Efterbehandling kælderen inde og ude

Efterbehandling kælderen inde og ude

Kælder eller kælder er et vidunderligt sted, der udfører en nyttig funktion. Det er muligt at kunne opbevare mad, twist og så. Til. Men for at kælderen til at fungere ordentligt, er du nødt til at tage sig af sin udsmykning og landskabspleje. Et sådant arbejde kan kaldes simpel, fordi det er meget forskelligt fra udsmykningen af ​​huse, alle de samme, der er ansvarlig.

Fra denne artikel vil du lære at færdiggøre kælder, mursten eller betonvægge og gulv. Disse anbefalinger hjælper dig med at gøre kælderen endnu bedre.

Hvad skal man gøre

For dem der tror, ​​at udsmykningen kun er reduceret til dekorativt design, informerer vi os om, at det er langt fra at være det. Miljøet i kælderen eller kælderen er så negativt, at væggene skal beskyttes. Ekstra fugt, fugt, mulig oversvømmelse - alt dette er typisk for kælderen. Derfor skal de beskyttes korrekt for at skabe det rigtige mikroklima for din mad. Først da vil det være muligt at sige med sikkerhed, at udsmykningen af ​​lokalerne var vellykket. Så vores arbejde består af to dele:

 1. Arbejd med vandtætning eller skabe en fugtbarriere.
 2. Dekorative efterbehandling arbejder for fuldstændig beskyttelse.

Forenkler opgaven og det faktum, at kælderen eller kælderen - lokalerne er små. Derfor vil du ikke tage meget arbejde og tid. Det er kun nødvendigt at allokere passende tid, forberede materialer og værktøjer til arbejdet, og også at studere anbefalinger og teknologi til færdiggørelse af kælderen.

Vær opmærksom! Hvis der ikke er nogen ventilation i din kælder eller kælder, i det mindste kunstig, så vil du ikke kunne beskytte kælderen med nogen efterbehandling og vandtætningsmaterialer. Damphed vil akkumulere mere og mere, men der er ingen vej ud for det. Derfor skal du først og fremmest gøre det, og kun derefter fortsætte med at færdiggøre kælderen eller kælderen.

Hvis du er klar, så fortsæt til undersøgelsen af ​​første fase af vores færdiggørelser.

Fugtbeskyttelsesmaterialer

Vi vil overveje arbejdsprocessen på et stadium, hvor du allerede har en kælder eller en kælder med betonbund. Alle overflader har brug for beskyttelse mod fugt, som vi vil gøre. Jeg ønsker at henlede opmærksomheden på et punkt: Når i kælderen er placeret, er grundvandstabellen høj, så skal du i forvejen lave et dræningssystem. Ellers vil alle yderligere manipulationer også være ubrugelige.

Hvad har du brug for for at beskytte kælderens overflade? Her er listen over materialer:

 • rullet vandtætningsmateriale, som er fastgjort ved fusionsmetoden og er fremstillet på et glasfiberunderlag. Det vil blive brugt til betongulve. For det nederste lag af vandtætning kan du købe materialet uden beskyttende belægning, hvilket vil reducere omkostningerne ved alt vandtætningsarbejde. Med hensyn til størrelse og mængde skal du beregne området af kælderen eller kælderen og tilføje en overlapning på 10-20 cm til væggen og overlappe på 10 cm pr. Ark. Gulvet skal desuden beskyttes, fordi fugt oftest trænger igennem det;
 • hydrofobt middel, som vil give væggene modstand mod fugt, beskytter dem. Vi anbefaler at bruge sammensætningen "Tiprom K Lux", som er klar til brug efter købet. Dets forbrug er 1 m2 er 150-300 gram (afhænger af materialets egenskaber til væggene for at absorbere fugt). Dette værktøj kan påføres på en fugtig overflade, og prisen på 5 liter formuleringen svinger omkring 1200 rubler.

Med hensyn til de nødvendige værktøjer skal du have følgende arsenal:

 1. Børste, som skal bruge vandafvisende.
 2. Blæser eller brænder til limning af tagmaterialet. Hvis du har en bygnings hårtørrer, kan du bruge den.

Som du kan se, vil det tage en smule værktøjer og materialer til arbejde. Dette enkle sæt giver dig dog mulighed for kvalitativt at forberede din kælder eller kælder foran den dekorative finish. Lad os se på vandtætningen selv for at se om det er enkelt.

