Loggian ja parvekkeen vedenpitävyys omilla käsillä

Loggian ja parvekkeen vedenpitävyys omilla käsillä

Parvekkeen vedenpitävyys mahdollistaa puolitoista kertaa voimaperäisten rakenteiden käyttöikää, joita käytetään aggressiivisissa ympäristöissä. 95%: n tapauksissa huoneen pohja on betonilaatta. Keskimmäisissä kerroksissa kukin omistajalla on vielä yksi levy, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin katto.

Vedenpitävä parveke omalla kädellä vähentää korjausbudjetin. Jos noudatat asiantuntijoiden suosituksia, voit välttää virheitä, varmistaa eristyskerroksen korkean laadun ja parantaa elämää.

Parvellilevyn suojaus

Mikä on parvekkeen vedenpitävyys?

Lujitetun betonin huokoinen rakenne yhdistettynä metalliin upotettuihin elementteihin, rakenteessa olevat armopoyat vähentävät voimavaroja. Vesi, joka on tullut huokosiksi negatiivisissa lämpötiloissa, laajenee, hakataan kappaletta ja luodaan mikroprekareja. Metalliset elementit alkavat hajottaa korroosiolta.

Parvekkeen korkealaatuinen vedenpitävyys on siten tekniikka, joka muodostaa jatkuvan kerroksen monimutkaiselle rakenteelle.

Suojaus on tarpeen jokaiselle:

 • levyt - ylä- / pohjalevyn kaksipuolinen käsittely
 • kaide - hydro, höyrysulku
 • visiiri tai katto - suojarakenne erityisillä yhdisteillä

Sisäpuolen sisäpuolella olevan sisäpinnan vedenpitävyys suojaa voimarakenteita huoneiston / mökeilman sisältämästä kosteudesta. Hän ratkaisee täsmälleen puolet ongelmasta, jättäen levyjen ulomman osan, suojuksen auki sademäärään. Sisäisen levityksen syvä tunkeuma ei pääse tunkeutumaan koko betonipaksuuden läpi.

Lyhyt videokuva selventää tärkeitä kohtia, vältä suuria virheitä. Työ on melko edullinen kotiopettajalle, alla luetellut asiantuntijoiden kuulemiset auttavat sinua suunnittelemaan hyvin, vähentämään korjausbudjettia ja säästämään aikaa.

Esimerkki parvekkeiden vedeneristämisestä
Esimerkki parvekkeiden vedeneristämisestä

Käytetyt materiaalit

Loggean vedeneristys on tehty erikoismateriaaleilla - syvä tunkeutumista alusta. Yleensä ne valmistetaan kuivina tai valmiina seoksina, jotka tukevat tukevasti rakennemateriaalien huokosia, lukuun ottamatta kosteuden kosteutta imevää ilmasta, aggressiivista materiaalia, jossa toiminta tapahtuu. Vedeneristysmateriaalien luokitusta hallitsevat kotimainen valmistaja Penetron:

 • Penecret sekoitetaan - rajapintojen, halkeamien, halkeamien käsittely
 • materiaali Penetron - jatkuvan kerroksen käyttö kriittisten alueiden alustavan käsittelyn jälkeen edellisellä ratkaisulla
 • butyylinauhaa - Keramixin itsekiinnittyvä modifiointi loggin kehän käsittelyyn

Ensimmäinen materiaali parantaa kriittisten alueiden ominaisuuksia, tiivisteet, liitokset suljetaan. Toinen seos peitetään levyillä, pystypintoja käsitellään. Vedenpuhdistus parvekkeella puutalossa, metallirakenteiden mukaan, voidaan tehdä samoilla yhdisteillä.

Höyrysulun yhteydessä on käytettävä vedenpitävyyttä loggia-eristyksen kanssa. Ensimmäinen kerros on välttämätön vedenpoiston pinnalle kondensoituneen kosteuden evakuoimiseksi. Toinen kerros estää basaalivillan tai ekstrudoituneen polystyreenin kyllästämisen sisäilmassa olevan vesihöyryn avulla.

