Afslutning af toilettet med plastikplader med egne hænder

Afslutning af toilettet med plastikplader med egne hænder

Reparation i lejligheden, lavet af hans hænder, er altid et spørgsmål om stolthed hos enhver hjemmeherre. Men hvad nu hvis der er absolut ingen erfaring indenfor konstruktion og dekoration?

I dette tilfælde er komplekse værelser, som f.eks. Stue eller køkken, det bedre at ikke røre ved og til at praktisere, det er helt muligt på toilettet. For det første er dette det mindste værelse i lejligheden, og der er ikke et stort udvalg af efterbehandling materialer. Hvis der til sidst ikke sker noget, kan du henvende dig til specialister, og de vil omdanne alt uden nogen mærkbar skade på tegnebogen.

Det mest almindelige materiale til toiletbehandling er plastpaneler, og det er ikke kun enkelheden ved deres installation. Der er en række fordele, der taler for denne mulighed:

 • En bred vifte af farver og mønstre, der passer til toiletbehandling.
 • Enkelhed i den efterfølgende pleje. Paneler af plast er slet ikke bange for vand og vaskemidler.
 • Minimale finansielle omkostninger til efterbehandling, selv med alle nødvendige komponenter.
 • Der er ikke behov for en lang række værktøjer. Alt, hvad der er nødvendigt for indretningen af ​​toilettet med plastpaneler, findes i enhver hjemmester.

Valget af plastpaneler til toiletindretning

Som det ofte er tilfældet på grund af den store efterspørgsel efter plastpaneler, har mange skrupelløse producenter vist sig på markedet. At bestemme kvaliteten af ​​plast er meget vanskelig, og for en almindelig køber synes de alle at være de samme. Men det er ikke sådan, og for ikke at blive et offer for svindlere, der sparer på kvaliteten af ​​deres produkter, skal du følge nogle få enkle tips:

 1. PVC, der anvendes til fremstilling af paneler til afslutning af toilettet, bør indeholde additiver, som forbedrer elasticiteten. Jo mindre nummer, jo mere sprød plasten bliver. Du kan bestemme dette på en enkel måde - du skal tage panelet i en afstand af fuldt placerede hænder og begynde at bøje den, indtil du føler stærk modstand. Højkvalitets plast kan bøjes ind i ringen, jo værre kvalitet, jo mindre er bøjningsradiusen.
 2. Plastpaneler til toiletbehandling bør ikke udsende nogen lugt. Hvis de kommer fra den vedvarende "aroma" af kemi, er det bedre at nægte en sådan producent med det samme. I det lukkede rum på toilettet vil det blive endnu mere håndgribeligt, og indånding af dampe af PVC af dårlig kvalitet har en negativ indvirkning på helbredet.
 3. Vælg ikke et panel med stor bredde. For det første, når de er monteret, vil der være mange stiklinger, der skal kastes ud, og for det andet jo tyndere de er, jo lettere er det at sætte dem på niveau.
 4. Sørg for, at når du køber paneler til afslutning af toilettet, skal du spørge sælgeren om kvalitetscertifikat og overholdelse af standarderne. Kvalitet plast indeholder tilsætningsstoffer, der forhindrer ild, mens uagtsomme producenter ofte sparer på dem. Afslag fra sælger af en eller anden grund for at vise den nødvendige dokumentation er en lejlighed til at tænke på og søge efter en anden butik.
 5. Køber plastpaneler til toilettet, du skal omhyggeligt undersøge hver. Ofte forsøger sælgere at sætte sig i pakkerne med nogle defekte paneler, som ikke sælges. At opdage et hjemmebrug, at udveksle varer vil ikke være let, fordi butikken kan erklære, at dette skyldes forkert transport.

Korrekt foretaget valg af paneler til toilettet, allerede ved 50 procent løfte om vellykket reparation. Det er meget nemmere at bruge en ekstra time i butikken end at lave hele finishen for det næste år, eller endda tidligere.

vigtigt! Køb af plastpaneler til afslutning af toilettet, du skal altid tage to eller tre segmenter på lager.

Hvis det i slutningen af ​​reparationen viser sig, at de oprindelige beregninger var forkerte, er de samme nøjagtige paneler i butikken muligvis ikke der.

