Varm gulv elektrisk under linoleum

Varm gulv elektrisk under linoleum

Mange, der ønsker at give komfort og komfort i deres hjem, går til enheden af ​​varme gulve. Faktisk gør denne moderne teknologi det muligt at løse opvarmningsproblemet på en original måde. Desuden kan det, hvis det installeres korrekt, erstatte det traditionelle varmesystem - radiator. I de fleste tilfælde foretrækkes det vandvarme gulv. Det er dog ikke altid muligt at gøre det. Dette skyldes den store vægt af varmekagen. Hvor der er en svag overlapning, kan denne vægt være meget stor. Af denne grund overveje alternative muligheder. For eksempel er der i dag et elektrisk varmt gulv. Desuden kan denne opvarmning kombineres med forskellige gulvbelægninger, herunder linoleum. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan man laver varme elektriske gulve under linoleum. I betragtning af nogle af funktionerne i dette materiale foreslår vi at du overvejer, hvordan du vælger den rigtige linoleum.

Hvilket linoleum kan lægges på det varme gulv

Faktisk er valget af linoleum ikke en vanskelig opgave. Først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på producentens anbefalinger. På pakken er der en tilsvarende mærkning, som gør det muligt at lægge linoleum på det varme gulv. Dette er vigtigt, fordi der er begrænsninger for opvarmning. Hvis der ikke er sådanne mærker, er det forbudt at lægge linoleum på et elektrisk varmt gulv.

Et stort antal typer linoleum, når de opvarmes, frigiver farlige gasser i luften til mennesker. Endvidere deformeres og beskadiges linoleumet, når det opvarmes. Overvej nu to typer linoleum på elektrisk gulvvarme:

 1. Naturligt marmoleum. Produktion af marmoleum udføres fra naturlige komponenter. For eksempel er det baseret på fyrharpiks, linolie, limepulver, knust kork. Farvestoffer bruges også til at gøre linoleum mere attraktivt. Ved udsættelse for høje temperaturer udsender det ingen skadelige stoffer i luften. Dette materiale har også høj styrke og brandmodstand.
 2. PVC vinyl. Dette er en slags flerlags linoleum, som er af forskellige farver. Når man vælger det til el-gulvvarme, er det bedst at opholde sig på kommercielle eller semi-kommercielle sorter. De er modstandsdygtige over for forskellige belastninger, herunder høje temperaturer. Desuden skal linoleum have en tynd stofbase. Hvis substratet er for tykt, vil det betydeligt reducere effekten af ​​det elektriske varme gulv.

Derimod er der mange sorter af linoleum, som ikke kan lægges på et varmt gulv. Lad os liste dem, så du kan skelne:

 • Gliphtal. Han har en vævsbase. Det har høje varmeisoleringsegenskaber og et højt kompressionsforhold. Til et varmt gulv er disse egenskaber ikke egnede.
 • Kolloksilinovy. Dette er en repræsentant for enkeltlags linoleum, som er yderst elastisk og stærkt fugtbestandig. Men hvis temperaturen stiger, kan den antændes. Plus, linoleum er meget tynd.
 • Reline eller gummi. Dette er en tolags linoleum. Den er baseret på knust gummi og på forsiden - gummi. Selvom materialet er vandtæt og plastisk, er dets base bitumen. Som følge heraf er høje temperaturer for en sådan linoleum meget farlige.

Kabel elvarme

Under linoleumet kan du nemt lægge kablet elektrisk gulvvarme. At arbejdet med denne opvarmning var effektivt, anvendes en termoregulator nødvendigvis. Kontrollen udføres ved hjælp af en specielt lukket temperaturføler nær varmeelementet. I de fleste tilfælde lægges et sådant kabel i et lag af cement-sandplade. I dette tilfælde tjener screed som et batteri af termisk energi. Under screed skal en reflekterende film nødvendigvis deponeres. Det er sådan, at al varmen ikke går i loftet.

