Arbor puiden rungoista omilla käsillä

Arbor puiden rungoista omilla käsillä

Puuhelmista valmistetut paviljongit voidaan koristella monissa eri tyyleissä ottaen huomioon muun tilan suunnittelu sekä sivuston omistajan henkilökohtaiset mieltymykset. Katsotaanpa analysoida eri muunnelmia arbors, me jakaa niiden erottamiskykyisiä ominaisuuksia.

Aasian tyyli

Se vastaa tällaisia ​​puutarhoja, jotka valmistetaan kiinalaisten ja japanilaisten sisätilojen suuntaan. Tyylien välillä on huomattava samankaltaisuus, joten joidenkin maakohtaisten sivustojen omistajat, joilla ei ole kokemusta sisustustyöstä, sekoittavat toisiinsa. Syynä tähän samankaltaisuuteen on se, että japanilaisessa arkkitehtuurissa on melko vähän tekijöitä, jotka on lainattu kiinalaisesta muotista.

Vihje! Kiinalainen huvimaja rakennettaessa kiinnität erityistä huomiota kattoon. Sitä pidetään tämän sisäisen suunnan kutsukorttina, mikä tekee kesämökistä tunnistettavan.

Esimerkiksi katon muoto voidaan valita neljältä tai kuudelta puolelta, luo kaksi tasoa sille. Tällaisen rakenteen pakolliseksi elementiksi valitaan taivutetut reunat luodussa katossa.

On tarpeen kiinnittää huomiota siihen, että klassisen sisustuksen kanssa rakennus on koristeltu kuvilla keiju lohikäärmeitä sekä koriste lyhdyt, täydennetty punaiset harjat.

Japanilainen arkkitehtuuri

Huolimatta samankaltaisuudesta kiinalaiseen arkkitehtuuriin, tässä sisäisessä suunnassa ja sen erottavilla ominaisuuksilla. Esimerkiksi rakennuksen rakenteessa on eroja. Japanilainen kulttuuri on suvaitseva, suorat, pehmeät värit, sileät pinnat. Rakenna tällaisia ​​paviljonkeja puunrungoista (kuvassa), sitten maalata ruskea, musta tai tumma kirsikan väri.

Huomio! Japanilainen tyyli sisältää vähimmäismäärän koriste-elementtejä.

Voit esimerkiksi käyttää liinavaatteita sävyinä koristeina ja valita huonekaluista tummaa puuta levittämällä pehmeitä tyynyjä sohvalla, verhoilla samanlaisia.

Alkuperäinen puunrungoista omalla kädellä, japanilaisilla ja kiinalaisilla muunnelmilla, hyödyllisiä vinkkejä aloittelijoille, löydät kaiken tämän videoparannet

Venäjän ja ukrainalaisen tyyliin

Tällaisia ​​vaihtoehtoja kesäverandojen suunnittelulle ovat peräisin 18 ja 17-luvuilta. Ne ovat samanlaisia ​​kuin tavan, joka oli tyypillistä tuon ajan talonpoikien keskuudessa.

Suunnittelijat pitävät ilmaisua "ukrainalaista tyyliä" valkoisena talossa, jossa on olkikatto, ja sen vieressä on wattle aita, jossa on ruukut ja purkit. Ammattilaiset, jotka työskentelevät "ukrainalaisessa tyylissä", yrittävät käyttää näitä kirkkaita ja erottuvia piirteitä sisäsuuntaan arborsin sisustamiseen.

Vihje! Suurimman muistin luominen ukrainalaiseen tyyliin, lehtien katto peitetään oljella. Kortit tekevät puolikylvestä, mikä osoittaa kansanarkkitehtuurin alkukantaisuutta.

Tietysti nyt on joitain yksityiskohtia ilmestynyt tässä sisäisessä suunnassa. Esimerkiksi raskaiden lokien sijasta valitaan nykyään laudat, jotka yksinkertaistavat huomattavasti rakennuttajien ja suunnittelijoiden tehtävää, lisäksi tekemään rakentamisesta itsestään kevyt ja ilmava.

Huomio! Ukrainan trendi liittyy "pelaamiseen" yksityiskohdista. Voit esimerkiksi stilisoida BBQ: n tai grilli ukrainalaisella liesi, tehdä aidon wattle-aidan ympäri huvimajaa ja koristella sitä useilla sisustuselementeillä.

Venäjän kesäpergolat

Tämä alue sisältää useita erilaisia ​​kesärakennusten vaihtoehtoja. Maalaismainen tyyli olettaa kesäverandin maksimaalisen samankaltaisuuden talonpoikaiskun kanssa. Tarkastellaan sen ominaispiirteitä hieman myöhemmin, ensiksi mainitsemme boyar-mallin, joka iskee monia kauniita ja monimutkaisia ​​kaiverruksia.

Tällaisten kasvien tuottamiseksi valitaan "pyöreä" puu tai neliömäinen palkki. Ompelutarvikkeita käytetään koristeiden ja pilarien koristelemiseen.

Lisäksi boyar-tyyli on sopiva ja veistetty kauniita pylväitä sekä koriste-aukkoja luodaan katon alla. Kun sisustetaan huoneen sisätilaa, ammattilaiset suosittelevat sisustuselementtejä, jotka vastaavat Ukrainan suuntaan.

Vihje! Boar-verannalla takan sijaan voit luoda oikean venäläisen uunin jäljitelmän.

Huonekalut on parempi valita levyt, lisäämällä kuvan vanha samovaari, kaunis keramiikka, rauta.

Maalaismainen muotoilu

Se on eräänlainen maalaismainen sisustussuunnitelma. Jos Provence on peräisin Ranskasta, maa ilmestyi Amerikassa, sitten maalaismainen tyyli ei ole tietyssä "kotimaassa", se on kollektiivinen kuva maaseudun elämäntavoista.

Provencen suunta ei edellytä kirkkaiden värien käyttöä, vaan niiden pitäisi olla vaaleita, ikään kuin palaneet kirkkaan kesän auringon paahtamisen aikana.

Vihje! Provence, koska hallitseva väri, sisätilat ammattilaiset valitsevat valkoista.

Valittaessa huonekaluja Provence, etusijalle on paras antaa luonnonvalkoisesta rottinkista valmistettuihin pikkupuihin tai tuotteisiin, jotka käyttävät taiteen taontaa ja maalaavat kaikki valkoiset elementit.

Valitessaan tekstiilituotteita Provencen asiantuntijoille on suositeltavaa valita kauniita kankaita, joissa on pieni kukkatiedosto. Esimerkiksi Provencessa sopivat liinavaatteet, pehmeät tyynyliinat huonekaluille, pöytäliinat. Halutessasi voit myös koristella kukka kukkaruukkuja, jotka asettavat niitä curling kukkia.

johtopäätös

Kumpi tyyli valitset kesäverandin suunnittelusta, yritä ottaa huomioon valitun tyylin kaikki erottavat yksityiskohdat. Esimerkiksi Provencessa arvostetaan luonnonmukaisuutta ja luonnonmukaisuutta, ja he kiertuavat paviljonkeissa yritetään luoda ylellinen ympäristö. Jokainen sisäsuunta voidaan "laimentaa" sekoittamalla useita muotoilutyyppejä kerralla

  • Arbor kuormalavojen omista käsistä

  • Miten rakentaa kellarin altaan alta

  • Miten rakentaa hautamaa maassa

  • Gazebo itämainen tyyli

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map