Wicket από τα χέρια του προφίλ

Wicket από τα χέρια του προφίλ

Κατά την κατασκευή ενός φράκτη, η πύλη και η πύλη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βελτίωσης ενός εξοχικού σπιτιού. Στην πύλη υπάρχουν βαριά φορτία. Είναι μέσω αυτής ότι κάθε μέρα υπάρχει μια μεγάλη βατότητα. Εάν η πύλη ανοίγει λιγότερο συχνά, η κατάσταση με την πύλη είναι διαφορετική. Με δεδομένο αυτό, είναι σημαντικό να σκεφτούμε πώς να το καταστήσουμε αξιόπιστο και ανθεκτικό. Εξαιρετική για αυτή την επιλογή είναι ένα πλέγμα από ένα προφίλ. Αυτό το υλικό είναι επαρκώς ανθεκτικό και αν εξακολουθεί να είναι σωστά εγκατεστημένο, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε μαζί μαζί μας να καταλάβουμε πώς να φτιάξετε ένα φύλλο κυματοειδούς χαρτονιού με τα χέρια σας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε να παρακολουθήσετε υλικό βίντεο, σχέδια και φωτογραφίες από wickets από κυματοειδές χαρτόνι.

Ποιο κυματοειδές χαρτόνι για να επιλέξετε

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσετε για την επιλογή του προφίλ. Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τύποι και ειδικότερα:

 • H - σημαίνει τον μεταφορέα. Αυτός ο τύπος υλικού θεωρείται ως ο πιο ανθεκτικός και αξιόπιστος. Χρησιμοποιείται ακόμη και για την κάλυψη της οροφής. Σε αυτό το φύλλο χρησιμοποιείται το παχύτερο μέταλλο, υπάρχει μεγάλη αυλάκωση, που εξασφαλίζει την ακαμψία του κυματοειδούς χαρτονιού και την ύπαρξη πρόσθετου αυλακιού.
 • NA - ονομασία, η οποία υποδηλώνεται από την κυματοειδή σανίδα που φέρει τοίχο. Είναι καθολικό στο είδος του, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στέγες, τοίχους και κάθε είδους δομές, συμπεριλαμβανομένων περιφράξεων, πύλες.
 • Γ - Μόνο τον τοίχο. Τα προφίλ φύλλα έχουν μικρό πάχος, ελκυστική εμφάνιση. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τοίχους.

Εκτός από αυτά τα σύμβολα, υπάρχουν και αριθμοί. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε φύλλα όπως το H-60. Εάν το γράμμα είναι σαφές (carrier), τότε τι σημαίνει ο αριθμός; Το πρώτο ψηφίο δείχνει το ύψος του κύματος. Υπάρχουν επίσης τέτοιες ονομασίες - C20-0,80-850-1500. Στην περίπτωση αυτή, ενδείκνυται ένα φύλλο τοίχου με ύψος κύματος 20 mm, πάχος μετάλλου 0,80 mm, πλάτος φύλλου 850 mm και μήκος 1500 mm. Προφανώς, ο κώδικας αυτός εξηγείται πολύ απλά.

Επιλέγοντας το κυματοειδές χαρτόνι για την κατασκευή του wicket, πρέπει να βασίζεται σε αισθητικές εκτιμήσεις. Παραδείγματος χάριν, θα φαινόταν καλό να wicket με πολύ υψηλό κύμα, κλπ. Μεταξύ άλλων, αξίζει να δίνετε προσοχή στην επιλογή της μπογιάς, η οποία δίνει στο προϊόν μια τελική εμφάνιση. Σήμερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να δημιουργήσετε προβλήματα για να τραβήξετε ένα φύλλο, μπορντούρα και ακόμη και τα καπέλα των αυτο-βιδών βίδες με έναν τόνο και χρώμα.

Προσδιορίζεται με το μέγεθος της πύλης

Καθορισμένο με τον τύπο κυματοειδούς χαρτονιού για το wicket, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο θα είναι το μέγεθός του. Κάντε ένα wicket από κυματοειδές χαρτόνι με τα χέρια σας μπορεί να βασίζεται σε αυτά τα πρότυπα:

 • Το βέλτιστο πλάτος της θύρας είναι 1000 mm. Αυτό το πλάτος θα επιτρέψει χωρίς προβλήματα να φέρει έπιπλα και άλλα πράγματα μεγάλου μεγέθους. Φυσικά, εάν οι διαστάσεις είναι μη τυπικές, τότε πρέπει να ανοίξετε την πύλη. Εάν το πλάτος του τσιμεντοκονιάματος αυξηθεί, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία αλλοίωση των τεντών.
 • Το βέλτιστο ύψος είναι 2000 mm ή λιγότερο. Σε αυτό το τεύχος, πρέπει να βασιστούμε στο ύψος ολόκληρου του φράχτη. Είναι σημαντικό ότι όλα φαίνονται όμορφα οπτικά.