Forberedelse til installation af plastpaneler

En god mester, enhver reparation begynder med det forberedende arbejde, og samlingen af ​​listerne over alt er nødvendigt. Hvis dette ikke er gjort, kan det være nødvendigt at gentage gange til bygningsforretningen for manglende materialer eller værktøjer. Det tager ofte meget mere tid end hele reparationen, især hvis det drejer sig om et lille rum som et toilet.

Liste over nødvendige materialer til toiletbehandling

 • Plastpaneler med en lille margen.
 • Dekorative elementer: hjørner, sokler. Du skal også tage det med en margen.
 • Træbjælken er ikke tykkere end 2 cm. Mængden bestemmes ud fra beregningen af ​​installationen vandret med en afstand på ca. 30-50 cm.
 • Imprægnering til træ, forebyggelse af rådner og en børste til dens anvendelse.
 • Primer til vægge med antibakteriel virkning og rulle til dens anvendelse.
 • Dowels med en diameter på 6 mm og en længde på 60-80 mm.
 • Hæfteklammer til byggestenen.
 • Klæbemiddel til plastik. Det vil være nødvendigt at installere eksterne dekorative hjørner.
 • Selvdrejende skruer til træ. Det skal være nødvendigt at afslutte stigerøret på toilettet med plastpaneler.
 • Polyethylenfilm eller tæt stof til beskyttelse af VVS i toilettet.
Rådet! Behøver ikke at spare på forbrugsstoffer, såsom skruer eller klip. Fastgørelse er aldrig overflødig i husstanden, og ved efterbehandling kan dens mangel påvirke hele reparationens levetid.

Liste over nødvendige værktøjer til toiletindretning

 • En perforator eller boremaskine med slagmodus, samt en boremaskine til dem, svarende til de valgte dowels.
 • Hammer.
 • Blyant, målebånd.
 • Hacksave til træ og plast, eller elektrisk stiksav.
 • En skarp konstruktionskniv.
 • En metal spatel. Det vil være nødvendigt at fjerne den gamle maling fra væggene, hvis den er.
 • Bygning hæftemaskine.
 • Niveau med vandrette og lodrette peger.
Forebyggelsen! Skær ikke bar og plastpaneler med en bulgarsk. Som følge heraf er der meget akrid røg, som naboer kan tage i brand, og med dem, så lang tid at forklare.

Når begge lister samles, og alt hvad du behøver for at afslutte toilettet er til stede, kan du begynde at arbejde.

Forberedelse af bunden til plastpaneler

Kvaliteten og holdbarheden af ​​enhver finish på mange måder afhænger af forberedelsen af ​​fundamentet. I modsætning til mere komplekse værelser i lejligheden tager toiletindretningen ikke meget tid og kræfter, så hvert trin skal gives særlig opmærksomhed. Det er bedre at tilbringe to ekstra timer i dag end at gøre alt senere.

Først og fremmest er det nødvendigt at helt rengøre væggene og loftet i toilettet fra den gamle finish eller maling. Dette er gjort med en spatel og en lys hammer, som rattler overfladen. Dækning, der er blevet ubrugelig, forsvinder straks.

Endvidere fremstilles stænger. De skal bores i den korrekte længde fra den vandrette fastgørelse til væggen. Når alle træelementerne er klare, behandles de med imprægneringer og tages ud til tørring på en balkon eller trappe.

vigtigt! Stængens størrelse skal være flere centimeter mindre end toiletrummet. Dette er nødvendigt for at træet kan udvides.

Og mens stængerne tørre, er der tid til at fortsætte med at forberede væggene på toilettet til efterbehandling. De skal dækkes med masser af antiseptisk primer, det forhindrer dannelsen af ​​skimmel og skadelig svamp. Imprægnering foretages med en skumrulle. Ved fuldstændig tørring ved stuetemperatur tager det cirka en time, hvilket betyder at du kan tage en kort pause og tage vejret.

Montering af trækasse under plastpaneler

Når væggene i toilettet og træet er helt tørre, kan du begynde at fastsætte. Først og fremmest sættes stangen et par centimeter over gulvet langs omkredsen af ​​toilettet. Lad også baren passere under loftet.

