Kako lijepo kombinirati pozadinu za dvoranu i dnevni boravak

Kako lijepo kombinirati pozadinu za dvoranu i dnevni boravak

Kako odabrati pravu kombinaciju pozadine u dnevnoj sobi. Unutarnje fotografije koje se nude na raznim projektnim mjestima potvrđuju važnost kombiniranja nekoliko dekorativnih materijala u dnevnoj sobi. To je dnevna soba je pravo "lice" apartmana.

Iz činjenice da se temeljito razrađuju sve pojedinosti njegovog dizajna, konačni rezultat izravno ovisi. Moguće je napraviti interijer dnevne sobe izvornim i neobičnim, koristeći kombinaciju pozadine.

Fotografija prikazuje unutrašnjost dvorane s dvije vrste pozadina. Razgovarajmo o tome kako je važno razmotriti trenutke pri odabiru kombinacije pozadine u unutrašnjosti dnevne sobe.

Značajke kombiniranja

Za početak treba napomenuti da je kombinacija tapeta u unutrašnjosti dnevne sobe važna i odgovorna faza završnih radova. O tome je li pravilan izbor, konačni rezultat izravno ovisi.

Savjet! Ti vlasnici četvornih metara, koji nemaju dovoljno iskustva u kombiniranju različitih materijala za završnu obradu, savjetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

Ako je kombinacija pozadine ispravno odabrana, u ovom slučaju možete računati na vizualno povećanje prostora, uklanjanje nekih nedostataka u obliku prostorije. Kombiniranje pozadine različitih boja omogućuje vizualno povećanje visine stropova, čine dnevni boravak originalnim i dinamičnim.

Unutrašnjost dnevne sobe s pozadinom dviju vrsta može se naći u ulomku videa

Odmah je davao zanimljive savjete, istaknuo tajne kombinacije različitih završnih materijala.

Primjeri kombiniranja

Ako se odlučite za samostalan dizajn zidova u dnevnoj sobi, predlažemo da se upoznate s nekim zanimljivim opcijama i savjetima stručnjaka.

Postoji mnogo originalnih rješenja koja se tiču ​​kombinacije premaza na zidovima.

Horizontalne trake prikladne su za ljubitelje "retro". Kada dizajnirate vrh zida materijala u "cvijetu", nadopunjujući ih s nižim monophonic trellises, možete dobiti prilično zanimljiv interijer. Da biste vizualno identificirali sučelje između različitih materijala, možete upotrijebiti vodoravnu drvenu šipku. Za crtanje stila dvorane, svjetlo namještaj je odabran za ovu sliku.

Vertikalne trake su najjednostavniji i najzanimljiviji način, prikladan čak i za početnike. Kombinacija može biti kontrastna, slična u boji, nasuprot strukturnim platnima.

Pažnja molim te! Prilikom odabira kontrastne rešetke za kombinaciju, budite oprezni. Inače, riskirate postići suprotan rezultat, čineći dnevni boravak provokativnu i neugodnu sobu.

U proizvoljnoj kombinaciji nekoliko varijanti materijala za završnu obradu, možete koristiti bilo kakvu izmjenu zidnih krpica.

Pravila kombinacije pozadine u dnevnoj sobi

Za početak, važno je razmotriti kakvo će odredište imati svaki dio dnevne sobe. Na primjer, želite dodijeliti prostor za istraživanje, zonu za zajedničko gledanje televizijskih programa, zona igre. U tom slučaju, za svaki zid, morate ukloniti određenu kombinaciju materijala za završnu obradu.

Savjet! Kao univerzalna opcija za uređenje dnevne sobe, profesionalci interijera nude neutralnu tonsku selekciju i svijetle platno s apstrakcijom ili cvjetnim aranžmanima.

Za provođenje prostornog uređenja u dnevnoj sobi poželjno je odabrati kardinalno suprotne trellise.

Fotografija prikazuje kombinaciju nekoliko završnih materijala u unutrašnjosti dvorane.

Zanimljivo rješenje je odabir pastelnih tonova za rekreacijsko područje, ali ostatak zidova u dnevnoj sobi može biti zalijepljen sjajnim tapiserije. Takva kombinacija neće samo pružiti individualnost i originalnost u vašoj sobi, već će značajno spasiti i završne materijale.

U slučaju da postavite cilj vizualne ekspanzije prostora u stambenoj zgradi, morate odabrati tamne i lagane materijale. Dugi zidovi interijera profesionalci preporučuju ukrašavanje u pastelnim, mirnim tonovima, ali za kratko izabrati svijetle i bogate verzije tapiserija.

Ova kombinacija omogućit će vam da postignete vizualnu ekspanziju uskog i dugog dnevnog boravka, čine dvoranu više "kvadratnom", bez gradnje i demontaže.

Vlasnici četvornih soba, iskorištavajući kombinaciju različitih materijala za zidnu dekoraciju, također mogu dodati određenu "zest" u sobu. Na primjer, jedan zid razlikuje se tamnim i dubokim platnenim platnima, a ostatak je prekriven jednosmjernim neutralnim tralizama.

