Badeværelse med hjørnebad

Badeværelse med hjørnebad

Designet af badeværelset med et hjørnebad adskiller ergonomi og komfort. Vinkelmodel - en fantastisk måde at spare plads på et lille værelse eller dekorere et originalt interiør på et stort område. På mulighederne for at vælge et hjørnebad og muligheder for at arrangere interiøret vil blive diskuteret senere.

Interiør med hjørnebad

Renoveringen af ​​badeværelset er uløseligt forbundet med spørgsmålet om at forbedre organisationen af ​​ledig plads. Sparer plads ved at fjerne badet og montere brusebadet passer ikke alle sammen. Intet vil erstatte muligheden for at suge i skummet og få den maksimale dosis af afslapning.

I første omgang blev hjørnebadmodellen designet til kompakte badeværelser. Over tid er den ikke-standardiserede form, takket være dens anvendelighed, migreret til rummelige interiører. Design med et hjørnebad er altid friskt og ikke-trivielt. På begrænsede kvadratmeter er muligheden for at installere en hjørnemodel forsynet i et kombineret badeværelse, så dette problem er altid gennemtænkt i den indledende fase af reparationen af ​​badeværelset.

Afhængig af størrelse, konfiguration og materialer til fremstilling har hjørnemodeller følgende fordele:

 • Nem installation, der ikke kræver involvering af specialister.
 • Sparer ledig plads.
 • Litrage overgår normalt standardmodeller.
 • Indretningen køber moderne noter og ser meget harmonisk ud.

På billedet er designet af et badeværelse med et hjørnebad:

Fremstillingsmaterialer

Når man vælger en model, er det vigtigt at vide om produktets egenskaber, som i høj grad afhænger af fremstillingsmaterialet. Til dato tilbyder producenterne følgende muligheder:

 • Stål. Ved installation af produktet er let vægt velkommen, installationen er nem nok til at udføre alene. Hurtig opvarmning af metalet fra vandet har også den modsatte side: badet accelererer varmen og vandet køler ned. Emalje belægning er ikke stærk nok, derfor efter 10 år er udskiftning eller restaurering påkrævet.
  Bemærkningen! Overfladen af ​​stålbadet er meget glat, en speciel tæppe hjælper med til at gøre vandprocedurerne sikre.
 • Støbejern. Produktets alvorlighedsgrad forårsager installationsproblemer. Proceduren vil kræve involvering af assistenter. Sammenlignet med stålprøver er opvarmningen af ​​metallet sænket, så vandet afkøles længere. En stor masse sikrer stabiliteten af ​​strukturen. Forudsat at belægningen er af høj kvalitet, er serviceperioden betydeligt længere end stålkomponenterne.
 • Plast. Forbrugerne sætter pris på de lave omkostninger ved produkter og et rig sortiment. Graden af ​​varme bevarelse på et acceptabelt niveau. Let vægt skaber ikke vanskeligheder, når du installerer alene. Normalt købes plastikkopier til en dacha, hvor mindre intensiv udnyttelse. Under påvirkning af mekaniske belastninger og høje temperaturer kan plastik deformere. Livslængden overstiger ikke et årti.
 • Akryl. Optimal kombination af omkostninger og kvalitetsegenskaber. Er i mellemprissegmentet mellem plast og støbejern. En række farver, former og dimensioner giver dig mulighed for at vælge et hjørnebad til et rum af enhver størrelse i overensstemmelse med dens ide om et harmonisk design. Hurtig installation uden assistance er mulig på grund af lav vægt. Obligatorisk driftstilstand - Fravær af rengøringsmidler af sammensætninger med grove slibepartikler. Ellers vil overfladen blive ridset, og et hjørnebad vil kræve restaureringsarbejde.

Eksempler på badeværelses indretning med brug af hjørne modeller af bad er vist på billedet nedenfor:

Model række hjørne bade

Blandt de mange hjørnebadekar er følgende modeller kendetegnet:

 • Sidens længde, som støder op til væggene, er symmetrisk og asymmetrisk.
 • Installationsvinklen er højre og venstre.
 • Konfiguration af den forreste del: dropformet, konveks, trapezformet, relief.