Vandtætning kælder eller kælder

Vi vil se hele arbejdet trin for trin, så du bedre kan orientere dig. Processen er som følger:

 1. Substrate forberedelse. Alt begynder med forberedelsen. Hvis du ikke renser overfladen af ​​snavs og støv, vil det endelige resultat blive meget værre. Derfor skal du fjerne alt snavs og støv fra overfladerne. I løbet er der nogen form for rensning: en kost, mops, klud.
 2. Den næste fase - at behandle overfladen af ​​væggene og loftet af kælderen med en hydrofobizator. Oftest er dette arbejde lavet med en pensel. Processen er besværlig, men pålidelig. Ikke desto mindre, hvis du er en glad ejer af en forstøver, anbefales det at bruge det. Så bliver kvaliteten af ​​applikationen endnu bedre, og tiden er meget mindre.
  Tip! Arbejd forsigtigt, ikke mangler et enkelt stykke jord i kælderen. Hele overfladen skal behandles med agenten. Vær særlig opmærksom på kælderens svært tilgængelige steder. Anvendelsen af ​​produktet skal være ensartet.

 3. Når du har behandlet hele overfladen, forbliver det at vente på, at den tørrer helt. Først efter dette kan du begynde at gå i vandtætning på kældergulvet, inden du afslutter det. For at gøre dette skal du have en svejset ruberoid og en blowtorch. Tag en rulle og skær strimler af den ønskede størrelse. Det er tilstrækkeligt at måle afstanden mellem væggene i kælderen eller kælder, og føje til længden på 10-15 cm på hver side. For eksempel er længden på 2 m kælder. Det viser sig, at man skal have strimmel af tagmaterialer er 2,3 m. Ved 15 cm Overlapning vil blive placeret på væggene at være pålidelige imprægnering.
 4. Efter at have klippet materialet, kan du begynde at fastsætte det. Arbejde fra den ene væg til den anden. Først lim stykket på væggen, så langsomt bevæge sig langs længden, opvarme bitumenlaget og lime båndet til gulvet. Overdrive det ikke med varme, for ikke at ødelægge materialet. Du kan se teknologien til at fastgøre et smeltet tagmateriale fra denne video:
Tip! Hvis du er usikker på dine evner, som for svejsning, er der alternative måder at fastgøre tagmaterialet på. Dette kan gøres ved at anvende mastiks på gulvet og limning af tagmaterialet ikke på den. Der er også en speciel selvklæbende ruberoid til fiksering, som det er nok til at fjerne beskyttelseslaget. Så bliver det lettere at lave en vandtætningskælder.

Vi kan sige, at vandtætningen er klar. Et lag af tagmateriale er muligvis ikke nok, så på det færdige substrat lå et andet lag med en beskyttende smuldre. Nogle gør kun en betonplade, hvis tykkelse er 2 cm. Det beskytter laget af vandtætning og gør gulvet stærkere.

Tip! For at isolere en kælder eller kælder for at opretholde den optimale temperatur (dine produkter vil ikke peremerzat og cool), er det muligt at lægge bjælkelaget og udfylde alle de ekspanderet ler. Isoleringslaget er dækket af en dampspærre, og der udføres skræl. Hvad angår væggene, kan du bruge mineraluld eller polystyren.

Efter alle manipulationer er din kælder eller kælder klar til dekorative dekorationer.

Kendetegn ved kælderens udsmykning

Kælderen har ikke kun brug for ventilation til ventilation, du skal regelmæssigt rengøre og rengøre rummet. Dette omfatter fjernelse af produkter, der allerede er forsvundet, rengøringsvægge og andre overflader fra spindelvæv, støv og snavs og fjernelse af affald. Først da vil din udsmykning være berettiget. Hvis du ikke gør dette, vil kælderen ligne en forladt grav, som ikke behøver at blive færdiggjort. Dette skal tages i betragtning.

Hvad angår finishen er det vigtigt at forstå forskellen mellem en lejlighed og en kælder. Her vil du ikke køre gæster, og du vil ikke være der i lang tid. Desuden kan de materialer, der bruges til at dekorere rummet, være helt uegnet til kælderen. Hvem limer tapetet eller hylderne kældervæggene med blokhus? Dette er irrationelt. Materiale til efterbehandling skal være:

 • praktisk;
 • billig;
 • holdbar;
 • Modstandsdygtig overfor fugt og fugt.

Derfor vælger man for årets udsmykning af kældre eller kældre en maling. Det er i stand til at beskytte overfladen mod negative påvirkninger, samt give det friskhed og skønhed. Men før du begynder at dekorere kælderen med farvning, er det vigtigt at være opmærksom på overfladen af ​​væggene. Er de endda? Eller har du lige lige opført rummet, og det har brug for pudsning? I så fald vil følgende oplysninger være vigtige for dig.

