Moottorilohkoihin saranalliset laitteet

Moottorilohkoihin saranalliset laitteet

Mittarilukon suunnittelu ja rakenne merkitsevät liitteiden pakollista käyttöä. Ja koska modernit moottorilohkot ovat raskaita ja raskaita moottoreita, joilla on voimanottojärjestelmät, ei ole yllättävää, että moottorityökalujen valmistajat luovat kaikkina vuodenaikoina mielenkiintoisemmat kiinnikkeet ja kiinnikkeet moottorilohkoihin.

Mitä liitteenä oleva työkalusarja voi tehdä?

Moottorilohkon rakenne universaalisuudella merkitsee sitä, että lisäkäyttötyökaluja ja -laitteita käytetään yksinomaan moottorilukon saranoituna. Toiminnan aikana se voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa ilman, että se häiritsee moottorilohkon rakennetta.

Valtaosassa moottorilohkojen kiinnityksiä kehitetään ja tuotetaan pääasiassa maaperän viljelyyn ja kasvien viljelyyn sekä viljelykasvien kasvattamiseen kotitalouksien pienillä alueilla. Siksi kaikki saranoitu työkalut voidaan korreloitua kolmeen luokkaan:

  • Laitteet kyntö-, viljely-, jyrsintä-, viipaleiden, piirtämiseen ja maan harjoitteluun. Maaperänvalmistukseen liittyvän työn tekemiseksi suurin osa kiinnikkeistä ja kiinnikkeistä tuottaa sekä moottorilohkojen valmistajat että maatalouskoneiden myyvät yritykset;
  • Lisäominaatio, jota käytetään hienoihin töihin siementen istutuksen ja sadonkorjuu mukaan lukien, voivat sisältää myös moottorikäyttöiset kultivaattorit, ruohonleikkurit ja muut laitteet sängytyöhön;
  • Lisälaitteet ja lisälaitteet. Outoa kyllä, mutta lisätoiminnan toteuttamiseksi kuljetustoiminta ja lumiauto käyttävät lähes puolta moottorilohkon työaikoista ja siihen liitetyistä laitteista.
Tärkeää! Koska perusyksikön yhdistäminen moottoriin on suuri, eri moottorilohkojen omistajat voivat osittain sopeutua niiden yksiköiden suuttimiin ja kiinnikkeisiin "ulkomaisille" malleille. Erityisesti "Neuvostoliiton" malleja.

Tyypilliset moottorivarren kiinnitysvaihtoehdot

Moottoripyörälaitteiden valmistajat jakautivat koko liityntäkaavan kahteen ryhmään:

  • Monimutkaiset laitteet voimanottoyksiköllä voimalaitteesta työkalujen käyttämiseen. Tällaiset laitteiden vaihtoehdot ovat hyvin arvokkaita, mutta niillä on suuri kysyntä moottorilohkon omistajien keskuudessa. Tämä koskee ennen kaikkea siementen istutusta ja sadonkorjuuta;
  • Yksinkertaiset suuttimet ja lisävarusteet, joista suurin osa myydään moottorilohkon kanssa tai toimitetaan lisämaksua vastaan. Laajennukset, kaivurit, takalaitteet, ne ovat halpoja, mutta ilman niitä tehokkuutta yksikkö vähenee huomattavasti.

Yksinkertaisimmat kiinnikkeet ja kiinnikkeet moottoripyörälle

Tällaisia ​​laitteita ovat joukko aurat, myllyjä, universaaleja kyntöjä.

Suurin osa niistä suorittaa yhden rivin, mutta moottoripyörien raskasmalleja voidaan käyttää ja useampia rivejä, useimmiten leikkureita ja kultivaattoreita.

Jokaisen moottorilohkon mallin osalta valmistaja valmistaa useita laajennuksia ja lisälaitteita, jotka voivat lisätä akseliväliä ja lisätä kytkimien vakautta auran tai veitsen asennukseen. Joissakin tapauksissa kytkinlaitteiden avulla voidaan kiinnittää moottoriyksikköön pieniä huokosia tai kaurareita, joiden käyttö voi merkittävästi lisätä viilukasvien ja niiden jäännösten maaperän tehokkuutta.

Pakolliset työkalut ovat ruuveja, jotka on asennettu moottorilohkoihin raskasta työtä varten - kyntö tai jauhatus. Erityisen raskaita alueita varten voit käyttää lisävahvistettuja korvakkeita, joissa on saranoidut kuormat.

Toiseksi suosituin auran jälkeen ovat leikkurit maan viljelyyn. Käytä yleensä kaksinkertaisia, mutta haluttaessa voit laittaa työkaluja lisäämällä veitsiä.

Moottoripyörän tervehdys liitteisiin

Tällä hetkellä moottorilohkon lisälaitteiden luettelossa suosituimpia ovat suhteellisen uudet mallit - siementerit, perunanheittimet, sadonkorjuukoneet ja lumenpoistotyökalut. Suuttimet ja koneistetut yksiköt siementen istutukseen antavat sinun siemata mahdollisimman hyvin, kun aika kuluu päiviä tai jopa tunteja.

Esimerkiksi lisälaitteet pienien siementen ja viljan kylvämiseen. Liitinten rakenne on hyvin samankaltainen kuin traktoriin käytettyjen täyden arvon vetävien siementen käyttäminen.

Perunahöylät KS-1, joiden massa on hieman yli 40 kg, antavat noin puolentoista tunnin ajan valmistaa noin 100-120 kg siemenperunoita valmiiksi kaivoksi. Siemenmateriaali panostetaan syöttösuppiloon ja syötetään ketjukäyttöön tarkoitetulla levittimellä maaperään sijoittelulla tarkasti mitatulla aikavälillä. On selvää, että ennen liitososien työtä on tarpeen ennalta viljellä ja leikata pellot maan päällä.