Individuelle modifikationer har en kapacitans med en kompleks form. De omfatter håndholdte, hjørnehylder og nakkestøtter. Dybest set findes sådanne lækkerier i produkter fremstillet af akryl. Nogle gange er bade suppleret med stålpaneler med en spray. Som indretning virker overhead strips.

Bemærkningen! Udsigtigt ser design af badeværelset, hvor der er en hjørnemodel med en glasindsats på frontpanelet. LED-baggrundsbelysning vil være et organisk komplement til interiøret.

Harmoni i indretningen opnås på grund af de velvalgte dimensioner af badeværelset, som svarer til rummets størrelse. Små former i et rummeligt område eller omvendt situation - et besværligt design i et kompakt rum - forårsager dissonans i opfattelsen af ​​interiøret.

Badestørrelserne er opdelt i kategorier:

 • Små former omfatter de, der ikke overstiger 1,4x1,4 m.
 • Mellemsegmentet omfatter produkter op til 1,6 x 1,6 m.
 • Store badeværelser er designet til rummelige lejligheder, deres dimensioner overstiger 1,7x1,7 m.

Det attraktive indretning af badeværelset, hvor hjørnebadet er installeret, er præsenteret på billedet:

Badeværelse design: hvordan man opnår harmoni

Korrekt valgt model af hjørnebadet løser ikke helt problemet med et harmonisk interiør. Her er sæt af bestanddele vigtige:

 • Afslutning af vægge, gulvoverflade og loft.
 • Belysning.
 • Tilbehør.
OBS venligst! Badets atmosfære er kendetegnet ved et øget fugtighedsniveau. Denne funktion tages i betragtning ved valg af belysningsenheder. De skal have pålidelig beskyttelse.

Selvfølgelig begrænser det lille badeværelseområde noget flyvet af fantasi, når man udsmykker interiøret. Men på baggrund af ideen om design af rummelige værelser, selv på et kompakt område kan du lave et stilfuldt design.

Hovedreglen i badeværelsesdesign i små størrelser prioriteres af lyse farver og spejlflader. Dette er en win-win for visuel udvidelse af området. Et minimum af dekorative elementer og god belysning vil skabe illusionen af ​​rummet. Selv i et kombineret badeværelse er det nødvendigt at fjerne fra øjnene af grimme gizmoer i form af en spand og en moppe, pas på en smuk kurv til snavset tøj, gem alle husholdningskemikalier i skabet eller skabet.

Et stort badeværelse giver dig mulighed for at bruge i designet af lyse og mørke farver. I det første tilfælde hjælper det med at hæve stemningen, i det andet udgør det et interiør med noter af aristokratisme og ægte luksus.

Lad os overveje de populære tendenser ved udformningen af ​​et badeværelse, hvor der monteres en vinkelmodel af et bad:

 • Minimalisme og avantgarde-retning hilser modeller af asymmetriske dimensioner.
 • Techno-design går ikke uden glasindsatser på tanken.
 • Den japanske stil betyder varme kilder, så badet med hydromassage på podiet vil være velkommen.
 • Ecocyle er kendetegnet ved sin nærhed til naturen. Den perfekte løsning er at sy hjørnebadet med et træ.

I de fleste tilfælde bruges fliser til at færdiggøre vægge og gulvflader. Individualitet af design opnås ved at vælge forskellige nuancer. Det er altid interessant at se på alle mulige indsatser og metoder til at kombinere.

Nå indvendigt i badeværelset smukt design simpelthen. Det er nok at nærme sig købet af den vinklede badmodel og følge det generelle koncept for den valgte stil.

 • Glas Badeværelsesvask

 • Budget reparation af badeværelset med egne hænder

 • Hjørnevaske med en kantsten i badeværelset

 • Vandtætning af badeværelse

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map