξτε τον τύπο κατασκευής. Μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιαδήποτε επιλογή, αλλά είναι σημαντικό να εξετάσετε το μέγεθος του ιστότοπου. Για να επιλέξετε ένα πιο κατάλληλο σχέδιο, αξίζει να εξετάσετε τις φωτογραφίες των κτιρίων αυτού του τύπου.
 3. Δημιουργία θεμελίωσης. Επειδή οι περιγραφόμενες δομές έχουν μικρό βάρος, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια στήλη βάση. Κάποιοι ιδιοκτήτες γης επιλέγουν πλάκες οπλισμένου σκυροδέματος. Επίσης, δημιουργείται συχνά ένα ρηχό βάθος βαθιάς ζώνης.
 4. Κατασκευή του πλαισίου. Αν η δομή είναι κατασκευασμένη από ξύλο, όλα τα στοιχεία επεξεργάζονται με προστατευτικές ενώσεις και μόνο στη συνέχεια στερεωμένα στο έδαφος με μεταλλικούς πείρους. Κατά την τοποθέτηση των υποστηριγμάτων είναι απαραίτητο να στερεωθούν τα προσωρινά λοξά στοιχεία της κατασκευής. Μετά την εγκατάσταση της οροφής, αφαιρούνται.
 5. Εγκατάσταση στέγης. Η κατασκευή μπορεί να δημιουργηθεί με οροφή οποιουδήποτε τύπου. Για την επιλογή είναι απαραίτητο να εξεταστούν διάφορες παραλλαγές αμπέλων με διαφορετικούς τύπους στέγης.

Αφού εκτελέσετε την εργασία που περιγράφεται, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία κιγκλιδώματος και να οργανώσετε το κιόσκι. Είναι αρκετά εύκολο να φτιάξετε ένα χειρολισθήρα με τα χέρια σας, γιατί γι 'αυτό χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τα στηρίγματα με σταυροειδή ράβδους σε ύψος περίπου 70 cm.

Πρόσθετη στερέωση

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι εάν η περιοχή χαρακτηρίζεται από άνεμους καταιγίδας και χιονοπτώσεις, τότε είναι απαραίτητο να ενισχυθεί περαιτέρω η δομή με υποστηρίγματα. Αφού σταθεροποιηθεί το κατακόρυφο πλαίσιο, μπορείτε να ξεκινήσετε την τοποθέτηση της σανίδας δαπέδου.

Τα φύλλα μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά, τα οποία περιλαμβάνουν πολυανθρακικό και επένδυση. Πολλοί ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν τα κτήρια ανοιχτά, εγκαθιστώντας μόνο κιγκλιδώματα κάτω από το κιγκλίδωμα. Συχνά ο χώρος κάτω από το κιγκλίδωμα είναι πλήρως επενδεδυμένος με επένδυση. Εάν θέλετε, δίπλα στη δομή, μπορείτε να φυτέψετε φυτά αναρρίχησης που θα καλύψουν το εσωτερικό του κιόσκι από τον ήλιο.

Δημιουργία οροφής

Το κάλυμμα στέγης μπορεί να κατασκευαστεί από μοριοσανίδες και κόντρα πλακέ. Η επένδυση είναι απαραίτητη τόσο για τα πολυανθρακικά όσο και για τα μαλακά πλακάκια. Για να δημιουργήσετε ένα πηχάκι στα δοκάρια, το κόντρα πλακέ αρχικά τοποθετείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προεξέχει 10 εκατοστά πέρα ​​από αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο από τα δοκάρια και τις περσίδες υπάρχει σκελετός, ο οποίος στη συνέχεια τοποθετείται πάνω στα στηρίγματα. Τα τμήματα στερέωσης της οροφής πραγματοποιούνται με βίδες αυτοεπιπεδότητας. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το κλουβί πρέπει να δημιουργείται από λείες και λείες σανίδες ή αδιάβροχο κόντρα πλακέ. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι μεταξύ του κιβωτίου και της στέγης είναι απαραίτητο να στερεώσετε ένα στρώμα μονωτικού υλικού, το οποίο προστατεύει από την αυξημένη υγρασία και τον άνεμο.

Αφού εκτελέσει μια τέτοια εργασία, είναι απαραίτητο να επεξεργαστεί την προεξοχή του γείσου. Για αυτό, οι άκρες της στεγανοποίησης είναι τυλιγμένες κάτω από το κιβώτιο και καρφωμένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοίχοι μπορούν να κατασκευαστούν ως πλέγμα ή στερεά. Γι 'αυτό, συνήθως χρησιμοποιείται φράχτη. Στα παραδοσιακά σχέδια, οι πάγκοι εγκαθίστανται γύρω από την περίμετρο. Η επιλογή των επίπλων στο έλατο εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του site και το ύφος ολόκληρης της δομής.

