Billeder til indretningen af ​​huset

Billeder til indretningen af ​​huset

At dekorere det indre af dit hjem med malerier er en almindelig tendens for vores tid. Tidligere kunne en sådan udsmykning af huset have råd til de fleste forsynede lag af samfundet og brugte samtidig originale eksemplarer af berømte kunstnere. Udviklingen af ​​teknologi har givet samtidige mulighed for at bruge mange forskellige malerier i det indre af lejligheden uden at være ejer af en imponerende tilstand.

Generelle principper for boligdesign malerier

En bred vifte af produkter giver mulighed for at skabe et harmonisk interiør i lejligheden, der fremhæver boligens værdighed og dygtig forklæder manglerne. Valget af forbrugere præsenterer produkter af fotokunst, trykker billeder på glas eller lærred. Klassiske værker skrevet i olie, mister også deres relevans. Hovedopgaven er fortsat valget af malerier, der svarer til de generelle regler for indretning af lejligheden.

Med en vanskelig beslutning om design af rummet, der er lavet i klassisk stil, er det værd at være bekendt med kunstværker i gallerier, museer og udstillinger, for at studere malingsalbumerne. Nye indtryk vil hjælpe dig med at bestemme din yndlings teknik, retning og genre, der passer til indretningen af ​​lejligheden. I fremtiden, hvis du vil, kan du købe reproduktioner af malerier af klassikere eller bestille en kopi.

Plukker op billeder til det indre af lejligheden, er det vigtigt at overholde principperne for design kunst:

 • Style. Væsentlig for den harmoniske situation er overensstemmelse med den generelle stil i rummet.
 • Farvepalette. En analyse af indretningens mætning med farve giver dig mulighed for at forstå, hvilken slags billede der er brug for - en lysende accent på væggen af ​​neutrale toner eller et stille maleri i en farverig lejlighed fyldt med farverige. Når nuancerne falder sammen mellem væggen og billedet, vil kontrastrammen hjælpe med at fremhæve billedet.
 • Det skal huskes om den førende regel i indretningen - lys nuancer bidrager til en visuel forøgelse i rummet, og de mørke skaber en illusion af dens kompression.
 • Ikke mindre opmærksomhed fortjener størrelsen af ​​billedet. Et stort lodret portræt er kun egnet til indretning med højt til loftet. I standardlejligheder foretrækkes det vandrette arrangement af billeder. Harmonisk opfattelse af et stort billede forudsætter tilstrækkelig tilgængelighed af gratis meter, deres fravær vil ikke give dig mulighed for at nyde selv det mest kunstneriske kunstværk. Interiør, overbelastet med malerier, vil reducere rummet. Denne nuance er relevant for små lejligheder. Omvendt vil små indretning elementer gå tabt på den store mur af et frit landhus og vil ikke være i stand til at udføre deres grundlæggende funktion.
 • Placer billederne fortrinsvis på en sådan måde, at billedets centrum er i øjenhøjde. Flere kunstgenstande af forskellig størrelse på en væg, hang i træk, justeret på nederste kant. Imidlertid imødekommer ingen i et bestemt interiør det kaotiske arrangement af små billeder på hele overfladen af ​​væggen.
 • Grunden. Billeder til det indre af hvert værelse udfører forskellige funktioner, men du bør ikke købe billeder, der forårsager negative følelser, uanset om det er militære kampe eller andre aggressive emner.
Rådet! Det er bedre at arrangere billeder på en væg beskyttet mod direkte solstråler.

Interiør af stue

Det centrale sted i enhver lejlighed er stuen. Et værelse designet til at møde venner, kommunikere med familien og modtage gæster kræver en speciel design tilgang. Billeder i stuen vil skabe et originalt interiør, fyldt med komfort elegance. Opgaverne til malerierne adskiller sig i deres orientering, men til sidst bliver de opfordret til at skabe et harmonisk miljø og fremkalde positive følelser fra at være i stuen. I et forsøg på at skabe et dynamisk billede vil det hjælpe blå og blå nuancer, der er ansvarlige for aktivering af livsstrømme. Udover farve har interiøret et plot og placeringen af ​​maleriet.

Med et lærred over sofaen er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Det optimale forhold i indersiden af ​​rammens bredde og bagsiden af ​​møblerne er 1: 2. I nærværelse af to eller tre malerier er det ledige rum 1/3 af sofaens størrelse.

I stuen er der passende billeder af dyr og fugle, by- og landskabslandskaber. For et interiør i stil med højteknologi eller minimalisme vil abstraktioner gøre. Klassikere hilser det traditionelle maleri, lavet på lærred med olie. Kirsebær og brune toner i interiøret kombineres med malerier af renæssancen eller renæssancen. Seascapes er passende på lyse vægge.

Hvilke andre metoder vil skabe en dynamisk eller tilbageholden atmosfære i lejligheden? Lad os overveje i detaljer alle tricks af designkunst:

 • Effekten af ​​stabilitet og troskab til traditioner vil skabe symmetrisk placerede lærred. Især indtryk fra strenge af interiøret vil forbedre de sort-hvide fotografier eller monokrome billeder. Samme størrelse vil skabe et forretningsmiljø, der er mere egnet til kontoret.
 • Malerierne, hang asymmetrisk, giver en følelse af dynamik til det indre af lejligheden.
 • I nærværelse af ledig plads placeres flere store billeder i en tilstrækkelig afstand fra hinanden i asymmetripositionen. Dette vil give mulighed for at opfatte hver enkelt kunstværk separat.
 • Uanset antallet og størrelsen af ​​billederne bidrager samme ramme til skabelsen af ​​et holistisk billede.
 • Billederne overholder helt funktionen med at strukturere rummet. Den centrale placering vil understrege symmetrien af ​​indretningen af ​​lejligheden og om nødvendigt angive zoneinddeling.

