Új ablak saját kezű dekorációval

Új ablak saját kezű dekorációval

Hozzon létre egy újévi hangulatot otthon segíteni az ünnepi díszítés az ablak. Az eredeti módszerek díszítik az ablaknyitó tömeget, és a díszítőelemek többségét önmaguk végezhetik el. A legvalószínûbb anyagok, egy csepp képzelet és egy kis erõfeszítés képes egy egyedülálló szilveszteri hangulatot teremteni, amelyet minden generáció szeretett.

Hópelyhek és rajzok az üvegen

Újévi dekoráció a helyiségek nem nélkülözheti a hagyományos hópelyhek. Díszítheti magát fehér vagy színes papírral, kartonpapírral vagy édességek csomagolásával. A hópelyhek méretei az ablakon azonosak vagy különbözőek lehetnek. A díszet kaotikus zűrzavarban osztják szét, amely könnyű havazást utánoz, vagy egy bizonyos kompozíciót alkot. Az ablak tervezésénél a következő hópelyhek sablonjai lesznek hasznosak, amelyeket önmaguk kivágnak vagy vonzzák a gyerekek lenyűgöző folyamatához.

Képességek bemutatása és látványos újévi kíséret létrehozása segít a hópelyhek mennyiségében. Egy kis türelem és a papírdekor csatlakozik a füzérekbe, amelyek az ablakon lógnak. Mester-osztály a saját hópelyhek 3D-ben való megjelenítéséről videón:

A művész terei megteremtik az előfeltételeket az újév díszítőelemének rajzolásával. Az eredeti ötlet valósággá való átalakításához szüksége lesz:

 • fogkrém, enyhén hígítva vízzel;
 • ha az Újévi rajzot világosabbra szeretné tenni, vegyen egy speciális festéket vagy gouache-t;
 • mivel az eszközök hasznos kefék vagy hab szivacs.

Rajzolj az ablakra, ahol eredeti képeket vagy egyszerű stencileket használhatsz. A ragyogás és a mesterséges hó teszi a képeket az újévi stroke-okról. A téma természetesen újévi:

 • Karácsonyfa és hóember;
 • Frost atya a Snow Maiden-nal;
 • nyuszi vagy a következő új év szimbóluma;
 • hagyományos hópelyhek.
Tipp Kerülje el a kínzást az Újévi ünnepek vége után, és könnyen eltávolítható az ablakból, a festék vagy ragasztó maradványai segítenek a folyadéknak a lakk eltávolításában.

Garland és léggömb dekoráció

Ha az ablak ablakának díszítése ismerős jelenség, akkor a golyók nem annyira gyakoriak. A fényes szaténszalagok nagyon fényes golyói, a függönyön a függönyön függesztettek. Egy csomó golyót hozhat létre, különböző hosszúságú szalagokkal összekapcsolva. Rögzítse az ilyen összetételt általában az ablak közepén. Az újévi játékokon kívül az ablakok kialakítása minden olyan anyaggal is elvégezhető, amelyek a közelben vannak, a legfényesebbek a legszebb kúpok.

Az elektromos füzérek nemcsak a lakás tulajdonosai, hanem a járókelők között is ünnepi hangulatot teremtenek. Természetesen csodálhatod a szépséget a sötétben. A garland készlet lefagyásának módja:

 • eső;
 • a lambrequinek típusa szerint;
 • az ablakok díszítéséhez külön hálós szőtt koszorúkat vásárolhat.

Élvezze a karácsonyi dekorációt a nappaliban, segít a saját kezükből létrehozott füzéreknek. Különálló elemekként hópelyheket és csillagokat, gratulálva vagy édességet használnak. A dekorációhoz használjon zsaluzatot, fóliát vagy színes papírt. Minden a mester kívánságaitól függ. A következő videó az egyik egyszerű lehetőség egy újévi koszorú díszítésére.

A megjegyzés! Ha az ablak zárt függönyök, amelyek modellje nem biztosítja a korlát (római, tekercs vagy függöny, kávézó) jelenlétét, akkor a garland rögzítéséhez meg kell csavarni a nyitó kis horogok széleit. Közöttük is húzhat egy horgászzsinórt, hogy lógjon egy másik világos dekorációval.

Koszorúk és más természetes tulajdonságok

Érezze a természet közelsége segít újévi koszorúk részt az ablak tervezésében. Ez kézzel gyűjthető fenyő- vagy fenyőágakból, de gyakran sok dekorációs anyagot használnak erre a célra.

A koszorú alapja egy vastag karton, amelyet egy ruhával borítanak. A különböző díszítések tetején:

 • mesterséges tűlevelű gallyak;
 • Újévi tinédzser;
 • a hangszínt illesztett golyók;
 • dudorok;
 • szatén szalagok.

A szaténszalaggal felfüggesztett koszorú rendkívül elegánsnak tűnik. Az újév összeállításának egyik lehetőségét a videó tartalmazza:

A saját kezű koszorú készítésével és az ablak további díszítésével tiszteletben kell tartani a nyílás méretének és méretének, valamint a teljes helyiségnek az arányát. A tágas terület és a nagy ablak lehetővé teszi, hogy díszítse a szobát nagy koszorúval vagy két közepes méretű tárgyakkal. A korlátozott tér előnyösen kompakt termékkel van díszítve.