Οδηγίες για την κατασκευή πλεγμάτων

Η διαδικασία κατασκευής ενός wicket από ένα κυματοειδές χαρτόνι με τα χέρια του αποτελείται από διάφορα στάδια:

 1. Κατασκευή πλαισίου.
 2. Τοποθέτηση πυλώνων.
 3. Βρόχους συναρμολόγησης.
 4. Επένδυση πλαισίου με κυματοειδές χαρτόνι.
 5. Εγκατάσταση της κλειδαριάς.

Αυτό, ίσως, τα κύρια στάδια, τα οποία θα περιγράψουμε λεπτομερέστερα.

Πλαίσιο πόρτας ενσωματωμένο

Για το πλαίσιο της παραθυρόφυλλης πόρτας από την κυματοειδή σανίδα χρησιμοποιείται συνήθως ένας σωλήνας προφίλ με διατομή 40 × 40 mm ή 40 × 20 mm. Μεταξύ όλων των στοιχείων συνδέονται με συγκόλληση. Έτσι, η βάση του πλαισίου μπορεί να είναι τέτοια στοιχεία: δύο μήκη διαμήκης και αρκετά εγκάρσια. Επίσης, επιπλέον, θα πρέπει να ανησυχείτε για τις διαγωνίσεις, οι οποίες θα δώσουν το σχέδιο ιδιαίτερης ακαμψίας.

Συμβουλές! Για να συνδέσετε το σωλήνα στις γωνίες, κάντε μια περικοπή από ένα βούλγαρο σε 45 °. Δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά δίνει και στον σχεδιασμό περισσότερη ακαμψία και ανθεκτικότητα.

Επιπλέον, φροντίστε να λάβετε υπόψη ότι τα οριζόντια και κάθετα στοιχεία του πλαισίου του πλέγματος από την κυματοειδή σανίδα πρέπει να είναι αυστηρά κάθετα. Για να διασφαλίσετε ότι όλα είναι ακριβή, τοποθετήστε όλα τα κενά σε μια επίπεδη επιφάνεια. Μετά από όλες τις μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαγώνια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια γωνία κατασκευής, η οποία θα σας επιτρέψει να συγκολλήσετε ένα ενιαίο wicket.

Συμβουλές! Πριν από τη ζύμωση όλων των αρθρώσεων, εκτελέστε πιέτες. Αφού κάνετε τις τελικές μετρήσεις και συγκολλήσετε όλες τις αρθρώσεις.

Τοποθέτηση πυλώνων

Στο επόμενο στάδιο, η εγκατάσταση των στύλων του στηρίγματος για το πλέγμα από το κυματοειδές χαρτόνι γίνεται από τον εαυτό του. Μπορείτε να δημιουργήσετε κίονες από διαφορετικά υλικά, για παράδειγμα, από μεταλλικό σωλήνα ή από τούβλο / πέτρα. Στην πρώτη περίπτωση, απαιτείται λιγότερη χρηματοδότηση και εργασία. Για ένα πλέγμα από ένα φύλλο με προφίλ, αρκεί να χρησιμοποιηθεί ένας σωλήνας προφίλ με ένα τμήμα 80 × 80 mm.

Για την τοποθέτησή τους στο έδαφος, εκσκαφέρονται δύο κοιλώματα, βάθους μέχρι 1 μέτρου και μεγέθους 300 × 300 mm. Εάν το έδαφος είναι πυκνό και σταθερό, αρκεί να υπάρχει βάθος έως 700 mm. Ο πυθμένας του λάκκου γεμίζει με τα ερείπια και την άμμο, η οποία χτυπά.

Συμβουλές! Προκαταρκτικά, στο κάτω μέρος της στήλης στήριξης, συγκολλείστε τη μεταλλική πλάκα ή την σόλα του μεταλλικού φύλλου. Αυτό θα προσθέσει σταθερότητα στον πυλώνα.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε κάθετα τους πόλους. Συνιστάται η χρήση μιας γραμμής επιπέδου ή ενός ακριβούς επιπέδου. Μετά από αυτό, ο λάκκος γεμίζεται με ένα μίγμα από σκυρόδεμα και αφήνεται για μερικές ημέρες. Ημέρες για 6, το σκυρόδεμα θα κερδίσει δύναμη έως και 30%.

Όσο για τους πυλώνες από τούβλα, η τεχνολογία είναι λίγο πιο περίπλοκη. Κάτω από τέτοιους πυλώνες υποστήριξης είναι απαραίτητο να χυθεί ένα αξιόπιστο θεμέλιο. Για παράδειγμα, εάν το πλάτος της στήλης είναι 390 × 390 mm, τότε το θεμέλιο είναι 500 × 500 mm. Συχνά μέσα στην τοιχοποιία τοποθετείται μεταλλικός στύλος, ο οποίος θα δώσει στα υποστηρίγματα επαρκή αντοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το μεταλλικό κονίαμα, το οποίο θα είναι συγκολλημένα τέντες για το wicket από την κυματοειδή σανίδα.

