Κλείσιμο για κουρτίνες

Κλείσιμο για κουρτίνες

Κάθε ερωμένη ονειρεύεται ότι στο διαμέρισμά της ήταν όμορφο και ζεστό. Για να γίνει αυτό, δεν αρκεί να κολλήσετε την ακριβή και όμορφη ταπετσαρία στον τοίχο, να κάνετε μια οροφή τέντωμα και να επιλέξετε ένα ποιοτικό κάλυμμα δαπέδου. Για να κάνετε το σπίτι πραγματικά άνετο και άνετο, είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διακόσμηση των ανοιγμάτων παραθύρων.

Αν εκτός από τούλι, που έχει προγραμματιστεί κουρτίνες για τον καθορισμό, κάτοχοι θα πρέπει να shtor.Vpolne μπορούν να κάνουν δέστρες με τα χέρια σας, αν για να εξετάσει τις προτάσεις από έμπειρους σχεδιαστές.

Χαρακτηριστικά

Επί του παρόντος, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή για έπιπλα, φωτισμό, διακοσμητικά υλικά για τοίχους. Κανένα πρόβλημα με την επιλογή των υφές ύφασμα, χρώματα, γι 'αυτό είναι πολύ πιθανό να αγοράσει κουρτίνες, συμπληρώνουν αρμονικά τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα της πόλης ή ιδιωτική εξοχική κατοικία.

Συμβουλές! Με τη βοήθεια των αρχικών κλιπ για κουρτίνες, μπορείτε να δώσετε στο δωμάτιο μια ατομικότητα και εκλέπτυνση.

Οι κουρτίνες στον εσωτερικό κόσμο θεωρούνται τα πιο σημαντικά στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία τάξης και ομορφιάς στο σπίτι. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι καθολικό, σας επιτρέπει να επισημάνετε το εσωτερικό του δωματίου, καθώς και να αποκρύψετε ορισμένες ατέλειες.

Όμορφα άγκιστρα για κουρτίνες με τα χέρια τους θα βοηθήσουν την οικοδέσποινα να επεκτείνει οπτικά το παράθυρο, να κάνει επιπλέον ηλιακό φως στο δωμάτιο, να κάνει την ατμόσφαιρα ρομαντική.

Επιλογές

Οι παραλαβές για κουρτίνες με τα χέρια τους, με μεγάλο αριθμό πτυχών, φαίνονται αρκετά ευδιάκριτες και πολυτελείς. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν το πλάτος του ιστού είναι 1,5 φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος του παραθύρου.

Προσοχή παρακαλώ! Ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή των επιλογών πρέπει να δίνουν προσοχή στο χρώμα και το σχέδιο.

Ενδιαφέρουσες επιλογές για κουρτίνες παρουσιάζονται στη φωτογραφία. Για το δωμάτιο, τα τείχη που καλύπτονται με μονοφωνική ταπετσαρία, ταιριάζουν κουρτίνες με σχέδια παρόμοια με ταπετσαρία στους τοίχους. Ανάλογα με το εσωτερικό στυλ που επιλέγεται για τη διακόσμηση του δωματίου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα μοντέλο κουρτίνες.

Συμβουλές! Στο κλασικό σαλόνι, το οποίο διακρίνεται από την αυστηρότητα και την πολυπλοκότητα, θα είναι κατάλληλα πορτρέτα ίσιας κοπής, στερούμενα επιπλέον κουρτίνας.

Οι κουρτίνες είναι ένα σημαντικό και όμορφο χαρακτηριστικό της διακόσμησης του δωματίου. Αλλά κάθε οικοδέσποινα θέλει να βρει ένα πρόσθετο στοιχείο σε αυτά, το οποίο θα δημιουργήσει μια πλήρη αρμονική εικόνα. Ως τέτοια στοιχεία προεξοχές για κουρτίνες.