Vedeneristys + höyrysulku
Vedeneristys + höyrysulku

Vesitiivistyksen valmistelu

Ennen kuin parannetaan loggia / parvekkeen tehorakenteiden suorituskykyä, niiden on oltava valmiita. Tätä varten suoritetaan silmämääräinen tarkastus, jonka avulla voidaan paljastaa löysät, heikot pohjat, resurssien kehityksen astetta rakennemateriaaleilla.

Avoimen parvekkeen vedenpitävyys omilla kädillä alkaa lian, rasvan tahrojen ja huurutuksen poistamisella. Sen jälkeen reunusta liimataan butyylinauhalla, jonka puolet laukaistaan ​​pystysuorilla rakenteilla (kaide, sivuseinät, panoraamakuvat).

Butyylinauha

Lattian vedenpitävyys parvekkeella tapahtuu vaiheittain:

 • kostutus - liesi käsitellään märällä harjalla tai rullalla
 • kulmien vahvistaminen - paikoissa, joissa levy on liitetty pystysuoraan rakenteeseen, niitä käsitellään syvälle tunkeutuvilla pohjamaaleilla, jotka on liimattu uudelleen Keramix-nauhalla

Päätehtävä, joka ratkaisee vedenpitävyyden parvekkeen lämpenemisen aikana, on estää kosteuden tunkeutuminen lämpöeristeen kerrokseen. Kostutettaessa jotkut niistä lisäävät merkittävästi lämmönjohtavuutta estäen eristyskustannusten. Esimerkiksi jokaisen 2%: n basalttivillan kosteuden kasvaessa häviää jopa 10% lämmönkestävyydestä.

Vedenpitävä loggiatekniikka

Eristysmateriaalien pintakäsittely suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Varjostus perän - linjassa liesi, näkökulma on luotu ulkopuolella (parvekkeet) ovat Liikuntasaumojen (rajapinnalla tai verkkoon 2 x 2 m suuri loggia) mukaan joustava johto (puristetaan kolmasosa kytkimen paksuus tuoreen liuos)
  Sementin valmistus
 • Kokoamisvaahdon käsittely - tämä materiaali täytetään usein parvekkeen rakenteen välillä, mutta vaahtoa ei ole tiivistetty, se on peitettävä edellä mainitun liuoksen kerroksella
 • parvekkeen katon vedeneristys - nestemäiset seokset tasaisesti ylemmän levyn päällystettyinä
 • katon suojaus - asiantuntijat suosittelevat mastikoita Giperdesmo katonmateriaalista riippumatta levitetään 1 mm: n kerroksella, luo monoliittisen päällysteen pinnalle, jonka ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin kumi
 • asentaminen ulosvirtauksille, kouru - aukko asennetaan lasin pohjaan, tyhjennysaukot tyhjenevät ylemmän kerroksen katoilta

Avoimen parvekkeen vedenpitävyys mahdollistaa lattianpäällysteen (tavallisesti graniitin tai terrakottatason) käyttöiän pidentämisen. Rakennuksen kaikkien parvekkeiden monimutkainen lasitus lisää merkittävästi levyjen elämää, jotka saavat luotettavan suojan saostuksesta. Tässä tapauksessa, vaikka ilman alapäällysteistä bitumipitoista mastia, alukkeita, levyt toimivat pidempään, ei ole halkeilua, korroosiota vahvistusvyö, upotetut elementit.

Katon parveke vedenpitävä

Vedenpitävä puinen parveke on merkityksellistä pilkottujen, paneeli-, paneeli-, puoli-metsäisten mökkien kanssa. Useimmin läpinäkyviä yhdisteitä käytetään puun tai puupohjaisten paneelien (OSB, lastulevy) ainutlaatuisen koostumuksen säilyttämiseen.