Συμβουλές! Συνιστάται να κλείσετε το επάνω μέρος του μεταλλικού στύλου με ένα βύσμα. Αυτό θα εμποδίσει την είσοδο νερού στο σωλήνα, η οποία προκαλεί διάβρωση.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι πριν τη σκυροδέτηση του σωλήνα, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντιδιαβρωτική ένωση. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των στηριγμάτων.

Ανάρτηση μεντεσέ

Το επόμενο βήμα είναι η συγκόλληση των μεντεσέδων. Συνδέονται με συγκόλληση ή υλικό. Το βέλτιστο μέρος για αυτούς είναι 250 mm από το κάτω και το πάνω άκρο του πλαισίου wicket. Εάν η στήλη στήριξης είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, τότε είναι καλύτερα να συγκολληθείτε. Στην περίπτωση ενός στύλου από τούβλα, συνιστάται επίσης η συγκόλληση υπόστεγων σε υποθήκες. Αν δεν είναι, τότε στο τούβλο για το υλικό.

Επένδυση σκελετού με κυματοειδές χαρτόνι

Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το περίβλημα του πλαισιωμένου χαλιού με κυματοειδές χαρτόνι. Η κοπή κυματοειδούς χαρτονιού κατά μέγεθος δεν μπορεί να γίνει από βουλγαρικό, αλλά μόνο με ψαλίδι για μέταλλο. Τοποθετήστε το υλικό στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας ειδικά πριτσίνια ή βίδες με αυτοκόλλητη βίδα. Το στοιχείο στερέωσης πρέπει να βρίσκεται στο χαμηλότερο κύμα. Σε ό, τι αφορά τις βίδες αυτοεπιπεδώματος, διαθέτουν ειδικό ελαστικό παρέμβυσμα, το οποίο εξαλείφει τη δυνατότητα παραμόρφωσης του υλικού.

Εγκατάσταση της κλειδαριάς και της λαβής

Η κατασκευή του wicket από το κυματοειδές χαρτόνι έρχεται στο τέλος του. Το μόνο που λείπει είναι η λαβή με κλειδαριά. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με ειδική μεταλλική επένδυση. Το κάλυμμα είναι στερεωμένο στο μεταλλικό πλαίσιο. Τα προφίλ φύλλα δεν μπορούν να αντέξουν ένα τέτοιο φορτίο.

Όσο για την επιλογή του κάστρου, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Η βασική προϋπόθεση είναι η εξωτερική χρήση. Στο δρόμο, το κάστρο θα υποστεί οξεία μεταβολή της θερμοκρασίας, της υγρασίας και άλλων ατμοσφαιρικών φαινομένων. Για το λόγο αυτό, πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή και αξιόπιστη.

Συμβουλές! Μην επιλέξετε κλειδαριές πολύπλοκων σχεδίων. Επίσης, μην αγοράζετε τεράστιες κλειδαριές για λόγους ασφαλείας. Το βαρύ βάρος τους θα προκαλέσει παραμόρφωση του κυματοειδούς χαρτονιού.

Η ιδανική επιλογή είναι μια ειδική κλειδαριά για το proftrub. Είναι απολύτως προστατευμένα από τη διείσδυση σκόνης και υγρασίας. Επιπλέον, δεν είναι τόσο δύσκολο να καθιερωθούν.

Η διαδικασία εγκατάστασης έχει ως εξής:

 1. Εκτελέστε σημάνσεις στον τόπο εγκατάστασης της κλειδαριάς.
 2. Κόψτε τα ανοίγματα για το πηγάδι και τις λαβές.
 3. Επίσης τρύπες οπές για υλικό και πυρήνες.
 4. Οι αυλακώσεις κάτω από την κλειδαριά στο στύλο της στήριξης μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια ενός βουλγάρου.
 5. Βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε τα άκρα όλων των φετών με ένα αρχείο.

Το αποτέλεσμα

Επομένως, εξετάσαμε μαζί σας τα βασικά χαρακτηριστικά του πώς να φτιάξετε μια κυματοειδής σανίδα με τα χέρια σας. Μια διαδικασία που είναι επίπονη και απαιτεί προσοχή. Επίσης, χρειάζεστε ένα ειδικό εργαλείο και δεξιότητες στην εργασία με τη συγκόλληση. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να σώσετε, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το έργο. Εκτός από όλο αυτό το υλικό, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τη φωτογραφία των τελικών wicket και τις διαδικασίες της κατασκευής τους. Ίσως να μπορείτε να εφαρμόσετε κάτι στη δική σας χώρα. Απολαύστε τη δημιουργική σας έμπνευση.

 • Πώς να συγκολλήσετε τις πόρτες των γκαράζ με τα χέρια σας

 • Συρόμενες πόρτες γκαράζ με δικά τους χέρια

 • Ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά για πρίζες

 • Κατασκευή θυρών γκαράζ με δικά τους χέρια

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map