Πώς να επιλέξετε πολυανθρακικό για κιόσκι

Πώς να επιλέξετε πολυανθρακικό για κιόσκι

Η κληματαριά στη ντάχα θα πρέπει να φαίνεται ελκυστική και κομψή. Αυτό αυξάνει την αισθητική της αντίληψής της και επίσης βοηθά να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων. Το δημοφιλές υλικό για την οροφή είναι πολυανθρακικό. Είναι ανθεκτικό και έχει όμορφη εμφάνιση. Ωστόσο, για να επιλέξετε ένα κατάλληλο υλικό, αξίζει να καταλάβετε τις ποικιλίες του. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και οι διαστάσεις του θόλου. Αν κάνετε τη σωστή επιλογή, μπορείτε να πάρετε μια ανθεκτική επίστρωση που δεν θα προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον. Για να καταλάβετε ποιο πολυανθρακικό είναι καλύτερο για ένα κιόσκι, αξίζει να γνωρίσετε τους τύπους και τα χαρακτηριστικά του.

Χαρακτηριστικά της επιλογής από πολυανθρακικό

Ποιο πολυανθρακικό μπορεί να επιλέξει για κιόσκι; Το θέμα αυτό απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες προαστιακών περιοχών. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο πάχος του υλικού. Επιπλέον, κατά την επιλογή είναι απαραίτητο να καθοριστεί η απόχρωση των φύλλων.

Καλοκαιρινά κιόσκια είναι χτισμένα για διάφορους λόγους. Συχνά χρησιμοποιούνται ως κάλυμμα για αυτοκίνητα. Επίσης, κιόσκια ανεγέρθηκαν για να αποθηκεύουν διάφορα πράγματα. Στα εσωτερικά περίπτερα μπορείτε να χαλαρώσετε στον καθαρό αέρα. Πολλοί ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών είναι εξοπλισμένοι με κιόσκια της καλοκαιρινής κουζίνας.

Σημαντικά χαρακτηριστικά

Το πολυανθρακικό είναι ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό υλικό, από το οποίο κατασκευάζεται στέγη για τέντες και κληματαριά. Έχει πολλές διακριτικές ιδιότητες:

 • την απλότητα τοποθέτησης και στερέωσης του υλικού. Εύκολη επεξεργασία κατά την προετοιμασία.
 • υψηλή αντοχή.
 • εξαιρετικές οπτικές ιδιότητες.
 • μικρή μάζα.
 • η ικανότητα προστασίας των αντικειμένων από τη θέρμανση,
 • χαμηλή αγωγιμότητα θερμότητας.
 • χαμηλή τιμή.

Τέτοιες ιδιότητες επέτρεψαν στο πολυανθρακικό να κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα.

Εφαρμογές

Τα πολυανθρακικά φύλλα διακρίνονται από ορισμένες θετικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται για διαφορετικά καθήκοντα. Το πάχος των φύλλων είναι μόνο 0,4-2,5 εκ. Το πολυανθρακικό είναι σε ζήτηση όταν εκτελεί τόσο μεγάλης κλίμακας όσο και μικρές οικοδομικές εργασίες. Χρησιμοποιείται για στέγες, όταν δημιουργούνται ηχητικές οθόνες, άξονες και προστατευτικά καλύμματα.

Προσοχή παρακαλώ! Στη βιομηχανία, αυτό το υλικό χρησιμοποιείται επίσης όταν δημιουργείτε ανοίγματα παραθύρων. Επίσης, κατασκευάζονται προστατευτικά καλύμματα για διάφορους μηχανισμούς.

Ιδιαίτερα σε ζήτηση πολυανθρακικά φύλλα για τη δημιουργία διαχωριστικών σε γραφεία. Χρησιμοποιούνται επίσης πίνακες και στον τομέα της γεωργίας. Από αυτά ανεγείρονται θερμοκήπια, θερμοκήπια και χειμωνιάτικοι κήποι. Το πολυμερές είναι επίσης σε ζήτηση στη σφαίρα της διαφήμισης. Διάφορα σανίδες και ταμπλέτες κατασκευάζονται από αυτό.

