Vízelvezető rendszer «Softrock»

Vízelvezető rendszer «Softrock»

A felesleges nedvesség eltávolítására a helyszínen van egy vízelvezető rendszer a csővezetékből a talaj alatt. A víz nem felhalmozódik a talajra, hanem összegyűlik és kiválasztódik az Ön számára. Kiderül, hogy a vízelvezető rendszer a földön létrejövő vízfolyás, ami egyszerűen minden helyszínen szükséges. Fontos, mert számos funkciót hajt végre. A jól bevált vízelvezetés megakadályozza az alap megrongálódását, tiszta, száraz és a növények normális növekedéséhez. Nincs pocsolya az eső után, amit nem fog látni. Számos csatorna van a különböző cégek által. Az egyiket figyelembe vesszük - "Softrock".

Milyen különleges és másoktól különbözik? Jó? Melyek az árak és felhasználói értékelés? Mindezt megtudhatja a cikkből. Ezenkívül megfontoljuk a telepítés elveit

A "Softrock" elvezető rendszer jellemzői

Milyen a hagyományos vízelvezetés? Ez egy egész anyagkomplexum. A hagyományos vízelvezetés elemei a következők:

 • geotextília;
 • zúzott kő;
 • vízelvezető cső.

Ez egy figurális "pite", amelyből a szokásos vízelvezető rendszer áll. Megmutatja magát a jó oldalon. De a "Softrock" vízelvezető rendszer kissé másnak tűnik:

 • rugalmas csatorna;
 • expandált polisztirol töltőanyag;
 • geotextília.

A különbség azonnal látható. A zúzott kő helyett polisztirolt használnak. A töltőanyag csatorna kis darabok formájában sokkal hatékonyabb, mint a zúzott kő. A víz sokkal gyorsabban folyik ki. És nem lesz hatalmas kavicsos kocsi a webhelyén. Nem kell nagy mennyiségű törmeléket rendelni a telepítéshez. Ez jelentősen csökkenti a munka és a munkaerő mennyiségét. Ezenkívül a telepítés önállóan, speciális képességek nélkül is elvégezhető.

Szerkezet felépítésére, a pályán a termelésben összegyűlt vízelvezető blokkok. Ez egy hullámos csőből, töltőanyagból, valamint egy hálóból vagy szövetből áll, amely a töltőanyagot tartalmazza. Használt Ø50 és 110 mm csövek. És ha a "Softrock" kész csőblokkról beszélünk, akkor a teljes átmérője 150 és 300 mm. Egy befejezett szakasz 3 méteres méretűre nyúlik vissza.

A "Softrock" vízelvezető rendszer előnyei

Milyen előnyökkel jár a "Softrock" vízelvezető rendszer? Nagyon sok és jelentős. 8 pozitív minõséget veszünk figyelembe, amelyeknek köszönhetõen nincs analógja Oroszországban. A vízelvezetést olyan népszerű és gyakoribbá tették. Mik ezek a pozitív szempontok?

 1. A hagyományos vízelvezetéssel ellentétben a Softrock kis súlyú. Ahogy látta, a törmelék hiánya miatt a vízelvezető blokk nagyon könnyű, mert a töltőanyag a sztiropor. A munka több tucatszor egyszerűsödik, és ez a munka is csökken.
 2. Az összes elem összeállítása olyan egyszerű és gyors, hogy csak egy személy tudja végrehajtani. Sokat pénzt takarítasz szakemberek, speciális felszerelések és fogyóeszközök bérbeadásához.
 3. Kiváló szakasz rugalmasság. A "Softrock" rendszer flexibilis csövekkel rendelkezik, amely helyet biztosít a cselekvéshez. Például csövek elhelyezésével könnyedén hajlítható az akadályok: fák, épületek, homokozó stb.
 4. A rendszer annyira megbízható, hogy képes ellenállni a járművek forgalmának. Ezért ne aggódjon, ha van bejárata egy autónak a webhelyen.
 5. A szolgáltatás élettartama meglehetősen nagy. Idővel a vízelvezetés nem romlik és romlik.
 6. A fektetésnél nem kell gondoskodni a teherautók jó megközelítéséről.
 7. Az összes munkák után nem lesz szennyeződés, sérült növény, törmelék és más törmelék a webhelyen.
 8. A "Softrock" vízelvezető rendszer felszerelése egész évben elvégezhető, legyen szó akár nyáron, akár télen. Minden nagyon gyorsan, egyszerűen és minden gond nélkül történik.

