Sådan laver du en svane ud af dæk til dine hænder

Sådan laver du en svane ud af dæk til dine hænder

I stigende grad forbi en velplejet gårdhave observerer du naturskønne omgivelser, hvor den største opmærksomhed tiltrækkes af svaner fra dæk. Undertrykt af håndværkernes håndværk er der ufrivilligt ønsket om at formalisere på denne måde og deres egen sommerbolig. Udtalelsen om vanskelighederne ved den teknologiske proces med udskæring af figurer ud af dækkene er forkert. Når man studerer detaljerne detaljeret, er der ingen særlige vanskeligheder i produktionen af ​​svanen.

De grundlæggende faser af at lave en svane

De forberedende handlinger går forud for skabelsen af ​​det tiltrukkede landskab. Efter at have vist på forhånd bekymringen om tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer og materialer, behøver du ikke at blive distraheret af bagateller. Med en vis færdighed, at lave dæk af en svane, er en dag fri nok.

Værktøj og materialer

At skabe en ekstraordinær svane hjælper dig:

 • Vinkelsliber (i almindelig perlance - bulgarsk) eller elektrisk fretsave;
 • elektrisk boremaskine;
 • tænger, skær og kniv;
 • metalstang til fastgørelse af halsen;
 • kridt til mærkning;
 • vejrbestandig maling for at give figuren et svane æstetisk udseende.

Der skal lægges særlig vægt på gamle dæk beregnet til at lave en svane. Optimale passe godt slidte produkter, det vil sige næsten skaldet gummi. Dette vil i høj grad lette arbejdet med en fremtidig svane. Giv op ideen om at bruge besat dæk.

vigtigt! Brugervenlighed og yderligere sikkerhed ved drift af den færdige figur vil blive tilvejebragt ved en hætte med capronforstærkning. Dette produkt er let at håndtere med en kniv. Gummi med en metalledning, ud over vanskeligheder ved forarbejdning, kan fremkalde mindre nedskæringer.

I mangel af eget materiale til svanen løses problemet ved at besøge nærmeste dækmontering. Et dæk til figuren er nok, men det er bedre at opbevare et par ekstra eksemplarer til forsøgsoperationer. Før skæringens begyndelse vaskes dækene grundigt og tørres. Det er ønskeligt at organisere alle aktiviteter i det fri.

Processen med at skære og danne en figur

Layoutordningen påvirker direkte det endelige udseende af svanefiguren. Hvis indsnittene er korrekt lavet, vil processen med at dreje dækket blive meget lettere. Ofte er gummi R13 taget som basis, dens omkreds er 1,8 m. For det første er midten af ​​dækket mærket med kridt. I en harmonisk skulptur er det meste af dækkets omkreds besat af en hals med en næb. Svaneforholdene er som følger:

 • nakke - 0,95 m;
 • hoved - 0,1 m;
 • næb - 0,09 m.

På billedet er der eksempler på at skære dækket.

De vigtigste trin til at skære en svane er som følger:

 • Kapron-gummiforstærkning vil muliggøre proceduren for at skære svaneordningen ud med en kniv. Når det periodisk udtørrer det i en sæbeopløsning, vil processen accelerere.
 • At gøre en svane ud af et dæk med en metal ledning er vanskeligere. For at gøre dette skal du bruge en bulgarsk eller elektrisk jigsave. En svane skal bruge 3 diske. Brug af arbejdshandsker, briller og lukkede sko forhindrer sandsynligheden for traumatiske situationer.
 • Det er mere bekvemt at arbejde med et stiksav. Forberedelse til savbladet i dækket, der skal laves et hul, hjælper i denne bor eller mejsel. Høje omdrejninger øger værktøjets slid, det er optimalt at indstille hastigheden under gennemsnittet og bruge en sav med en omvendt tand. Gummi er ikke udsat for stærk opvarmning.
 • Fraværet af elektriske værktøjer er ikke en hindring - en metalfil kan erstatte dem, selv om det ikke er muligt at lave en svane hurtigt.
 • Åbn dækkene på kontur på hoved og nakke. Lad være med at blive båret væk ved den ene side af figuren, ellers vil proceduren til at skære den modsatte del blive meget mere kompliceret. Meget hurtigere at lave en svane med alternative snit på begge sider.
 • Så gå til halen, længden er ca. 25 cm. Arbejdet foregår på samme måde.
 • Til opnåelse emnet swan påkrævede volumen, anbringes på jorden under den udskårne del og pull sideelementerne opad, medens holder midterbenet del. Hele processen er ret besværlig.
 • Sidens halve ringe, efterligner svanens vinger, sænkes nedad. Metalforstærkning af dæk kræver yderligere behandling af bulgarsk. Men selv disse handlinger udelukker ikke risikoen for skade fra den udragende anker. Derfor anvendes skulpturer af dæk med metalforstærkning udelukkende som en dekoration i landafsnittet. For en legeplads er det bedre at lave en svane ud af et dæk med en kapron ledning.
 • Fastsættelsen af ​​halsen giver mulighed for ligheder svane fra de originale dæk. Det er ikke svært at gøre dette. Langs længden af ​​halsen parallelt boret to huller med intervaller på 15-20 cm, er placeret langs midterlinien. Beslag er fremstillet af den bløde ledning og indsat i hullerne. De er beregnet til fastgørelse af en tyk ståltråd eller metalstang 150 cm lang. Den nedre ende gennembryder bunden af ​​den indvendige side af halsen, og det andet område ender i hovedhøjde.
 • I den afsluttende fase af svanehalsen er bøjet hensigtsmæssigt som de fugle-eye fit stykker gummi, rette dem med skruer. Buler på siderne af dækkene efterligne fjerdragt af en svane.

