Silikone dekorative gips til indvendige værker

Silikone gips i kvalitet og udseende er ikke ringere end traditionelle løsninger. Desuden har den alle de nødvendige styrkeindikatorer og giver facaden en ekstern appel. Stoffet er universelt og bruges til en række forskellige overflader.

Hvad er fordelene ved et sådant byggemateriale:

 • Sammensætninger baseret på silikone skelnes af god styrke og attraktivt udseende;
 • Velegnet til udvendig dekoration;
 • Det har høje operationelle kvaliteter;
 • Har den nødvendige styrke og elasticitet;
 • Beskytter facaden mod virkningerne af et aggressivt miljø.

Typer af facadegips

Afhængigt af hvilke komponenter der indgår i sammensætningen af ​​det færdige stof, er det opdelt i følgende typer:

 • Den billigste er mineral eller polymer. Med denne finish løsning opnås en holdbar belægning, som sikrer cementen, der er en del af sammensætningen. Silikone facade stucco anmeldelser er meget god, og er meget populær. Facaden opnås "vejrtrækning", og giver højkvalitets termisk isolering, brug mineraluld eller styrofoam.

 • Hvis sammensætningen af ​​finishen indeholder akrylharpiks, er den akryl. Det er fleksibelt og modstandsdygtigt mod temperaturændringer. Farven på denne facade ændres ikke under påvirkning af sollys.

 • Silikatgips anses for at være den stærkeste. Det er karakteriseret ved udholdenhed til mekaniske skader. Overfladen af ​​facaden, færdig med denne løsning, kan vaskes og holder perfekt udseende.
 • Efterbehandling, baseret på silicatstoffer, er modstandsdygtig overfor miljøet, deformeres ikke og er ikke forurenet. Livet af denne mørtel er den længste af alle slags. Oftere er denne slags råmateriale kendetegnet ved dets høje pris sammenlignet med andre former for færdigbyggeri.

Hvad er forskellen mellem silikone gips til facaden

For det første har silikone gips til facaden flere typer. De mest populære er følgende:

 • Silikone gipsbarkbille adskiller sig i sit design. Overfladen af ​​denne facade vil have riller, som er placeret lodret eller vandret. De minder om små kanaler, der lavede små bugs i barken. For at jævne overfladen skal du bruge en halvtøm eller en speciel rist.

 • Silikat-silikone dekorative gips "frakke" kendetegnes af et lag med en grov overflade;
 • Gipsbeklædningen i silkeindretningen har en meget interessant slags tekstur. Når den er påført, er væggen ru og omfangsrig. Arbejdet udføres med en færdigblanding, der varierer i størrelsen af ​​fraktioner fra 1,5 til 2,5 mm. Sammensætninger med mindre fraktioner anvendes til indvendig efterbehandling.

Den endelige form af det udførte arbejde vil være i modsætning til arbejdet under anvendelse af råmaterialet og trowelling.

Silikone dekorative gips er nem at bruge. Ofte går det på salg helt klar. Det behøver ikke at blive forberedt på forhånd for fremtidig drift.

Sammensætning af silikone gips

Sammensætningen indeholder silikoneharpikser, som er hovedkomponenten. I sammenligning med acrylblandinger har den en større grad af elasticitet. Det strækker sig smukt.

På overfladen af ​​denne facade er risikoen for revnedannelse minimal. Det er egnet til efterbehandling af en træbygning. I tilfælde af at du har brug for at få et bestemt farveområde. Få den rigtige skygge ved at bruge farve. Husets overflade behøver ikke ekstra pleje. Enhver efterbehandling til eksternt arbejde har vigtige støvafvisende egenskaber.

Anvendelsen af ​​færdige råmaterialer baseret på harpikser har flere fordele. En vigtig fordel, som har silikone facade gips, er en fantastisk holdbarhed. Det dækker ikke kun med et lag snavs og er modstandsdygtig over for regn og sne og falmer ikke i solen. Væggene udgør ikke svamp og skimmel. Derudover har den ingen lugt.

Kan jeg male med silikone maling silikat gips

Nogle sorter af harpiksbaserede løsninger kræver ikke yderligere farvning, da de justeres med farve til det ønskede farveskala.