Ha a választása a "Softrock" rendszerre esett, akkor nem fog csalódni.

Termék Vélemények

És mi a helyzet a fogyasztók véleményével, annyira pozitív? Íme néhány olyan felhasználó nyilatkozata, akik a "Softrock" vízelvezető rendszert használják a webhelyükhöz:

- Régóta van egy rendszerem. Nincs panasz, elégedett voltam. Még azt sem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Az eredmény tökéletes. Én magam csináltam a ház körül, a telepítés elemi, nincsenek finomságok. A közönség támogatásával, akivel mindössze 2 nap alatt mindent megtettek. Az eső után a víz gyorsan elhagyódik, nem stagnál, tökéletesen szárad. Elégedettségét és azt, hogy az ár megfelelő volt. Nagyon elégedett. " Anatolij, Moszkva.

"Tavasszal eltereltem az alapítványt a" Softrock "rendszerrel. Sok lehetőség létezett, de erre megálltam, és nem sajnáltam. A telepítés nagyon egyszerű és gyors: ástak egy árokot egy cső alatt, letették, és mindent. Az ár minden bizonnyal magasabb, mint a hagyományos vízelvezetésnél, de kevesebb gondot és erősséget is megtakarított. A közvetítő számította ki a csövek hosszát. Szállítás után elvégeztem a telepítést. Úgy működik, mint egy óra. Dmitrij, Szentpétervár.

"Az építőipari vállalat, ahol dolgozom, minden telephelyen használja ezt a vízelvezető rendszert. 2 éve dolgozunk. Mindig a pincék nem voltak elárasztva, nem voltak panaszok, minden tökéletesen működik. Általában a problémák összegyűjtésével. Mindenkinek ajánlom! ". Paul.

Még a "Softrock" vízelvezetés visszajelzése is pozitív. Ez már jelzi a termék minőségét. És hogyan végezhetem el a rendszer összefoglalását?

A "Softrock" rendszer telepítése

Még egy laikus is megbirkózik a vízelvezető eszközzel a helyszínen. Mindössze annyit kell keresnünk, hogy egy árokot ássunk és telepítsünk csöveket. Fontos bizonyos szabályok betartása:

 1. Ha 300 mm átmérőjű blokkokat használ, az ároknak legalább 50 cm szélességűnek és legalább 45 cm mélynek kell lennie.
 2. Az árokot úgy kell ásni, hogy lejtsük a helyet, ahol a vizet összegyűjtjük. A minimális lejtés 25 mm / 3 m cső.
 3. A "Softrock" blokkok tetején olyan gátat kell elhelyezni, amely a felületük legfeljebb ¾ részét fedezi. Az anyag lehet geotextília, egyszerű újság, szalma vagy kartonpapír. A barrier nem teszi lehetővé a talaj belépését a töltőanyagba.
 4. A nagyobb terhelésű helyeken történő vízelvezetésnél (a parkolóhely alatt) a csőszerelést 60 cm-nél nagyobb mélységben kell elvégezni.

következtetés

Ha önmagát, gyorsan, többletköltségek és erőfeszítések nélkül kívánja öntözni, akkor a Softrock termékek tökéletes választás az Ön számára. Ezt mind az emberek, mind az idő ellenőrzi.

 • Hogyan tápláljuk a fehérjét télen

 • Hogyan válasszunk ki egy geotextíliát a vízelvezetéshez

 • Viharos csatorna egy magánházban

 • A vízelvezető rendszer eszköze

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map