Baggrundsskærm i interiøret

Baggrundsskærm i interiøret

For de by- og forstadsejendommeejere, der foretrækker luksus og komfort i indretningen, foreslår vi at vælge silke tapet. Hvad er silketryk udskrivning? Vil forstå sammen i alle de finesser, der vedrører brugen af ​​sådanne materialer til udsmykning af vægge i boligkvarterer. Billedet viser muligheden for at dekorere væggene med silke tapet.

Funktioner af silketryk

Til at begynde med, hvad der menes med silketryk, er teknologien til at skabe spolematerialer. Silkscreen tapet forudsætter i bogstavelig forstand "trykning på silke materiale." I lysindustrien fremstilles ikke kun silke tapet, men også andre produkter på denne måde.

Specificiteten af ​​denne metode er, at silketråder påføres maskinens trykform, de kommer til produktets sted, hvor det er nødvendigt. I gamle dage var der ingen silke tapet, men håndmalede på silke.

Mesterne skabte unikke smukke kunstværker. Fra silke malerier gjorde fantastiske malerier, der har en høj pris. I midten af ​​det 18. århundrede blev silketrykudskrivning kun tilgængelig for velhavende mennesker. Silkebaggrunde prydede deres palæer, landhuse og viste til omgivende folk deres høje materielle velstand.

Efter at silkeskærmmetoden blev officielt patenteret, og det skete næsten to hundrede år senere, fremkom der silkepapir i almindelige borgers hjem. Billedet viser muligheden for at dekorere væggene med silkedug.

I øjeblikket er silkebaggrund betragtes som et kendt fænomen, de bruges ofte til væggenes design, både i bylejligheder og i landejendomme. Luksus silke tapet til indretningen præsenteret på billedet.

Materialegenskaber

Hvad er så godt med silke screening, at de har et stigende antal fans hvert år? Interessante tips om hvordan man vælger silke tapet samt om funktionerne i deres brug i et moderne interiør findes i videoklippet

Tapet silketryk som hovedmateriale indeholder vinylpapir. Den egenskab ved den teknologiske kæde af deres fremstilling ligger i det faktum, at først vinylarkene er malet, opvarmet og derefter underkastet prægning. Takket være denne metode opnås i sidste ende tynde baner til væggene (i billedet), der har smukke mønstre eller uden mønster, der har en silkeffekt.

Lignende materialer til dekoration af vægge har to lag. Den ene er lavet af polyvinylchloridmateriale, den anden er i form af cellulosepapir (base). Sådan en usædvanlig tandem af papir og polyvinyl, såvel som teknikken med hot stempling, giver producenten mulighed for at opnå høje resultater for at opnå stærkt og tyndt tapet.

Silkscreen involverer ikke brug af dyre silke garn og fibre, på trods af visuel opfattelse. På billedet - en variant af silketryk til soveværelsesvæggene, hvilket tyder på brugen af ​​flydende tapetgarn.

Tip! Hvis du beslutter dig for at vælge et flydende gips tapet til vægdekoration, så glem ikke at de ikke er egnet til at dekorere børns værelser.

Takket være moderne innovative teknologier har gipsmaterialer fremragende kvalitet.

Det skaber kun en ekstern følelse af, at materialerne er sårbare og ikke stærke. Afhængigt af lagets tykkelse er det muligt at opnå silke gipsmaterialer til vægge af forskellig kvalitet, som har individuelle driftsegenskaber.

OBS venligst! Afhængigt af tykkelsen er silkegipsen egnet til brug i forskellige rum.

Klassificering af silkscreen wallpapers

Afhængig af kvaliteten, teksturerne, farverne, materialetykkelsen, skelner nu væggen til væggene. For eksempel er silkegips flydende tapet, der kan eliminere mindre vægfejl. Brand elision er skabt på vinyl basis.

Særlige karakteristika ved mærket elizium, tilbydes en række af efterbehandling materialer til væggene:

  • høj kvalitet på produkter;
  • bevarelse af æstetiske egenskaber af lærred i hele operationelle periode
  • acceptable produktionsomkostninger

Teknologien til at skabe disse materialer er brugen af ​​moderne metoder til fremstilling af efterbehandling materialer. Generelt fremstiller denne producent produkter ved at anvende specielle stoffer på det færdige vinylark. Kemiske komponenter forstyrrer skummeprocessen, hvilket er vigtigt for værelser med høj luftfugtighed.

Generelt har denne type tapet en glat eller blank struktur. Med varm prægning på lærredet får du en behagelig og silkeagtig glans, som værdsættes af købere.

Ved brug af vinyl med høj densitet er det muligt at opnå sådanne stoffer, som kan bruges til at efterligne naturlige tekstiler, sten, gips. Tapetgips fagfolk anbefaler at bruge til at dekorere arbejdsstuer, men i gangen vil gips ikke fungere.

Hvis flere lag silke påføres på væggen på en gang, kan du opnå effekten af ​​en skinnet hud, et tredimensionalt billede.

For at øge styrken af ​​silketryk trykt på papir, er det nødvendigt at bruge et tykt substrat.

På fordelene og ulemperne ved udskrivning af silketryk

Gipsmaterialer som alle andre efterbehandlingsmaterialer i denne kategori har visse positive og negative egenskaber. Blandt plusserne, lad os udpege højtideligheden, pragt, rigdom, materialets lysstyrke samt sikkerheden ved den anvendte belægning. Serigrafi indeholder ikke skadelige og giftige materialer, der kan fylde rummet under deres limning og i proces og drift.

Færdige overflader i et imponerende tidsinterval vil glæde dig med deres æstetiske udseende, de brænder ikke ud, de falder ikke under påvirkning af ultraviolet bestråling. Alsidigheden af ​​sådanne efterbehandling materialer giver dem mulighed for at blive brugt til at dekorere vægge i soveværelset og til reparation af gangene.

Ulemperne ved vinyl silke screening fagfolk overveje deres omkostninger. Derudover skal du forsigtigt forberede det, inden du limmer lærredet på væggen. Hvis der er ruheder (fejl) på overfladen, skal du først justere dem. Da materialerne er tynde nok, vil alle fejl i væggene "manifestere" efter at tapetet er tørret.

Anvendelse af silketryk

Silkscreen kan bruges til kvalitetsreparationer i soveværelser. Det er ønskeligt at vælge materialer af pasteltoner, lavet på et stof eller tykt papirbasis. I dette tilfælde vil væggene "trække vejret", det vil sige lade luften komme ind.

I dette tilfælde vil du få en næsten naturlig effekt fra silketryk. Ud over det unikke udseende kan du nyde frisk luft, som frit kommer ind i lokalerne.

Udsigtigt og harmonisk se i soveværelset, sådanne materialer, der har en mindre print eller et lille geometrisk mønster.

Silkscreen vil fylde stuen med forfining, bringe ind i lokalet ikke kun hjemme komfort, men også raffinement. For eksempel vil et usædvanligt syn være stuen, når du bruger silketryk print med et fint blomstretryk til dets dekoration. Det er i stuen, hvor hele familien, venner og bekendte samles, du skal skabe en behagelig atmosfære.

konklusion

På det moderne byggemarked er der en lang række forskellige efterbehandling materialer, så valget er ret vanskeligt. Hvis du drømmer om luksus og harmoni, skal du foretrække silketryk.

  • Sorte wallpapers i interiøret

  • Hvide mursten baggrunde i interiøret

  • Dekorativ vægdekoration til mursten

  • Hvide wallpapers i interiøret

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map