Pažnja molim te! Nemojte se bojati odabrati svijetle pozadine u dnevnoj sobi. U slučaju njihove ispravne kombinacije, tekstura materijala povoljno će naglasiti individualnost dvorane.

Kako izbjeći pogreške

Kako bi izbjegli probleme, ne trošiti novac na kupnju pozadina, ljepila otpada, važno je uzeti u obzir neke od nijansi u kombinaciji materijala, kako bi se provele preporuke iz profesionalci.

Kao prvo pravilo, profesionalci ne preporučuju upotrebu mješavine skupih i jeftinih krpica. Razlog nije u njihovoj cijeni, već u gustoći materijala, njegovoj kvaliteti kao fakturi. Čak i uz kvalitetno lijepljenje zidova s ​​takvim dekorativnim materijalima, ne možete postići estetiku gotove površine. Postoje i značajne razlike u izvedbi između različitih vrsta tapiserija.

Na primjer, ako je donji dio dnevnog boravka zalijepiti na traku papira i pokupiti visoke kvalitete netkani materijal, samo par mjeseci zidova će izgledati neuredan, to je potrebno mijenjati papir materijala za uređenje gornjeg dijela zida.

Među izbor minusa jeftinih i skupih slika i bilješka nestabilnost jeftin goblena na negativne posljedice izravnog sunčevog luchey.Oni će brzo apsorbiraju prašinu i prljavštinu, te isprati to će biti vrlo problematično.

Dakle, kako ne biste uzrokovali probleme, nemojte preuređivati, jer za dvoranu morate odabrati materijale istog teksture.

Među onim pravilima koja će vam omogućiti da dobijete željeni rezultat, istaknut ćemo i uzeti u obzir opći stil apartmana ili kuće. Pozadina odabrana za dvoranu trebala bi korisno naglasiti stavke namještaja, dekor elemente, skladno uklopiti u opće stilski rješenje odabran za sve prostore.

U nekim slučajevima, bez uporabe kombinacije nekoliko trellises, nemoguće je provesti popravke u dnevnoj sobi. Na primjer, oni su nezamjenjivi ako postoje vidljivi zidni nedostaci u sobi. U malim sobama, zbog kombinacije različitih boja i uzorka platna, možete dobiti učinak vizualne ekspanzije prostora.

Nudi neke opcije, što ukazuje na pozitivan učinak kombinacije različitih materijala za završnu obradu zidova u unutrašnjosti dnevne sobe.

Na primjer, pomoću svijetlog zida možete odvratiti goste od nedostataka koji su prisutni u hodniku. Ova "svijetla točka" istovremeno rješava nekoliko problema bilo koje prostorije. Prije svega, takav naglasak omogućava dodjeljivanje nekoliko zona u dvorani. Na primjer, možete napraviti recepciju u jednoj dnevnoj sobi, organizirati malu blagovaonicu i stvoriti kut za igre.

Također možete postići vizualni učinak povećanja ili smanjenja visine stropova, produljenja ili širenja prostorije, bez provođenja velikih građevinskih radova.

Među zanimljivim mogućnostima korištenja nekoliko završnih materijala, zanimanje je ukrašavanje niša dostupnih u sobi.

Kombinacija boje i teksture

Ako odlučite ukrasiti sobu s vertikalnim prugama, važno je slijediti određena pravila kako bi vam rezultat zadovoljio. Jednobojne pruge imaju izvorni izgled. Na primjer, možete kombinirati crne, bijele, sive okomite trake.

Pažnja molim te! Tkanine odabrane za ukrašavanje moraju biti jednake teksture i širine.

Stručnjaci interijera preporučuju da vlasnici dnevnih soba ne bi trebali bojati odabrati svijetle nijanse za kombinaciju.

U slučaju horizontalnog lijepljenja, optimalna će mogućnost biti pruge čija širina ne prelazi dva metra. Broj trakova, kao i njihova visina ovise o značajkama prostorije.

Iz estetskih premaza, bolje odabrati kombinaciju tekućeg pozadinu, vinil shelkografii.Pri korištenje primanje umetke, prvo na zidovima potrebno je staviti osnovne mreže, a zatim dodajte fragmenti koji imaju određenu oblik i veličinu.

Savjet! Budući da s ovom verzijom lijepljenja zidova rubovi pozadine mogu zaostajati, možete koristiti dodatne letvice ili samoljepljivi rub.

zaključak

Kombinacija različitih boja, obrasca dorade materijala, zanimljiva je tehnika koja se koristi u dizajnu umjetnosti. S pravim izborom boja platna, širinom trake, možete dati vašem dnevnom boravku individualnost i originalnost, kako bi se u nju donijela toplina i coziness. Svoju sliku možete nadopuniti namještajem, zavjesama, malim priborom

  • Sivi pozadine u dnevnoj sobi

  • Desktop wallpapers

  • Ukrašavajući zidove kuće s drvetom

  • Zidni ukras sa drvetom u unutrašnjosti

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map