Έργα οικιών από δοχεία θαλάσσης

Έργα οικιών από δοχεία θαλάσσης

Η τεχνολογία της χρήσης εμπορευματοκιβωτίων για την ανέγερση χαμηλών ανυψωτικών κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων κτιρίων κατοικιών, είναι σχετικά νέα και επί του παρόντος κερδίζει μόνο τη θέση της κάτω από τον ήλιο. Πόσο βολικό και αποτελεσματικό μπορεί να είναι ένα θαλάσσιο δοχείο εάν είναι επαγγελματικό να προσεγγίσει το ζήτημα της ανέγερσης σπιτιών από τα εμπορευματοκιβώτια, αξιολογώντας το αποτέλεσμα από την εμφάνιση, το κόστος και την άνεση της στέγασης.

Κατασκευή του θαλάσσιου δοχείου, χαρακτηριστικά της συσκευής

Τα δοχεία θαλάσσης χρησιμοποιούνται για την ασφαλή μεταφορά δια θαλάσσης και με μεικτά μέσα μεταφοράς. Για να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε σωστά πόσο αξιόπιστα και άνετα σπίτια μπορούν να είναι από θαλάσσια κοντέινερ, είναι απαραίτητο να προσδιορίσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά τους:

 • Δομικά είναι ένα δωμάτιο με μια πύλη εισόδου και ένα διάδρομο. Πλαίσιο από χαλύβδινο κανάλι και γωνία καλύπτεται από λαμαρίνα πάχους 3-4 mm.
 • Τα τοιχώματα του δοχείου έχουν σχήμα τραπεζοειδούς κύματος, τα κάτω και τα πλευρικά τοιχώματα είναι ενισχυμένα με χαλύβδινα δοκάρια, τα οποία δίνουν στη δομή μεγάλη αντοχή και ακαμψία.
 • Τα μεγέθη των θαλάσσιων δοχείων αναφέρονται στον πίνακα. Για την κατασκευή, χρησιμοποιούνται κουτιά των 20 ποδιών και 40 ποδιών, μήκους 6 μέτρων και μήκους 12 μέτρων, αντίστοιχα. Το βάρος του χαλύβδινου κουτιού είναι σχετικά μικρό, 2,2 και 3,8 τόνους.
Για πληροφορίες! Για την κατασκευή χρησιμοποιείται ένας συνηθισμένος δομικός χάλυβας με μειωμένη περιεκτικότητα σε θείο και φωσφόρο. Ως εκ τούτου, το μέταλλο κόβεται εύκολα με κοπές δίσκους και συγκολλάται σε οποιαδήποτε σχέδια από μαύρο μέταλλο

.

κουτί Στέγαση χάλυβα υποβάλλεται σε ειδική προστατευτική επεξεργασία - φωσφάτωση, αστάρι και βαφή μετά βαφή η οποία είναι ανθεκτική στο θαλασσινό νερό και το αλάτι, πυγμαχία μπορεί να σταθεί για δεκαετίες και σκουριά και αν δεν υπάρχει βλάβη στο επίχρισμα.

Πώς να χτίσετε σπίτια από θαλάσσια δοχεία

Η ιδέα της χρησιμοποίησης των θαλάσσιων κιβώτια προέρχονται από χώρες όπου υπάρχουν τεράστιες ροές κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες των θαλάσσιων εμπορευματοκιβωτίων, αντίστοιχα, για να αγοράσει ένα κουτί χάλυβα κάτω από το γκαράζ, ή η χρήση του ήταν πολύ φθηνότερο και χώρο photosalon από την αγορά ή η ενοικίαση ενός πλήρους κτίριο. Με την πάροδο του χρόνου, οι εγκαταστάσεις έχουν μάθει να βελτιώνονται στο επίπεδο ενός σύγχρονου σπιτιού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κατασκευής από ένα θαλάσσιο δοχείο

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του κιβωτίου ενός δοχείου θαλάσσης είναι η αντοχή και η ακαμψία του πλαισίου ή του χαλύβδινου πλαισίου. Με βάρος μόλις πάνω από δύο τόνους, το θαλάσσιο κιβώτιο 40 ποδιών μπορεί να αντέξει φορτίο 26 τόνων κατά τη διάρκεια της διακίνησης του φορτίου και κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου θαλάσσιου ταξιδιού.