Kaikkien vedenpitävien materiaalien levittämiseen puurakenteisiin on otettava huomioon, että rakennuksen höyryn läpäisevyyttä vähennettäessä. Näin ollen asunnon ekologinen yhteensopivuus on pienempi, mutta se on lahjoitettu lisäämään käyttöresurssia.

Rakenteelliset erot parvekkeiden / loggiasäteiden välillä

Huolimatta ulkoisesta logistisesta samankaltaisuudesta, parvekkeesta, malli on hyvin erilainen molemmissa tapauksissa:

 • loggia-laatat ovat sivuseinissä, minkä vuoksi niiden käyttöikä on kasvanut, on mahdollista sijoittaa jonkin verran huonekaluja, liittää rakenteen sisätiloihin, laaduneristys
 • parvekelevy - se on konsoli, kiinnitetty toisesta päästä ulkoseinän tiilimuodossa, on sopimattomia raskasseinämiä, lasitettu kolminkertaisella lasitetulla ikkunalla, taloudellinen tehoton eristys

Pohjan takana ylälevy luo valtavan lämpöhäviön, kun eristävät omistajat saavat huoneen tilavuuden laatikosta, jolla kengät maksoivat käytetyn auton. Turhaan käytetään talousarviota, lattian paksuutta, kattoa, kaidea lisätään, rakennuksen voimakehyksen voimakkuutta pienennetään.

Parvekkeiden korjaus

Loggia lattian vedeneristys on joka tapauksessa tarpeen - sekä eristyksen valinnassa että sen puuttuessa. Ja kaksikerroksisissa talossa on yksi parvekekuvio, jota ylläpitää kaksi naapuria:

 • alemmalla omistajalla se toimii enimmäismääränä
 • ylempi omistaja on lattia

Lujitetun betonin korkealaatuinen suojaus on mahdollista vain kaksipuolisella pohjamaalilla tai peitteellä membraanilla, rullamateriaalilla. Käytännössä lattiat ovat yleensä vedenpitäviä membraaneilla, katot kyllästetään nestemäisillä formulaatioilla. Parvekkeiden ja logistiikan vedenpitävyys tehdään riippumatta käytetyistä lattioista ja kattoista. Höyrysulkua on käytettävä vain lämmöneristyskerroksen läsnä ollessa.

Avoimissa parvekkeissa vedenpitävyys on elintärkeä, koska voimalaitosten materiaaleja koskettavat saostus kasvaa jyrkästi.

Asiantuntijoiden neuvonta

Parvekeikkunan vedenpitävyys estää kosteuden tunkeutumisen lasin elementteihin. Erityisen tärkeää on ylemmän sauman liukuminen valittaessa puukehyksiä, joille ammattimaiset rakentajat suosittelevat seuraavia materiaaleja:

 • kyllästys - läpinäkyvät muutokset, jotka pitävät puun rakennea ja korostavat edullisesti mallia
 • maaliöljyä tai emalia
 • lakka - levitetään esikäsiteltyinä kuivaamalla puun elementtejä täydellisen kuivauksen jälkeen

Puinen parveke vedenpitävällä vedellä

Puurakenteiden, palonsuojainten, antiseptisten aineiden, yhdistettyjen yhdisteiden (esim. Firebioprotection) käsittely nopeuttavat merkittävästi rakenteiden käyttöikää. Parvekkeen vedeneristys sisäpuolelta tulisi yhdistää suojakaaren, laattojen, visiirin ulkosuojan kanssa. Vain tässä tapauksessa resurssi on maksimissaan, ei ylläpitokustannuksia, säännöllisiä korjauksia.

 • Miten laskeutua parvekkeelle Hruščovissa

 • Taotut parveke

 • Miten eristää parvekkeen itse

 • Taotut ja metalliset säleiköt parvekkeella

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 + = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map