Περίπτερο από πολυανθρακικό

Τα επαρκώς απλά σχέδια είναι τα πολυανθρακικά άλατα. Έχετε ένα μεταλλικό πλαίσιο. Για να δημιουργηθούν τέτοιες δομές, απαιτείται ένας συγκολλητής ράβδων μεταλλικού σύρματος και οι σωλήνες προφίλ απαιτούνται για τη δημιουργία κάθετων ράβδων. Για να δημιουργήσετε μια πέργκολα από το σωλήνα προφίλ εγκατεστημένο στις προηγούμενες δημιουργηθείσες οπές και να χυθεί με σκυρόδεμα. Επειδή τέτοια υποστηρίγματα έχουν υψηλό βαθμό ακαμψίας, δεν απαιτείται επιπλέον κλίση. Μετά την εγκατάσταση, τα στηρίγματα συνδέονται με την άνω ταινία. Στη συνέχεια, ένα ξύλινο κιβώτιο τοποθετείται στην πλεξούδα. Στο επόμενο στάδιο, το πολυανθρακικό είναι σταθερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γκαζόν σε ένα μεταλλικό σκελετό είναι συχνά διακοσμημένα με πλαστά στοιχεία. Τέτοια σχέδια πωλούνται συχνά σε τελική μορφή. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να τα δημιουργήσετε με τα χέρια σας. Τέτοιοι άξονες φαίνονται αρκετά κομψοί, αν η περιοχή έχει ήδη μια προσωπίδα με πολυανθρακικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οροφή από πολυανθρακικό μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα. Συχνά δημιουργούνται οι εξής τύποι οροφών:

 • στρογγυλή?
 • hip;
 • με τη μορφή μιας παγόδα?

Για τους μεταλλικούς άξονες χρησιμοποιείται συχνά χρωματισμένο ή χρωματισμένο πολυανθρακικό. Το υλικό αυτό προστατεύει αξιόπιστα από τον ήλιο. Πολλοί κάνουν μια βεράντα με τη μορφή βεράντα. Στην περίπτωση αυτή, ένα άκρο των δοκών κλίνει στον τοίχο του σπιτιού.

Από το να επεξεργαστείς μια κληρονομιά από ένα δέντρο

Για να χτιστεί ένα δέντρο δεν έχει χάσει την εμφάνισή του μετά από μακρά περίοδο χρήσης, όλα τα στοιχεία του πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικές ενώσεις. Εάν το περίπτερο δημιουργείται από στρογγυλά κούτσουρα ή κολλημένα δοκάρια, το υλικό αρχικά εμποτίζεται με ένα αστάρι και έπειτα με συνθέσεις που προστατεύουν από το βιολογικό περιβάλλον. Επίσης, αυτά τα υλικά πρέπει να είναι επικαλυμμένα με διαφανές λάδι. Πολλοί ιδιοκτήτες γης δημιουργούν ξύλινα έπιπλα με τζάμια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δάπεδα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξυλεία, σανίδες και πηχάκια, πρέπει να προστατεύονται πιο προσεκτικά, χρησιμοποιώντας χημικές ενώσεις που διεισδύουν στη δομή του δέντρου και δημιουργούν προστατευτικό φιλμ.

Υπάρχουν τρεις τύποι τέτοιων ενώσεων:

 • Εμποτισμοί που προστατεύουν από μούχλα και μύκητες.
 • συνθέσεις που μειώνουν την απορρόφηση του ξύλου από το νερό.
 • Συνθέσεις που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός ανθεκτικού υλικού προστασίας φιλμ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την προστασία των ξύλινων αμπέλων, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν έγχρωμοι εμποτισμοί σε αλκυδική βάση. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πριν από την εφαρμογή των περιγραφόμενων συνθέσεων είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το ξύλο και να αφαιρέσετε τους λεκέδες από ρητίνη. Είναι επίσης απαραίτητο να καθαρίσετε το υλικό από τις μυκητιακές αλλοιώσεις. Ο εμποτισμός πρέπει να εφαρμόζεται με βούρτσα ή ρολό.

Αφού εξετάσατε τις φωτογραφίες που παρουσιάσατε, μπορείτε να καταλάβετε πώς να φτιάξετε ένα κιόσκι καλοκαιριού με τα χέρια σας.

 • Καθημερινή κουζίνα στο εξοχικό με μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου

 • Πώς να φτιάξετε ένα κελάρι στη χώρα

 • Καλοκαιρινή κουζίνα

 • Πλαστά άξονες

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map