De elskerindehendes kreative tilbøjeligheder giver mulighed for at vise broderede billeder i det indre af lejligheden. Der er mange muligheder for ideer - det kan være en krydsøm eller et glat job, for nylig er billederne lavet af perler meget populære. Individualitet og originalitet i dette tilfælde er garanteret 100%.

Designløsninger i soveværelset

For et hjørne i en lejlighed beregnet til nats hvile, er det bedst at vælge billeder, der kan forbedre atmosfæren af ​​komfort, hygge og ro. Vend dine indre følelser, lad dem materialisere sig i maleri. Kærlighed blomster - give præference i det indre af lejligheden billeder af landskabet, beundre majestæt af vandstrømme - et lignende tema vil fylde soveværelset med positiv energi. Tilstedeværelsen i det indre af malerier, der fokuserer opmærksom på vand, kræver dog valg af særlig pleje:

 • For at tiltrække finansielle strømme er billeder af rolige floder og vandløb velkommen. Fra de kogende vandfald og de mægtige boblebade i soveværelset er det bedre at give op.
 • En majestætisk sejlbåd mod baggrunden af ​​klare himmel og hvide skyer, der svinger på den endeløse vandoverflade, vil medføre fred og ro. Overvejelse af malerier skaber behagelige drømme om rejser og bidrager samtidig til en stigning i lejlighedsrummet visuelt.
 • Grundlinjen i billedet med raserende bølger, overhængende mørke skyer og skibet kæmper med elementerne fremkalder opbygningen af ​​negative følelser, angstfølelse og tillader dig ikke at slappe af efter en travl dag i din egen lejlighed.

Nogle få nuancer, der bør overvejes, når man vælger billeder til soveværelset interiør i lejligheden:

 • At skabe en fredelig atmosfære vil hjælpe lærred med pastorale motiver eller skovets image;
 • Komfort og hygge i lejligheden er forsynet med bløde pastellfarver;
 • en gennemsigtig himmel med eksotiske fugle i billedet vil bringe en romantisk berøring til det indre af soveværelset;
 • supplere stilen af ​​art deco vil hjælpe billedet med billedet af kærlige par, portrætter, udføres hovedsageligt i sort / hvid.
 • Den færdige sammensætning vil blive givet til indretningen af ​​lejligheden ved malerier, hvor farven råder, kombineret med resten af ​​indretningselementerne - gardiner, puder eller dækplade.

Hvis du ikke er en tilhænger af den klassiske tilgang til indretning, fremmer maleri, udført i forskellige genrer, realiseringen af ​​friske ideer i design. Ønsket om at understrege indretningens individualitet i huset vil hjælpe malerier i stil med Kansas. Kernen i den kreative retning er at udføre blomstersammensætninger ved hjælp af bånd og dekorere dem med perler. Indretningen, der er lavet af egne hænder, forbliver altid på toppen af ​​populariteten, hvilket giver mulighed for at blinke talentindehaveren og forundre besøgende af lejlighed med en udsøgt smag.

Køkken dekoration muligheder og hall

Malerierne, der vælges til køkkenets indretning, bør ikke have historisk værdi og refererer til alt for dyrt eksemplarer. I lejligheden af ​​lejligheden bliver elementerne i udsmykning imidlertid hurtigere inoperable, så det er bedre at erstatte dem med en frisk prøve i rette tid end at beundre det forringede produkt. Tilfælde lavet på lærred med olie, det er bedre at placere under glasset. Afhængigt af indretningen af ​​køkkenet vælges billederne under hensyntagen til følgende regler:

 • Overvejelsen af ​​kolde og metalliske nuancer kombineres med et sort og hvidt billede;
 • have i lejligheden et køkken i Provence stil, foretrækker malerier i gul;
 • minimalisme i indgangen glæder sig over et lyst maleri, der er i stand til at blive den førende accent i rummet;
 • Kombinationen af ​​farvefyldningen af ​​billedet med elementerne i indretningen af ​​lejligheden (stole, boble, gardiner) vil danne det færdige billede.
Rådet! Hvis køkkenet flyder glat ind i gangen, er billederne til indretningen i denne del af lejligheden valgt i samme tema.

Køkkenet i lejligheden er et glimrende sted for at afsløre værtens kreative potentiale. Der er mange måder at designe billeder til interiøret med egne hænder. Panelernes originalitet adskiller sig, for produktion af hvilke kaffebønner, forskellige korn, kanel, bønner og græskarfrø anvendes. For at skabe et mesterværk i lejligheden skal du skære pap til den ønskede størrelse af rammen, indpakke den med en klud eller behandle med tapet og danne et billede. Efter at have opnået et harmonisk arrangement af elementer, er det muligt at begynde at fastsætte dem med lim.

Vis opfindsomhed vil tillade installation til en lejlighed, lavet af bestik. Koldmetal passer organisk ind i det strenge interiør i den højteknologiske stil. I fremstillingsprocessen skal det sikres, at komponenterne i billedet sikres. For at gøre dette skal du købe en pistol med silikone lim i din lejlighed. Det er også nyttigt til mosaikmalerier. De vigtigste elementer til køkkenindretning - glas og brudte fliser, æggeskaller og rhinestones. Tinting individuelle detaljer, kan du skabe en form for dekoration til det indre af lejligheden, fylde det med varme og komfort. Ideer kan ikke komme på en gang, akkumulere visninger, samle den smule, du kan lide detaljerne. Over tid er dette omdannet til et harmonisk billede for lejligheden.

 • Modulære malerier til indretningen

 • Hvordan man laver sommerfugle på væggen med egne hænder

 • Zoning muligheder for stuen og køkkenet

 • Sommerfugle på væggen i det indre af lejligheden

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map