Οι παραλαβές για κουρτίνες, οι φωτογραφίες στο εσωτερικό των οποίων βρίσκονται στις ιστοσελίδες των γραφείων σχεδιασμού, σας επιτρέπουν να διορθώσετε τον καμβά σε μια συγκεκριμένη θέση.

Λόγω του pick-up, μπορείτε να συλλέξετε κουρτίνες μικρές πτυχώσεις στο παράθυρο, να αλλάξετε την οπτική εμφάνιση του ανοίγματος παραθύρου, κάνοντας αλλαγές στην εμφάνιση της κατοικίας.

Λειτουργίες συνδετήρων για κουρτίνες

Μεταξύ των λειτουργιών που εκτελούν αυτά τα στοιχεία του ντεκόρ, θα διακρίνουμε τη διακοσμητικότητα και την πρακτικότητα.

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το υπερβολικό φως του ήλιου στο δωμάτιο. Για να αποφύγετε ένα τέτοιο πρόβλημα, πρέπει να ανοίγετε συνεχώς τις κουρτίνες.

Οι παραλαβές βοηθούν στη διανομή του φωτός στο ποσό που χρειάζεται. Για παράδειγμα, με τη βοήθειά τους μπορείτε να ανοίξετε πλήρως το παράθυρο ή να το κάνετε εν μέρει.

Δεν έχουν όλοι οι οικοδεσπότες μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά τις επιλογές για κουρτίνες. Στην πραγματικότητα, όλα είναι αρκετά απλά. Στο ύψος του περβάζι παραθύρου πρέπει να στερεώσετε τα συνδετικά στοιχεία, για παράδειγμα, ένα όμορφο γάντζο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της συσκευής παραλαβής, η κουρτίνα συναρμολογείται με τον σωστό τρόπο και η κόλλα στερεώνεται στο γάντζο.

Πρωτότυπες παραλλαγές της στερέωσης των κουρτινών

Εκτός από αυτή την επιλογή στερέωσης, υπάρχουν και άλλες επιλογές για κατόχους που χρησιμοποιούνται από σύγχρονους εσωτερικούς σχεδιαστές. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε οι ίδιοι αρχικές φουρκέτες για τις κουρτίνες σας, καθορίστε τις κουρτίνες με τη βοήθειά τους στην επιθυμητή θέση.

Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάντζους που έχουν όμορφο πλαστικό ή κρύσταλλο συμβουλές, το αρχικό σχέδιο.

Συμβουλές! Η παραλαβή είναι στερεωμένη στον τοίχο μετά την τοποθέτηση του σετ κουρτινών στο γείσο. Μετά το σχηματισμό του επιθυμητού σχήματος της κουρτίνας, μπορείτε να στερεώσετε τη θήκη για το μέταλλο στον τοίχο.

Η κλασική επιλογή για τους επαγγελματίες είναι να τοποθετήσουν το pickup στο ύψος του περβάζι παραθύρου σε απόσταση 15 εκατοστών από την άκρη της κουρτίνας, που βρίσκεται πιο κοντά στον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να περιμένετε μια οπτική επέκταση του χώρου στο δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας ειδικά κλιπ, μπορείτε να επιτύχετε μια αύξηση ή μείωση του χώρου στο διακοσμημένο δωμάτιο.

Πώς να φτιάξετε συνδετήρες για κουρτίνες με τα χέρια σας

Στα εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε να βρείτε αρκετά διαφορετικά σχέδια και εξαρτήματα για τον καθορισμό κουρτίνες. Αλλά πολλές νοικοκυρές προτιμούν να κάνουν χειρολαβές για τις κουρτίνες τους. Προσφέρουμε διάφορες επιλογές για τη δημιουργία αυτού του ολοκληρωμένου χαρακτηριστικού ενός σετ κουρτινών ποιότητας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο pickup θα είναι η χρήση διακοσμητικών κορδονιών με διάφορες αποχρώσεις. Από αυτά, ένα ωραίο πλεξούδα περιστρέφεται ή ένα περιστρεφόμενο καρούλι είναι στριμμένο, μαρμελάδες ή βούρτσες καθορίζουν τα άκρα τέτοιων κορδονιών.