Nivellering af overfladen inden afslutning

Blandinger på cementbasis kan kaldes et ideelt materiale til efterbehandling og udjævning af væggene i kældre eller kældre. Til arbejde skal du:

 1. Cementbaseret gips. Tidligere havde bygherrer brug for at gøre mørtelene selv, blande sand, cement og kalk i den rigtige mængde. Nu er alt enklere: Du køber en færdigblandet forbindelse og starter arbejde. Vælg facadeblandingen, da den passer til en kælder.
 2. Forstærkning af net, hvilket er nødvendigt for at forhindre krakning af finishlaget. For at udføre en grov gips fastgøres stålnetet til bunden, hvorefter gips påføres. Prisen på materialet er lavt, men du kan gøre væggene meget stærkere.
 3. dyvler, som du vil fastgøre masken til væggen. Til salg finder du specielle dowels til fastsættelse af masken, som har en bred hat.
  Tip! Hvis dine vægge ikke er for skæve og pålidelige, så kan gitteret ikke bruges.

Justeringsprocessen består af følgende trin:

 1. Fastgørelse af masken. Det sælges i ruller, så inden du installerer det, skal du markere det og skære det i de rigtige stykker. Arbejde som bulgarsk eller sakse på metal.
 2. De udskårne stykker forbliver fastgjort på væggen med dowels eller på en anden måde. Gitteret skal presses jævnt mod væggen.
 3. Nu, ifølge instruktionerne på pakken, skal du forberede cementgipset. Arbejd med en mixer, så meget mørtel som du kan anvende før du indstiller det.
 4. Det er fortsat at anvende blandingen på væggen med en spatel. Sammensætningen skal fuldstændigt skjule gitteret. Du behøver ikke at lave en perfekt flad overflade, da det er en kælder, men det er bedre at prøve.

Arbejd, indtil alle væggene er blevet behandlet. Når alt er færdigt, forbliver det at vente på, at blandingen tørrer helt. Det vil tage fra 24 timer til 7 dage. Det hele afhænger af fugtigheden i kælderen og temperaturen.

Tip! For at fremskynde processen kan du installere en varmelegeme i kælderen for at hæve temperaturen.

Nu er alt klar til yderligere dekoration af kælderen eller kælderen. På dette stadium ser væggene allerede værdige ud, det er kun for at forvandle dem.

Maling af en kælder

Hvis du vælger en kvalitetsmaling, der passer til sådanne lokaler, vil den beskytte væggene mod fugt, vare lang tid, vil ikke slides af, vil ikke udlede giftige stoffer og vil ikke miste sin oprindelige farve i tide. Da fremskridt går fremad, vil det ikke være svært at finde en sådan maling. Det er også dejligt at male kælderen til dekoration er en simpel og velkendt proces. Men du skal have tålmodighed og være forsigtig.

Til efterbehandling skal du forberede følgende værktøjer og materialer:

 • pude med bad;
 • handsker og åndedrætsværn til beskyttelse
 • arbejdstøj, hvilket ikke er synd;
 • den meget maling til væggene.

Og hvilken maling er bedre at bruge til en kælder eller en kælder? Det er vigtigt at være opmærksom på dens egenskaber. En mulighed er akrylbaseret maling. Det er velegnet til at behandle en hvilken som helst overflade og har mange fordele anført ovenfor. Det er klart, at du skal betale for kvalitet, men du vil være i stand til at skabe en kvalitet belægning, der vil beskytte væggene og dekorere dem.

En anden mulighed er maling fra flydende glas. Det bruges til industrielle virksomheder. Sammensætningen har lang levetid, er ikke bange for fugtighed, temperaturudsving og sletning. Det er også dyrt, men hvis du tillader dig en sådan fornøjelse, behøver kiksens udsmykning ikke ændres i mindst 15 år.

Her er nogle tips til at overveje, før du male:

 1. Når man vælger en farvefarve, er det vigtigt at være praktisk. Stop med mørke toner, da snavs på dem ikke vil være så synlig. Kælderen er trods alt ikke det reneste rum.
 2. Når du gør gentagelse, er det vigtigt at forberede væggene ved at rense dem fra den gamle maling og snavs. Brug metalbørsten.
 3. Når du vælger en maling eller et andet færdiggørelsesmateriale til vægge, skal du være opmærksom på økologisk renlighed og sikkerhed. Det er meget vigtigt, at finishen ikke udsender giftige stoffer. Kælder - et lukket rum, der indeholder mad.
 4. Når du maler væggene helt, skal du forlade rummet for at lufte i 3 dage. Det er i denne periode, at alle par vil blive fjernet, og kælderen kan bruges til det tilsigtede formål.

Med hensyn til farvningsprocessen er det ret simpelt. Det er nødvendigt at påføre maling langs hele overfladen af ​​kældervæggen. Så du kan udføre en beskyttende finish, som vil forvandle rummet.

konklusion

Her på en sådan enkel måde vil du være i stand til at sikre kælderen mod fugt, skjule sine fejl og afslutte. Maling er den bedste løsning, som bruges overalt. Med hende vil din kælder ikke se dyster og sulten ud.

 • Sommerhus i chalet stil

 • Arbor fra logs med egne hænder

 • Gazebo i stil med Provence

 • Gazebo i en moderne stil

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map