Ποικιλία πολυανθρακικών ειδών

Πριν επιλέξετε ποιο πολυανθρακικό είναι κατάλληλο για την εργασία σας, θα πρέπει να εξετάσετε τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αυτές περιλαμβάνουν τη δομή του υλικού, τη σκιά των φύλλων και το πάχος.

Επιλογή χρωμάτων

Όποια και αν είναι η κατασκευή που σχεδιάζεται, όταν επιλέγετε ένα πολυανθρακικό για μια στέγη, αξίζει να δίνετε προσοχή στο βαθμό μετάδοσης του φωτός. Τα πολυμερή με διαφορετικά πάχη διαφέρουν σημαντικά σε αυτόν τον δείκτη. Επίσης, είναι απαραίτητο να μάθετε πόσο καλά το πολυανθρακικό διέρχεται τη θερμότητα. Για τα περίπτερα επιλέγεται συχνά υλικό που δεν χάνει τις περισσότερες από τις ακτίνες του ήλιου. Αυτό καθιστά δυνατή την απόκρυψη από αυτές κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών.

Για παράδειγμα, για να καλύψετε το θερμοκήπιο, χρειάζεστε λευκά και μπεζ πίνακες. Η επιλογή αυτή οφείλεται στην ικανότητα των φύλλων φωτισμού να θερμαίνουν τέλεια το θερμοκήπιο από μέσα. Εξαιτίας αυτού, η θερμοκρασία στο θερμοκήπιο αυξάνεται σημαντικά. Τα πλαίσια χρωμάτων έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν φως στην περιοχή από 30 έως 60%. Φύλλα με σκοτεινή σκιά περνούν λιγότερο φως.

Η συσκευή πολυμερούς

Τα πολυανθρακικά φύλλα διαφόρων τύπων έχουν διαφορετική δομή. Μπορούν να ανήκουν σε ένα από τα 2 είδη, καθένα από τα οποία έχει κάποια πλεονεκτήματα. Για να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες τέτοιων πάνελ, αξίζει να μάθουμε περισσότερα γι 'αυτά.

Το μονολιθικό πολυανθρακικό έχει ολοκληρωμένο σχήμα. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να μην μολυνθεί. Το πάνελ των πλαισίων δεν περιέχει κενά. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

Τα πλαίσια κηρήθρας είναι διατεταγμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν 2 στρώματα συνδεδεμένα με ένα πλήθος νευρώσεων. Το τελικό φύλλο μπορεί να συγκριθεί με τις κηρήθρες. Λόγω τέτοιων δομικών χαρακτηριστικών, το κυτταρικό πολυανθρακικό χαρακτηρίζεται από μεγάλη θερμική αγωγιμότητα και ευκολία. Επίσης είναι αρκετά πλαστικό.

Πάχος

Πριν επιλέξετε το πάχος των πολυανθρακικών φύλλων για ένα κιόσκι, θα πρέπει να καθορίσετε τη θέση της εγκατάστασης. Για παράδειγμα, ένα πάχος 4 mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τεντών και τεντών. Επίσης, τέτοια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικρά θερμοκήπια. Για να καλύψετε τις δομές μεγάλων διαστάσεων, θα πρέπει να επιλέξετε πολυανθρακικό παχύτερο.

Φύλλα πάχους 8 mm είναι κατάλληλα για θερμοκήπια, χειμωνιάτικους κήπους, μεγάλους κληματαριές. Συχνά χρησιμοποιούνται σε θερμοκήπια. Τέτοια προϊόντα αντιμετωπίζουν τέλεια τα βαριά φορτία και τις αλλαγές θερμοκρασίας.