Du kan fjerne sådan opvarmning i et træhus. Det er vigtigt, at installationen kan udføres med hånden uden hjælp fra kvalificerede specialister. Men hvis du har stoppet denne type opvarmning, er det yderst vigtigt at overholde følgende sikkerhedsforanstaltninger:

 • Elektrisk opvarmning må ikke berøre nogen form for materialer, som kan antændes.
 • På alle stadier af arbejdet er det nødvendigt at nøje overholde alle krav og normer, når man arbejder med elektricitet. Overholdelse af forsigtighedsreglerne skaber et pålideligt system til opvarmning af det varme gulv.
 • Hvis du ved på forhånd, hvor du vil have møbler, apparater eller andre overordnede apparater, så er elvarme gulvet uacceptabelt under dem.
 • Når du lægger det elektriske varmekabel, skal du være forsigtig med ikke at beskadige sin isolering.
 • Hvis bunden er et trægulv, skal effekten af ​​varmeelementet ikke være mere end 80 W pr. Kvadratmeter.
 • Gulvets elvarmeanlæg skal være udstyret med individuelle RCD'er. Dette vil øge sikkerheden ved opvarmning.

Funktioner ved installation af kabelopvarmning i skræftet

Hvis du beslutter dig for at bruge en elektrisk elvarme under linoleum, så vil processen med at arbejde med dine egne hænder se sådan ud. Først og fremmest skal du bestemme kvaliteten af ​​gulvet. Hvis du finder fejl, skal de straks fjernes. For eksempel kan bestyrelsen blive beskadiget. Du sletter straks det og tilføjer en ny.

Endvidere er det nødvendigt at lave vandtætning på det varme gulv. Til dette formål anvendes rullemateriale. For eksempel er en polyethylenfilm egnet. Mellem hinanden skal filmen være forbundet med et klæbebånd. Derefter lægges lag af varmeisolering. Nå, hvis isoleringslaget på den ene side har en foliecoating. I dette tilfælde behøver du ikke at købe en reflekterende foliefilm separat. På grund af denne belægning vil alt udstrålet varme fra varmekablet reflekteres opad i rummet.

Kabellægningstrinnet er ca. 200 mm. Kablet er fastgjort med specielle klemmer. Kabelsætningen kan være forskellig, for eksempel en spiral eller en cochlea. Anbring også en temperatursensor på gulvet. Det anbefales at lægge det mellem varmekabelens drejninger. Denne sensor sender signaler til termostaten for at tænde / slukke for opvarmningen.

Dernæst hældes et lille lag gulvbelægning. På toppen af ​​screed kan du lægge fiberpladen og på toppen af ​​linoleum. Også kendt er teknologien for tør metode uden brug af plade.

Installation af kabelvarme til tørring udføres som følger:

 • Sæt bjælkerne på gulvet med et trin på 600 mm. Bredden skal bestemmes ud fra bredden af ​​det termiske isoleringsmateriale.
 • Fra bunden af ​​forsinkelsen skal du sy brædderne. De vil danne et groft gulv.
 • På toppen af ​​det hårde gulv er der en vandtætningsfilm.
 • Et lag af termisk isolering og en reflekterende film placeres på toppen.
 • I det resulterende mellemrum mellem lagene skal du lægge et specielt monteringsnet. Takket være hende vil du være i stand til at reparere varmekablet meget lettere.
 • Derefter lægges kablet opvarmning. For at passere kablet gennem logfilerne skal du skære en lille rille i dem. Kablet er fastgjort til gitteret med specielle klemmer.

Endelig placeres også temperaturføleren, der er forbundet med termostaten, mellem varmekabelens drejninger. Derefter skal du forberede en base for linoleum. Over loggen er en fiberplade eller et hvilket som helst plademateriale skruet. Fiberpladen til bjælkerne er fastgjort ved hjælp af selvdrejende skruer. Dernæst udføres linoleumgulv ifølge den eksisterende teknologi. Det er muligt at gøre alt arbejdet selv.

Film infrarød opvarmning

I dette tilfælde anvendes en tynd opvarmningsfilm som varmeelement. Opvarmning udføres under påvirkning af infrarøde stråler. Filmen er forbundet på samme måde som kabelvarmen via termostaten.