Érdekes az egyszerű ága természetes kezdete. Kezdetben a kötélen rögzíti a pántot, majd különféle díszeket lóg ki. Alternatívaként lehetnek dudorok vagy girlandok is.

Papíripórok használata

Az új ablak díszítése ritkán papírzablon nélkül történik. A szépen vágott figurák segítségével az üvegen egy teljes értékű kompozíció jön létre. Mint a rajzok esetében, az új év mesebeli karakterei és változatlan tulajdonságai lehetnek:

 • szarvasok és nyuszik;
 • házak a hóban a karácsonyfa mellett;
 • hópelyhek és angyalok.

Az elegancia különbözik az ablak díszítésétől a balerina figuráitól. A háromdimenziós köteg díszíti a lapos munkadarabot. Elegáns figurák lógnak a szálakra, és a legkevésbé a levegő mozgásától függenek.

Általában fehér papírt használnak a figurák díszítésére az ablakokon, de kívánság szerint az újév díszítése kivágható színes papírból vagy a munkadarabon festett módon.

Néha újévi gratulációkat használnak díszítésként. Fontos meghatározni, hogy kinek szándékozik: az apartman lakóit vagy járókelőket. Sok szempontból a szoba padlójától függ. Az első emeleten lévő apartmanok tulajdonosai vagy az utcai ablakokkal rendelkező magánházak, a feliratot előnyösen "a néző felé nézve" helyezik el. A felső emeleten lévő díszítés a bérlők elvárásainak megfelelően történik.

Tipp Növeli az ékszerek hatását az üvegre, segít az ablakpárkány díszítésében. Gyertyák, koszorúk, figurák és cserepek szervesen kiegészítik az újévi rajzokat és sablonokat a szemüvegen.

Ablakpárkány díszítés és függönydekoráció

Az ablakpárkány díszítése előnyösen kiemeli az új év dekorációját az ablakokon. Néha villogó fürtök villognak az ablakokon, és fáradtak a szemükre, majd gyertyát gyújtanak az ablakpárkányon. A kényes megvilágítás miatt a szoba helyzete intim lesz. Ez a fajta díszítés elfogadható, feltéve, hogy nincsenek zárt függönyök és függönyök az ablakokon, mert a tűzbiztonságot még az újévi ünnepnapokon sem törölték.

Gyertyatartók is kívánatosak, hogy megfeleljenek a szilveszteri dekorációnak. A lombos gallyak, a kúpok vagy a mesterséges fényes bogyók jelenléte színt ad a teljes képhez. Exkluzív módon nézzen meg különböző magasságú gyertyákat, amelyek egy tálcán találhatók.

Számos újévi figurák, amelyeket ajándékboltokban vásárolnak, szervesen kiegészítik az újévi kompozíciót az ablakpárkányon. Kiváló varázsló lesz pamut és talmi.

Nincs idő vagy vágy, hogy díszítse az ablakot, létrehozva egy újévi hangulatot a szobában segíteni fogja a függönyök ünnepi dekorációját. A textíliák sűrűségétől függően szalagok miniatűr koszorúkkal, karácsonyi játékokkal vagy kúpokkal. Illessze a más újévi tartozékokat, amelyek összhangban vannak a függönyökkel, vagy fordítva. A függöny tetejétől füzérek és hópelyhek, talmi és újévi karakterek állíthatók be.

Néhány praktikus tipp, hogyan lehet díszíteni egy ablakot a saját kezével

A fogkrém rajzainak dekorációját különböző módon végezzük. Például készíthet egy kompozíciót egy karácsonyfa ágról, kis állatokkal az alábbiak szerint:

 • Egy darab habszivacs gumi szivacsot és rögzítse azt egy ragasztószalaggal.
 • Miután a csészealjon kis mennyiségű vízzel kevergetett egy fogkrémet, a habot a keverékbe öntse be, és a lágy bimbó körvonalait finom mozdulatokkal az ablakon alkalmazza.
 • Az állatok vagy a karácsonyi játékok műanyag matricákkal vannak festve. Ezek hiányában a clearance a saját kezű karton kartonokkal történik.
 • Amikor az illat egy kicsit megszáradt az ablakon, egy fából készült bot a részleteket mutatja az újév összetételéről. A kefe segítségével kis részleteket (golyók, bajuszok és nyuszi szálak stb.) Készítenek.

Az eredeti karácsonyi dekoráció az ablak hópelyhek különböző. Az alapelv a negatív hatású képhatással rendelkező kompozíció létrehozásán alapul:

 • Kezdetben egy képzett hópehely van vágva a papírról.
 • Miután a munkadarabot vízben megnedvesítették, az az ablakra rögzített.
 • A felesleges folyadékot száraz ruhával távolítsa el.
 • A tartályban fehér fogkrém és víz oldatát adják be.
 • Az ecsetet az előkészített keverékbe mártjuk, és a pasztát a "spatter" technikában az üvegre terítjük.
 • Amikor a paszta megszárad, egy karácsonyi hópehelyet a papírból eltávolítanak az ablaktól.

Amint látja, lenyűgöző és sokoldalú az ablakok kialakítása. És a gyerekek, a járókelők és a család többi tagja örömmel fog boldogulni az újév ünnepén.

 • Műanyag ablakok házhoz

 • Windows elrendezéssel

 • Ablakok alumíniumból

 • Mesh "Antikoshka" a műanyag ablakokon

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map