A szellőzőcső 75 mm-es kupakjai

A szellőzőcső 75 mm-es kupakjai

Mindenki örömmel nyeri meg a nyaralást az országban, ha nem veszi figyelembe, hogy a kényelem és a WC általában az udvaron van. A régi asztalos konstrukció jó alternatívája a korszerű, kis méretű Piteco biotechnológia mindenféle töltőanyaggal, amely felszívja a tartalmat és blokkolja a szagok kibocsátását. Elég, hogy egy kis tartályt tőzeg pellettel telepítsenek egy esőben és szélben zárt helyiségben, felszereljenek szellőztetést és tegyen egy kupakot a Vent Cowl légtelenítő csőre.

A szellőztetés elrendezése száraz szekrényhez az országban

A tervezés szinte bárhol az országban is telepíthető, még a mosókonyha is. Ha használnia kellett a Piteco vízszekrényeket, akkor valószínűleg tudja, mennyire fontos a gázelszívó rendszer megfelelő kialakítása és a 75 mm-es légtelenítő cső felvétele.

A WC kialakítás csak három fő egységből áll:

 • Tartályok szoros zárófedéllel;
 • A tőzeg abszorber, amely összegyűjti a tartályba bejutó anyagokat, a szellőzőrendszeren, a fedélen és a szelepen keresztül kibocsátott gázokat;
 • Szellőzőcső védősapkával.
Információért! A gyakorlat azt mutatja, hogy a viszonylag sikeres tervezés különös figyelmet szentel a Piteco bio-WC-kapacitás szellőzőrendszerének működésére.

A Piteco viszonylag egyszerű és megbízható kialakítása úgy van megtervezve, hogy bármely elem elutasítása, vagy bármely alkatrész, akár csatlakozó vagy légtelenítő cső bármely más eszközre történő cseréje kísérletet tesz, hogy rendellenes helyzeteket eredményezzen. A Piteco szellőztető rendszer nélkül vagy kapucnis nélkül hagyja el a Piteco-t, hogy egészségét ésszerűtlen kockázatot jelentse. Ugyanakkor a helyiségbe beépített szellőztető rendszer általában nem oldja meg a gázkibocsátás problémáját.

biotoilet doboz szellőzőrendszer és a motorháztető súlya mindössze 20 kg, így lehet, hogy könnyen szállítható és tiszta tároláshoz végén a nyári szezonban. Anyag - alacsony nyomású polietilén nem féle a hatásoktól, és nem igényel különleges tárolási körülményeket. A rendszerben speciális leeresztő szelep állítható elő a felesleges folyadék eltávolítására a fúvókán keresztül.

A készülék jellemzői és a szellőzőrendszer használata

A 75 mm-es átmérőjű, hullámos szellőztető cső márkájú tehénházat az abszorbens tartály testén található elágazó csőre kell kötni. A füstgázok teljes eltávolításához számos telepítési feltételnek kell teljesülnie:

 • A cső ajánlott hossza négy vagy több méter;
 • A szellőzőcső vágása a kapucnivalot figyelembe véve legalább egy méterrel a helyiség teteje felett kell lennie;
 • A kimenet mindig zárófedéllel van lezárva.

A hullámzás a legjobb szigetelés, és egy horganyzott csőbe van helyezve, és a csengő műanyagot kell használni. Bármilyen fém vagy horganyzott anyag nem képes több mint három hónapos üzemidőt kiállni.

Védő sapka műanyagból

Természetesen a védőfúvóka anyaga, mint maga a szellőzőcső, nem befolyásolja a WC-munka minőségét. A vízgőzzel működő gázok kénsavként működnek, így a kapucnihoz és csőhöz egy speciálisan ellenálló műanyagot használnak.

A védősapka szerepe gyakran alulbecsült, és teljesen hiába:

 • az első helyen, védi a szellőzőcsövet az esőtől és a hótól. A műanyag kupak viszonylag széles látómezővel rendelkezik, ezért még erős eső esetén sem lép be a víz. A védőfúvóka hiányában a csövön keresztül az abszorberrel a tartályba áramló víz képes vízzárként működni. A gázok a fedélzáráson keresztül jutnak be a helyiségbe, vagy a folyadékot a mosdó padlójára szorítják.
 • másodszor, A védőburkolatot olyan módon tervezték, hogy a védősapkában ne meleg vízgőz jelenjen meg. Még akkor is, ha rozsdamentes acélból készült elszívót szerel be, télen a szellőző ablakok eltömődnek fagyasztott jéggel. Harmadszor, a kapucnival sapka képes működni, mint egy kilökő, még egy kis szellő lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsa a tolóerő a csőben további költségek nélkül.

A motorháztető kialakítása a lehető legrugalmasabb. A 45 mm átmérőjű, 75 mm átmérőjű leszállópajzs lehetővé teszi a megfelelő átmérőjű szinte minden szellőztető cső védelmét. A könnyű súly, mindössze 100 g, nem igényel erősítést a cső alapjain.

következtetés

A hasonló kialakítású és alakú sapkák gyakran pincék és pincék készítésére szolgálnak. A szerelés lehetővé teszi, hogy ismételten vegye le és helyezze vissza a készüléket a csőre, ami nagyon kényelmes, például a szellőzőcsatornák tisztítására vagy tisztítására. A fentiek mellett a műanyag burkolatnak még egy minősége van: a tartós műanyag és az ablakok egy kis keresztmetszete lehetővé teszi a madarak és rágcsálók kísérleteinek sikeres leküzdését a szellőztető rendszerbe való behatolás érdekében, különösen az első megfázás kezdetekor.

 • Kipufogó ventilátor a fürdőszobában

 • Radiátor képernyő

 • Hogyan válasszunk egy radiátor egy lakást

 • Termoregulátorok radiátorokhoz

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map