På grund af sine unikke egenskaber er løsningen velegnet til brug på ethvert underlag, har evnen til at strække perfekt og har fremragende styrke. Ved forarbejdning af facaden anvendes den ofte på andre typer af silikone kittetyper. De bruger eliminering af revner og defekter.

Dette færdige råmateriale er helt brandsikkert og fuldstændig giftfri. Sammensætningen af ​​byggematerialet kan være forskellige farvekomponenter, der bidrager til en ændring i dens farve.

Silikone gips til indvendige arbejder har følgende egenskaber og kvaliteter:

 • Med en højkvalitets applikation er den minimale levetid 20 år, uanset vejrforholdene. Det mister ikke et attraktivt udseende. Strengt taget vil sådanne løsninger baseret på tjære blive opbevaret på husets vægge, indtil det plager ejerne af huset.
 • Råmaterialernes dampgennemtrængelighed på det maksimale niveau, hvilket gør det muligt at sikre en normal atmosfære i lokalerne. Væggene danner ikke kondens, hvilket fører til dannelse af svamp og skimmelsvamp.
 • God elasticitet gør det muligt at tilpasse sig til alle driftsforhold. Det vil ikke miste sin integritet, som ofte er forbundet med krympningsprocessen derhjemme.
 • Løsningen har antistatiske egenskaber, som ikke tillader aflejring af snavs på overfladen af ​​væggene. Hvis huset ligger ved siden af ​​en travl motorvej, så er dette en fantastisk mulighed for efterbehandling.

Så, afhængigt af udformningen af ​​husets udvendige, kan du vælge næsten enhver struktur og farve af efterbehandling af råmaterialer. Det giver højkvalitets varmeisolering, og indretter ikke kun huset, men holder også en behagelig atmosfære inde.

Hvorfor vælge denne type finish på en silicone base? En blanding baseret på harpikser og deres derivater har alle de kvaliteter af andre byggematerialer, der bruges til at afslutte en bygningens ydre vægge. De giver dig mulighed for at kombinere opvarmning af facaden og det indre af huset med en dekorativ finish. Ligesom mineralblandingen er byggematerialet baseret på silikone, det er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og ikke brændbart.

Hvilken type blanding er bedre end akryl eller silikone

Akrylopløsningen er modstandsdygtig over for temperaturændringer, perfekt kombineret med forskellige byggematerialer. En harpiksblanding er et unikt råmateriale. Hvilket forklarer den ikke for lave pris.

Silikat-silikone gips kombinerer også kvaliteten af ​​opløsninger på en silicat- og siliconebase. Det har anbefalet sig selv fra en fremragende side, da den har en vanddamppermeabilitet og en svag vandabsorption. Derudover bliver det ikke snavset og påvirkes ikke af svampe, skimmel. Sådanne typer af løsninger udføres af interne og eksterne værker. Det falder perfekt på betonvægge og på andre typer af finish. Ved hjælp af farve kan du opnå den ønskede farve af finishmaterialet.

Silikone facade gips til udendørs værker har flere typer:

 • Så silikone gipsbarkbille, der passer til færdiggørelse af facaden, til isolering af hvilket skum der blev brugt. Det anvendes ofte i form af en varmelegeme;
 • Silikat-silikone gips Weber har et universelt formål, det er kendetegnet ved hydrofobe egenskaber og har en dekorativ overflade. Det påføres på facaden med et tyndt lag. Kan bruges til efterbehandling af forskellige typer åbninger.
 • Silikone gips baumit silikontop - påføres i et tyndt lag og kommer til salg i pastaform. Det adskiller ornamentitet og har en anden tekstur. Anvend det på mange måder. Det er perfekt kombineret med udvidet polystyren, stenuld og korktræ.

Facade silikone gips: applikationsteknologi

Der er flere metoder til at anvende facadefinisher, dette kan være en manuel metode eller ved hjælp af specielle maskiner.

Før sammensætningen påføres, blandes silikone-dekorative gips til facaden til en homogen konsistens. Laget af efterbehandling skal ikke være tykkere end fyldkornet, der er en del af dets sammensætning. Ofte brugt silikone stencils til gips, som giver dig mulighed for at opnå en interessant design løsning.

 • Hvordan man vælger det bedste tapet til indendørs maleri

 • Sådan laver du venetiansk gips. Master klasse

 • Prægede dekorative gips

 • Typer af gips til indvendig og udvendig udsmykning af lokaler

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 65 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map