Hvis loftet i toilettet også bliver færdigt med plastpaneler, så er dumperen også påkrævet, fastgørelsesteknologien er ikke forskellig fra væggen:

 1. Baren påføres overfladen, og med en perforator bores et hul gennem træet i høen. Den første fastgørelse skal være omkring fem cm fra kanten. Stikket sidder fast i hullet. Tilsvarende er den anden kant fastgjort. Nu, når stangen er fast, styrkes den yderligere i trin på 30-50 cm mellem dowels.
 2. Når stængerne langs omkredsen af ​​toiletrummet er installeret, måles afstanden mellem bund og øverste bjælke ved hjælp af et målebånd. Det er opdelt i to, og nøjagtigt en mere bar fastgøres nøjagtigt midt på væggen.
 3. De resulterende to sektioner er delt en gang mere i halvdelen, og igen kan ikke. Gør dette indtil afstanden mellem styrene er ca. 50 cm.
 4. Visse vanskeligheder kan opstå ved kommunikation, som også skal færdiggøres med plastpaneler. For at gøre dette, fra samme stang som billet, er kasser lavet, som er fastgjort til væggen og toiletens gulv. Forbind stængerne mellem hinanden med selvdæmpende træ.

Rådet! Hvis der er planlagt belysning i toilettet, skal stangen monteres under loftet, ikke mindre end 15 cm. Gør dette ved hjælp af profilfastgørelser.

Se videoen for at få flere oplysninger om, hvordan du gør dette

Montering af plastpaneler på toilettet

Inden du installerer plastpaneler, er det nødvendigt at fastgøre styrelisterne i hjørnerne af toilettet og til loftet.

Alle efterbehandlingsstrimler er fastgjort med hæftemaskiner til stængerne

Installationen af ​​plastpaneler i toilettet med egne hænder, begynder altid med venstre kant og kammen til hjørnet. Ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine, i hjørnesporet og kammen på den anden side af panelet, fastgøres beslagene.

vigtigt! Det første panel skal indstilles strengt i overensstemmelse med niveauet. Alle andre elementer af dekoration vil blive styret af det.

Det andet plastpanel er indsat i sporet af den første, og dets kam er også fastgjort af hæfteklammer langs hver træstyring. Alle trin i installationen er tydeligt vist i videoen

Efter toiletens vægge er helt syet med paneler, trim de kasser, der lukker kommunikationen. Her, måske skal hvert panel skære langs længden, senere bliver disse steder lukket med dekorative hjørner.

Tilsvarende installationen af ​​plastpaneler på toilets loft. Men her er det vigtigt at lave åbninger på armaturernes steder med det samme og til at udføre elektriske ledninger.

Montering af dekorative elementer på plastpaneler

Den nemmeste måde er at bruge eksterne hjørner i toilettet, de er meget mere bekvemme at installere og er ikke dårlige i kvalitet til dem, hvor du skal indsætte plastpaneler.

På hjørnet påføres klæbemidlet på plastik og påføres på leddelens led. God lim greb om et par sekunder, så det er vigtigt at have tid til at klæbe hjørnet, indtil det tørrer.

Med samme lim er gulv- og loftslisterne fastgjort. Mulige overskydende lim bliver rengjort med en blød klud, og på denne måde kan toiletlaken med plastpaneler anses for at være færdig.

Sagen er stillet til installation af nødvendige tilbehør og armaturer, men dette er allerede et emne for en separat samtale.

konklusion

Som det kan ses, er der i toiletpanelens finish med egne hænder intet kompliceret. Alle reparationsfaser tager maksimalt to dage. Selv om dette er den første uafhængige reparation i lejligheden, vil det give dig en uvurderlig oplevelse, og måske er det næste trin mere komplekse lokaler, der også kræver reparation og efterbehandling.

Og for at undgå de hyppigste fejl i reparationen af ​​badeværelset, kan du se videoen

 • Mulighed for at afslutte toilettet med fliser

 • Endnu at forsegle et led mellem et badeværelse og en flise

 • Interiør af toilettet i lejligheden

 • Afslutning af toilettet med pvc paneler

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map