Τα μειονεκτήματα του δοχείου είναι:

 1. Το ενοχλητικό σχήμα και η αναλογία του δωματίου, με διατομή από χαλύβδινο κουτί μήκους 2.34x2.28 m και 12 μέτρων, μοιάζει με αυτοκίνητο - μακρύ και στενό.
 2. Οι μεταλλικοί τοίχοι μεταφέρουν τέλεια τον ήχο και τη θερμότητα, επομένως απαιτείται η θέρμανση και η ηχομόνωση.
 3. Αεροστεγείς τοίχοι με καλή θερμική αγωγιμότητα συχνά προκαλούν συμπύκνωση, οπότε το τελείωμα απαιτείται τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς τοίχους.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χτιστεί ένα μονοόροφο κτίριο αποτελούμενο από ένα θαλάσσιο κιβώτιο. Μπορεί να είναι ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή ένα μπλοκ ενός ξενοδοχείου χαμηλού προϋπολογισμού. Για την κατασκευή θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το φύλλο πόρτας χάλυβα με μια μεταλλική πλαστική πόρτα, να το μονώσετε με θερμομόνωση, να εξοπλίσετε το δωμάτιο και το καλοκαιρινό σπίτι από το θαλάσσιο δοχείο είναι έτοιμο.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ένα μεγάλο πολυώροφο σπίτι μπορεί να κατασκευαστεί από θαλάσσια δοχεία, όχι πολύ άνετα, αλλά αρκετά ευρύχωρα. Αν κάποιος αμφιβάλλει για τη δύναμη του κουτιού, μπορεί να ψάξει για φωτογραφίες θαλάσσιων εμπορευματοκιβωτίων που στέκονται στην αποβάθρα, διπλωμένες με γερανό σε 4-6 ορόφους.

Επιλογές για τη χρήση ενός θαλάσσιου δοχείου για την κατασκευή κατοικιών

Εξωτερικές ευκολία χρήσης είκοσι ποδών κουτί χάλυβα για την κατασκευή ενός κτιρίου κατοικιών ή οικονομική εμφάνιση είναι παραπλανητική, δεν είναι όλα τα σχέδια σπίτι μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή με τη βοήθεια μιας ομάδας επισκεπτών των κατασκευαστών.

Λεπτομερής μελέτη των φωτογραφιών και των έργων, τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια σας επιτρέπουν να διαιρέσετε τα περισσότερα κτίρια σε τρεις κατηγορίες υπό όρους:

 1. Επαγγελματικά έργα σπιτιών, vintage και ασυνήθιστα σε διάταξη, στυλ, σχεδιασμό και εμφάνιση. Η κατασκευή μιας τέτοιας οικίας από διάφορους θαλάσσιους περιέκτες θα κοστίσει περισσότερο από ένα συνηθισμένο πέτρινο κτίριο.
 2. Ημι-επαγγελματικά έργα, μονοκατοικία και διώροφη κατασκευή. Συνήθως, αυτά τα σπίτια συναρμολογούνται με τη συνήθη προσθήκη αρκετών δοχείων, χωρίς αξιώσεις για αρχιτεκτονικό αριστούργημα, κατασκευάζονται απλά και αξιόπιστα. Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο σπίτι από ένα θαλάσσιο δοχείο με τα χέρια σας για μερικές εβδομάδες.
 3. Σπιτικά κτίρια, που κυμαίνονται από ένα γκαράζ και ένα εξοχικό σπίτι, που τελειώνει με ένα κελάρι ή μια πισίνα από ένα δοχείο.
Για πληροφορίες! Για την κατασκευή ενός μικρού ορόφου μονοκατοικίας για μια βίλα ή μια προαστιακή περιοχή, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να αναζητήσουμε μια επιλογή θαλάσσιου δοχείου σε άριστη κατάσταση. Αρκεί ότι τα στοιχεία ισχύος, ο σκελετός και οι εγκάρσιοι αντηρίδες από το κανάλι είναι σε κανονική κατάσταση.