Ønsket om at udstyre landet webstedet eventyrlige karakter let at implementere - at oprette på hendes hoved en krone af skulptur fra en plastflaske eller tin, og The Swan Princess er klar!

Farvning og arrangement af skulpturer

Farve figur af svanen giver det et æstetisk udseende. Ud over den traditionelle hvide version, bruger nogle gange versioner med en sølvfarvet eller gyldent nuance. Usædvanligt og højtideligt se sorte fugle. At lave en kvalitativ farve hjælper enhver maling beregnet til eksterne værker. Til svane af dæk er nitrofarver, emalje eller olieprodukter egnede. Resten af ​​bilmaling i aerosolemballage - en helt acceptabel løsning. Det vigtigste er, at dækets overflade skal være rent og tørt, inden arbejdet påbegyndes. Efter anvendelse af hovedlaget kan du vise din fantasi og dekorere figuren af ​​en svane med akrylmateriale. Sporet hoved med næb og fjerdedel giver skulpturen fra dæk et naturalistisk udseende.

Det er værd at være opmærksom på placeringen af ​​figur af svanen. Når du lægger plads i forhaven tæt ved indgangen, er det nok at lave en stand fra det andet dæk og male det i blåt. Skulptur af en svane, der nemt forvandles til en lille blomsterbed - nok til at hælde inde i jordens dæk og plante dine yndlingsblomster, uhøjtideligt i omhu. I forstæderne er det bedre at ty til mere sofistikeret udsmykning. Den vigtigste levested for majestætiske fugle er vandlegemer. Derfor ser figuren af ​​svanen ud af dækene organisk i en lille dam. Gør det ret simpelt. En lille pit er dækket af en film, kanterne presses ned med sten, stenene ligger på bunden. Tidlig udskiftning af vand vil ikke lade det stagnere. Simulering af et reservoir til en figur fra et dæk er også hensigtsmæssigt. Det er nok at lave en hule af små sten i et lille område og male dem i blåt. Yderligere design i form af grønne områder rundt vil forbedre den dekorative effekt af figuren af ​​svane af dæk.

Hvad kan der gøres fra dæk

Tanken om at bruge de tilgængelige materialer i landskabsdesign er ikke nyt. Designere gav navnet til denne retning i kunsten at dekorere territoriet - thrash art. Udover favorit svaner kan mange dekorative figurer eller nyttige elementer laves af dæk. I analogi med en svane fra et bildæk skal du bare lave en lys papegøje. I fremtiden bruges figuren som en suspenderet blomsterbed.

Den nemmeste måde er at lave en ramme for det gamle dæks forhave. Besiddelse af kunstnerisk talent giver dig mulighed for at sætte på hegnet et bizar mønster, der vil glæde øjet selv i en overskyet dag i det sene efterår.

Den oprindelige ide er at lave et sving for et barn fra et gammelt dæk. Dette kan være en gyngestol eller en suspension version af strukturen.

Alle mulige variationer af blomsterbed er den mest populære måde at gøre det, du har brug for fra bildækket.

Håndværkere formår at lave lige møbler af gummi - borde og stole af forskellige designs den sædvanlige indretning i mange hytter.

Skæring huller i hullet af den ønskede diameter og fastgør basen, du udstyre et praktisk stand til paraplyer.

Autodæk af de store størrelser er et ideelt grundlag for et lille reservoir. Dækker det med en tyk film og dekorere siderne med sten, får du en oase midt i den varme sommervarme på jorden.

Ud over dekorative formål, fra dækene kan du lave originale trin for let nedstigning langs skråningen.

Det vigtigste - din fantasi, og grænserne i designet af stedet for den gamle gummi eksisterer næsten ikke.

 • Moderne stilarter af landskabsdesign

 • Hvordan man bygger en springvand i landet

 • Sådan laver du gabioner med dine egne hænder

 • Design af forhave foran huset med egne hænder

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map