Κόστος υλικού

Η τιμή του πολυμερούς που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των τεντωμάτων και των κλημάτων εξαρτάται από διάφορους δείκτες:

 • χρώμα πολυανθρακικού ·
 • πάχος των πλαισίων.
 • κατασκευαστής ·
 • τα μεγέθη των πλαισίων.
 • είδος υλικού.

Η μέση τιμή για ένα κυψελωτό πολυμερές, που έχει μέγεθος 2,1 x 6 m, είναι 1500-1700 ρούβλια. Το πάχος του πολυανθρακικού κυμαίνεται από 4 έως 16 mm. Το μονολιθικό πολυμερές, που έχει πάχος 2-10 mm, κοστίζει από 3.500 έως 15.000 ρούβλια.

Επιλογή ποιότητας

Στη σύγχρονη αγορά, μπορείτε να βρείτε πολλές ποικιλίες από πολυανθρακικό κηρήθρα. Μπορεί να είναι:

 • Ευρωπαϊκή?
 • Ρωσικά.
 • Κινέζικα.
 • Κορεάτικα.

Τα προϊόντα δεν είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η τιμή. Αν είναι πολύ χαμηλή, μπορείτε να μαντέψετε ότι ο κατασκευαστής έσωσε είτε σε παραγωγή είτε σε υλικά. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αμφισβητηθεί η ποιότητα των προϊόντων αυτών.

Η ποιότητα του πολυανθρακικού επηρεάζεται σημαντικά από το υλικό κατασκευής. Εάν τα φύλλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό, η αξιοπιστία τους αφήνει πολύ επιθυμητό.

Εάν η αγορά γίνεται σε απόθεμα, αξίζει να δοθεί προσοχή στην τοποθέτηση των υλικών. Μη στέκεστε κάθετα. Τα φύλλα πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικά στηρίγματα σε οριζόντια θέση.

Αξίζει επίσης να δείτε το υλικό στον φεγγίτη. Θα πρέπει να είναι ομοιόμορφη, χωρίς εγκλείσματα και κοιλότητες. Επίσης, για λόγους επιθεώρησης, λυγίστε το φύλλο πολυανθρακικού άλατος. Θα πρέπει να λυγίσει αρκετά εύκολα. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ελέγχου, δεν πρέπει να ακούγεται τραγάνισμα ή σκασίματα. Ακόμη και αν υπάρχουν ρωγμές στο φύλλο από μια ελαφρά συμπίεση του φύλλου, δεν πρέπει να επιλέγεται τέτοιο υλικό - δεν θα διαρκέσει πολύ.

Όταν επιλέγετε πολυανθρακικό, προτιμάτε τα ρωσικά προϊόντα. Πάει πολλούς ελέγχους ποιότητας και τα χαρακτηριστικά του δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις κατώτερα από τα ευρωπαϊκά. Ωστόσο, η τιμή αυτού του πολυανθρακικού είναι 2 φορές χαμηλότερη. Επίσης, κατά την αγορά ενός προϊόντος, ζητήστε από τον πωλητή να εμφανίσει την τεκμηρίωση για το υλικό. Αν δεν αποδειχθεί, είναι καλύτερα να επισκεφθείτε άλλο κατάστημα.

Προκειμένου να επιλέξετε σωστά το χρώμα, το πάχος και το μέγεθος των πολυανθρακικών φύλλων, αξίζει να αναλογιστείτε τα καθήκοντα της δομής και τις διαστάσεις της, καθώς και τα χαρακτηριστικά των καιρικών συνθηκών στην περιοχή. Αυτό θα κάνει το πιο αξιόπιστο κορμό.

 • Διαστάσεις του κληματαριού από το δέντρο με τα χέρια τους

 • Τι καλύτερα να οικοδομήσουμε μια καλοκαιρινή κουζίνα

 • Gazebo με μπάρμπεκιου τον εαυτό σας

 • Σπιτική arbours με hozblokom στη χώρα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 47 = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map