Σύμφωνα με την τεχνολογία της κατασκευής του μονώροφα κτίρια που προορίζονται για μακροχρόνια παραμονή των ανθρώπων, οι τοίχοι είναι κομμένα, αφήνοντας ένα παράθυρο ατσάλινο πλαίσιο, το οποίο περικαλύπτω δέντρο, μόνωση και δάπεδα. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι ένα διπλό, ή κατασκευή δύο δοχείων, τα οποία έχουν ένα τοίχωμα κομμένο. Αυτή η μέθοδος κατασκευάζει γρήγορα και φτηνά ένα μπάνιο από ένα θαλάσσιο δοχείο. Για τη διάταξη ενός τέτοιου κτιρίου δεν απαιτείται σοβαρή θεμελίωση, αρκεί να γεμίσετε την περιοχή με χαλίκι, να τοποθετήσετε ένα συγκεκριμένο κεραμίδι κάτω από τα στηρίγματα και να βάλετε μια πλήρη μπανιέρα.

Έργα του συγγραφέα των σπιτιών από θαλάσσια δοχεία

Η ιδέα χρήσης μεταλλικών κιβωτίων μεταφοράς κατοικιών έρχεται να δοκιμάσει πολλούς οπαδούς κτιρίων ασυνήθιστης αρχιτεκτονικής και σχεδίου. Με το ελαφρύ χέρι των οπαδών του αφηρημένου στυλ κτιρίου με βάση το θαλάσσιο δοχείο άρχισε να μεγαλώνει σαν μανιτάρια. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως ξενώνες και μοτέλ.

Την πάροδο του χρόνου, η κατασκευή των υπεράκτιων εμπορευματοκιβώτια 20 ποδών που συνδέονται επαγγελματίες αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, μάλλον πρωτόγονο «κόλλημα» οι εγκαταστάσεις των δύο ή τρία κουτιά ήταν πραγματικά όμορφο και μοναδικό στο είδος του στις κατασκευές.

Για παράδειγμα, το διώροφο κτίριο που εμφανίζεται στη φωτογραφία μπορεί να κατασκευαστεί μόνο αν υπάρχει ειδική βάση και πλαίσιο ισχύος.

Σήμερα, το σπίτι, που χτίστηκε από έναν επαγγελματία οικοδόμο από θαλάσσια δοχεία, είναι σχεδόν αδιάφορο σε εμφάνιση από τις κλασσικές μεθόδους κατασκευής, αλλά ταυτόχρονα έχει πολύ ισχυρότερη δύναμη στο κιβώτιο ισχύος του κτιρίου.

Η σύγχρονη επιχείρηση έχει πάρει και αναπτύξει την ιδέα, τα περισσότερα από τα κτίρια κατασκευάζονται με βιομηχανικό τρόπο. Στο κατάστημα της επιχείρησης, το δοχείο κοπεί σε μέγεθος, μονωμένο και εκτεθειμένο στο φινίρισμα τόσο έξω όσο και μέσα στο δωμάτιο. Επικοινωνία, δάπεδα, τοίχοι, έπιπλα είναι χτισμένα μέσα.

Παραμένει να παραδοθούν τα δομοστοιχεία στον τόπο εγκατάστασης και να συλλεχθούν για μερικές μέρες ένα έτοιμο σπίτι.

Ερασιτεχνικό και ημι-επαγγελματικό κτίριο κτιρίων από θαλάσσια δοχεία

Η κατασκευή κτιρίων κατοικιών από εμπορευματοκιβώτια θαλάσσιων χαλύβων εκτιμήθηκε εδώ και πολύ καιρό από ιδιώτες εμπόρους και παράνομους εργάτες που ζουν σε ολόκληρα τετράγωνα δοχεία των προαστίων μεγάλων περιφερειακών κέντρων.

Η κατασκευή ενός κανονικού κτιρίου κατοικιών θα κοστίσει κατ 'ανώτατο όριο 200-250 χιλιάδες ρούβλια, εκ των οποίων το ήμισυ του ποσού θα πάει να αγοράσει δύο ή τρία κουτιά εμπορευματοκιβωτίων. Τις περισσότερες φορές το κτίριο ανεγείρεται με τη μορφή διπλού ή διώροφου κτιρίου. Για την κατασκευή ενός κιβωτίου του κτιρίου που απεικονίζεται στη φωτογραφία, θα χρειαστούν δύο ημέρες το πολύ, ένα από τα οποία θα δαπανηθεί για την αγορά και την παράδοση των δοχείων στο εργοτάξιο.