Για να παράγετε βούρτσες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ χαρτόνι ή μια ξύλινη πλάκα, το πλάτος του οποίου θα αντιστοιχεί στο μήκος της βούρτσας. Το υλικό τυλίγεται με νήματα ή κορδόνια, παρόμοια σε χρώμα με την ίδια την παραλαβή. Στη συνέχεια, το hank απομακρύνεται προσεκτικά από τη βάση, στερεωμένο στο pick-up.

Πώς να φτιάξετε τα δικά σας χεράκια για κουρτίνες βελονάκι, χάρτες, φωτογραφίες τελειωμένων έργων, όλα αυτά ψάχνουν στο βίντεο

Συμβουλές! Όταν τυλίγετε στον σκελετό του νήματος, δεν χρειάζεται να τον σφίξετε πάρα πολύ, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα κατά την αφαίρεση του τεμαχίου. Για να δώσει το πινέλο ένα μεγαλείο, είναι επιθυμητό να ληφθεί μια μεγάλη ποσότητα νήματος.

Για να συμπληρώσετε την τελική βούρτσα pick-up, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές μπομπίνες φτιαγμένες από κλωστή ή τεχνητή γούνα.

Μπορείτε να κάνετε τις κουρτίνες για κουρτίνες, οπλισμένες με παλιούς δίσκους υπολογιστών.

Εάν οπλίσετε τον εαυτό σας με μια πυξίδα, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν κύκλο στο δίσκο που θα είναι περίπου ένα εκατοστό μικρότερο από το πραγματικό του μέγεθος. Με ένα πριόνι ή ένα ψαλίδι, μπορείτε να κόψετε ένα δίσκο. Χρησιμοποιώντας το αρχείο, οι άκρες είναι κατεργασμένες για να εξαλείψουν τα φτερά.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​μία από τις πολλές επιλογές για τη διακόσμηση του δίσκου, μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, τυλίξτε το με σατέν κορδέλα, συμπληρώνεται με πούλιες, χάντρες από γυαλί, χρωματισμένο λάμψη. Για να συνδέσετε το σφιγκτήρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνηθισμένη βελόνα πλεξίματος. Μια κουρτίνα εισάγεται στον τελικό κύκλο και στη συνέχεια εισάγεται μια ακίδα έτσι ώστε το ύφασμα να μην κινείται πάνω από το δίσκο.

Μια απλή παραλλαγή της παραλαβής είναι μια λωρίδα διακοσμητικού υφάσματος. Το υλικό διπλώνεται στο μισό, απλώνεται κατά μήκος του μήκους και σβήνει. Στη συνέχεια, το κομμάτι εργασίας σιδέρεται, συμπληρώνεται με μια σατέν κορδέλα, τράβηξε μαζί.

Συμπέρασμα

Ανάλογα με το είδος του εσωτερικού στυλ που επιλέγεται για τη διακόσμηση μιας κατοικίας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές επιλογές για την παραλαβή κουρτινών.

Για παράδειγμα, σε ένα παιδικό δωμάτιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακά παιχνίδια ως pick-up. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κουρτίνα στα πόδια του λιονταριού ή της τίγρης και στερεώστε το μαλακό παιχνίδι στον τοίχο. Το παιδί, κοιτάζοντας μια τόσο αρχική έκδοση των κουρτινών, θα λάβει αισθητική ευχαρίστηση.

  • Σχεδιασμός σαλόνι

  • Ο τοίχος στο σαλόνι

  • Πώς να κρεμάσετε ράβδους κουρτίνα τοίχου για κουρτίνες

  • Κουρτίνες-πτυχωτές στο εσωτερικό

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 + = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map