Vigtigt! Selvom infrarød film på markedet har vist sig relativt nylig, er den blevet anerkendt bredt. Dette forklares af dets mindste tykkelse. Dette er måske den største fordel.

Installation af infrarød film kan laves under linoleum og andre gulvbelægninger. Dette er et universalvarmeelement. Til alt dette behøver du ikke bruge klæbende sammensætninger til at installere det. Selv er der ikke behov for at fylde en cement-sandplade. På grund af dette øges hastigheden af ​​installationen af ​​et varmt gulv under linoleum betydeligt. Og efter færdiggørelsen af ​​arbejdet behøver du ikke at vente, indtil skrøret har tørret. Et varmt gulv under linoleum kan tændes lige efter slutningen af ​​installationsarbejdet.

Dernæst vil vi fortælle dig, hvordan du installerer et infrarødt varmt gulv under linoleum med dine egne hænder. Først og fremmest skal du grundigt forberede bunden af ​​gulvet. Hvis det er et skræl, så skal det være fladt. Der må ikke være nogen åbenlys mangler i skræftet. Hvis gulvet er træ, skal du kontrollere kvaliteten af ​​planken.

Tip! For at opnå en perfekt flad overflade kan trægulvet helt dækkes af krydsfiner og skrues med skruer. Meget godt, hvis krydsfiner har en låsekobling. Hvis de ikke er det, så tilslut krydsfinerpladerne tæt uden huller.

Så på den forberedte overflade skal du lægge et lag af vandtætning. Til dette formål anvendes en polyethylenfilm. Derudover udføres installation af varmeisoleringsmateriale. Alle led af vandtætning og varmeisolering limes med tape. Derudover kan hele laget fastgøres til gulvet med en hæftemaskine. Det er nødvendigt at have en folie overflade på toppen af ​​den termiske isolering.

I det næste trin skal du bestemme, hvor termostaten skal installeres. Hvis den er indbygget, skal du straks lave de nødvendige huller i væggen. Herefter kan installationen af ​​en elektrisk infrarød film udføres. Dens lægning skal udføres, så kobberstriberne styres nedad.

Vigtigt! Det må ikke afvises, at den infrarøde film ligger oven på hinanden. Mellem den skal der være et lille hul.

For at skære filmen i de nødvendige stykker anvendes de sædvanlige saks. Klippet udføres på den medfølgende snitlinie. Mellem alle båndene forbindes parallelt. Vær opmærksom på, at alle steder skal isoleres med et specielt bituminøst bånd. På specielle steder til filmen skal clipsene sikres. Husk at disse klip er disponible. Hvis du løser dem forkert, kan du ikke bruge dem igen. Klemmen fastgøres til filmen med tang. I disse klemmer er der også indsat en ledning, som forbinder alle filmene indbyrdes og er rettet til termoregulatoren med en. Derudover placeres en temperatursensor i nærheden af ​​varmekredsen.

Tip! Så under afmontering af en elektrisk infrarød varm gulv forlader filmen ikke sin plads, den kan limes til gulvet med et klæbebånd.

Efter installationen af ​​den elektriske infrarøde film er termostaten tilsluttet. Til dette formål anvendes det kredsløb, der er angivet på termoregulatoren selv. Efter tilslutning til elektricitet skal der udføres en prøvekørsel af gulvvarme. Hvis alle strimlerne er varme, kan gulve lægges. På toppen af ​​filmen skal du lægge en tæt polyethylenfilm på toppen af ​​krydsfiner og det sidste lag - linoleum.

konklusion

Så her er vi og overvejede alle funktionerne i hvordan man implementerer lægningen af ​​en elektrisk gulv under linoleum. Husk at det er meget vigtigt at vælge den rigtige linoleum. Ellers ligner teknologien og rækkefølgen af ​​fremstilling af et varmt elektrisk gulv som alle andre teknologier. Vi håber at du kan finde en masse nyttige oplysninger til dig selv fra denne artikel. Ud over alt foreslår vi at du ser det forberedte videomateriale.

 • Sådan vælges en pelletskedel

 • Brændstof til bio pejse

 • Elektriske pejse «Dimplex»

 • Varm gulvforbindelse

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map