Άλλες δύο εβδομάδες θα δαπανηθούν για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση επικοινωνιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες κτίριο κατοικιών. Κατά κανόνα, η γη κάτω από ένα τέτοιο σπίτι σχεδιάζεται ως χώρος μίσθωσης ή μια μονάδα σε συνεργείο γκαράζ. Αντί για τα υπόγεια - πλάκες από σκυρόδεμα σε χαλίκι, για τις πιο σύνθετες παραλλαγές γίνεται μια βάση πλάκας. Σύμφωνα με τα πρότυπα κατασκευής, ένα τέτοιο κτίριο θεωρείται γκαράζ ή προσωρινή κατοικία, ως εκ τούτου, το μητρώο των ακινήτων αντικείμενα δεν καταβάλλεται.

Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε ένα κτίριο κάτω από το SRT, έναν εναλλάκτη ελαστικών, έναν θάλαμο ψεκασμού ή ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Από θαλάσσιες δεξαμενές είναι εύκολο να κατασκευαστεί ένα εξοχικό σπίτι, για άνεση, όχι κατώτερο από μια έκδοση από τούβλο ή σύρμα. Για να γίνει αυτό, χρειαστεί μόνο να χτίσετε ένα θεμέλιο πασσάλων και να αγοράσετε δύο θαλάσσια κιβώτια των 40 ποδιών.

Μετά την εγκατάσταση και τη συναρμολόγηση του σπιτιού, συνδέσεις των παραθύρων, των θυρών και των επικοινωνιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κτίριο και να εγκαταστήσετε την οροφή και το διακοσμητικό φινίρισμα των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου για να μετακινηθείτε στο καλοκαίρι.

Ένας ακόμη απλούστερος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας καλοκαιρινής κατοικίας ή ενός καταφυγίου ψαρέματος. Παρά το σχεδιασμό χαμηλού κλειδιού, αυτό το κτήριο έχει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα έναντι των παραπάνω διαμερισμάτων. Μετά την αναχώρηση των ιδιοκτητών, το σπίτι κλείνει σφιχτά και όλα όσα αποθηκεύονται στο εσωτερικό του κτιρίου καθίστανται απρόσιτα για μικρούς απατεώνες και εγκληματίες που ζουν σε προαστιακές περιοχές το χειμώνα.

Η τεχνολογία κατασκευής με τη χρήση θαλάσσιων δοχείων σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το κτίριο σε εντελώς αδιανόητους χώρους, όπου κάθε προσπάθεια να οργανωθεί η στέγαση με κλασικό τρόπο είναι καταδικασμένη να αποτύχει εκ των προτέρων. Το τεράστιο περιθώριο αντοχής του χαλύβδινου πλαισίου θα επιτρέψει στους αρχιτέκτονες να κόψουν τα δομοστοιχεία από τα θαλάσσια κιβώτια, να τα συνδέσουν και να τα συνδέσουν με τους τελειωμένους ορόφους των κτιρίων.

Σε πολλές περιπτώσεις το γεγονός της κατασκευής ενός κτιρίου από θραύσματα χαλύβδινων πλαισίων μπορεί να μαντεύεται μόνο από αυστηρές ορθογώνιες γραμμές και αναλογίες.

Συμπέρασμα

Ο κύριος παράγοντας που περιορίζει την ταχεία ανάπτυξη της κατασκευής εμπορευματοκιβωτίων, είναι οι δυσκολίες με τη διαμόρφωση αυτού του είδους των ακινήτων. Επίσημα, είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μια τέτοια κατασκευή από ένα κτίριο διαμερισμάτων μόνο μέσω δικαστηρίου, αλλά δεν αξίζει να δοκιμάσετε διαδικασίες πιστοποίησης και δοκιμών, θα είναι δύσκολο να το πράξει.

 • Μονοκατοικίες σπίτια για όλο το χρόνο

 • "Lego" -dom

 • Σπίτι σε γερμανικό στιλ

 • Υπολογισμός του όγκου του σωλήνα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map