Ei ole yhtä mielenkiintoista laittaa perunoiden kaivamista ja keräämistä varten. Voit yksinkertaisesti kaivata mukulakivejä maasta erityisellä auralla, mutta on parempi käyttää monipuolisempaa versiota liitetiedoista, mikä auttaa myös sadonkorjuun osittaisessa sadossa.

On syytä mainita erillinen liityntäryhmä, jota käytetään vihannesten leikkaamiseen. Esimerkiksi leikkaustyökalun ketjukäyttöön tarkoitetun Salute-pyöröleikkurin avulla voit leikata ruohoa useita kertoja nopeammin kuin omakäyttöinen ruohonleikkuri. Rake GPM-1: n saranoidun rakenteen avulla voit poistaa hienonnetun heinän ilman paljon vaivaa.

Ristivälien hiljentämiseen ja käsittelyyn sopii erinomaisesti levykoukku tai litteä leikkuri.

Maan käsittelyn ja sadonkorjuun lisäksi Salyutille voit käyttää erityisiä kiinnikkeitä, jotka on suunniteltu penssien ja puiden juottamiseen ja ruiskuttamiseen. Se on vesipumppu, joka voi aiheuttaa paineen jopa 5 metriä.

Lisälaitteet lumen poistoon

Moto-yksiköiden kanssa käytäntönä käy ilmi, että moottorilohko toimii asianmukaisesti laitteeseen kiinnitetyllä laitteella täydellisesti lumetunnistimeksi. Yksi onnistuneimmista vaihtoehdoista asennetulle lumilaitteelle voidaan kutsua saranoituun sarjaan SMB-1.

Pyörivän veitsen ja ejektorin avulla lumi-poimija pystyy poistamaan 200 mm: n paksuisesta särmäyksestä tieltä ja koko lumen massa heitetään ulos sivulle jopa viiden metrin etäisyydellä. Vaihtoehto tällaisen laitteen käyttämiseksi voi olla traktorin tai lapion käyttö.

Puhdista märkä lumipeite, voit käyttää saranoitu lapalupulla. Yhden metriin leveän terä voi nostaa ja poistaa 30 cm: n paksuisen veden ja jään kylläisen lumen. Tässä asennetussa laitteistossa on lisäkahva, jonka avulla voit muuttaa leikkaussuunnan. Jos haluat, ja voimakkaan moottorin, jossa on moottorilohko, voit jopa katkaista turpeen yläosan hiekkapohjaisella kentällä. Itse asiassa terälevy ja sovitin voivat kääntää moottoripun miniatyyrittäjiksi

Lavan lopullinen lakaisu voidaan tehdä lumihiomakoneella, joka perustuu pyörivään harjaan. Tämä saranoitu laite poistaa lian ja kiven pois tienpinnasta, mutta pystyy myös poistamaan jään ja pakatun jäädytetyn lumen jopa 10 mm: n paksuiseksi.

Kuljetusliittimet

Moottorikappale, jossa on riittävän tehokas moottori, voidaan helposti muuttaa pieneksi kuljetusajoneuvoksi, joka pystyy kuljettamaan 100- 400 kg: n rahtia. Tämä vaatii erityisen asennetun veto- ja yhdenakselisen perävaunun.

Keskimääräinen nopeus kova maasto jopa 10 km / h, tiellä voi liikkua jopa 15-18 km / h. Suurin osa näiden laitteiden käytöstä aiheutuvista haitoista johtuu siitä, että voimansiirron välityssuhteet eivät ole hyvin yhdistetty mottoroblogin optimaaliseen nopeuteen ja nopeuteen. Ottaen huomioon, ettei moottorilukossa ole täydellisiä ohjaus- ja jarruyksiköitä, joilla ohjataan yksikköä vetoaisalla ylikuormitetulla perävaunulla, on oltava melko vakava kokemus ja tällaisten moottoriyksiköiden ajo-osaaminen.

Haluttaessa lisävarusteena saatavan ripustussovittimen avulla voit kääntää moottorilohkon mikrotraktoriin, joka on melko ohjattava ja tehokas. Lisättäessä siihen ruohonleikkuulaitteistoa saat täyden moottorikäyttöisen ruohonleikkurin.

Moniin mielenkiintoisiin kopioihin moottoripyörän kiinnikkeistä loivat harrastajat, esimerkiksi telaketjun kuljettaja. Tai järjestelmä kasvien ruiskutukseen ja kemialliseen suojeluun. Suurin osa näistä malleista kopioidaan melko menestyksekkäästi ja käytetään kehittämällä laitteiden teollisia malleja.

johtopäätös

Lisäyksiköt ja mukautukset tekevät moottorista lohkojen täysimittaiset maatalouskoneet. Ne maksavat paljon, mutta asianmukaisella käytöllä vähentää tilauksen fyysistä kuormitusta, mutta työn laatu säilyy jatkuvasti korkeana. Joissakin tapauksissa, kuten lumen poisto, käytännössä ei ole vaihtoehtoa moottorikäyttöisen yksikön käyttämisestä asennetulla lumiautolla. Tällaisten tavaroiden markkinat kasvavat edelleen nopeasti.

  • Puutarhaviljelijän käyttö

  • Lisävarusteet moottoripyörälle Neva

  • Perävaunu mobiilipukkin omille käsille

  • Lumulauta moottoripyörä omille käsille

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map