Peskobeton M300: forbrug pr. 1 kvm

Peskobeton M300: forbrug pr. 1 kvm

Færdigbyggede byggemixer og halvfabrikata erstatter i stigende grad traditionel sand og cement på markedet. Højkvalitetsblanding til en relativt lille overpay giver dig mulighed for at spare energi og tid til at forberede bindemidlet og dermed forenkle arbejdet. Et af de mest populære halvfabrikata er sandsten M300, en universel tørblanding til en bred vifte af værker baseret på cement og sand.

Sammensætning og hovedegenskaber ved sandbeton

Faktisk er det en almindelig tør blanding fra godt tørret og rengjort fra fremmede indeslutninger af tre grundkomponenter:

  • Den fjerde del af blandingen består af et bindemateriale - Portland cement grade 500;
  • Plasticisering af tilsætningsstoffer og fibre;
  • Tre fjerdedele - sandfraktioner 0,5-0,8 mm, til fnug kan desuden tilsættes grusafskærmning 2-4 mm, ler;

Sandbeton M300, der er designet til betonrensning og hældning af gulve, er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​store brøkdele af grus, sand og korn, så producenten mærker normalt blandingen eller angiver den tilsigtede anvendelse.

For eksempel skrev firmaet Leroy Merlin på emballagen bare navnet - skærmen til gulvet henholdsvis køberen skulle gætte, at et sådant grus indeholder fine grusfraktioner, og det passer ikke til gips. Mere seriøse producenter tildele specielle indekser til M300 mærket. For eksempel peskobeton M300 mku. Standarden for struktur og sammensætning er i første omgang fokuseret på reparation og hældning af betongulve.

Sandstone M300 efter et sæt designstyrkeegenskaber er i stand til at modstå kontakttrykket på kompressionen op til 300 kg / cm2. Tætheden af ​​peskobetona m300 varierer fra 1800 til 2200 kg / m3. Faktisk er det nok at bruge et tørt sandbetonblande til at gøre æltning til at hælde fundamentet og de fleste strukturelle elementer i lavkonstruktion.

For information! Ved 1 m3 fundament af sandsten M300 lette mærker vil kræve mindst 1500-1700 kg tør blanding. Til betonplade på 1 m2 bånd, 1 cm tykke, forbruget af peskobetona M300 vil være 17 kg pr. kvadrat.

Til dato er der produceret mange forskellige kvaliteter af sandbeton under hensyntagen til blandingens universelle karakter, M300 sandblæseren er blevet mest udbredt til færdiggørelse af værker - pudsning af vægge eller skrælning til støbning af mursten og støbegods. De tekniske egenskaber ved frosne M300 er angivet i tabellen.

Praktisk brug af sandbeton

Selvfølgelig har sandblast M300 fra forskellige producenter en meget anden kvalitet af blandingen og dermed forskellige pris på varerne. I beton af velkendte mærker, såsom Stone Flower, Brozex, Standard M300, ubehandlet cement anvendes, som har undergået yderligere separation og aktivering i møllen.

Et sådant materiale absorberer vand meget godt og springer ikke efter indstilling, forudsat at vandmængden er blevet anvendt i overensstemmelse med brugsanvisningen til fremstilling af opløsningen. Derudover bruger Stone blomstersamlinger komponenter og cement med lavt indhold af aluminiumforbindelser, har forøget frostbestandighed, så de er fremragende til udendørs applikationer.

Fejl ved implementering af screed fra sandblæst M300

Ifølge eksperter er de fleste af de fejl, der opstår, når betonbeklædningen er lavet, forbundet med ukorrekt tilrettelæggelse af arbejdet:

  1. For sandblæsermotor M300 fra forskellige producenter kræves der en anden mængde vand, når man fremstiller den færdige blanding. For eksempel til æltning af en pakke Stenblomst M300 40 kg kræver 10 liter vand. Til samme pakning af standarden kræves 6 liter vand, og for mærket "Lewix" specificerer instruktionen 8 liter vand;
  2. Ofte udføres påfyldningen af ​​en plade ved anvendelse af blandinger fra flere producenter. Ved brug af M300 sandsten beton fra en producent, f.eks. Stone Flower, efter udviklingen af ​​reserverne er der udarbejdet en ny blanding af sandbeton af et andet firma med forskellige egenskaber.

I dette tilfælde, efter at betonen er hærdet, vises revner og chips på skillelinjen som i videoen:

For information! Hvis det bliver nødvendigt at fylde skræftet af flere forskellige tørblandinger af sandbeton, skal de blandes i et parti, inden fortynding med vand.

Screed af flere mærker af sandbeton er en af ​​de mest effektive måder at lave oversvømmede gulve på. Skræftet er fremstillet af mindst to lag. Til det første lag anvendes sandblæst M300 MKU eller dens analoge. Tykkelsen af ​​screedlaget er mindst 15-20 mm, med tyndere strøer småsten og grus forbliver synlige på overfladen, og ofte kan det andet lag ofte ikke skjule dem. Efter montering af betonen forbliver overfladen grov og ujævn, hvilket kun forbedrer vedhæftningen til skrællens øverste lag.

Det andet lag er lagt med pescobeton med et højt vandindhold. For eksempel, Brozex eller Standard M300. Blandingerne er meget plastiske og kan let justeres med reglen i sluttrinnet. Efter hærdning kan krympningen være lidt større, men overfladekvaliteten er bedst.

De mest populære mærker af sandsten M300

Blandt producenterne af sandsten M300 er der deres ledere og udenforstående. Den første kan betragtes som De Luxe, Stone Flower, Rusane og Etalon. Den bedste kvalitet er som regel kendetegnet ved sandbeton af virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af byggemixer, halvfabrikata og materialer.

Situationen er værre for universelle virksomheder, som kun behersker markedet for færdige blandinger. Normalt er disse ukendte eller mindre kendte virksomheder ved hjælp af navne for deres produkter, der er meget i overensstemmelse med kendte mærker og nødvendigvis forbundet med byggeri og betonarbejde. Kvaliteten af ​​sådant sandstengranulat M300 kan være nul som i videoen:

Klassisk pakning af sandbetonblanding M300 - en papirpose til 40 kg. Dette er den accepterede standard for de fleste producenter, men det betyder ikke, at alle andre muligheder vil være tydeligt forfalskede. Nogle virksomheder, for eksempel De Luxe, Master Harz og Russean, producerer sandbeton i pakker på 50 kg.

konklusion

I dag kan produktionen af ​​en blanding af M300 justeres i enhver kælder ved hjælp af en selvbetonet betonblander og skalaer. Ikke desto mindre, at købe en falsk i standardcementposer til 50 kg chancer er meget mere end i en 40 kg beholder. Desuden bruges forvirring med forskellige emballagevægte ofte af forskellige slags shabashniki og pieceworkers, når de køber materialer under ordren.

  • Jumper til blokke aerokrete

  • Ringe betonbrønd: dimensioner

  • Betonkarakterer, bord

  • Hvordan man laver gode ringe

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 − = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map